hits

Urban

 • 17.04.2018, 08:36

Følg meg på INSTAGRAM HER!

Bare hygge

 • 09.04.2018, 11:39

Hei dere!

Du så deilig det var med spa i går. Det var jo første gang for meg så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente, men det var bare super digg. Var utrolig trøtt hele dagen, og ble jo ikke mindre trøtt av å få deilig aromamassasje :D

Dette oppholdet var på en måte «sponset» (hihi), tusen takk!! Du vet hvem du er og jeg er veldig takknemlig og glad i deg <3

Anyways, her kommer noen bilder fra dagen. Har du vært på spa før?

Vi snakkes!

- Guro <3

Gjett hva jeg skal i dag??!

 • 08.04.2018, 07:10

God søndag dere!

Gjett hva jeg skal idag?

På spa :D !!!!

Gleder meg masse. Det har vært en hektisk uke så dette trengs VIRKELIG.

Stakk vel egentlig bare innom for å fortelle dere det, og for å bare ha gitt fra meg en lyd :)

Vi snakkes.

- Guro <3

Vet du, jeg kommer tilbake jeg..

 • 02.04.2018, 11:25

Hei dere! 

Etter å ha prøvd ut nouw.no i noen uker har jeg bestemt meg for å komme tilbake til blogg.no. Føler vel at det er lettere å få skrevet inspirerende innlegg her, også har jeg fått tilbakemeldinger fra flere om at det er lettere å finne bloggen og ikke minst kommentere på bloggen på denne platformen. 

Jupp :) Kjenner det er deilig å være tilbake her, det føles liksom litt mer riktig :) Om du vil se innleggene jeg skrev på min andre blogg kan du klikke deg inn HER. Synes jo det har vært greit å få prøvd ut nouw- skulle gjerne hatt en miks av den og blogg.no, det hadde liksom vært perfekt!

Håper dere alle har hatt en fantastisk påske. Vi har hatt nydelig vær, pusset opp en del, vært med familie og feiret bursdagen til Veslefar. 

Hvordan har påsken deres vært? :D 

- Vi blogges :) 

Har du fått det med deg?? :)

 • 06.03.2018, 11:10

Har du fått det med deg?? :) Jeg har flyttet bloggen :D

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 0890711913"

Snart flytter vi!

 • 23.01.2018, 20:54

Hei dere!

Det har vært litt «stille» her de siste dagene. Jeg har jobbet en del med meg selv og prøvd å unngå de verste mørke dammene. Og jeg tror faktisk det har gått bra for denne gangen, ligger hvertfall her i senga og koser meg mens begge barna mine sover. Mannen er på jobb, og jeg får litt etterlengtet tid for meg selv.

Jahh! Tenk at vi allerede er langt ute i januar! Jeg blir faktisk tante snart (når som helst) og Veslemor har blitt 6 mnd. Nå kommer vi bare nærmere en innflyttningsdato også, og i forbindelse med det har foreldrene mine ordnet eget nett, og dermed vi også. Men det betyr at det blir litt mobilblogging fremover da nettet vårt ikke har blitt satt opp helt enda.. Oh well! Vi overlever vel :)

Gleder meg uansett til å kunne dele fine bilder med dere igjen. Så får dere titte på iPhone bilder frem til vi får et eget nett.

Haha! Som gårsdagens frokost..

Åhh! Er det flere som fikk skikkelig lyst på pannekaker nå?

- Vi snakkes!

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #mat #pannekaker #tirsdag #uka #blogger

3 blonde moments

 • 19.01.2018, 12:44

Hei alle sammen! 

Tenkte å dele med dere noen "blond moments" her på bloggen i dag. Jeg er en sånn person som opplever dette ganske ofte. Det er ikke alltid at øyeblikkene er så fryktelig "betydningsfulle" og "store", men det er nok til å føle seg en smule mindre lur, kanskje kjenner du deg også igjen i noe av det jeg deler :) 

Da er det vel egentlig bare å starte.. 

1. Jeg lurte i flere år på hvorfor finn.no kalte seg for et navn, altså Finn, da jeg en dag så lyse og bare... ahaaa... åja, det står for finn, som i å finne noe. Uff, da dette gikk opp for meg følte jeg meg lite intelligent. Jeg er helt ærlig og seriøs når jeg sier at jeg faktisk undret på dette nå og da, titt og ofte før det gikk opp for meg at de ikke brukte et navn, men et verb. 

2. Dette ligger også i samme kategorien som over. Jeg har alltid sett på butikknavnet Toys'rus som et dinosaur navn- noe det også er (tror jeg (håper jeg)), men jeg har aldri helt forstått hvorfor de har kalt seg det. Haha! Helt til ja, for ikke så lenge siden da jeg ble forklart at Toys'rus liksom står for toys- are- us. Det gir jo faktisk mening ;) 

3. Opplevde senest i dag å føle meg ganske... hmm.. ikke dum, men ja, kanskje noe i den duren allikevel. Jeg hadde levert Veslefar i barnehagen, startet bilen og var på vei til å kjøre ut av parkeringsplassen, men da jeg tråkket på gasspedalen spant bare hjulene rundt. Jeg kom meg ikke av flekken. "Søren heller" tenkte jeg, det skulle ikke være mulig å kjøre seg fast her. Jeg prøvde å rygge litt, men nei. Jeg prøvde å kjøre fremover, men nei. Litt flau titta jeg opp fra rattet da en av pappaene i barnehagen titta inn gjennom vinduet og sa "Håndbrekket!". Ehh ehehehe.. Jeg titta ned på håndbrekket, og så opp på mannen igjen, gav han tommelen opp, tok av håndbrekket og kjørte av gårde mens jeg tenkte over alle mine blonde øyeblikk. 

Ja, også planla jeg dette innlegget her :) 

Har du opplevd noen blonde øyeblikk i det siste? Del dem gjerne, kanskje jeg lager et eget innlegg om det. Du kan skrive til meg i kommentarfeltet eller anonymt HER!

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #flaut #hverdag #livet #glede #foto #mammalivet #ammetåka

En god egenskap!

 • 18.01.2018, 20:48

Til Guro,

Noen ganger kommer nederlag uten at man vet det. Man føler seg så bra over så lang tid. Også plutselig sprekker det. Alle mennesker føler sånne ting, forskjellen er bare at du deler det. Og jeg sier ikke at det ikke er vanskelig. Men det å føle nederlag i det samfunnet vi lever i nå er så utrolig vanlig, fordi det er så utrolig høye krav til oss. Det er krav om gode karakterer, lønn, det å prestere i alle slags roller. Og nesten ingen innrømmer at noen ganer knekker det for dem. Noen ganger går man ned i kjelleren og forstår ikke hvorfor. Men vet du hvorfor?

Fordi vi mennesker går rundt å skal være sterke hele tiden, vi skal ikke vise våre svakheter, fordi i hvilke historie er svakheten en god egenskap? Men det er ikke uten grunn Jesus ga oss muligheten til frelse. Fordi mennesker er ikke født i denne verden til å være guder. Vi er født i denne verden for å være mennesker. Og tro det eller ei alle mennesker har nederlag og oppturer. Det handler bare om hvem som har bein nok i nesa til å tørre å gå i mot samfunnet og vise det. Følte bare for å skrive dette til deg❤ med alt dette mener jeg egentlig at du er utrolig sterk selv om du har nederlag. Jeg, som en gråter (en person som gråter), sier alltid at i dette samfunnet er det en styrke å vise følelsene sine.

- Filosofen Anonym

Jeg har fått SÅ mange fine tilbakemeldinger i dag. Tusen takk alle sammen, det betyr så utrolig mye. Jeg har det allerede litt bedre og ser positivt på morgendagen. Må bare si at jeg er utrolig glad for at dere deler deres tanker, oppmuntringer og hvordan dagen deres er også, da blir vi liksom litt mindre alene :)

3 ting jeg elsker

 • 07.01.2018, 12:44

Hei dere! 

Siden jeg er på den litt positive siden for tiden ønsker jeg i dag å dele med dere 3 ting (utenom familie) som jeg bare elsker. So let's start.

1. Jeg ELSKER indisk. Jeg hadde aldri smakt indisk før jeg ble sammen med mannen min, utrolig nok. Men da jeg først ble introdusert til det nydelige indiske kjøkken var, og er, jeg frelst. Det er så mye smak, og så mye sjel som blir lagt i idet, også har de et godt utvalg av vegetarisk, noe som er et STORT pluss. Jeg elsker faktisk rettene med ost,spinat og kikerter; saag aloo, chana masala og saag paneer. Nam!!! Får vann i munnen bare av å tenke på, også skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde et idyllisk bilde av indisk mat her, men du kan jo prøve å se det for deg- eller google det :) 

Okei, over til neste..

2. Dyr. Haha! Ja, jeg elsker faktisk dyr, men ikke bare å se på dem og kose med dem. Jeg liker å lære om hvordan de kommuniserer, hvilke forskjellige raser det ar ev en art, hvilke sykdommer som er vanlig. Det gjelder kanskje spesielt hunder og hester akkurat det da, men anyways... naturen er utrolig fascinerende, og å lære om den gjør meg faktisk veldig glad. 

3. Den tredje tingen jeg virkelig elsker er følelsen av å ha betalt alle regninger for måneden. Jeg hater følelsen før da, og under prosessen. Jeg føler at pengene bare flyr ut av vinduet, men når regningene først er betalt, ja da har jeg ro i sjelen. Det er liksom en trygghet i det, da vet jeg at vi på en måte er safe til neste måned, når det er på'n igjen. 

 

Ja dere, hvilke tre ting i livet er det dere elsker- sånn bortsett fra det åpenbare som familie og slikt? Vil gjerne bli bedre kjent med dere leserne mine så ikke vær redd for å legge igjen en kommentar :) 

Ønsker dere en god søndag videre, så blogges vi :) 

(Haha, legger også til slutt ved et bilde av den fine mannen min, som jeg også elsker ;)). 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER. 

#blogg #blogger #elsker #helg #søndag #livet #3ting

Siste uken i året som var

 • 02.01.2018, 00:02

Hei, hei!

Da var det ikke bare et nytt år, men også en ny uke dere. Og da tid for et nytt uken- som- gikk innlegg, det var flere som likte dette innlegget sist så hvorfor ikke gjøre det igjen. So here we go..

UKENS INSTAGRAM

UKENS OPPTUR

Søsteren min fikset en signert bok av «Forbilde» for meg. Haha! Jeg ble så starstruck, følte meg helt tullet, men det betydde altså så mye for meg.

Jeg har aldri sett opp til en kjendis på denne måten før, det føles liksom litt rart, men altså.. Nå er jeg blitt en fan og det føles godt å faktisk ha noen å konkret se opp til :)

UKENS NEDTUR

Her må jeg nesten skrive negativ tankegang når det kommer til trening og utseende. Uff.. jeg føler at kroppen bare eser mer og mer ut, men jeg ønsker ikke at det skal ødelegge selvbilde og selvtilliten mi. Å styre tankene i en god retning er utrolig vanskelig, og jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal få til å trene og slikt uten å bli alt for oppslukt i dette utseendehysteriet :/

UKENS ØYEBLIKK

Veslefar har begynt å prate masse, så det har vært mange øyeblikk denne uken som har vært koselige :) Han kan si «Skål!», også skåler han så klart. Han sier «Halla!», «Nei!» og mange andre ord og bitte små setninger.

Denne uka har han også lekt masse med et lite telt han har fått. Og det øyeblikket deler jeg nå her :)

UKENS FRUSTRASJON

hmmm... dårlig kommunikasjon! Ill say no more. Punktum.

UKENS TANKE

Har, som flere kanskje har fått med seg, skrevet et innlegg om lykke. Hva gjør oss lykkelig? Er det noe der ute som gir den ultimate lykke? Hvorfor er vi egentlig så opptatt av å alltid ha det så fryktelig bra?

Du kan lese litt mer om det HER.

Håper det var like greit denne gangen også! Jaja.. Vi blogges :) *smask*

Følg meg på andre sosiale medier HER.

#blogg #blogger #ukensomgikk #mandag

En hektisk dag

 • 19.12.2017, 22:22

Hei dere!

Dette har bare vært en utrolig hektisk dag. Har ordnet med julegaver, vært hos psykologen, handlet motorolje og girkasseolje, levert og hentet Veslefar i barnehagen, har handlet (og fått kjeft av en sur gubbe), jeg har (les; pappa) fikset bilen og sitter nå som et slakt i senga.

Puhh! I morgen drar vi på juleferie til mannens familie, og vi blir borte i nesten en uke. Blir veldig koselig å feire jul på fjellet (jepp, Thats where we’re going), med snø, flotte mennesker og så klart med barna våre. Dette året tror jeg Veslefar får litt mer glede av å åpne gaver, gå rundt juletreet og spise masse godt :) Merker jeg gleder meg litt ekstra på barnas vegne.. hihi..

Oh well! Hva er deres planer for julen? :)

Følg meg på andre sosiale medier HER

#hverdag #tirsdag #jul #ferie #hektisk #familie #barn #baby

Long day

 • 18.12.2017, 23:59

Me.

.

Long day.

.

Tired mother.

#life #of #a #mother

Ukens...

 • 18.12.2017, 11:31

Hei, hei dere! 

Tenkte å ha et lite "uken som gikk" innlegg i dag. Synes selv det er innlegg som er morsomme, eller fine å lese, so here we go..

Ukens Instagram

Jeg rett og slett bare digger hvor fint det har blitt med de siste seks bildene, det lyseblå temaet som går igjen og de vakre naturmotivene (haha, ja, jeg digger min egen instaprofil ;) ). Om du har lyst til å følge meg er det bare å klikke seg inn HER.

Ukens Opptur

Jeg, eller vi, ble så og si ferdig med alle julegavene forrige uke. Mannen og jeg pleier å begynne å kjøpe julegaver allerede i september, vi har lært av erfaring at man kjenner det litt mindre på lommeboken OG stresset om man starter litt tidlig. 

Ukens Nedtur

Jeg føler jeg har gått litt tilbake igjen når det kommer til psyken. Det har skjedd mye den siste uken, og jeg merker at jeg trenger å få samlet meg litt igjen. Og hva gjør jeg da? Jo, jeg gjør det jeg har lyst til å gjøre, unngår å sette meg selv i stressende situasjoner og jeg planlegger dagene så jeg har en viss oversikt over hva som skjer og hva jeg eventuelt må få gjort.

Ukens Øyeblikk

Mannen og jeg, med ungene, dro en tur til Sverige i går, (vi drar ganske ofte dit på søndager faktisk ^^). På vei tilbake drev Veslefar og snakket, for det meste uforståelig babbel, men så spurte mannen om ikke Veslefar kunne si "Hva skjer a?", og etter et par sekunders stillhet hørte vi fra baksete "a skjer a?". Haha! Vi har mange sånne moments for tiden, gutten vår er i en skikkelig lære-seg-mange-ord fase nå. Uff, tiden går så fort :) 

Ukens Frustrasjon

Veslemor har begynt å gulpe, MYE, etter omtrent hver ammeøkt. Det kommer som en vakker fontene hver bidige gang, og uten forvarsel. Stakkars, hun blir jo helt seig og innsmurt i dette gulpet, og ho mor må skifte antrekk på henne hver gang. Jeg rekker ikke å få tatt henne opp og rapet henne en gang før det kommer, så ja... det er litt frustrerende.

Ukens Gladnyhet

Hmmm.. Jo! Et av rommene oppe i huset vi skal flytte inn i er nå klart for en liten skjønnhetsløft (wohoo!), så nå har vi valgt farge til rommet. Iiik! Jeg gleder meg til å vise dere hvordan alt blir til slutt :D Det er faktisk veldig morsomt å dokumenter denne flytteprosessen, alt blir liksom så mye mer virkelig. 

Ukens Tanke

Hva er det som gjør et menneske lykkelig? Er det å ha frihet til å gjøre akkurat som man vil? Være sin egen herre? Er det familie? Venner? Penger? Materalistiske gjenstander? Hva gjør oss lykkelige? Kan det være religion? En større mening med livet? Er det å gjøre andre glad? Er det å bare være seg selv? I don't know. Hva tror du gjør oss mennesker lykkelige? 

Ønsker dere alle en fantastisk fin mandag! :) 

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER.

#ukennsomgikk #ukens #hverdag #mandag #snartjul #tanker #livet

My concept <3

 • 08.12.2017, 11:49

//Scroll down for English//

Hei dere! 

Da var det endelig fredag igjen. Jeg blir liksom både litt trist og litt glad. Det er deilig med helg, det skjer liksom mer enn de vanlige rutinene, men på en annen side så minner det meg bare på hvor sinnssykt fort tiden går. Jeg husker så godt at tiden gikk sakte, en uke føltes ut som en evighet, for ikke å snakke om en måned. Uff, men så er vi nå her da. Denne uken har gått med til psykologtimer, blogging, litt angst, flere seire (yeii!), en hel del kjøring (kjedelig) og de flotte barna mine. Jeg har også tenkt en del på bloggen og konseptet rundt det, nå har jeg hatt en liten prøveperiode på noen måneder og jeg har funnet ut av at jeg har et behov for en slags.. hmm.. struktur eller mal. Jeg liker best å skrive en liten tekst (ca. 200- 300 ord), og å bruke bilder til å forsterke det jeg ønsker å kommunisere. Det har også kommet flere engelskspråklige som lurer på om jeg kan skrive bloggen på Engelsk, dermed blir det en norsk del først og en engelsk del etterpå :) Konseptet for bloggen blir min hverdag, min livsstil, min reise, og layouten kommer til å være slike jeg gjør det i dette innlegget. Haha! Jeg skriver dette litt for meg selv så jeg ikke skal glemme det, for jeg har nemlig veldig lett for å glemme- bare spør gubben.

Jupp, jupp! Hva synes du? Virker det som et greit konsept og utseende for bloggen og blogginnlegg? 

- Guro :D 


Hello everyone! 

And then it was finally Friday again. It makes me both sad and happy. You know, I love the weekend, a different rutine, something different happening, but the fact is that Friday reminds me that time flies. I remember so well how slow the weekend went before, and months- oh gees, it took forever. Oh, well.. This week has just rushed by, I have been seeing my psychologist, I have been blogging, had some anxiety attacks, had several wins (over my depression), been driving a lot and I have taken care of my beautiful children. I have also given my blog and its concept some thoughts, I have tried out blogging for some months now and I have found out that I need some sort of structure and a specific layout for my blog posts. I like to write small texts (200- 300 words), and I like to use pictures to communicate and enhance the message of my text. There has also been som requests, from non Norwegian people, if I could write my posts in English as well (and here we are ;) ). I will mainly be writing about my everyday living, lifestyle and my journey. The layout will be like this blog post. Haha! I am mainly writing this post for me, because I have a tendency to forget good ideas- just ask my husband.

Anyways! What do you think? Does it seem like a good concept and does the blog post look good to you? 

- Guro :D 

Follow me on other social platforms HERE! 

#follow #blog #blogg #post #layout #design #konsept #concept 

Vi gjør jorda stygg og ekkel

 • 07.12.2017, 11:43

Hei, hei alle sammen! 

Etter noen litt... urolige dager er jeg tilbake i mitt vanlige humør. Jeg fikk sovet litt lenger i dag, og det trengtes virkelig. Vi har to sjuklinger som hoster om hverandre på natten, men nå har vi utrustet oss med saltvannsnesespray, snørsugekopp og hostesaft så vi får håpe de sover litt bedre fremover. Det er jo ikke bare mannen og jeg som blir slitne, det er jo utrolig tungt for de små også når hostinga bare fortsetter og fortsetter. Spesielt ille er det for Veslemor som ikke har like god kontroll på alt som det Veslefar har, det er ofte at hun har hostet, sluttet og jeg bare venter på at hun skal trekke pusten igjen, jeg er sikker på at det kan gå opp til 30 sekunder før hun plutselig bare.. puster.. Uff, det er virkelig ikke bra for et mammahjerte. 

Anyways, i natt kom høsten tilbake til Nordre Vestby, det regner og blåser, og det er egentlig bare et skikkelig dritt vær ute. Jeg blir liksom alltid litt sånn.. trist.. når været bare ikke vil samarbeide, hallo.. det er jo straks jul, det skal være snø, minusgrader og kald vintersol, ikke regn og tunge gråe skyer. "Why want you not listen to me...!!!!". Sånt vær som dette gjør meg faktisk litt redd, er jorda på vei til å gå under? Hvor langt kan vi tøye strikken før jorda sier stopp? Bryr vi oss nok om miljøet? Uff.. ja.. Jeg føler meg så liten når jeg tenker på slike store verdensproblemer, det er liksom ikke så mye en person kan gjør med et så stort verdensproblem, MEN jeg kan ikke bare sette på skylapper og bare gi opp heller. 

Det er jo så utrolig mye man kan gjøre også, noen av tingene handler egentlig bare om at man må huske å gjøre det, eller ikke gjøre det. Ta for eksempel handlenett, jeg har kjøpt handlenett som jeg kan ta med i butikken, men problemet er at jeg glemmer å ta det med meg, så kommer jeg til kassa da og tenker "æsj! Nå glemte jeg handlenettet igjen". Det skjer omtrent hver eneste gang jeg er i butikken, men du så fornøyd jeg er med meg selv når jeg husker å ta med meg det (dumme) handlenettet :) Haha, da er det en liten fest oppe i hodet mitt. 

Jeg kan jo også gå over til å bli vegetarianer igjen. Jeg ble vegetarianer da jeg var seksten, men så begynte jeg å spise litt kjøtt igjen da jeg ble innlagt i fjor sommer, i syv år var jeg veggis faktisk. Oh, well, vi får se. Jeg ønsker å bli mer bevisst hvertfall. Jorda vår er jo så vakker og fin, de eneste som gjør den stygg og ekkel er jo oss menneskene, det var egentlig en veldig trist tanke, men så er det sant også da. 

Jaja, what to do? Kanskje du har noen tips? Hva gjør du for å ta vare på miljøet og jorda vår?

- Guro :) 

 Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER.


#miljøet #hverdag #livet #familie #tanker #torsdag #desember #været #foto #bilde

Jeg deler nye bloggtips // Pinterest og Ripl

 • 04.12.2017, 11:36

Hei dere! 

Håper mandagsmorgenen har behandlet dere fint og at dere er klare for enda en nye uke. Jeg får ikke sagt det ofte nok, men tiden går bare fortere og fortere jo eldre mann blir. Sukk! Det betyr at barna vokser, jeg blir eldre og en dag så er vi ikke her lenger... Jaja, men over til noe mye mer lystbetont :) Jeg tenkte å komme med noen flere blogtgtips til dere i dag, selv digger jeg å få lette og enkle tips, so here we go. 

Hva gjør jeg når jeg trenger litt ekstra motivasjon, eller inspirasjon til blogging? Jo, jeg klikker meg en tur innom Pinterest. Det skuffer aldri! Jeg søker på ting som "Blog inspiration", "Blog tips", "Blog ideas", og en helt nye verden åpner seg opp. Det finnes så mye nyttig og bra der ute, alt fra hvordan å ta bedre bilder, hvordan å lage en god tittel, ideer til hva man kan skrive om, egentlig alt man trenger å vite for å holde bloggen på et godt nivå. Jeg lærer masse hele tiden, og så blir jeg så inspirert! Det kan godt hende du gjør dette allerede, hvis ikke så anbefaler jeg deg å sette i gang. Om du ikke har en blogg så er jo Pinterest fortsatt en utrolig genial søkemotor når du trenger inspirasjon til alt fra mat, ferie, diy, oppussing, interiør, hobbyer, you name it liksom :) 

Anyways, over til neste tips. Synes du det noen ganger blir litt kjedelig å bare dele tekst og blogglenke på Facebook, twitter og Instagram for å promotere bloggen? Da kan jeg anbefale en app som kalles Ripl. Ripl lager slideshows for deg med bilde og tekst, du kan se eksempel på Facebooksiden min HER. Det er en fin måte å bryte med det vanlige på, noe litt ny, men samtidig veldig lett å lage og publisere. Du kan laste ned appen HER.

Jeg tipper flere av dere, eller de fleste av dere har Pinterest og bruker den til et eller annet, men Ripl tror jeg er ganske nytt, den har forresten en gratis versjon og en du kan betale for. Jeg har bare brukt gratis versjonen :) Man behøver så klart ikke å ha blogg for å bruke den heller, den er først og fremst laget for at (små) firmaer skal ha mulighet til å promotere varene sine på en rask og effektiv måte. Kanskje er det noe for deg? 

Oh well, vi er trøtte i huset her i dag. Veslemor valgte å være litt våken i natt og Veslefar valgte å stå opp tidlig (som vanlig). Har noen et tips til hvordan å få en gutt på 1,5 år til å sove lenger på morgen så tas råd imot med takk :)

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER.


#bloggtips #tips #blogg #blogging #inspirason #bilde #jul #mandag #hverdag

Enda en liten nyhet

 • 30.11.2017, 21:50

//reklame//

Hei dere, og god kveld!

Håper dere har hatt en fin dag, her har vi slappet av litt, vært en tur i Lillestrøm og nå slapper vi av(igjen) foran TV’en.

Stikker egentlig bare innom for å fortelle dere at jeg har blitt med i en Snapchatgruppe som heter @mentalehjerter. Jeg ønsker å nå ut til flere om hvordan hverdagen med depresjon og mammarollen henger sammen. Kanskje kan jeg til og med hjelpe noen som kjenner seg igjen :)

Dette er den offentlige «statementen» for gruppa:

"MentaleHjerter er en gjeng med fantastiske jenter som ønsker å fremme og offentliggjøre flere aspekter ved psykisk helse. Vi er alle bloggere som sammen deler en hverdag på snapchat. Hovedfokuset vårt er psykisk helse - oppturer, nedturer, utfordringer, tips, våre verktøy, vår hverdag og emner som engasjerer oss. Målet vårt med denne kontoen er å nå ut til andre som sliter med psykisk helse. Vi ønsker å offentliggjøre, fremme og fjerne tabu rundt temaet psykisk helse.

Alle jentene i vårt team har ulik bakgrunn; drømmer, tanker, meninger og sine interesser. Sammen har vi et mål om å nå ut til andre i like situasjoner, skape et sterkere forhold til en hverdag som psykisk syk og bryte dette tabubelagte temaet. Å vise sine sanne følelser usensurert, er et av våre store mål - på gode som vonde dager.

Hvorfor ønsker vi gjøre dette?

Først og fremst ønsker vi offentliggjøre dette tabubelagte temaet. For det andre finnes det en stor andel barn og unge som sliter med psykisk helse. Depresjon, mobbing, ensomhet, følelser, interesser, hverdag, kropp osv. Vi ønsker bruke vår snapchat-konto til akkurat dette - vise den sanne jeg. Der vi er oss selv fullt og helt, er åpne om gode og vonde følelser og tanker, kommer med tips fra erfaringer, hjelper andre og ikke minst vise at du ikke er alene i denne verdenen. Åpenhet er viktig, derfor når vi frem personlig, men på en offentlig plattform. Snapchat var det vi følte passet oss best, enkelt og greit.

Hvordan fungerer det?

Hver jente i teamet vårt får én dag i uken hver, 24 timer. Der de kan dele videoer og bilder med tekst på vår mystory. Personer som ønsker å følge oss, kan legge til vår konto @mentalehjerter på snapchat og instagram. Instagram-kontoen vår tenker vi å bruke nå og da, der kan vi dele tips og erfaringer. Men det er snapchat som blir får hovedplattform, der vi ønsker å inspirere og motivere for vårt tema."

Følg oss gjerne! Dette blir gøy, ærlig og ekte :)

Natta, og vi snakkes :)

#mentalehjerter #blogg #blogger #snapchat #hverdag #moro #livet #torsdag

Lyden av en sovende familie

 • 28.11.2017, 00:05

Mine kjære, dere sover. Jeg hører pusten til Lillemor og mannen. Veslefar sover stille på rommet ved siden av. Dette er lyden av en sovende familie.

Oi! Der begynner Lillemor å hoste. Jeg holder inne luften i lungene og lytter, for noen ganger virker det som at hun stopper helt å puste. Etter noe som virker som en evighet hører jeg pusten hennes igjen og hjertet banker litt roligere.

Det blåser ute, ikke mye, men litt. Det har vært en fin dag, jeg tenker på alt vi har gjort sammen som familie. Tenker at det er flott, en god følelse.

Jeg ligger her i stillheten og velger å lytte til alt det vakre rundt meg. Roen fra de som betyr mest i livet mitt og lydene fra stedet jeg har vokst opp, trygghet. Lyden av trygghet kanskje?

Jeg har litt vondt i hodet, og er anspent. Jeg tok akkurat en dusj og kom på at fillern, jeg har glemt å ta innsovningsmedisinen min, da er det ikke rart at jeg ikke har fått roen i kroppen enda. Litt dumt at jeg er så avhengig av en pille for å få sove, men ... sånn er det bare. Jeg kan velge å la det dra meg ned i kjelleren, eller heller gripe muligheten til å skrive (enda) et blogg innlegg.

Vel, det er nattan og vidunderlig stille. DET er digg med å bo på landet, klokker kan tikke, kjøleskap dure og mannen snorke, allikevel er det stille.

Natta folkens- i morgen er en ny dag med psykologtime, kjøring frem og tilbake, middagslaging og alt som hører til en hverdag :) Snart skal jeg lytte til lyden av en våken familie.

God natt!

#familie #livet #barna #blogg #blogger #hverdag #natta

UKENS INSTAGRAM

 • 19.11.2017, 18:59

Heisann dere!

Da er snart helgen over og en nye uke snart i gang. Og det er egentlig helt greit, jeg liker rutiner, at dagen er planlagt, og at jeg vet dagen kommer til å være rolig :)

Denne helgen har gått med til bursdagsfeiring, besøk av søstre og i dag var vi på Dogs4All, en stor hundemesse på Lillestrøm. Vi har hatt et par bomkjøp på hund de siste årene, derfor ønsker vi å ta et veloverveid valg neste gang, når det kommer til både rase OG oppdretter, og da er det jo fint å titte på litt raser og prate med hundekyndige folk :)

Hva har dere gjort i dag? Har det vært en rolig søndag for dere?

Legger forresten med ukens Instagram, som du ser så besto den av masse tid med barna og mannen, fotografering og bloggarbeid :)

#uke #søndag #helg #dogs4all #instagram #blogg #blogger #høst

Dagens bloggtips

 • 16.11.2017, 11:01

Hei, hei dere! 

Tenkte faktisk jeg skulle tipse om noe som bare er helt genialt for oss som blogger. 

Har du hørt om linktree? Kanskje har du det, eller kanskje har du IKKE hørt om det, som meg. Vel, som alle vet så går det bare an å ha en link i biografien på Instagram, men vi ønsker gjerne at følgerne våres skal ha mulighet til å lett komme seg inn på både bloggen, facebooksider, snapchat, facebookgrupper, og kanskje andre sosiale medier. 

Vet du, da er det bare å opprette en bruker på Linktreeog vips så har du mulighet til å føre følgerne dine til flere av dine sosiale medier med en gang. Du bruker Instagramkontoen din til å logge deg inn, og på en veldig lett måte så kan du fikse flere linker og layout på bare fem minutter, deretter kopierer du url adressen inn på det eneste stedet du kan gjøre det på insta, og vips så har du laget deg et linktree.

 Jeg synes dette var helt genialt hvertfall, så gjenstår det å se om det lager en større følgerstrøm videre til bloggen  :) 

Har du prøvd Linktree? Eller hørt om det? Fortell meg gjerne hva du synes om det? 

Ellers så skal jeg til psykologen i dag, også har Veslefar sin første barnehagefest. Sistnevnte gleder jeg meg veldig mye til, psykologen gleder jeg meg egentlig litt til det også, men det er jo litt mer "jobb". 

Ønsker deg en gooood dag der du er, kanskje er det like juleaktig hos deg som det er her hos oss :) ? 

#blogg #tips #bloggtips #hverdag #torsdag #blogger

3 kommentarer som betyr noe

 • 15.11.2017, 11:33

Hei, hei dere! 

I dag har jeg det så mye bedre enn i går, og det er veldig deilig :) Siden humøret er litt mer på plass tenkte jeg at det ville vært koselig å lage en blogg om nettopp det å være takknemlig, og da spesielt hvor takknemlig jeg er for at dere leser bloggen og kommenterer. Jeg har derfor valgt ut noen kommentarer som har vært utrolig koselige å få, og jeg forteller hvorfor de betyr, eller har betydd så mye for meg, so here we go. 

Christine: Du vet. Åpenhet rundt dette er så bra. Fødselspsykose er ganske sjeldent men mer normalt enn en skulle tro. Så en dokumentar om det for ikke lenge siden. Og jeg tenker at vi trenger åpenhet og informasjon om dette på lik linje med fødselsdepresjon. Lykke til videre. Og husk at din sønn ikke har bedre mor enn deg.

Christine kommenterte på DETTE blogginnlegget i mai i år, da var det ett år siden det hele begynte å gå nedover, og bloggen var veldig ny. Slike kommentarer som dette oppmuntrer meg til å fortsette å skrive om akkurat dette, fødselsdepresjon eller fødselspsykose. Det er flere som opplever det, og det er mange som ikke prater om det. Selv er jeg en veldig åpen person, jeg hadde ikke klart å holde det "hemmelig" uansett om jeg ville det eller ei. Jeg trodde aldri at jeg ville bli så dårlig som jeg ble, men her er jeg og det skjedde. Og det har hjulpet å få gode kommentarer og påminnelser på at barna mine ikke kan få en bedre mor enn meg <3 Takk Christine for en flott kommentar:)

Sterkimegselv: Hørtes ut som en hektisk, men bra dag. Håper jeg har rett i den antakelsen, hehe! Jeg er nettopp ferdig med skoledagen, og har ikke stort andre planene enn å få gjort litt husarbeid og lage klar middag til jeg får besøk til kvelden. Søvnen hentes nok igjen i natten som kommer! ;) Ha en fin dag!

Jeg elsker når dere forteller meg litt om dagen deres! Å bli litt bedre kjent med mennesket på den andre siden av skjermen er rett og slett litt kult og spennende, dessuten viser det også at dere har lest hele innlegget når dere kommenterer dagen min (som jeg har skrevet om), men også svarer på spørsmålet jeg har spurt i slutten av innlegget, det er faktisk veldig oppmuntrende. Også er det veldig koselig å bli ønsket en fin dag da :) 

Neste kommentar er fra DETTE innlegget. 

Renathe Lovise: Du er så vakker <3

Kan man annet enn å si takk? :) Ikke en lang kommentar, men allikevel så varmer den hjertet mitt. Det er jo ikke alle dager man føler seg noe særlig vakker, men kanskje kan en kommentar gjøre en forskjell? Det er utrolig koselig å få komplement, om det handler om utseende, ferdigheter eller karaktertrekk, jeg tror vi alle liker å få høre positive ting om oss selv :) 

Nå plukket jeg ut tre forskjellige kommentarer, men det er så mange flere, eller egentlig alle kommentarene jeg har fått så langt, som rører meg og som jeg synes er flotte å få. Det er utrolig koselig å bli bedre kjent med dere som leser, jeg liker å få tilbakemelding på hva dere synes er flott og om dere er enig eller uenig i meninger som blir presentert her på bloggen :) 

Anyways, jeg ønsker å bli enda bedre kjent med deg som leser, så kanskje du vil presentere deg selv? Hva heter du, hvor gammel er du og hvor kommer du fra? Vi kan jo begynne der :) Håper du svarer da det er veldig gøy å få vite mer :) 

Ha en ellers god dag, så blogges vi :) 

#blogg #hverdag #lesere #bloggen #onsdag #uken #vinter #snø #bilder #kommentarer #foto #goddag 

Pappa

 • 12.11.2017, 22:36

Kjære pappa!

Gratulerer med farsdagen. Det har skjedd masse i dag, og jeg har faktisk ikke rukket å gratulere deg, men da gjør jeg det nå.

Pappa, du er smart, utrolig snill, hardt arbeidende og handy. Du stikker ikke frem i mengden, men lar ofte andre få plass og lar andre synes, og det er litt dumt for du har noen talenter som.. ikke alle har.

Du synger, komponerer sanger, spiller gitar og orgel. Du bygger og mekker omtrent ALT selv, er det noe du IKKE kan fikse liksom? Akkurat nå bygger du et tilbygg på hovedhuset, før det fikset du noe på treskere, og biler kan du egentlig veldig mye om.

Du ender veldig ofte opp med å gjøre «møkka» jobbene her hjemme. Du er den som fikser tette rør og doer, du er den som ofte plukker opp og tørker kattebæsj (en av grunnene er at du ikke har lukt da, men :) ), du er den som ofte er oppe til langt på natt for å gjøre deg ferdig med gårdsarbeid, står ute i kulda og hogger ved, ja.. slike ting som er litt mindre morsomt å drive med. Og jeg vil bare si takk for at du gjør alt dette :)

Du er en fantastisk morfar, og har vært en veldig god støtte i den tiden vi har bodde hjemme og trengt hjelp. Du tenker veldig sjeldent på deg selv, alle andre kommer før deg, du er god pappa. Jeg har ofte tenkt at viss alle hadde hatt en pappa som meg, ja da ville flere folk hatt et mye bedre liv.

Pappa. Du er et av forbildene mine, med din ivere etter å fikse så mye som mulig selv, med din arbeidsmoral og din uselviskhet.

Også til slutt pappa. Takk for at du så langt har overlevd med alle oss damene i familien, 4 døtre og en kone kan ikke alltid vært lett å hanskes med, eller jeg vet det ikke alltid har vært lett, men så har du en helt egen fan gruppe da, for du er en shower; du får oss til å le med plutselige krumspring og erting av mamma :)

Jeg er veldig glad i deg rare pappaen min, takk for alt du gjør og er. Jeg setter utrolig stor pris på deg.

Mange klemmer, eldste datra (og sikkert fra de andre tre også) :) <3

#pappa #farsdag #blogg #søndag #hverdag

3 ting som får meg til å smile!

 • 04.11.2017, 21:07

Jeg sitter her og tenker på hva jeg skal skrive, jeg ønsker å være personlig, men orker ikke å brette ut følelsene mine og tankene mine akkurat nå. Er dausliten liksom, også har jeg ikke PCen med meg så jeg blir nødt til å lage innlegg på iPhonen...

Vel, isteden vil jeg dele med dere 3 ting som får meg til å smile.

Nummer 1: Når barna mine er nydelige! Og det er de jo veldig ofte ;)

Nummer 2: Gode resultater på bloggen. Jeg DIGGER det, får adrenalinkick liksom.. Hoho, blir glad bare av å tenke på det :)

Nummer 3: Mannen min Jonas :* Noen ganger har vi det så koselig sammen, og morsomt :) Haha.. men ofte er det bare vi som synes at vi er morsomme. Han er min klippe liksom, og jeg er så glad i han. Tenkte forresten å lage et eget innlegg om han, så hvis du har noen spørsmål er det bare å spørre :)

Jupp! Hva får DEG til å smile??? :)

#barn #familie #mannen #smile #sliten #glad #nydelig #blogg #helg #lørdag

Hva har du gjort i dag?

 • 02.11.2017, 19:44

Hei, hei dere!

Da blogger jeg fra Harstad. Lilleman sover, Veslemor er rolig, mannen har tatt et varmt bad og jeg har endelig fått drukket vann. Puhh. Det har egentlig gått veldig bra i dag, Veslefar har protestert litt (veldig) siste delen av turen, men nå er vi her og kan hvile litt ut.

I morgen drar vi mest sannsynlig på Grottebadet, jeg har aldri vært der før, så det blir jo spennende. Har faktisk bare vært i Harstad en gang i mitt liv, så jeg håper jo å få se og oppleve litt slik at jeg kan danne meg et reelt bilde av denne byen :)

Aii.. ellers vil jeg igjen takk for all den gode responsen på innlegget JEG ER GURO OG HER ER JEG!!!!. Det er så godt å bli hørt, også så koselig med bare positive tilbakemeldinger, det varmer et sjenert hjerte.

Da blogges vi vel i morgen. Hva har du gjort i dag forresten? Har det vært mye å gjøre?

Btw. Det er så utrolig vakkert å fly, sukk, Norge er vakkert <3

#blogg #blog #torsdag #reise #Harstad #Norge #natur #foto #vakkert

Følg meg på snapchat

 • 02.11.2017, 10:31

Stikker innom for å takke for all den positive responsen jeg fikk på det forrige innlegget i går :) Det setter jeg så utrolig pris på <3

Nå er vi på vei til Harstad, følg meg gjerne på snap: gurothagreat, for å følge med på turen vår :)

Vi snakkes :)

#snap #snapchat #torsdag #hverdag #reise #Harstad

Vifte med stumpen

 • 24.10.2017, 09:20

Hellu pips!

Håper dere alle har fått en god natts søvn og er klare for en ny dag :)

Lillemor og jeg har overnattet hos søstern da jeg skal få fjernet en føflekk i dag. Gruer meg litt, ikke til selve fjerningen, men er så heldig å ha denne føflekken i... rumpa. Er liksom ikke noen annen måte å si det på.. Hehe.. Det er der den er liksom.

Anyways, så da gruer jeg meg litt til å vifte med stumpen foran en vilt fremmed mann da vet du :/ Jahh..

Sånn bortsett fra dette lille inngrepet så tenkte jeg å prøve å få tatt en del bilder mens jeg er her og også å få blogget om noen av temaene dere ønsket å lese mer om :)

Vi snakkes da :)

#hverdag #blogg #tirsdag #leve #livet #selfie

Mine forbilder

 • 23.10.2017, 11:07

Dette er mine forbilder. Jeg kunne skrevet flere blogginnlegg om hvor stolt jeg er over å være søstera til disse tre menneskene, fortelle hvor glad jeg er i dem og hvor bra de får meg til å føle meg.

Jeg digger å være sammen med dem, de får meg til å le, masse, og de hjelper meg å slippe meg mer løs, synge og gaule, skravle og være engasjert. De er unike på hver sin spesielle måte, de gjør meg glad.

De har alle vært der og støtta meg og familien min i en veldig tung periode, og de er her fortsatt.

Takk.

#søstre #familie #blogg #livet

Kanskje du kan hjelpe meg?

 • 21.10.2017, 12:27

Hallo dere! Jeg trenger virkelig hjelp til noe. 

Jeg sitter her og ønsker å skrive om noe jeg bryr meg om, har en mening om, men hodet er så fryktelig rotete, det stopper opp, tanken kommer ikke lenger enn til ideen, også sier det "tuuuttt, her kommer du ikke lenger!". 

Det er noe dritt -.- :/ :) 

Jeg har hatt planer om å skrive om forskjellige ting som spontanaborten jeg opplevde, føflekken jeg skal fjerne (som også befinner seg på et litt prekært sted), ammingen, min mening om abort, spiseforstyrrelser, religion og ytringsfrihet, presset vi alle opplever i dag, ungene min, ja det er så mye jeg har lyst til å prate om, men jeg klarer liksom ikke å velge. 

Men kanskje du kan hjelpe meg? Nevn en eller to ting du ønsker at jeg skal skrive om så gjør jeg det :) 

Ønsker dere ellers en god lørdag, så blogges vi :) 

#blogg #helg #høst #hjelp #tema #foto #livet #lev #lørdag

9 kjappe fakta

 • 20.10.2017, 22:16

Hei dere! 

Jeg har en stund nå planlagt en bloggpost hvor jeg enten svarer på et par spørsmål om meg selv eller forteller et par ting om meg selv som ikke alle vet om, so here we go, da tar vi 9 kjappe fakta om meg. 

1. Jeg HATER smatting, uff, tidlige morgener og mennesker som smatter. Jeg blir så irritert, jeg kjenner det koker inne i meg bare av å tenke på det. 

2. Jeg har en hemmelig greie jeg gjør, som ikke kommer til å være hemmelig lenger etter i dag, men jeg spiller faktisk et skikkelig nerdete strategispill kalt Lords Mobile, haha.. Søstrene mine synes det er utrolig rart, men jeg har faktisk kommet ganske langt i spillet, og klarer liksom ikke å slutte.. (Ups, hehe..)

3. Jeg spiser sjokolade som et ekorn, ja, jeg tar liksom en bit av gangen av en bit sjokolade. Der er jeg og gubben veldig forskjellig, han tar alt i en jafs og jeg bruker en halv time på en liten sjokoladebit. Jeg spiser også veldig sakte, jeg er omtrent alltid ferdig med maten til sist hos svigers, og da har de gjerne venta en stund også, hihi. 

4. Jeg elsker å improvisere-synge. Bare synge med søstrene mine, eksperimentere med melodier, rapping (haha), opera, synge av full hals, også å danse til så klart ;) Ikke det at jeg kan danse, men..

5. Jeg har gått på Rytmisk Gymnastik, google det på You Tube om du ikke vet hva det er, det er bare en helt utrolig rå sport, og jeg var ganske flink om jeg kan si det selv ;) Hvertfall litt god :) 

6. Jeg elsker faget norsk. Hjerte <3 

7. Jeg hadde en lang stund et bitemerke i rumpa som jeg fikk av en av søstrene mine (Silje.) 

8. Når jeg blir dårlig, eller har en dårlig tid psykisk, så får jeg en skikkelig trang til å kjøpe noe (ofte dyre ting som hest, hund, og hus og slikt), jeg blir helt manisk etter noe nytt eller en forandring. Og det kan være utrolig slitsomt, for ofte så går jeg for det.

9. Jeg har faktisk aldri drukket eller smakt alkohol, snusa eller røyka. 

Det var 9 kjappe om meg, kanskje du vil dele noe om deg? Jeg vil gjerne bli bedre kjent med leserne mine så del gjerne :) 

S+S = Sant

 • 15.10.2017, 18:26

Søndag+ Sognsvann = Sant.

Jeg forstår godt hvorfor folk liker Sognsvann, det er en akkurat passe tur, ingen bakker og gode stier å gå på. Bare deilig egentlig, også utrolig praktisk for småbarnsfamilier som trenger vogn for å komme seg ut i litt mer natur.

Har liksom ikke så mye mer å si enn: Søndag er deilig.

Flower blog

 • 04.10.2017, 22:02

Når verden er vakker :)

#blomster #blogg #hverdag

Treningschallenge- uke 2

 • 03.10.2017, 10:30

Ny uke! Ny treningsplan! Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle fått trent i går, men vet du, jeg fikk det til :) Her er opplegget for uke 2, denne gangen er det det samme opplegget alle tre økter.

Økt 1, 2 og 3:

5 min gange > 1 min jogge / 1 min gange x 4 > 2 min jogge / 1 min gange x 2 > 1 min jogge / 1 min gange x 2 > 5 min gange.

Til sammen 28 min.

Jeg følte egentlig at økta gikk ganske bra, tross migrene dagen før og det at jeg var veldig sliten :) Jeg hadde også lastet ned en episode med Friends, noe som fikk tiden til å gå (jogger på tredemølle da så klart), så det hjalp jo litt på motivasjonen.

Uansett, ha en flott tirsdag alle sammen, så prates vi!

(Legger ved et bilde av den flotte pusen vår.) :)

Del din reise!

 • 02.10.2017, 09:56

Reisen.

Da jeg var yngre forsto jeg ikke at livet er en reise. Du leser om det, hører om det, blir fortalt, kanskje ser det til og med. Men jeg forsto det aldri.

Nå. Nå ser jeg det, jeg utvikler meg, ser mennesker rundt meg utvikler seg, jeg forstår mer om meg selv og hvordan alt henger sammen. Jeg blir veldig nysgjerrig på andre menneskers liv, hvordan ser reisen deres ut, hvorfor oppfører de seg som de gjør, hvordan har reisen formet dem?

Noen ganger føler jeg at livet starter her, nå. Tiden før, barndommen og ungdomsårene, var bare en forberedelse, det er nå jeg lever helt selv, eller er det slik?

Reisen. Klisje? Kanskje. Sant? Ja.

God mandag folkens. Ønsker du å dele din "reise"? Dele hvorfor du er den du er i dag, dele hvem og hva som har formet deg? Send mail til gmedvardsen@gmail.com eller melding på facebooksiden @Guro Edvardsen

(Det blir så klart holdt konfidensielt.)

#reise #blogg #livet #hverdag #mandag #del

En annen ting jeg hater

 • 01.10.2017, 15:55

Migrenetryne.

Dagen i dag startet med migrene klokka 0430 på morgenen, jeg drømte at jeg hadde vondt i hode, men etterhvert som jeg våknet forsto jeg fort at det ikke bare var i drømmeland skallebanken befant seg.

Ai! Har jeg fortalt dere at jeg hater migrene? Jeg pleier å få det etter stress og for lite søvn, noe det har vært en del av denne uka som har gått. Jeg har jo gjort bloggen "offentlig", og synes at det har vært veldig morsomt, men det har også okkupert tankene mine og gjort meg stressa. Så nå må jeg bare puste ut, ikke tenke så mye, og poste det jeg vil, når jeg vil :)

Uansett, resten av dagen, etter at migrenen slapp, har gått til sofasliting og potetplukking.

Hva har du gjort i dag? Og har jeg noen lesere som også sliter med migrene?

:)

Haha! En daff gjeng :) #søndag #blogg #helse #migrene #livet

Her bor det lykkelige barn!

 • 01.10.2017, 14:55

Veslefar har lekt og kost seg på morgenen, og det synes :)

Og over til noe helt annet; jeg har nesten gjort meg ferdig med en vlog, men sliter litt med å få den eksportet, så den kommer nok i løpet av uka :)

Anyways, ønsker dere alle en god søndag

Appen jeg bruker for å redigere høstbilder

 • 30.09.2017, 17:43

Hei dere!

Noe jeg elsker å gjøre er å ta bilder med iphonen og deretter redigere dem i appen VSCO. Jeg vet at bildene ikke blir av like god kvalitet når de blir delt her på bloggen, men jeg synes allikevel at de blir veldig vakre!

Nå tar jeg for tiden masse bilder av høsten, noe jeg også elsker, for fargene og kontrastene tillater så mye kreativitet og liv. Her er noen av bildene, ha en ellers god helg videre folkens! Og takk for alle likes og kommentarer, det er utrolig koselig :)

Talk to the hand...

 • 30.09.2017, 10:21

Føler meg liten i dag, strukket og vridd opp. I dag er jeg en sofasliter...igjen. Kanskje er det bedre i morgen, kanskje ikke.

#helg #foto #kunst #blogg

Veslefar. Sukk.

 • 29.09.2017, 05:10

Klokka 0430. Veslefar har ikke lyst til å sove mer. Sukk.

Oh well!

 • 28.09.2017, 09:15

Oi dere!

Nå har jeg prøvd å starte ett innlegg over tre ganger og har liksom ikke blitt fornøyd. Så da bare deler jeg litt om hva som skjer i dag; jeg skal på barseltreff på helsestasjonen, kjøpe noe greier til mannen, jeg tenkte å lage et outfitinnlegg på bloggen, også skal jeg plukke opp veslefar i barnehagen.

Jeg føler vel egentlig for å bare ligge i senga med lukkede gardiner, men det kan jeg rett og slett ikke i dag. Det har blitt litt lite søvn i natt, og det merkes, oh well.. denne dagen er jo snart over uansett.

Ønsker dere lesere en fin dag, og del gjerne hva du har på planen i kommentarfeltet, det hadde vært koselig å bli bedre kjent på den måten :)

S*** Britt- dette er skummelt

 • 26.09.2017, 14:22

Hei igjen folkens, 

da har jeg laget meg en Facebookside (@guromedvardsen) for bloggen, og det er dritskummelt, og gøy! Jeg prøver å forme et konsept for denne bloggen, samtidig som at det ikke skal være for mye hodebry, men at den fortsatt skal virke profesjonell og nå ut til mennesker. Dette er liksom en del av en drøm, jeg har alltid hatt lyst til å blogge på et mer profesjonelt nivå, og nå har jeg bestemt meg for å bare hoppe i det, og det er utrolig spennende- jeg bare blåser i hva andre mener om blogging, eller hva jeg tror at andre mener om blogging :P 

Puhh! Jeg er mye mer excited enn det ser ut på bilden, men woooww, så gøy. Tenk at man kan få et lite adrenalinkick av dette liksom, det er en grunn til at jeg IKKE er stor fan av karuseller og rollecostere og slikt, det føles ut som om jeg skal dø, men det hadde egentlig ingenting med dette å gjøre :) 

Well, da er det nok blogging og data på meg i dag, her trenger huset litt omsorg så vi blogges :) 

#blogg #tirsdag #livet #facebook #skummelt

Så stolt- nytt design!

 • 26.09.2017, 11:03

Heisann alle lesere :) 

Dere ser kanskje at bloggen har fått et annet usteende? Jeg er hvertfall veldig fornøyd med looken, dette er det første designet jeg har kjøpt og jeg er egentlig litt stolt :) Jeg kommer nok ikke til å ha dette så veldig lenge, men for nå så er det helt greit, ett problem er at den ikke tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser, noe som blir litt kronglete når man titter på bloggen via mobilen, da må man "justere" størrelsen selv. 

Ellers så skal jeg en tur til Lillestrøm i dag for å kjøpe inn noe greier til mannen, også har jeg vel egentlig tenkt til å bare slappe av i dag. Jeg hadde en ganske produktiv dag i går med trening, vasking av klær og fiksing av design på bloggen- problemet er at etter en produktiv dag så er jeg gjerne sliten dagen etterpå (derfor er depresjon noe dritt), så det har gjort at jeg planlegger, etter slike dager, å bare slappe helt av og ikke stresse. 

Jeg tok også å ryddet i klesskapet mitt her om dagen, fant ut av at halvparten av klærne tilhørte søstrene mine, 1/4 del var sommer- og vinterklær og dermed var resten mitt. Jeg oppdaget også at jeg mangler litt bukser, er kanskje ikke så rart at jeg har vandret rundt i slitte joggebukser i noen måneder nå så her trengs det to- tre nye bukser så vi har noe annet å gå med. Jeg kan godt vise innkjøpet når jeg har gjort det om dere er interessert? 

Oh well, I better get going! Vi snakkes da, også må jeg bare si at det er utrolig koselig å begynne å få noen faste lesere :) 

12 ukers treningsprogram

 • 25.09.2017, 14:08

Hallo dere! 

I dag er det mandag og første dagen i tolvukers utfordringen jeg har satt for meg selv. Jeg lovte å dele programmet, som er et kondisjonsprogram, og her kommer det. Jeg kommer til å dele for en uke av gangen da jeg tror det blir litt vel mye med tolv uker på ett blogginnlegg. 

Uke 1, Økt 1: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x6 > 5 min gange. Totalt 22 min.

Uke 1, Økt 2: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min. 

Uke 1, Økt 3: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min.

Jeg har valgt å trene mandag, onsdag og fredag, det er ganske "lett" i begynnelsen, men man føler fortsatt at man har trent etter økta. Merker at jeg er ganske gira på å klare dette, men det er i dag, utfordringen blir på de dagene hvor motivasjonen ikke er der i det hele tatt. 

Kanskje er du med å joiner utfordringen? Da hadde det vært veldig gøy om du kommenterte på disse treningsblogginnleggene :) 

Vi snakkes da! 

Ps: Jobber på spreng for å få ordnet bloggen nå, det er derfor den er gått tilbake på litt basic layout :) 

#blogg #trening #mandag #hverdag #foto #livet #kondisjon

Skogens ro

 • 24.09.2017, 17:29

Hei, hei folkens!

I dag har vi tatt en skikkelig søndag her på gården. Vi dro med oss ved og pølse for å grille og nå ligger vi (jeg) som slakt i stua, titter på mobilen, mens mannen vasker veslefar og søstra går rundt med veslemor.

Tok en masse bilder av høsten, ahh det er så nydelig og friskt. Luften er liksom så fornyende nå, letter litt på tåkene i hodet.

Nyt bildene så snakkes vi!

Ps. Treningsprogrammet kommer senere i kveld, i morgen starter 12 ukers utfordringen min :)

#høst #blogg #foto #bilde #trening #søndag

Jeg er vakker

 • 23.09.2017, 14:56

Heisann dere!

Det er helg og siste godteriinnspurt før mandagen kommer (les forrige innlegg for kontekst). Jeg glemte også å nevne at jeg ikke bare skal trene og holde meg unna godter i tolv uker, men jeg skal også si fine ting til meg selv hver dag, for er jeg ikke fornøyd med kroppen nå, blir jeg heller ikke det om tolv uker. Det er viktig for meg at jeg synes at jeg er vakker og fin nok som jeg er, og da er det greit å starte med å fortelle meg selv at jeg er vakker- hver dag. Haha... Jeg får passe på så det ikke går meg til hodet da ;)

Oh well, ha en god helg videre folkens så prater vi.

Ps. Jeg har fått noen kommentarer på at layouten på bloggen tuller litt av og til og at det kommer masse spørsmålstegn når jeg svarer på kommentarene deres- det skal jeg få jobbet med og ordna til uka :)

#blogg #trening #helse #helg #kvinne

Dårlige hårdager

 • 22.09.2017, 12:15

Gooooood morning guys!!!

Det ser kanskje ut som om jeg akkurat har stått opp, men det er faktisk en og en halv time siden jeg dro skrotten opp av senga. Vi er så heldige med at veslemor er et lite sovedyr (i motsetning til broren sin som elsker å stå opp veeldig tidlig), så da blir vi å ligge å dra oss til klokka 1030 noen morgener. 

Vel, jeg har de siste dagene tenkt litt på bloggen og hvordan jeg skal gjøre det fremover, jeg liker å blogge, men jeg trenger å ha noe konkret som holder meg litt i gang, dermed har jeg tenkt til å kombinere det med en annen ting som virkelig trenger hjelp og det er trening. Wohoo, blæææ. Jeg er ikke en av de treningsmenneskene som bare elsker å trene, jeg føler meg crap både før, under og etter trening, men dagen etterpå da føler jeg meg litt bra. Nå driver jo jeg og ammer så jeg har ikke tenkt til å begynne med skikkelig hard trening, men mannen gav meg et treningsprogram for å få opp kondisen og det programmet har jeg tenkt til å prøve å følge. Det går over tolv uker- tre økter i uka, og i begynnelsen varer hver økt bare 22 minutter. Hvis jeg skal være helt ærlig så begynte jeg på dette programmet for to uker siden, men jeg bæcka ut etter tre økter... ehhhehheh.. Uansett, jeg har som mål å gjennomføre programmet og også å holde meg unna pops, min store svakhet, eller nytelse, kalle det hva du vil, og brus de tolv ukene. 

Og HVIS jeg klarer dette skal jeg belønne meg selv med et vlog/blog kompaktkamera. Wohoo!! Jeg ønsker meg virkelig noe litt mindre enn det speilreflekskameraet jeg bærer på nå, det funker liksom, men blir litt for stort å dra med seg i hverdagen. Jupp, thats my plan. Kanskje du vil være med på dette? Jeg tenker å legge ut programmet i løpet av helgen også starter jeg på mandag.  

Oh, well! Vi snakkes da :) 

Bare ett ord: Kjærlighet

 • 21.09.2017, 19:03

Heisann! 

 

Her kommer bildene jeg lovte. Veslefar er bare helt nydelig, og han vokser for hver dag som går, utvikler seg både med språk og fakter. Ja, han er bare helt herlig :) 

#blogg #gutt #familie #foto #liten #søt #torsdag #livet #kjærlighet

 

Når hodet ikke er helt med

 • 21.09.2017, 12:31

I dag har jeg virkelig vært helt bortreist. Jeg hadde egentlig en del på tidsplanen i dag; helsesøster og psykologtime. Vel, jeg møter opp på helsestasjonen og finner ut av at jeg har time i morgen, altså, jeg trodde det var den 22. i dag, men det er det jo ikke. Så møter jeg opp hos psykologen klar for time klokka 1215, men da kommer jeg på, helt av meg selv, mens jeg venter, at den timen begynner jo ikke før klokka 1315.

Oh well, det er bra jeg har kjøpt med litt "mat" da.. Så får jeg sitte her. Vi snakkes!

Tung dag

 • 20.09.2017, 18:34

Hei, hei!

Tung dag i dag også, men har hatt noen koselige stunder med den lille familien min. Tenkte å legge ut et innlegg med bilder fra dagen litt senere i kveld eller i morgen.

Så prates vi ;)

Denne bobla og drømmene mine

 • 19.09.2017, 17:04

Hei dere!

Nå har jeg en slik periode igjen hvor jeg forsvinner inn i min egen boble, orker veldig lite, er lut i ryggen. Jeg hater det. Det er så lite som skal til før man går i kjelleren, ofte kan det være at jeg har vært med i en bursdag eller mannen og jeg har vært på en tur med barna, jeg har det veldig koselig, men dagene etterpå er tunge fordi jeg har brukt for mye energi. Tenk det, bli sliten av å ha det koselig. Og når jeg blir sliten, da går tankene lett til de mørke rommene, virkeligheten blir fjern og jeg klarer ikke å bry meg om andre enn meg selv. Jeg blir varm, sliten, og lei meg. Alle negative tanker hoper seg opp, og jeg ser sint ut, føler meg sint, men er ikke sint. Jeg er bare. Og det å være er frustrerende, det er kanskje derfor jeg drømmer så mye, drømmer om en stor blogg, drømmer om å ta over gården, drømmer om å studere til å bli veterinær eller psykolog, drømmer om å gjøre det bra i min nåværende jobb, drømmer om å ha det ryddig, drømmer om mer energi, drømmer om å være uslåelig, drømmer om å være tøff. Jeg er en drømmer, har alltid vært det, jeg kom meg gjennom barneskolen og ungdomskolen ved å lese, lese til langt på natt, drømme meg inn i andre sin verden. Drømmer, for jeg er ikke fornøyd nå, det er trist, veldig trist. 

Hvordan kommer man seg opp igjen? Hvordan blir jeg kvitt drømmene og heller lever i nuet, og er fornøyd med det? Jeg har barn, mann, familie, en utdanning, en god jobb. Hvorfor kan jeg ikke være fornøyd? Jeg sloss hele tiden, hver eneste dag kjemper jeg, små konflikter inni meg som truer med å ta over fornuften. det synes ikke alltid, men kampen er der. Depresjon- det er noe dritt, det kan liksom ikke forklares ordentlig, det er en usynlig sykdom, og jeg vil ikke ha den. Har aldri bedt om å få den. Hater den.

Jeg hater lite, men akkurat sykdommen... depresjonen, tungsinnet, det hater jeg. 

Jeg har lyst til å leve, være til stede. Leve. Livet. Elske. Hate. Kjenne. Føle. Gi. Ta. Ha. Eie. Være. Kjenne glede. Glede er en så ærlig og god følelse, den vil jeg ha. Bort med tristhet. Tristhet er tungt, mørket og vanskelig, fyller sjelen med desperasjon, den blinder øynene min. Men nå har jeg skrevet nok for denne gang om følelser, tomhet og tristhet, neste innlegg håper jeg er fylt med litt mer glede.

Vi får se. 

#kjærlighet #livet #depresjon #blogg #skrive #tirsdag #hat #glede #foto

Gå vekk skam

 • 18.09.2017, 18:34

Gå vekk følelse. Gå vekk skam. Gå vekk, jeg kommer til å bli her, og du får ikke lov til å ta over. Det var godt å få sakt, nå tar jeg over.

#skam #følelse #livet #blogg #mandag

Vår lille familie

 • 17.09.2017, 21:30

Hei, hei dere!

I dag tok denne lille familien turen ned til Moss for å plukke opp veslefar som har besøkt bestemor og bestefar i helga. Han koser seg nok veldig med å få masse oppmerksomhet og kos av besteforeldre, men det er veldig godt å ha han hjemme igjen. Det er utrolig hvor mye man kan savne disse barna med en gang de er borte.

Jupp, men da er vi klare for en ny uke her, mannen jobber, veslefar skal i barnehage og jeg og lillemor skal litt av hvert og ingenting. Er så deilig å være vår helt egne lille familie, er så glad i den <3

Oh well, vi snakkes da. Ønsker dere alle en god kveld!

#familie #blogg #søndag #helg

Postmannen

 • 16.09.2017, 22:55

God natt folkens.

Legger ved noen skjønne bilder av minstemor. Hun har så utrolig mye hår, både mannen og jeg ble veldig overrasket da hun kom, for vi er begge lyse i huden og håret, men hun er mørkere i huden enn oss, og har masse brunt hår. Broren hennes er jo også veldig lys, men jeg lover, postmannen har ingenting med dette å gjøre ;)

Nå skal det jo også sies at vi begge har familie og slektninger med mørkere gener enn meg og mannen, så det har nok bare fått gjennomslag der.

:) #lørdag #helg #kveld #blogg #foto #baby #familie

Dere vet den svettelukta?

 • 16.09.2017, 17:46

Svette. Hater det. Du har liksom de dagene du ikke lukter svette i det hele tatt, eller de dagene hvor det holder å ta på litt deo eller skjule lukten med parfyme, men så har du de dagene hvor, og kjære vene, hvis du løfter litt på armene så tror du at døden har overnatta der. I dag har jeg en slik dag, en ubehagelig svette som infiserer hele kroppen, håret blir fett, kroppen er klam, hodet blir helt ør, posene under øynene blir ekstra blå og tunge, nesa ekstra stor med ekstra store hudormer, ja også blir jeg enda blekere enn jeg er (om det er mulig da). Med andre ord; føler meg som dette: 

Haha.. Dere vet når folk liksom blir "overvektige" i serier? Som Andy i Modern Family eller Monica i Friends? You see where I am going with this? Haha.. Google det hvis ikke så skjønner du hva jeg mener :) Men, men, følelsen kan alltids bli fikset med en dusj, skifte litt klær, spise og drikke litt vann. Like this, ser kanskje ikke store forskjellen, men jeg kjenner meg flere hakk bedre. 

Så har du en dårlig dag? Da kan det være lurt å slenge skrottekroppen i dusjen, ta på litt maskara, finne noe komfortabel, men samtidig litt finere enn den mest slitte joggebuksa og spise litt mat. Ja, også trøste deg med at veldig få mennesker slipper unna med å være perfekt, det er liksom livet dette, realiteten og det hadde vel vært kjedelig om alt skulle være så fryktelig bra og perfekt hele tiden. 

Vi blogges da.. 

Søstre og indisk

 • 15.09.2017, 19:20

Heisann dere!

Akkurat nå sitter jeg hos søstra mi og venter på Indisk take-away, som faktisk kom nå.. Woho.. Vi skal ha jentekveld her, noe jeg har sett veldig frem til, og foreløpig har det vært veldig koselig :)

Vil ønske dere alle en god kveld, også kommer jeg til å legge ut en film på Insta (gme93) om denne helgen etterhvert.

Vi blogges!!

Haha.. Ja, også noen random bilder av en 5- minutters timeglass. Enjoy!

#random #blogg #helg #fredag #søster #kos

"Følg etter meg, mamma"

 • 14.09.2017, 17:21

Jeg lar bildene tale for seg.

Jeg bærer deg nær hjertet

 • 13.09.2017, 20:57

Da jeg fikk gutten min bar jeg han ofte med en bæresele fra BabyBjørn, den fungerte helt fint, men den ga ikke alltid god nok støtte og den tålte bare vekt opptil 10 kg. Da vi nå skulle få en til tenkte jeg at en god bæresele måtte være et must, så da kusina til mannen min startet opp en nettbutikk som solgte nettopp gode bæreseler og sjal titta jeg på alternativene der, og jeg fant det jeg var ute etter. En bæresele som gir godt støtte fra babyen er omtrent nyfødt til den er 2-3 år, lett å justere og god å bære med, den er robust, enkel og trygg, også kommer den i forskjellige farger og mønstre som jeg synes er helt nydelige. Vi har brukt den på veslemor og veslefar, mannen min kan bruke den og jeg kan bruke den, dessuten bærer man barnet på en god ergonomisk måte. Bæreselen som vi har kjøpt kan du finne på nettsiden https://sjalala.no/. Den heter Tula- Free- to - grow.

Jeg har hvertfall blitt veldig glad i den og synes den er helt perfekt for vårt bruk.

:)

Denne puppegreia

 • 13.09.2017, 19:34

Hallo dere!

Er ganske tom for ord i dag. Har prøvd å starte et innlegg flere ganger, men det er liksom så mye, allikevel så lite jeg ønsker å skrive om.

La oss ta denne puppegreia, altså, ehh.. jeg blir bare... jeg vet ikke hva jeg skal si. Pupper er pupper, jeg har ikke noe problem med det, men... who are you kidding Anna? Du har vel fått oppmerksomheten du ønsket, og jeg håper inderlig at du ikke er overrasket over at folk reagerer på innlegget, spesielt når du svarer kritikken med enda mer nakenhet.

Jahh.. Det var en av tingene som har okkupert tankene mine de siste dagene.

Så har jeg også hatt lyst til å skryte av at jeg har trent både idag og på mandag. Jeg følger et treningsprogram jeg tenkte å dele senere.. ja..

... også har jeg vært hos psykologen og pratet... jupp.. og til slutt så gleder jeg meg til en helg med søstrene mine.. haha.. veldig random innlegg, men det må jo til noen ganger det også.

Vi snakkes da :)

#blogg #anna #foto #onsdag #hverdag

God kveld slitne mødre

 • 12.09.2017, 20:56

Hei alle slitne mødre, her sitter vi foran TV'n og venter på at en av oss skal sovne.

Mannen jobber så da er det Modern Family maraton i heimen. Elsker den serien, den er så feel good og morsom.

Den serien og Friends er det som tittes på her om kveldene, og litt ekstra koselig har det blitt nå som det er mørkt og det blåser ute.

Tittet bare innom for ønske dere en god kveld og dele noen stemningsbilder :)

#tirsdag #blogg #mamma #hverdag #bilder #foto

Stemning

 • 11.09.2017, 14:32

Jeg elsker stemningsfulle bilder, eller bilder som har sjel, som sier noe, som er underlige. Og jeg elsker å dele det med andre også, hvis det er lov å si det slik, blåse litt i janteloven. 

Stemning.

#stemning #blogg #mandag #bilder #foto #kunst #fotograf #blackandwhite 

Vårt viktigste privilegie

 • 11.09.2017, 10:59

Hallo alle sammen!

La os prate om litt politikk....

Jeg har vært lite engasjert før, men det siste året har jeg begynt å følge med på hva som egentlig blir sakt, gjort og ment i den politiske verden. Kanskje det har noe med at USA valgte Trump som president, eller at bensin og dieselprisene steg etter nyttår. Jeg vet liksom ikke, politikk ga ikke så mye mening før, men jeg har vel blitt eldre da, og begynt å se at det er viktig å ha en mening om hvordan landet bør styres og dermed gi sin stemme.

Oh well, håper du som leser velger å gi din stemme, det er faktisk et av de viktigste privilegiene vi har som innbyggere her i Norge :)

Vi snakkes!

#valg #mandag #uke #politikk #stemme #blogg

G- Me's World

 • 10.09.2017, 00:18

Heisann dere!

Jeg la akkurat ut en liten video på YouTube HER. Jeg har begynt å redigere på Fretex- Prosjektet, men trenger en modell (noe jeg får om to uker, om ikke noen andre melder seg frivillig da ;) ), så i mellomtiden kommer jeg til å legge ut små snutter med bilder, hverdag og intervju.

Ellers har Vi vært i kirka idag, thats rigth- I am religious :) også har vi kost oss hjemme med pizza og "Skal vi danse". Hallo, jeg merker hvorfor jeg ikke ser på slike program egentlig, blir så spent og får så mye adrenalin :O men nå har jeg begynt å se så nå kommer jeg til å følge med hver lørdag.Haha!! Grunde er favoritten da, hvem er din favoritt?

Oh well, vi prates folkens! :)

#blogg #helg #lørdag #familie #vlog

Dagen derpå

 • 08.09.2017, 12:43

Hei alle sammen!

Tusen takk for alle hjerter som ble gitt i går etter at jeg la ut forrige innlegg. Jeg er sikker på at mange mødre og sikkert også fedre føler at de ikke strekker til selv om vi alle er veldig glad i barna våre.

Ønsker også å fortelle at etter å ha delt innlegget på Facebook så har lesertallet økt betraktelig og jeg er i dag på 111. plass på bloggtoppen hoho! :) Litt gøy det da..

Ellers skjer det ikke så mye i dag, veslefar er i barnehagen og veslemor sover på fanget, mens jeg er litt støkk her jeg sitter og blogger :)

Håper dere alle får en fin dag, og ikke minst helg. Så snakkes vi i neste blogginnlegg ;)

#blogg #foto #helg #familie #livet

En tøff dag

 • 06.09.2017, 22:53

Dagen i dag har vært tøff for mamma lille venn. Jeg ser deg vokse og lære noe nytt hver eneste dag, ofte gir det meg glede, men idag gjør det meg trist, for jeg er sliten idag og ikke til stede. Jeg ønsker å holde deg tett inntil meg, vugge deg, klemme deg, men du er så opptatt med å utforske verden og alt som er i den. Så i kveld gjorde jeg noe jeg ofte har tenkt på at jeg ville gjøre.

Jeg gikk inn på rommet ditt, plukket opp den lille kroppen din, la deg i armene mine og vugget deg frem og tilbake. Jeg hvisket til deg at jeg er glad i deg og elsker deg, jeg gråt litt, for du er så nydelig og jeg er så lei meg for at jeg ikke kan være den mammaen du trenger akkurat nå. Du sov igjennom det hele, så nydelig og avslappet.

Jeg elsker deg sønnen min, mammahjertet blør, men jeg er bare så fryktelig glad i deg. Og jeg vet at du trenger mammaen din, derfor vil jeg alltid være her og jeg kjemper hver dag for å bli friskere, for å være der for deg.

Look at me- only nails

 • 05.09.2017, 16:03

Only nails today. Only shallow today.

Empty.

God Morgen flotte mennesker !!

 • 04.09.2017, 10:55

God Morgen dere!

I dag er vi litt slitne her, litt irriterende, blir så fryktelig lammet. Lurer på om jeg skal ta en tur til Oslo, for å starte prosjekt Fretex :D Men vi får se.. Har jo ikke stått opp en gang..

Oh well, vi snakkes da..

Ps. Her er vårt nye familiemedlem :)

#familie #fretex #mandag #godmorgen #mote #ideer #blogg #vlogg

Fretexprosjekt

 • 03.09.2017, 21:10

Heisann folkens!

Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har starta en Vlogg på youtube, og de siste dagene har jeg prøvd tenke ut et konsept, et tema å ha på vloggen, og jeg tror jeg har funnet ut av det.

Det hele startet med tanken at det ville vært morsomt å sette sammen outfits basert på klær kjøpt fra bruktbutikker som Fretex, ta dere med på shoppingen, prøvingen og det ferdige resultatet.

Og derifra ha en "miljøvennlig" vinkling på resultatet. Noe annet jeg vil prøve er å intervjue mennesker om livene deres, gjøre de som ser på oppmerksom på de små og store tingene i verdene og livet som vi ikke snakker om. De mørke og gjemte sidene ved livet.

Jeg tror det blir spennende, og jeg håper at jeg klarer å "få" det til.

Håper dere alle ellers har hatt en fin dag. Her har vi vært på Sverigetur og kost oss som den lille familien vi er..

:)

Når jeg er perfekt

 • 01.09.2017, 01:01

Perfekt. Et ord jeg både elsker og hater. Hodet mitt har så lenge jeg kan huske vært opptatt av å være perfekt, men jeg har det bare ikke i meg.

Ofte ønsker jeg at jeg var flinkere til å ordne håret, sminke meg og kle meg stilig, med edge. Men når alt kommet til alt så må jeg være ærlig med meg selv; jeg er for lat. Jeg børster håret kanskje to ganger i uka for tiden, jeg går i joggebukse og gensere som burde vært i vaskemaskinen i går. Neglene på tærne burde vært klippet, og om jeg tar på neglelakk blir den der til den slites av av seg selv.

Perfekt. Perfekt jobb, nei- den er slitsom, perfekt hus- har ikke hus, perfekt bil-... den vil jeg ikke snakke om en gang, perfekt... blæ!

Men jeg elsker når jeg er perfekt, når jeg får skryt, når jeg føler at andre beundrer meg. Det er så menneskelig, og allikevel, når jeg strever etter perfeksjon så blir jeg så himla sliten.

Perfekt. Vi har vel alle våre ideer om hva det ordet innebærer.

Legger til slutt ved et bilde av den mest avslappede, og minst stressende skapningen jeg vet om. Og som også klarer å være helt perfekt! Vesla...

Mjølkekua

 • 29.08.2017, 20:07

Heisann dere!

Nå nærmer nattan seg og dermed er det også tid for mjølkekua å slenge ut jura. Veslemor har det med å spise ekstra mye, ekstra ofte på kvelden, og det er både koselig, men også litt slitsomt.

Slik holder det på fra klokka 1900 til 2330, er vi heldige. Men kalven trenger mat før hun skal sove, det må jo fylles opp ekstra så søvnen blir dyp og lang, og det blir den ofte også.

Ville bare å braute litt her inne på blogg-beite og ønske dere en god kveld! :)

Raske dager

 • 28.08.2017, 20:53

Tenk at dagene går så fort. Nå er veslemor blitt 5 uker gammel, veslefar har begynt i barnehagen, mannen begynner i jobb igjen, denne dama her går snart i mammapermisjon isteden for å være sykmeldt.

Apropo sykmeldt, takk Norge at jeg får lov til å betale litt skatt og dermed har fått så god hjelp og støtte fra helsevesenet. Jeg er bare utrolig takknemlig, med hjelpen har tiden med veslemor gått veldig bra. Vi er trøtte og slitne, vesla har for vane å legge seg i tolv tiden, og veslefar står opp klokka seks. Heldigvis for oss så er besteforeldrene i dette huset også morgenfugler, så da får vi sovet ut.

Vel, sjekk ut ny vlog på youtube, liker å prøve nye ting.. Så snakkes vi!

Takk- Da har bobla sprukket

 • 18.08.2017, 12:21

Da har endelig bobla sprukket. Vi har født, og lille jenta vår er kommet til verden. Vi har liksom levd i en liten boble før hun kom, ventet og undret. "Hvordan ville det gå etter fødselen denne gangen?". Ville jeg falle tilbake inn i en tung depresjon? 

Vel, det ser ut til at det skal gå bra denne gangen :) Og det er vi så lettet over, så glade for. Vi er slitne, men med all hjelpen vi får og med god planlegging så ser det ut til at vi skal klare å komme oss gjennom denne spebarnsperioden uten å havne helt i kjelleren igjen. 

Veien til å bli helt frisk virker fortsatt lang, men nå er det flere dager med smil og latter enn med tristhet og tunge tanker. Nå fokuserer vi på veien fremover, jeg ønsker å sette meg mål og lage planer, leve og kjenne hvor utrolig godt det er. 

Det er så deilig å føle seg som seg selv igjen. Jeg har begynt å nynne og synge til radioen igjen, jeg ser på barna mine og fylles med takknemlighet og kjærlighet, jeg har til og med trent ett par ganger etter fødselen, og det føles så fantastisk godt. 

Jeg kan bare si TAKK- da har bobla sprukket. 

 

(Deler et dårlig mobilbildet av en sliten, men lykkelig husmor, og lille nurk- er hun ikke bare helt utrolig nydelig :D )

 

Utenkelig

 • 15.08.2017, 15:32

Utenkelig.

At jeg ville forlate de skjønneste i livet mitt.

Utenkelig.

Vår nye skatt har kommet

 • 31.07.2017, 19:07

Da kom endelig vår lille nye skatt til verden.

En lett fødsel, og færre komplikasjoner etter fødsel = herlig.

Fødselen nærmer seg

 • 14.07.2017, 15:23

Ja nå er det ikke lenge igjen til fødselen. Det er to uker til termin, og den hvalrossen her er helt klar til å skvise ut Lille Veslemor.

Sommeren har så langt bare blitt brukt til å slappe av og å jobbe med psyken. Vi er alle spente på hvordan det vil gå denne gangen når det kommer til depresjon osv.

Men vi er så forberedt som man kan bli, godt samarbeid med helsevesenet, og familie som støtter oss. Det blir nok enda mindre blogging enn det har vært, men så får jeg et kick og er tilbake.

Håper alle som leser nyter den deilige sommeren, så blogges vi!

Ro i sjela

 • 05.07.2017, 18:31

De små gleden. En kommentar, et smil, ny seng, ommøblering, latter, Indisk take away.. De nytes i dag.

Ro i sjela.

Bobla

 • 04.07.2017, 07:23

En liten boble med mye liv. Sprekker ikke enda, men snart.

Bobla.

#

 • 19.06.2017, 22:27

DEL 3: Fødselspsykose

 • 15.06.2017, 18:57

DEL 3: Fødselsdepresjon

Jeg ble lagt inn på Psykiatri Akkuten Ahus. Jeg ble tatt godt vare på, fikk hvile og også ECT behandling, etter en uke følte jeg meg bra nok til å dra hjem. Jeg var hjemme i noen dager, også.. sa det bare klikk.

Vi kjørte inn på legevakta i Lillestrøm, ble møtt av en helt dustete lege klokka 0300 på nattan. Jeg ble henvist til Psykiatrisk avdeling igjen, kom inn der, fikk mitt eget rom, fikk neste dag rom på en annen avdeling med veldig tett oppfølging, også husker jeg ikke mer.

Jeg måtte visst gå på do og dusje med døra åpen, det satt noen utenfor døra mi 24-7. Jeg prøvde å kutte meg med glass fra mobilen, jeg prøvde å sultestreike. Wow.. Jeg ville bare vekk. Så tungt, ufattelig tungt. Men jeg husker ingenting av dette, 2 uker er helt borte. Jeg fikk vite mye i etterkant.

Så rar hjernen er, blokker ut, beskytter. Reiste til drømmeland.

Familie, og Nos som er veldig syk

 • 12.06.2017, 22:45

Hei dere, håper livet behandler dere bra! :)

Her i huset er søstrene på besøk, så storfamilien er samlet, noe som er utrolig koselig. Vi skravler, tuller og ler så mye, deilig med folk som har samme humor ;)

Ellers så har Nos blitt veldig syk! Hun har kastet opp masse, og nektet å spise og drikke store deler av dagen. Vi ringte dyrlegen og ble anbefalt å komme inn til dem, dermed bar det til veterinær. Heldigvis så det meste bra ut, sannsynligvis har hun en tarminfeksjon og det kan vi lett få kurert.

Alt kommer egentlig på hvordan formen hennes er i morgen. Hvis hun ikke er bedre må vi ta en ny tur inn til veterinær, har hun blitt bedre er hun mest sannsynlig på rett vei..

Uff, synes så synd på nurket. Hun har fått kvalmenedsettende og sover masse. Hun var så stakkarslig (og drama Queen) hos dyrlegen og nå er hun bare helt utslitt.. uff..

Vel, god natt folks og håper alle lesere tar godt var på dyrene sine :) Klem.

#blogg #blogger #familie #hund #veterinær #dyrlege #mandag #sommer #lykke #søstre #gård #søtnos #Nos #livet

Den mystiske sjelen

 • 10.06.2017, 17:26

Jeg ser deg, og du ser meg.

Jeg hører deg, du hører meg.

Jeg lukter deg, du lukter meg.

Jeg forteller, du forteller. Vi lytter.

Men sjelen- din sjel og min sjel er tåkete.

Den kan forklares, men ikke sees, høres eller luktes.

Sjelen, mitt indre, ditt indre, er mystisk.

Gåtefullt, jeg kan ikke helt forstå, og det kan ikke du heller.

#dikt #sjelen #indre #livet #blogg #sommer #lørdag #helg #mystisk #filosofisk #depresjon

Oppskrift: himmelsk vannmelonsalat

 • 09.06.2017, 23:11

Heisann dere!

Det har vært mange, litt dystre blogginnlegg i det siste, så da tenkte jeg det var på tide med noe litt mer konkret og lystig; en oppskrift.

Jeg var i konfirmasjon her om dagen og fikk servert en nydelig forrett, nemlig vannmelonsalat. Den smakte utrolig godt, forfriskende og annerledes.

Den besto av vannmelon, fetaost, pinjekjerner og litt vårløk (tror jeg) eller var det purre? Litt usikker der, men det smakte hvertfall himmelsk, og jeg har veldig lyst til å prøve den ut selv en gang :) Den virker jo veldig lett å lage egentlig.

Legger ved et bilde av herligheten, og ønsker dere alle en god natt! :)

#oppskrift #blogg #blogger #fredag #helg #sommer #mat #vannmelon #salat #digg #sol #himmelsk

Life goes on

 • 08.06.2017, 14:46

24 år i dag.

Uææææ!! Kan noen plis stoppe denne tia? Jeg vil ikke bli eldre, bli gammal, bli.. mer. Jeg er liksom 19 år oppe i hodet mitt fortsatt, og føler ikke jeg burde være 24.

Oh well, life goes on, om jeg liker der eller ikke. Så da nyter jeg bursdagsprivilegiene; frokost på senga, gaver og deilig middag :) Og en ekstra grunn til å bare ta det med ro, puste.

Vi blogges folks, og gratulerer til meg!

Ugresset som vokser i hjertet.

 • 07.06.2017, 15:52

Pinsel. Smerte. Selvforakt. Det er gravd dypt ned, lenket fast og er vanskelig å få vekk. Rykke vekk. Rive vekk. Det kommer tilbake.

Ugress er en så veldig passelig metafor.

#onsdag #smerte #blogger #blogg #livet #ugress #sommer #metafor

Gravidoppdatering: Når jeg har litt av alt!

 • 06.06.2017, 20:02

Heisann!

Tenkte å komme med en liten graviditetsoppdatering her på bloggen. Nå er det under 2 måneder til termin og jeg er så klar for å møte vesla og bli kvitt gravidmagen og gravidplager.

Jeg er i uke 32+2. Symfysemålet er på 32 cm, hjertet til vesla banker 146 ganger i minuttet, hun beveger seg masse og ligger med hodet ned.

Jeg har ingen store gravidplager, men litt av alt liksom. Litt bekken, litt hormoner, litt mett hele tiden, litt (okey, veldig) trøtt, litt vondt her og der og litt utålmodig.. ja, og cravings!! VANNMELON!!!

Vi har fortsatt en del ting vi må kjøpe inn, også har vi enda ikke funnet ut av hva Veslemor skal hete, men dit kommer vi etterhvert.

Vel, ha en hyggelig kveld videre så snakkes vi :)

#gravid #familie #livet #blogg #blogger #tirsdag #barn #sommer #ferie

En utvisket identitet

 • 03.06.2017, 19:32

En utvisket identitet - hele livet mitt har gått med til å føye seg etter andre; Familie, venner, Gud og forventinger fra samfunnet. Jeg sier ikke at det er alle andre sin feil at jeg selv ikke vet hva JEG mener og tenker, men personligheten min og oppvekst har formet meg til å bli en slik person. En person som ikke vet hva hun selv vil og ønsker.

Og dette jobber jeg med hos psykologen nå for tiden. Bygger opp meg, og jeg gleder meg til jeg ikke er så sårbar lenger, for nå tåler jeg ingenting, verken av fysisk arbeid eller psykiske påkjennelser.

Jeg liker å være bare meg inne i hode mitt, uten å måtte fortelle hvordan det er, for da blir jeg forvirret. Hvis jeg skal prøve å forklare hvordan jeg har det, og føler det, så er det for krevende for jeg vet ikke alltid selv.

En utvasket identitet.

#blogg #blogger #familie #sommer #filosofisk #tanker #menneske #foto #kunst #utrykk #lørdag #helg

Når du trenger meg

 • 01.06.2017, 14:14

Veslegull. Du snudde verden helt på jordet, men nå er du her og en tid uten deg har aldri vært der.

Du utvikler deg så fort, nå har du lært deg å si Nos, titei, pappa, mamma, tante og æsj. Du elsker å utforske, smake, kjenne, se og lære.

Når mamma orker, da er dette det beste hun vet, å være sammen med deg og se at du opplever og oppdager.

Men det er også med litt sorg at jeg ser deg vokse. Du blir aldri en liten baby igjen, og jeg fikk ikke med meg så mye og fikk ikke nyte deg så mye som jeg ønsket da du var 2 uker, 3 måneder, 8 måneder. Den tiden kommer ikke tilbake, og det gir klump i halsen, og hjertesorg.

Heldigvis er jeg her fortsatt, og det er takket være alle menneskene rundt meg og helsevesenet. De reddet mamma, jeg husker så godt at psykologen sa i fjord, når det var på sitt mørkeste at "piip, trenger mamman sin". Trenger mamman sin. Du trenger meg, og når mamma orker, da er hun der for deg.

Og når jeg blir frisk, da skal jeg være der, veslegull.

#barn #familie #torsdag #mamma #livet #helse #blogg #blogger

Bare bilmafia

 • 31.05.2017, 19:54

Biler. Det er bare mafia, ingenting skal være lett når det kommer til bil føler jeg.

Det er bare utgifter: EU- kontroll, bompenger, drivstoff, reparasjoner, årsavgifter, piggdekkgebyr, parkeringsavgift, forsikring, you name it. Jeg føler at det å eie bil har gjort meg mer voksen (mot min vilje vel og merke), glemmer du noe av det ovenfor merker du at penger kan fly veldig fort ut av kontoen. Og det har jeg vokst på; 3 bøter i løpet av vinteren dere, og regningene måtte jeg betale helt selv -.-

Du tror kanskje du har fått spart litt penger, men så må bilen på EU- kontroll, og noen timer senere innser du at sparepengene må gå til noe helt annet enn klær og ferie. Eller sparing til hus.

Men det er ikke bare dyrt, det er også det at du må finne riktige deler og dimensjoner og bla bla bla... når det viser seg at noe må fikses. Så da ringer du rundt, spør og graver og krysser fingrene for at du får tak i de riktige delene..

Og så en siste ting; sist jeg dro på EU- kontroll kjørte jeg feil to ganger før jeg fant riktig verksted. Føler meg så alt for blond når jeg sier jeg skal på EU- kontroll og personen i skranken bare.. "ehh, nei, da har du kommet feil"..

Hmmm.. men så trenger jeg bil da. Kommer ikke veldig langt med hest og kjærre eller en sykkel når en bor utpå bygda.. Så da må jeg bare finne meg i bilmafian, betale og surre, og være takknemlig for at jeg har råd til å ha bil, selv om det sjelden føles slik.

#familie

 • 30.05.2017, 22:59

Familie.

Gården.

Livet.

Livets skygge.

Fin dag, men såå gravid-sliten. Vondt i bekken, mage og pusten.

Gleder meg til Veslemor kommer.

#tirsdag #bilder #familie #søstre #gård #blogg #blogger #helse #vakkert

You've got my back darling

 • 29.05.2017, 23:08

Mannen min. You've got my back!

Derfor får du kos på ryggen hver kveld.

#word #mandag #lykke #familie #mannenmin #takknemlig #fighter #blogg #blogger

Ufrivillig avl på hybelkaniner

 • 28.05.2017, 20:21

Heisann dere!

Da er vi endelig hjemme igjen på gården, og det er utrolig digg! Vi har kost oss masse, men det er alltid godt å komme tilbake til hverdagsrutinene. I løpet av uka som har gått har wooferne vi har her plantet ut bønner og andre planter, jordbærplantene har fått blomster og hvitløken har utrolig nok begynt å spire.

Kjenner også at jeg har litt mer energi enn i forrige uke da jeg allerede har rukket å luke jordbærbeddet og støvsuge soverommene våres. Elsker følelsen av å ikke sove i støv :P Jeg vet ikke hvorfor, men støvet kommer så fryktelig fort tilbake, bare litt frustrerende liksom, også lå det fullt av ispinner rundt omkringpå soverommet; (lurer på hvor de kommer fra ;) )

Vel, støv og rot kommer det alltid til å være nok av, håper du har litt mer orden enn vi har her hjemme, ellers får du trøste deg med at vi også har ufrivillig avl på hybelkaniner :)

Legger ved noen bilder fra uka som gikk, også håper jeg dere alle får en strålende ny uke :)

Crazy girl

#summer #hjem #planter #crazy #familie #helg #søndag #helse #mental #energi

Deilig, deilig sommer

 • 27.05.2017, 20:21

Heisann dere!

I dag har vi vært ute og sola oss ved bassenget til svigers :) Jeg blir ikke lei av sommerfølelsen Tønsberg gir meg.

Hadde en litt tøff start på dagen da jeg hadde talen i dag og fikk skikkelig angst noen timer før - selv om jeg ikke var nervøs i det hele tatt, men det gikk jo bra og nå er det over. I morgen snur vi nesa hjemover etter en uke på "ferie". Gleder meg til å hilse på kattungene som har kommet i løpet av uka og å se hvor mye vannmelonene har vokst.

Jupp, blir nok mer oppdatering senere, så får dere alle ha en god kveld videre :)

#sommer #bade #sommerkroppen #helse #lørdag #helg #chill

Hva om jeg skriker?

 • 27.05.2017, 07:26

Toget. Utrolig varmt. Lørdag. Tale. Tiden går for fort. Innestengt.

Skrike. Hyle. Være gal?

Ta seg sammen.

#tale #sommer #tog #fengsel #jobb #lørdag #tønsberg #blogg #helg #livet # personlig #helse

Mine første timer med Veslemor

 • 25.05.2017, 21:17

Nå er det bare 68 dager til termin, og i den forbindelsen føler jeg at jeg ikke har tid til å la meg selv falle ned i mørke møkka igjen.

Det har vært noen tøffe uker og jeg er ikke sikker på om det er graviditeten eller noe annet som gjør meg sliten og deprimert. Magen føles så utrolig stor ut nå, blir mett bare av å se på mat, samtidig som at jeg er utrolig, UTROLIG, fysen.

Også er jeg redd for hva som kommer til å skje etter fødselen. Det er en sjanse for at jeg havner i en fødselsdepresjon igjen, og jeg har jo egentlig ikke kommet ut av den første.. Aii..

Men samtidig gleder jeg meg veldig til de første timene med Veslemor. Husker hvor koselig det første døgnet med sønnen min var og hvor spennende det var med den lille :)

Jupp, dagens lille tankerekke..

Ps. Jeg NYTER denne sommeren, det er bare så deilig å slappe av og nyte varmen, dufter og farger.

#sommer #gravid #fødsel #spent #torsdag #fri #livet

#sisters

 • 24.05.2017, 23:46

Er det noe jeg alltid har følt at jeg har vært heldig med så er det søstrene mine. Jeg har tre stykk; Silje, Ingvild og Marthe - er så glad i dem, deres personlighet og hver enkelts unike være måte. Rundt dem kan jeg være meg selv, og jeg vet at de er der for meg uansett hva, også får de meg til å le.. masse :)

Ai! Vi har så mye gøy. Deler bilder fra en flott dag med Silje og Ingvild nå før jeg legger meg :)

#hverdag #onsdag #oslo #sommer #søstre #outfit #photoshoot #love #vakkert #blogg #blog #blogger #foto #livet

En solskinns dag

 • 24.05.2017, 16:27

Heisann dere!

Håper alle nyter det deilige været vi har her på Østlandet! Her går det i shorts, t-skjorte og vannmelon. Jeg er fortsatt hos søstra mi, (som jeg nesten må få blogget litt om snart) og prøver å nyte roen.

Men selv om jeg er sykemeldt og har husmorsferie så skal jeg faktisk ha en tale (siden jeg jobber som pastor), på Lørdagen, så jobber litt med den.

Kanskje legger jeg den ut her når den er ferdig, vi får se ;)

Jupp, en rask tur innom for å si hallo og ønske dere alle en god dag :)

Når familien ikke er sammen

 • 23.05.2017, 22:01

Lillemor og jeg savner dere, lillefar og Pappan.. Husmorferie er deilig, men jeg merker hvor mye vår lille kjernefamilie betyr for meg.

Jeg vil ha en liten hund..

 • 23.05.2017, 10:58

Hva skal jeg dele??

Noen dager, som i dag, føles hodet så tomt, men hjertet så fullt av undergravde følelser. Det er vanskelig å komme i kontakt med seg selv, har det alltid vært sånn? Har jeg alltid gjemt følelsene mine i fengselet mitt??

Dette er en av grunnene til at mannen min og jeg kjøpte Nos. Et innestengt ønske som brøt seg fri fra fengselet, en følelse. Jeg har alltid ønsket meg hund, men også alltid latt "fornuften" og "perfekte" Guro få seire. Jeg har før ikke likt impulsive, lite gjennomtenkte meg, men kanskje det er meg og kanskje jeg burde like den jenta.

Ønsket virker kanskje litt banalt og barnslig, men når det eneste du virkelig vet at du vil ha er en hund. Og du vet det kommer fra deg selv, når alt annet føles så usikkert, og det føles så klart, da er det ikke annet å gjøre.

"Jeg synes dere skal skaffe dere en hund", sa psykologen, "selvom det kanskje ikke er lurt en gang".

Jeg har ikke angret. Det føles godt å være meg, av og til.

#hund #hverdag #dyr #tanker #foto #vsco #livet #Nos #søt #identitet #blogg #blogger #tirsdag #oslo #hioa

Gård, bondejenter... og.. photoshoot??

 • 22.05.2017, 18:32

Hører disse ordene egentlig sammen? Kanskje ikke helt standard, men det blir jo vakkert, bare på en annen måte :) Litt rustikk, litt mindre høytidelig. Litt mer bonde. (Tresko fra felleskjøpet ;) ) Litt annen bakgrunn, men det finnes faktisk fortsatt folk som hugger sin egen ved :), og det er vakkert- både mennesket og bakgrunnen. (Minstesøstra btw)Bilder hvor møkk under sandalene bare skjer..Bilder med en mindre perfekt gård, men som allikevel lever og puster. Gårdslivet er bare utrolig vakkert. Å være bonde, å leve på en gård er en livsstil. Så mye arbeid, alltid arbeid, aldri ferdig, men så får du så mye igjen: Ved å bo tett på naturen får du mer fred, ro og nyter både sol og regn for begge deler trengs. Du ser kornet gro, spirene komme frem, hønene kose seg i sola og grisen snøfte fornøyd rundt på tunet. Kattunger blir det kanskje, og humlen lager reir i en sprekk i husveggen, også dukker jordbærene opp.. Nam!!

Haha! Ble visst mer blogging om gårdslivet  og sommer enn om at gård, bondejenter og photoshoot er ord som passer sammen, ble litt dratt med av min egen idyll der gitt.. :) Men, da kan jeg jo like gjerne spørre..:

Hva er din erfaring med gårdslivet? Kommer du fra byen eller fra gård? :) Og er det ikke litt fint med en litt annerledes "photoshoot"? 

 

#livet #gård #bonde #photoshoot #bondejenter #jenter #bilder #foto #outfit #barn #mamma #søster #skjønnhet

 

 

Takk for at du leser

 • 22.05.2017, 10:44

Stikker innom en liten tur for å si takk for alle som leste i går, og for alle som kommer innom både titt og ofte :) Det er så morsomt å se at bloggen hvertfall er litt interessant! Det gleder et litt slitent mammahjerte :)

#mamma #blogg #mandag #lesere #hund #dyr #søt #sliten

DEL 2: Fødseldepresjon

 • 21.05.2017, 16:42

Jeg har tidligere skrevet DEL 1: Fødselsdepresjon  http://gme.blogg.no/1495045038_del_1_fdselsdepresjon.html og tenkte nå å dele DEL 2. 

Ca. 1 måned etter fødselen begynte jeg virkelig å merke de suicidale tankene komme, men jeg forsto ikke hvor alvorlig det var, jeg forsto ikke helt hva som skjedde selv. Alt var et slit, ammingen var vond, for lite søvn tok knekke på meg, jeg følte meg stygg og veldig lite attraktiv, også var jeg så glad i bebien min, men følte at det for det meste var et endeløst slit. Jeg var utrolig lei meg, men ønsket å ha det bra, vi klarte det jo så fint, dette med familie og bebi. 

Den som først tok tak i disse tankene var legen min, på 6 ukers kontroll etter fødselen fortalte jeg henne hvordan jeg virkelig hadde det, ingen andre bortsett fra mannen min visste hvor tøffe de første ukene hadde vært. Da jeg fortalte henne dette ble hun bekymret med en gang og satte meg i kontakt med Åråsen psykiatriske akutt team, og derfra seilte jeg vel egentlig med. Jeg orket ikke lenger å holde fasaden oppe, jeg begynte å bli gal, følte jeg. 

Og kanskje var jeg litt gal også, irrasjonelle tanker dukket stadig opp, noen av dem kommer jeg ikke til å dele her av hensyn til de rundt meg, men det var en slik uro og sorg som jeg bar ikke visste hvordan jeg skulle takle. Jeg ville ikke leve, jeg ville være borte, vekk, så sliten, jeg var bare en byrde og de rundt meg ville ha det mye bedre enn meg. Jeg taklet ikke min sønns gråt. Jeg begynte å bli desperat.

Jeg ble lagt inn på Åråsen Døgn, helt frivillig, men jeg følte meg så sinnsykt mislykket. "Jeg klarer ikke", og "Jeg hater meg selv", var tanker jeg tenkte. Jeg var på Åråsen i fire- fem dager tror jeg, (det som skjedde i fjor er litt i en blure), en av dagene gikk jeg og kikket på togtider for når flytoget ville komme forbi og skrev det ned. Dette fant en av sykepleierne ut av og dagen etter ble jeg transportet til akuttpsykiatrisk på Ahus, affektiv avdeling, frivillig innleggelse. Wow, nå er jeg på bånd tenkte jeg vel, men det skulle vise seg å bli enda verre. #mamma #blogg #mammalivet #depresjon #baby #sorg #minhistorie #historie #fødselsdepresjon #livet #søndag #helse

Et nytt design!

 • 20.05.2017, 15:52

Da har jeg fått et nytt, og (litt) mer avansert design på bloggen. Holder fortsatt på å lære meg hvordan disse tingene fungerer, men det er en morsom prosess, selv om jeg fortsatt ikke har peiling egentlig på hvordan css og htmlkoder brukes, og hva alle tegnene og de engelske uttrykkene egentlig betyr, men liker å tro at jeg kan noe da ;) Fikk veldig god hjelp fra denne siden: http://rrhdesign.no/bloggdesign/ . Målet er jo å klare å bygge et eget design en gang, men det er nok litt lenger ut i fremtiden.. Forresten, gi meg gjerne tilbakemelding på om designet "funker" på din pc eller mobil, da jeg ønsker at den skal være leselig for alle. 

Deler i samme slengen et bilde fra dagens photoshoot, flere bilder deler jeg nok i løpet av morgendagen :) Haha.. Når man er gravid bryr man seg egentlig veldig lite om hvordan man ser ut. Her har vi på oss haremsbokser (langt over magan) fra Indiska, genser (den nye jeg kjøpte for litt siden) fra Vero Moda og tresko fra Felleskjøpet av alle steder. Apropo tresko så er det utrolig praktisk å ha når man bor på gård, skal jeg ut å hente noe i bilen, lufte Nos eller bare være ute en liten tur så slipper jeg å måtte bøye meg ned for å bruke sko osv.. Hehe.. kanskje det bare er praktisk for oss gravide kanskje, magen blir jo bare større og større, nå går jeg rundt og føler meg konstant mett, vondt å sitte, vondt å gå, preggisladies forstår. Gleder meg til veslemor er ute, det skal bli godt å sove på magen igjen og spise uten å bli mett etter en bit. 

Oh well.. Lev livet folkens, så prates vi senere!
 

#preggis #gravid #mamma #design #outfit #livet #foto #blogg #photoshoot #gravid

Pose time

 • 20.05.2017, 11:00

Hei alle sammen!

Da er denne damen oppe og hangler etter en litt for lang dag i går. Bilen skulle på EU- kontroll klokka 0700 og mannen skulle ha eksamen.

Hadde heldigvis med meg en av søstrene mine, Marthe, så da dro vi like gjerne inn til Lillestrøm for å drepe litt tid. ( Brutal ordbruk der.)

Men.. det er jo ikke veldig mye å gjøre i byen klokka 0845. Så vi endte opp på en Cafe for deretter å vente på at klokka skulle bli 1000 så vi fikk kjøpt hundebånd til Nos (det eneste vi hadde glemt i alt morgenstresset;) )

Etter å ha surra rundt litt til satte vi oss for å spise igjen, denne gangen en nydelig pastarett!

Haha! Også prøvde vi oss på klisjé bloggbilder.. You know, the perfect life and smile shit..! :)

Dette er min yngste søster btw, så nå har dere fått "hilse" på to av mine tre søstre. Nr. 2 i søskenflokken møter dere nok på i løpet av uka da jeg skal ha en liten husmorsferie hos henne og mannen :)

Let's pose.

Nydelig, nydelig mat!!

Så vente vi snuta hjem etter litt shopping og mer trasking. Et stykk blid gutt og et stykk sliten hund venter på bussen.

Ps. Å eie bil er bare så sykt dyrt. Fikk helt sjokk, heldigvis for meg at jeg har en pappa som kan mekke bil ellerså hadde EU-godkjenning av bilen kosta shorta :/ :)

Vel, det var gårsdagen. I dag ligger jeg (og Nos) som slakt på sofaen og får servert pannekaker av minstesøstra og titter på Friends. Håper alle lesere har en like avslappet dag, så snakkes vi senere :)

Å pynte på sannheten

 • 19.05.2017, 19:45

Noen ganger juger jeg for meg selv. Pynter på sannheten.

Det er skummelt å lete etter meg selv og min identitet. Jeg er redd for å finne noe jeg ikke liker.

Derfor ... er det tungt å leve..

#blogg #foto #sanna #kunst #kreativ #mamma #identitet

FIVE FACTS

 • 19.05.2017, 17:19

Tenkte å være litt personlig og dele fem fakta om meg selv, som enda ikke har kommet fram her på bloggen. Jeg deler jo masse følelser og tanker, men ikke så mye konkret liksom, so here you go :)

* Jeg var 18 da jeg forlova meg og 19 da jeg gifta meg.

* Jeg har hatt en spontanabort.

* Jeg har studert i England, en opplevelse jeg er så glad for at jeg har hatt. Det anbefales!

* Jeg er eldst av fire søstre.

* Jeg tilhører en kristen trosretning som kalles Adventistkirken.

Ikke helt A-4, men hvem er det egentlig?? Hvem er normal? Og hvem er unormal? Jeg tror vi alle har noe unikt ved oss, noe som gjør oss til den vi er.

#blogg #fakta #kristen #livet #me #facts

Misshandler jeg dyret mitt?

 • 18.05.2017, 13:21

Jeg lar valpen sove nede i buret sitt, alene. Jeg tar katten i nakkeskinnet når den hopper opp på benken etter mat. Jeg gir hesten en rapp på nesa om den napper. Jeg vaksinerer ikke kattene mine.

Misshandler jeg dyrene mine?

Noen vil påstå at jeg gjør det, andre ikke. Da jeg fikk valpen i hus leste jeg meg opp på nette angående dette å vende hunden til bur, på absolutt alle sider jeg gikk inn på ble jeg en stor stygg ulv om jeg lot valpen vende seg til bur fra dag en. Bare 1 av 100 kommentarer jeg leste var ikke imot å vende hunden til bur på den "harde" måten.

Hvis jeg ikke lot henne ligge ved siden av meg var jeg et monster og burde ikke ha hund... ehhh! Hva skal jeg si? Jeg blir oppgitt. Når ble dyr mennesker?

Valpen min piper i kanskje 15 - 20 minutter før hun roer seg og vil sove. Ja, hun kjeder seg og føler seg kanskje alene og ensom, men hun er ikke redd. Hun er selskapssyk.

Jeg lufter henne godt før nattan, og er sammen med henne store deler av dagen. Hun er glad og fornøyd!

Jeg er imot menneskeligjøring av dyr. Imot at det skal være så fryktelig svart-hvitt, jeg tror det finnes flere måter å gjøre ting på, det viktigste er at dyret har det bra.

Jeg liker ikke at folk mishandler dyr, jeg får vondt i hjerte når jeg ser at dyr IKKE har det bra. Men dyr er ikke som oss, de er mer primitive og handler mye mer på instinkt.

Jeg bryr meg ikke om folk lar hunden sove i sengen sin eller om de lar vær å ta katta i nakkeskinnet, men la andre oppdra dyret sitt på en annen måte om de trenger eller ønsker det. Så lenge dyret har det bra, er jo det det viktigste.

Hva mener du?? Er du enig? Uenig? Hva er din erfaring?

#dyrevern #dyr #blogg #mening #debatt #mishandling #hund #dyrehold

DEL 1: Fødselsdepresjon

 • 17.05.2017, 20:17

Det er kveld igjen, klokka er litt over halv åtte. "Natta", sier du og pappa. Du titter litt på alle i rommet, smiler litt, vinker litt på din måte. Hånda går opp og igjen. Du sitter på armene til pappen din. "Skal jeg gi han en klem i dag? Ja..Nei.. Orker jeg? Han snur seg bare vekk uansett" tenker jeg.

Veslefar.. jeg er så utrolig glad i deg. Selv om jeg ikke orker så mye av deg, (veldig trist å skrive btw,) så suger jeg til meg smilene dine, latteren din, de små ordene som former seg, dine morsomme ideer og oppdagelser.

Jeg får med meg det meste, jeg er her, selv om andre steller deg, leker med deg og gir deg mat. Ofte gjør jeg det selv, men jeg vet at jeg ikke alltid er til stede, at jeg er litt fjern og borte, sukker og er sliten og tom i blikket.

Unnskyld, mamma er så lei seg. Jeg gleder meg til jeg er meg igjen og jeg kan være der for deg.. Enda mer, enda bedre.

De første ukene dine etter fødselen tilbrakte du bare ved brystet mitt. Du sov der, fikk mat og trøst. Jeg turte ikke å legge deg vekk, så liten og nydelig, også var en jeg en flink og god mor. Jeg klarte å ta vare på deg og jeg var stolt. Stolt over deg, meg og pappa. Vi var vår egen, helt egen familie, og vi klarte det.

Men jeg var sliten,..også.. gikk det nedover.

#blogg #mamma #kjærlighet #fødsel #livet #foto

Gratulerer med dagen Norge!!

 • 17.05.2017, 15:15

Gratulerer med dagen alle sammen, her koser vi oss alle sammen med vaffler, boller og snart potetstappe og pølse.. Håper dere alle nyter dagen! :)

#blogg #17mai #bunad #outfit #løkenbunad #fest

16.05.2017

 • 16.05.2017, 20:55

I morgen, 17 mai. Bursdag. Det har vært så grått vær de siste dagene, la oss håpe det hvertfall ikke regner i morgen. Men siden været er så grått tenkte jeg at det ikke ville gjøre noe å poste noen relaterte stemningsbilder. Leker meg fortsatt med lukker og blender, men prøver også å legge et budskap bak, eller.. formidle hvordan følelsene inne i meg .. ser ut.. eller føles.    

 

Forvirrende. Skummelt. 

#foto #kunst #selfie #meg #blogg #outfit #pregnant #gravid 

Ta vare på jorda

 • 16.05.2017, 09:23

Nå er vi mitt i Mai og det er på tide med en liten oppdatering på hvordan det går med grønnsakene og slikt her på gården. Vi er så heldige at vi driver økologisk og i den forbindelse har vi noen WWOOFere her på gården, WWOOF er en verdensomspennende organisasjon for mennesker som driver og som er interessert i økologisk og bærekraftig utvikling av jorda vår. Vi er "hosts" og lar andre som ønsker å lære få komme til gården, bo, spise og lære gratis mot at de hjelper oss med alt som trengs å gjøres på en gård. Så langt har vi hatt fire WWOOFere her og vi er egentlig kjempe fornøyd. Foreldrene mine jobber jo begge 100 %, og det hjelper veldig når noen kan jobbe og hjelpe til 6 timer hver dag i en periode. 

 

Så nå har vi fått opp alle drivhus, plantet ut tomatene, ordna opp og fordobla jorbærbenkene, fylt opp god jord i det største drivhuset, fått satt opp en bringebærhekk og har gjort det klart for å sette poteter og div. Masse har blitt gjort og mye blir gjort, og det er så deilig, gøy og spennende å få hjelp og å se hvor bra ting kan bli. I tillegg lærer vi mye om andre land og kulturer,  vi har hatt WWOOFere fra Hong Kong, Australia og Nederland, og jeg har lært mye mer om hvert land enn jeg noen gang har gjort på skolen eller andre steder. Vi blir også kjent med mennesker med så mange forskjellige livsstiler, interesser og meninger, noen har studert i Norge på utveksling og trengte et sted å være og ønsket å lære mer om norsk kultur, mens andre har tatt seg et år fri for å reise og lære, utforske livet mer. Egentlig ganske inspirerende. 

 

Når man ikke er for sliten, eller for travel med alt som skjer rundt en blir det letter å se .. mer av .. det alternativet.. okey det hørtes kanskje litt spookie ut, men det jeg mener er at å være et menneske er litt som en gave, å bli kjent med seg selv og andre tar lang tid, man blir aldri ferdig og verdsetter man gaven så pakker man den helt opp og bruker den for hva den er verdt.

Ja! Der tror jeg at jeg er enig med meg selv, i dag hvertfall... Vi får se om jeg er enig i morgen. Kanskje har du noen tanker om akkurat det å være et menneske??  

#livsstil #menneske #livet #blogg #mai #hage #grønnsaker #økologisk

 

Identitet

 • 15.05.2017, 14:09

Jeg ønsket meg en hund. Det er en del av min identitet.

Sliten.

#hund#blogg#identitet#sliten

Tomt

 • 13.05.2017, 21:02

Tomt. Overlevelses modus. Borte på besøk. Slitsomt, men fint.

Når veslefar sover alle andre steder enn rommet sitt og senga si så blir det korte netter og korte dagshviler. Det merker mamma og pappa godt, kan du si. Er så fryktelig trøtt, men koser meg også med å bare slappe av, (for nå har vesleklumpen sovna).

Han er så nydelig og god! Men krever så veldig mye også, man forstår det liksom ikke før man sitter i det selv.

Det er jo også mye som har skjedd i det siste med psykolog, akutt team, møter osv. videre. Nye foretak og forebygging, veslemor kommer jo veldig snart, om 2 og 1/2 mnd og da er det greit å bli så frisk og klar som milig :)

Trøtte planter

 • 21.04.2017, 09:16

Grønnsaker hører med når enn bor på gård, og gjerne vellykkede grønnsaker. I fjor klarte vi å få til agurk og markjordbær, men drepte gresskar, fikk bitte små mais, gulrøtter og poteter. So, what to do.. vel i år begynte vi tidlig med forkultur.

"I år skal vi ha masse grønnsaker, tomater, agurker, vannmellon, osv.." sa vi.

Tre forflytninger av forkulturen, og "omsåing" av diverse planter senere, ser det ut til at vi får til litt mer enn i fjor hvertfall.

Nå står plantene i stua, her er det varmt nok, sol nok.. og plass nok, ingen edderkopper og veldig lett å huske å vanne.

Jeg kommer nok med flere oppdateringer om hvordan det går med disse plantene, men foreløpig er jeg bare fornøyd vi har fått noen av frøene til å spire :)

Ellers er det en like trøtt dag som det pleier å være. Veslefar sto opp tidlig, mamma og pappa går rundt som zombier, og jeg gleder meg egentlig bare til at kvelden skal komme så jeg kan legge meg igjen.

Oh well, well. Sove kan man gjøre i graven.. Gi meg styrke. Alle småbarnsforeldre der ute- mine tanker går til dere alle, ( inkludert meg selv).

Jeg føler meg litt som denne, tror jeg.

Ha en god dag, alle sammen :)

Dyster vannmelon

 • 19.04.2017, 10:34

God Morgen!

 

Det er så deilig når sola skinner og du vet at snart er sommeren her.

 

Vinter'n her i Høland har ikke vært mye å skryte av, lite snø, lite stabilt, bare ekkelt slaps og bare jorder. Jeg liker egentlig vinteren, men ikke når den kommer halvveis.

 

Men nok snakk om vinter, nå er jo sola her. Sitter nå faktisk og venter på psykologen, kjenner på litt angst faktisk, det er like ubehagelig hver gang. Før visste jeg virkelig ikke hva det vil si å ha angst og depresjon, jeg så ikke ned på folk, men jeg skjønte bare ikke hvordan det... tuller.. eller .. tukler med sinnet, følelser og tanker.. slitsomt.. kjedelig, på en måte.

 

Haha.. Gikk i fra vinter til sol til dyster "vinter" igjen jeg nå :) Vel, tross litt angst så ER det en god morgen, lille man sov helt til 0700, og frokosten var digg. Jeg kjøpte vannmelon i går, den er nå spist opp, jeg bare elsker vannmelon! Det gjør kanskje du også? :)

 

 

A dream come true

 • 13.04.2017, 10:12

Å skrive en blogg, det er ikke så lett som mange skal ha det til. Å skrive med flyt, å skrive noe interessant, å skrive engasjerende, å skrive hver dag, unngå skrivefeil og å unngå å gjenta seg selv.

Mange bloggere, eller kanskje jeg heller skal skrive mennesker, har sterke meninger, mange drømmer og ønsker. Det har jeg også, og disse meningene, drømmene og ønskene kommer jeg til å utdype her.

Og kanskje blir de oppfylt også..

Vel, jeg heter Guro og ønsker å skrive, uttrykke meg og fortelle. Kanskje blir det noe stort eller kanskje skriver jeg bare til meg selv, men skrive... det vil jeg.

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no