hits

Det å lage seg frokost

  • 03.02.2018, 12:06

God morgen dere! 

Jeg har mye å tenke på for tiden, og det er mye som skal skje i nærmeste fremtid. Jeg skal ut i jobb snart igjen, og det blir jo veldig spennende, også skal vi straks flytte. I løpet av en til to måneder er vi nok flytta opp i bryggerhuset som vi kaller det. Foreldre mine er utrolig flinke og har jobba masse med tilbygget, nå har de også begynt å grunne to av rommene i huset vi skal flytte i. Ohhh.. Det blir så spennende! Gleder meg utrolig mye til å vise dere huset, farger og interiør :D 

Men! Enn så lenge får dere nøye dere med bilder av frokosten jeg spiste i dag. Det er ikke alltid frokosten blir like sunn, eller at jeg spiser frokost i det hele tatt. Ofte tripper jeg meg inn på kjøkkenet, svirrer litt rundt, lurer på hva jeg skal spise, og tripper ut igjen uten å ha laget meg noe mat i det hele tatt. Dette er noe jeg ønsker å få gjort noe med, en god start på dagen har mye å si for hvordan resten blir. Ja, også er jeg jo generelt veldig glad i mat, men det er liksom det å få ånden over seg til å faktisk fikse seg noe godt da.

Anyways, jeg ønsker dere alle en god lørdag :) Kose deg masse der du er, så blogges vi :) 

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER.

#blogg #frokost #mat #helse #livet #bilder

 

6 Kommentarer

frkfrontend

03.02.2018 kl. 13:10
Frokosten ser kjempegod ut! Gleder meg til å se bildene av interiør når dere har flytta :)

Guro

03.02.2018 kl. 15:04
frkfrontend: Jaaa :D Gleder meg til å dele :)

Kaja

03.02.2018 kl. 13:21
Dette så veldig godt ut!

Guro

03.02.2018 kl. 15:04
Kaja: :D

Joachim Hovland Vik

03.02.2018 kl. 14:33
for et utrolig fint innlegg, og for en kvalitet du har på bildene dine, du er en utrolig god fotograf. driver du med fotografering profesjonelt ?
Kan du vær så snill ta en tur innom min blogg? Legge igjen en kommentar?

Guro

03.02.2018 kl. 15:05
Joachim Hovland Vik: Hei! For en koselig kommentar å få. Nei, jeg er ikke profesjonell fotograf selv om det er en drøm å en dag bli det :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no