hits

Takk- Da har bobla sprukket

  • 18.08.2017, 12:21

Da har endelig bobla sprukket. Vi har født, og lille jenta vår er kommet til verden. Vi har liksom levd i en liten boble før hun kom, ventet og undret. "Hvordan ville det gå etter fødselen denne gangen?". Ville jeg falle tilbake inn i en tung depresjon? 

Vel, det ser ut til at det skal gå bra denne gangen :) Og det er vi så lettet over, så glade for. Vi er slitne, men med all hjelpen vi får og med god planlegging så ser det ut til at vi skal klare å komme oss gjennom denne spebarnsperioden uten å havne helt i kjelleren igjen. 

Veien til å bli helt frisk virker fortsatt lang, men nå er det flere dager med smil og latter enn med tristhet og tunge tanker. Nå fokuserer vi på veien fremover, jeg ønsker å sette meg mål og lage planer, leve og kjenne hvor utrolig godt det er. 

Det er så deilig å føle seg som seg selv igjen. Jeg har begynt å nynne og synge til radioen igjen, jeg ser på barna mine og fylles med takknemlighet og kjærlighet, jeg har til og med trent ett par ganger etter fødselen, og det føles så fantastisk godt. 

Jeg kan bare si TAKK- da har bobla sprukket. 

 

(Deler et dårlig mobilbildet av en sliten, men lykkelig husmor, og lille nurk- er hun ikke bare helt utrolig nydelig :D )

 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

18.08.2017 kl. 13:24
<3

Guro

18.08.2017 kl. 14:37
Victoria Larsen: :D

Silje

24.08.2017 kl. 21:51
Jo det er hun <3 Kjempevakker :-*

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no