hits

Familie, og Nos som er veldig syk

  • 12.06.2017, 22:45

Hei dere, håper livet behandler dere bra! :)

Her i huset er søstrene på besøk, så storfamilien er samlet, noe som er utrolig koselig. Vi skravler, tuller og ler så mye, deilig med folk som har samme humor ;)

Ellers så har Nos blitt veldig syk! Hun har kastet opp masse, og nektet å spise og drikke store deler av dagen. Vi ringte dyrlegen og ble anbefalt å komme inn til dem, dermed bar det til veterinær. Heldigvis så det meste bra ut, sannsynligvis har hun en tarminfeksjon og det kan vi lett få kurert.

Alt kommer egentlig på hvordan formen hennes er i morgen. Hvis hun ikke er bedre må vi ta en ny tur inn til veterinær, har hun blitt bedre er hun mest sannsynlig på rett vei..

Uff, synes så synd på nurket. Hun har fått kvalmenedsettende og sover masse. Hun var så stakkarslig (og drama Queen) hos dyrlegen og nå er hun bare helt utslitt.. uff..

Vel, god natt folks og håper alle lesere tar godt var på dyrene sine :) Klem.

#blogg #blogger #familie #hund #veterinær #dyrlege #mandag #sommer #lykke #søstre #gård #søtnos #Nos #livet

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no