hits

Good girl

  • 29.09.2017, 10:16

Hei, hei dere!

Her for noen uker siden var jeg og en av søstrene mine og handlet på en Fretexbutikk i Oslo, jeg ønsket å finne noen stilige (og billige) klær som jeg kunne dele på bloggen, og her har dere det første plagget.

En olajakke. Jeg liker noen ganger å kle meg i ting som har litt edge, personlighet, og ofte liker jeg å kle meg i noe som er litt "røft". Jeg har ofte følt at andre ser på meg som en litt sånn god jente, snilt menneske som ikke gjør noe galt, og da tror jeg at å kle meg i noe som ikke skriker "good girl", gir meg en følelse av å være litt tøffere enn hva andre skulle tro.. haha.. Jeg føler meg hvertfall tøff ;) Denne jakka likte jeg veldig godt, da den er litt baggy, har krage (som også fremhever kinnbena) og gir et litt røffere uttrykk, dessuten så er den lett å lage et outfit med da den kan passe til det meste. Og jeg trenger ofte klær jeg bare kan slenge på meg i farta... mammalivet kalles vel de :) Vel, hva synes du? Kommenter gjerne, da det er gøy å vite hva dere tenker? 

 

 

4 Kommentarer

Victoria L. Hansen

29.09.2017 kl. 12:27
Den var kul! Og JA til gjenbruk :D

Victoria Larsen

29.09.2017 kl. 12:50
Utrolig stilig!! Elsker selv gjenbruk :-D

Guro

29.09.2017 kl. 12:57
Victoria Larsen: Takk! Ja, det er gøy å finne små skatter her og der :)

Guro

01.10.2017 kl. 22:15
Victoria L. Hansen: Ja, ikke sant :) Gjenbruk er gøy!!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no