hits

Denne puppegreia

  • 13.09.2017, 19:34

Hallo dere!

Er ganske tom for ord i dag. Har prøvd å starte et innlegg flere ganger, men det er liksom så mye, allikevel så lite jeg ønsker å skrive om.

La oss ta denne puppegreia, altså, ehh.. jeg blir bare... jeg vet ikke hva jeg skal si. Pupper er pupper, jeg har ikke noe problem med det, men... who are you kidding Anna? Du har vel fått oppmerksomheten du ønsket, og jeg håper inderlig at du ikke er overrasket over at folk reagerer på innlegget, spesielt når du svarer kritikken med enda mer nakenhet.

Jahh.. Det var en av tingene som har okkupert tankene mine de siste dagene.

Så har jeg også hatt lyst til å skryte av at jeg har trent både idag og på mandag. Jeg følger et treningsprogram jeg tenkte å dele senere.. ja..

... også har jeg vært hos psykologen og pratet... jupp.. og til slutt så gleder jeg meg til en helg med søstrene mine.. haha.. veldig random innlegg, men det må jo til noen ganger det også.

Vi snakkes da :)

#blogg #anna #foto #onsdag #hverdag

2 Kommentarer

Victoria Larsen

13.09.2017 kl. 23:20
Veldig enig! Håper det gikk bra hos psykologen og at du får en fin helg med søstrene dine :-)

Guro

14.09.2017 kl. 21:11
Victoria Larsen: Takk, det gjør det nok :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no