hits

Jeg vil ha en liten hund..

  • 23.05.2017, 10:58

Hva skal jeg dele??

Noen dager, som i dag, føles hodet så tomt, men hjertet så fullt av undergravde følelser. Det er vanskelig å komme i kontakt med seg selv, har det alltid vært sånn? Har jeg alltid gjemt følelsene mine i fengselet mitt??

Dette er en av grunnene til at mannen min og jeg kjøpte Nos. Et innestengt ønske som brøt seg fri fra fengselet, en følelse. Jeg har alltid ønsket meg hund, men også alltid latt "fornuften" og "perfekte" Guro få seire. Jeg har før ikke likt impulsive, lite gjennomtenkte meg, men kanskje det er meg og kanskje jeg burde like den jenta.

Ønsket virker kanskje litt banalt og barnslig, men når det eneste du virkelig vet at du vil ha er en hund. Og du vet det kommer fra deg selv, når alt annet føles så usikkert, og det føles så klart, da er det ikke annet å gjøre.

"Jeg synes dere skal skaffe dere en hund", sa psykologen, "selvom det kanskje ikke er lurt en gang".

Jeg har ikke angret. Det føles godt å være meg, av og til.

#hund #hverdag #dyr #tanker #foto #vsco #livet #Nos #søt #identitet #blogg #blogger #tirsdag #oslo #hioa

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no