hits

Kjærester

 • 13.04.2018, 23:38

Hei dere!

Det er litt stille på bloggfronten for tiden, det handler ikke om motivasjon, men heller noen personlige ting som trengs å ordnes opp i. MEN!

Mannen og jeg er endelig på en etterlengtet kjærestetur sammen. Ungene er hos Oma og Moffa, og vi er på flotte Sundvolden Hotel.

Merker jeg har litt blandede følelser med å være borte fra barna. På en side er det deilig å bare være oss to igjen, mens på en annen side savner jeg de to trollene mine.. sukk..

Anyways, det er ekteskapsweekend arrangert av kirken jeg er medlem av - Adventiskirken- som vi er med på i helgen. En viktig del av det å være kristen er å ta vare på mennesker og da spesielt familien. Det er godt å kunne ha tid til hverandre... og hvile... ikke minst :)

Her kommer noen bilder så ønsker jeg dere alle en god natt og god helg!

Vi prates.

- Guro <3

Syk eller ei

 • 05.04.2018, 11:21

Hallo dere! 

Klare for torsdag? 

Vi har hatt noen tøffe dager med sykdom her i hjemmet, men nå begynner det å komme seg igjen. Var en tur i Oslo i går og i dag er det tid for psykologen igjen så det er alltid noe som skjer, om noen er syke eller ei. 

Tittet bare inn en kjapp tur nå for å dele noen bilder fra turen inn til Oslo i går- så blogges vi senere :) 

- Guro <3

Plutselig

 • 22.02.2018, 14:45

Lillemor måtte plutselig en tur på sykehuset. Hun har det bra, men trenger litt hjelp med å puste og å få opp slim og snørr...

Ill be back!

Klapp på skulderen.

 • 17.02.2018, 11:52

Hei dere! 

Da begynner jeg endelig å få litt energi igjen etter noen dager/ uker med ganske lavt initiativnivå og sirupfølelse i kroppen. Det er rart det der, at energien plutselig kommer tilbake, men jeg merker at når jeg orker å gjøre mer og være mer til stede så gir det også enda mer energi. DET ER SÅ DIGG! 

Jeg hater når kroppen og hodet ikke samarbeider, når en del ønsker å fyke rundt, rydde, ordne, bake og lage, mens den andre delen ikke har noen ønsker. Den vil bare være hvisket bort, ikke gjøre noen ting. 

Så jeg er takknemlig i dag. Jeg har laget muffins, vegan faktisk, og de smaker ikke så verst heller. Jeg orket også å vaske opp etter meg, holde orden. 

Klapp på skulderen.

Ellers sitter vi "bare" her i stua i dag. Nyter et sjeldent rolig øyeblikk, venter på at klokken skal bli ett så vi kan spise litt lasagne, og etter det er det på'n igjen. Den lille familien skal være med pappa'n på job og etterpå skal vi besøke en av tantene (og onkel). 

Men enn så lenge sitter vi bare her i stua med fyr i peisen, og nyter en salig ro. Deilig. 

Ønsker deg og dine en god lørdag! Så blogges vi :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#helg #lørdag #blogg #energi

Det jeg ser og det du ser

 • 15.02.2018, 22:29

Jeg ser slitt og tynt hår,

Du ser vakre bølger av gull.

Jeg ser munnsår og tynne lepper,

Du ser glede og latter.

Jeg ser valker og strekkmerker,

Du ser kos og trygghet.

Jeg ser mørke ringer under øynene,

Du ser, og føler deg beundret.

Jeg ser hengepupper,

Du ser trøst.

Jeg ser feil og mangler,

Du ser det mest perfekte i ditt liv.

Når jeg ser meg selv med dine øyne blir jeg plutselig litt finere.

Du smiler når du ser meg, bare smil, bare glede, når du ser mammaen din.

Takk!

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #hverdag #familie

DEL 2 // Mine søstre

 • 06.02.2018, 12:21

God tirsdag alle sammen! 

Jeg tenkte å oppfylle del to på et annet løfte jeg har gitt her på bloggen og det er å introdusere søstrene mine for dere. Dere har allerede blitt litt kjent med Marthe, hun kan du lese om HER, og du kan se noen flotte bilder av henne HER. Neste jeg tenkte å dele med dere er "trommevirvel"... Silje! :) 

Silje er ett år yngre enn meg, er straks ferdig utdannet lærer og er gift (sorry mate). Jahh.. Hvor skal jeg starte? Jeg har nok flest barndomsminner med meg og Silje siden vi er så tette Vi pleide å krangle omtrent hele tiden da vi var yngre, samtidig kunne vi leke utrolig bra sammen også, det gjorde vi alle egentlig. Vi er ganske forskjellig på flere måter, Silje er for eksempel ikke redd for en konfrontasjon, blir hun behandlet dårlig eller er uenig med noen (eller meg) sier hun i fra og er klar på meningene sine. Jeg har faktisk ofte sett opp til lillesøsteren min fordi hun ofte har vært... modigere enn meg på flere måter. Men det er de siste årene jeg virkelig har lært meg å sette pris på henne og alt det hun er. 

Da jeg ble syk og ble lagt inn på psykiatrien var Silje mye hjemme og hjalp til med Veslefar. Da jeg ble skrevet ut var hun mye der og lot meg få overnatte om jeg var (er) sliten. Når jeg er hos psykologen stiller hun ofte opp for å passe Veslemor. Om jeg trenger å prate så vet jeg at det bare er å ringe. 

Sil! Takk! Og jeg er glad i deg :)  

Har du noen søsken? Husk å fortelle dem at du er glad i dem, så blogges vi :) 

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #søster #familie #blogger #foto #bilde #vakker

Klump i halsen

 • 05.02.2018, 11:04

Hei dere! 

Da er det mandag igjen og tid for min vanlige setning; tiden går så utrolig fort. Ja, snart er sønnen min faktisk 2 år gammel. Det er snart to år siden jeg ble innlagt, to år siden jeg begynte å gå til psykolog og to år siden livet ble snudd HELT opp- ned, men det er også snart to år siden jeg fødte Veslefar, hold han inntil brystet og var så stolt en mamma kan være.

En liten tåre her visst, klump i halsen. Wow! Han var så liten og nydelig, han er fortsatt liten og nydelig, men akkurat da fikk livet en helt ny mening, å ta vare på og passe på den lille skatten. Gi ham mat, passe på at han var varm, passe på at han sov godt og fikk nærhet og kos. Jeg skulle gjort mye for å få den tiden tilbake med han. Skulle ønske jeg hadde spurt om mer hjelp og forstått at det ikke hadde vært et nederlag, men det gjorde jeg ikke. Det jeg kan gjøre videre nå er å nyte hvert eneste øyeblikk jeg har med barna min, og være takknemlig for all den hjelpen jeg har fått og som jeg får til å være en så god mamma som mulig. 

Ja, det er mye man skulle ha gjort, men da er det viktig å forsone seg med at ting har blitt som de har blitt og så gå videre, selv om det noen ganger er lettere å forbli i fortiden. Anyways dere.. Som sagt, tiden går bare fortere og fortere, plutselig er man 25, så 40, så 60 og hvem vet hva som skjer etter det. 

Hvordan ser du på fremtiden? Positivt? Negativt? Fortell meg gjerne, så blogges vi :) 


Følg meg også på andre sosiale medier HER!

#blogg #blogger #følg #familie #livet #mamma

To hjerter

 • 26.01.2018, 15:29

Små hender. Små føtter. Lite hjerte som banker. Et lite menneske. To små mennesker.

Dere tar stor plass i hjertet mitt. Det er jeg glad for. Her er det plass. Det er her dere skal være.

Mamma bare bygger ut plassen om det blir for trangt.

Dette er noe av det koseligste jeg vet

 • 16.01.2018, 12:18

Hei dere!

Her har det snødd noe enormt i natt, ja det snør fortsatt faktisk.

Tenkte bare å stikke innom og fortelle at jeg har begynt på dette innlegget om dyr, og jeg håper å bli ferdig med det i kveld. Ønsker å bruke god tid på det så jeg formulerer meg riktig, er så kjedelig å bli misforstått.

Anyways, sitter og venter på psykologen. Er der fast tirsdag og torsdag, så.. Jahh.. Etter å ha vært hos psykologen skal mannen, jeg og barna en tur inn til Oslo, blir nok en sliten Guro (og Jonas) som legger seg i kveld, men slik er det da :) Det er uansett koselig at familien er sammen og samlet.. Elsker det faktisk, koser meg så mye!

JAH! Er det mye snø hos deg i dag?

:)

Følg meg gjerne på andre sosiale medier Her

#blogg #snø

SNART BEGYNNER ET NYTT KAPITTEL!

 • 13.01.2018, 21:07

Hei alle dere gode, flotte lesere!! :)

I dag har tiden gått til familien, vi har kost oss sammen, vært trøtte og slitne, vært i kirka og laget mat. På ettermiddagen duppet mannen litt av mens Veslefar så på Peppa Gris og Veslemor pludret på teppe på gulvet.

Søstrene har kommet på besøk også, så vi har spist pizza og skravla. Digger å skravle, det er faktisk noe av det beste jeg vet :D

I morgen er det dugnad her på gården. Som sagt så skal vi flytte i bryggerhuset, men tilbygget der farmor skal bo må bli ferdig først. Vi nærmer oss for hver dag da pappa er utrolig handy og jobber på, men i morgen blir vi altså litt fler som tar i et tak.. gleder meg faktisk, er liksom så koselig når slekta kommer sammen og sammarbeider :)

Noe annet jeg gleder meg til er å oppdatere bloggen med flere flytte, oppussing og interiør- innlegg. Ja, og for ikke å snakke om blogginnlegg om hvordan det blir å klare seg enda mer på egenhånd etter depresjonen. Ahh! Et nytt kapittel- SPENNENDE!!

Hvordan ser helgen din ut? Er det mye farting eller går det rolig for seg der du er?

- Vi blogges <3

Følg meg også på andre sosiale medier HER

#blogg #flytte #livet #familie #blogger #helg

Den flotteste gutten jeg vet om

 • 31.12.2017, 12:49

Veslefar.

Er han ikke nydelig? 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER.

#blogg #gutt #familie #barn #flott #gutt #søndag #nyttår #helg

Kjærlighet er ikke det samme som forelskelse

 • 29.12.2017, 12:02

Forelska. Det er noe jeg har tenkt litt på opp igjennom årene. Hvordan det å være forelska kan være både godt og også så utrolig vondt. Ingenting er bedre enn når den du er forelska i også er forelska i deg. Jeg har vært forelska mange ganger i mitt liv, jeg hadde syv kjærester på barneskolen. Haha! Jeg var kanskje ikke så populær blant jentene, men jeg var god venn med guttene og var liksom sammen med flere av dem. Man kan kanskje kalle det gode venner, kjærester er kanskje å ta litt i. 

Uansett, det første halvåret på videregående var jeg forelska, eller kanskje mer betatt av tre forskjellige gutter, men så ble jeg forelska i han som i dag er mannen min. Oi! Livet liksom. Jeg blir litt småglad av å tenke tilbake på det, så mye sommerfugler, så mye smil og så mye usikkerhet. Å være forelska er slitsomt. 

Jeg er ikke forelska lenger. Det bobler sjeldent i magen. Jeg tenker ikke konstant på mannen min. Jeg skriver ikke navnet hans på alt mulig som kan skrives på. Jeg gjør ikke hva som helst for han, og jeg sluker ikke hvert ord han sier. 

Men jeg elsker han. 

Kjærlighet er ikke det samme som forelskelse. 

Når jeg hører om folk som gjør det slutt eller går fra hverandre fordi følelsene ikke er der så blir jeg litt.. hmm.. trist kanskje. Det er klart at noen ganger så funker ikke et forhold lenger, men det at kribling og oppslukthet forsvinner betyr ikke at et forhold er dødt. Om man fortsatt har det bra sammen og er glad i hverandre så betyr det kanskje bare at forholdet har gått et steg videre. 

Jeg elsker mannen min. Det bobler kanskje ikke i magen lenger, og det er ikke alltid så fryktelig spennende, men han er den viktigste personen i livet mitt. 

Jeg husker så godt dagen jeg bestemte meg for at det skulle være meg og han for alltid. Vi gikk på tur opp et fjell, han gikk først og jeg kom etter. Jeg dreiv å klagde over at jeg ikke visste om vi burde være sammen eller ikke. Var det riktig, var det rett. Plutselig snudde mannen min (da min kjæreste ) seg og sa "Guro, enten så går vi for dette, eller så gjør vi det slutt nå!". 

Stille.

Jeg var forfjamset. Han satte på en måte et ultimatum, jeg måtte velge. 

"Nei, men.. jo, vi går for det da", sa jeg. 

- The End - 

Eller, the beginning, alt ettersom. 

Følg meg også på andre sosiale medier HER.

#blogg #hverdag #fredag #kjærlighet #kjærester #blogger #norge #livet

I am back

 • 26.12.2017, 14:50

Hei dere!

I am back.

Da har julaften vært og vi har kommet tilbake fra hytta på fjellet. Vi koste oss masse, men det tar på noen små kropper å  være borte så barna har sovet mye og lenge i dag, men det skal jeg ikke klage på :) 

Jeg tenkte å lage et eget innlegg med hva jeg har fått til jul. Det var så mye flott og fint så det gleder jeg meg til å dele med dere, men jeg ønsker å dele en av gavene i dette innlegget. Det lå nemlig en pengegave mellom alle pakkene og for de pengene har jeg kjøpt meg redigerings og bildesorteringsprogrammet Lightroom. Jeg synes jo det er fantastisk morsomt å ta bilder, redigere dem og dele dem, så dette programmet har jeg faktisk tenkt på en liten stund. Nå trenger jeg bare å lære meg å bruke det før jeg kan dele enda flere bilder med dere :) Hihi! Men dere får en liten sniktitt her nå da.

Hva synes dere? Ble litt random bilder men.. 

Jahh. resten av dagen kommer til å gå med til snapping på @mentalehjerter (følg oss gjerne). Også skal vi en tur til mormor på middag- tradisjon tro. 

Har dere noen planer for middag i dag? Og bruker noen av dere Ligthroom? 

Vi blogges! <3

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#lightroom #blogg #hverdag #jul #gaver

Pumpa, men happy

 • 21.12.2017, 11:07

Pumpa, men happy.

Blir litt «juleblogging» her for tiden, få og små innlegg. Men hey, jeg tipper resten av dere er opptatt med juleting også :)

Anyways, nå har vi kommet til Tønsberg og skal bli her til i morgen. Og så går turen opp til hytta på fjellet :D

Ønsker dere en god torsdag, så blogges vi :)

#ferie #jul #blogg

Mine nurk!

 • 14.12.2017, 00:51

Mine små nurk! Åhh! Så nydelig dere er. Slike tanker kan man også ha når man ikke får sove <3

The past

 • 12.12.2017, 20:58

Throw back to another time! A life with exams, a life in England, a life without depression. I was so excited about these shoes, just loved them. Haha! Some stuff are just so much cheaper in England, like food, clothes AND take away.. oh! How I miss take away, home delivery food. That’s not possible to get out here in this woody place (trust me).

But! It was a life without kids, life without a complete family. A life without cute small hands, without the most beautiful smiles and most adorable, breathtaking eyes. So glad LIFE actually happened. I am so in love with my little family <3

How was your life 4 years ago?? :)

Follow me on other social platforms HER !

#blogg #life #happened #hverdag #tirsdag

Our sweet place

 • 04.12.2017, 15:23

 

 

Our sweet place

Følg meg på andre sosiale medier HER


#blogg #bilder #blogger #hverdag #rom #inspirasjon #mandag 

Del 1// Mine søstre

 • 03.12.2017, 12:30

Hei dere!

Jeg har lovet dere, eller kanskje det er meg selv, å skrive om hver av søstrene mine. Jeg synes jo selv at jeg har de kuleste søstrene i verden (haha) og da må jeg så klart del de med verden :) So here we go, førstemann ut (av tre) er og så minstemann. 

Marthe. Ja, hvor skal jeg begynne? Du vet de menneskene som bare er.. snille? De som tar oppvasken, de du kan spørre om å lage pannekakerøre, de som sier "jeg kan!", hvis du lurer på om noen kan hjelpe til med et eller annet? Det er det første som dukker opp i hodet mitt når jeg tenke på min yngste søster Marthe. Det er seks år mellom meg og henne, hun er og forblir lillesøster, minstemann. Uff, jeg husker vi syntes hun var plagsom, vi ville leke litt forskjellige leker, hun ville følge etter oss og bli med, vi prøvde å lure henne til å ikke ville leke med oss.

Men heldigvis har hun ikke blitt alt for påvirket av det, for et vennligere vesen skal du lete lenge etter. Marthe betyr faktisk husmor eller husets frue, og det passer henne faktisk veldig bra, hun er vennlig, flittig, arbeidsom og bare utrolig god. For meg er hun liksom fortsatt bare seks år, men hun har faktisk lappen, er straks ferdig med videregående og .. ja.. er bare veldig selvstendig og vet hva hun vil her i livet. Også er hun veldig vakker :) 

Marthe-mor, morfe, marf- jeg er glad i deg :) 


Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER.

#søster #familie #blogg #blogger #bloggen #marthe #livet #familien #søstre

 

Disse 5 sangene synger jeg for barna mine

 • 02.12.2017, 13:09

Jeg vet ikke med deg, men en av de beste minnene jeg har fra da jeg var liten er mamma som synger nattasanger på sengekanten. Det var alltid koselig og dyssende å høre på den rolige, flotte, stødige stemmen. Trygt kan det kanskje best beskrives. Dette er noe jeg har tatt med meg videre til mine egne barn. 

Jeg husker veldig godt at jeg og Jonas lå på barselhotell med Veslefar, han gråt og vi ble nesten helt fra oss, vi visste ikke hva vi skulle gjøre, hvordan trøstet vi den lille bylten? Vi prøvde vugging, pupp, smok, ingenting hjalp, så begynte jeg å synge "Når trollmor har lagt sine elleve små troll...". Tror du ikke at den lille gutten vår sovnet, jeg husker Jonas sa "så flink du er Guro", stolt mammahjerte <3 

Jeg synger titt og ofte til barna våre, de blir rolige, også tror jeg de synes det er koselig og trygt. Jeg har hvertfall veldig gode minner fra da jeg selv var barn og mamma og pappa sang for oss på sengekanten. Vi ville ligge helt stille (jeg og søstrene mine), lytte, hvile, men stoppet de for tidlig ville vi si "Nei, litt til, en gang til," og da ville de synge nattasangene en gang til. Blir liksom litt rolig her jeg sitter og tenker på det :) 

Nå har jeg akkurat vugget Veslemor i søvn, det knitrer i peisen. Det er stille og rolig, deilig. Ro. "Så ro lille mann nå er dagen over...". Koselig, visste du at det er ganske typisk nordmenn å kose seg? Vi har det koselig, det var koselig eller nå skal vi kose oss. Vi er liksom eksperter på det. Da jeg og mannen bodde i England var det et ord som.. hmm.. faktisk manglet litt på det Engelske språket, det nærmeste du kommer er cosy, men det rommer liksom ikke hele det norske aspektet ved det å kose seg/ ha det koselig :) 

Anyways, jeg tenkte å dele med dere fem sanger jeg pleier å synge for barna, so here we go.

Når trollmor har lagt sine elleve små troll

Synes denne sangen er så melodisk og vakker, mystisk og dyssene, det er helt klart min favoritt. 

Kjære Gud jeg har det godt

Denne var fast da jeg var liten, og den er fast for Veslefar også. Jeg er jo kristen og synes den sangen er både trygg og utrolig nostalgisk (for min del hvertfall). 

Da Lykkeliten kom til verden

Jeg synes egentlig tittelen taler for seg, liten og i verden, og eller men, akkurat i denne sangen er verden god, og Lykkeliten blir så godt tatt i mot. 

Byssan lull

Jeg husker mamma sang den for oss da vi var yngre og jeg forsto ikke alltid hva teksten betydde. jeg syntes den virket litt mystisk og dunkel, men det var også derfor jeg liker den så godt også. 

Så ro, lille mann

Den er nesten litt obligatorisk, like rolig og fin som de andre. Jeg så alltid, og ser vel alltid for meg reven som sover når jeg synger denne sangen :) 

Så, synger du for barnet ditt? Hvilke sanger pleier du å synge? Eller ble du sunget for da du var liten? :) 


Ikke glem GIVEAWAY HER. Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER. 

#barn #familie #sang #helg #lørdag #blogg #blogger #jul

Han er singel

 • 26.11.2017, 20:50

Haha!

Det viste seg at det var mer enn pepperkakehuspynting vi skulle i dag, det var visst bursdagsfeiring også :)

Vel, det var jo så klart veldig koselig, da fikk vi pyntet pepperkake og også feiret barnas tante og onkel. Fikk forresten lov av onkel, broren til mannen min, å dele dette bildet (da slapp vi et bildeløst blogginnlegg). Han er forresten singel (så vidt jeg vet), ganske hyggelig og ganske kjekk, så.. bare si ifra hvis du er interessert.. haha.. hevn (det kan jeg fortelle om senere).

Uansett, håper dere har hatt en flott søndag folkens, det har denne familien :) Litt slitne, men i godt humør.

Ungene sover, og vi er nå snart hjemme, det minner meg på at jeg har en seng og dyne, og at jeg nå gleder meg til å sove. Haha.. oh well..

Natta da folkens! Så blogges vi i morgen :)

#singel #familie #søndag #blogg #blogger #bursdag #bror #helg #kos #koselig #pepperkake

Juletradisjoner

 • 26.11.2017, 10:18

Hei, hei!

Da er vi på vei til svigers for å pynte pepperkakehus. Det har liksom blitt en tradisjon dette, og det blir jo ekstra koselig i år siden Veslefar er stor nok til å bli med :)

Oh well, hva slags søndagsplaner har du?? :) Har du begynt med noen juletradisjoner enda?

#blogg #blogger #bloggen #jul #juletradisjon #familie #søndag #helg

The gang

 • 24.11.2017, 18:00

Sil, Ingz og Marf. 

Thats ma sistars. 

We. Rock.

Har du søsken?  Vil gjerne bli bedre kjent med deg så fortell meg gjerne :) 

Følge meg også på andre sosiale medier om du vil HER.

#søstre #livet #venner #familie #blogg #hverdag #glede #gladidem #blogger #fredag #koselig

Vesle gutten min

 • 19.11.2017, 00:17

Så vakker du er. Så fantastisk god, nydelig, sta, egen, morsom og utrolig vakker.

Vet du, at akkurat du er mammas lille skatt?

Lille Veslefar. Du vokser litt for fort synes jeg.

DU ER HERLIG!

#barn #guttenmin #familien#helg #lørdag #søndag #blogg #blogger

The Fasade

 • 17.11.2017, 14:55

Fasaden. Jeg har nesten ikke en fasade, alt er ute i det åpne. 

Alle vet. Alle som følger med vet, burde vite. 

Men det er alltid en fasade. Ingen klarer å vise det helt ekte og rå som finnes i et menneske. 

Det er lyst, vakkert, men bare av og til, ofte er det mørke tanker som kommer sniker, som har spillerom i fantasien. 

Jeg er redd for å ødelegge. Min egen fasade kan nesten ikke bli mer utvasket, men andre sin fasade... den kan ødelegges. 

Jeg må være forsiktig. 

Forsiktig Guro. Vær, gjør, lytt, se. 

Husker du fengselet? Guros torturkammer? Det finnes vet du. Torturert av egne tanker, sakte, men sikker nedbryting av en liten kjerne. 

Fasade. Er det egentlig noe som er en fasade? 

Finnes det egentlig? 

Vet du hva jeg har hatt lyst til å skrive om for tiden? 

At jeg hater dette må-være-sosial presset. Det er liksom et mål i seg selv å like å være med andre mennesker. 

Vel, noen ganger synes jeg det er gøy, morsomt og koselig å bli kjent med andre, men ofte vil jeg bare være med meg selv. 

Helt alene. INGEN MENNESKER. 

Veslefar gråter, han har ikke sovet noe i dag. Veslemor gnukker. 

En. Dag. Skal. Jeg. Ha. Husmorsferie. 

#husmorsferie #ferie #fredag #helg #hverdag #livet #veslefar #veslemor #fasade #blogg #blogger #gimegferie

Svigermors drøm

 • 15.11.2017, 21:43

"Dette er svigermors drøm" sa de da de introduserte deg som ansatt via siviltjenesten. 16 år gammel var jeg, på ny internatskole, guttegal. "Hmm", tenkte jeg, "kunne jeg tenkt meg å gifte meg med han?" også tenkte jeg ikke noe mer på det. Flere crush på andre og et halvt år senere så fikk jeg et crush på deg. Wow! Og resten er historie. Vi ble sammen, vi ble forlovet, vi giftet oss, og vi har fått barn, og du så mye vi har opplevd i den perioden. 

Avstandsforhold i 1,5 år, først var du i USA, og deretter hjemme i Tønsberg mens jeg gjorde ferdig videregående. Fy søren jeg savna deg så my, også pratet vi på Skype på tirsdager, en gang i uka, vi var ofte sure på hverandre faktisk, vi hadde ikke peiling på hvordan vi skulle fikse det. Oh those days.. 

Vi har gått på skole sammen i England, Newbold. Vi ble faktisk ballets konge og dronning der, hvem skulle trodd det? Jeg husker jeg ble helt rørt, også måtte vi danse, noe vi IKKE kan, haha. (Hope my ex roomate is okey with me posting a picture with her in it ;) ) Er det rart jeg falt for denne mannen? Han er jo bare så innmari kjekk..wohoo! 

Vi giftet oss våren etter dette ballet, studerte 2 år til i England og flyttet endelig hjem til Norge. Forresten, jeg flyttet hjem til Norge, du ble igjen i England et halvt år til for å bli ferdig med masteren din. Jeg var også endelig gravid med gutten vår, vi skulle snart bli en helt egen familie. 

Også kom Veslefar, vi var veldig lykkelige, og rådville. Jeg ble syk, men det tenkte jeg ikke å prate så mye om akkurat her, vi kom oss igjennom det. Nå sitter vi her, eller du er på vei hjem fra jobb, og jeg sitter her i senga med skravlemor ved siden av meg. Vi er utrolig flinke til å lage barn.. haha.. de to vi har er helt perfekte. 

Du er en utrolig god, snill og ikke minst flink pappa. Hva skulle jeg gjort uten deg? Du er min klippe, min beste venn, min aller beste venn, min morroklump, den minst seriøse personen jeg vet om, ååhhh.. folk skulle bare visst. Du overrasker stadig, for du er en veldig lukket person og det har tatt meg år med snik og lokking for å få deg til å åpne deg opp for meg, av og til, men det skjer, og da føles det ut som om jeg vinner en medalje i "forføring". Jeg liker deg mannen min. Vi har vært sammen i snart 8 år, det er lenge.. Og allikevel er jeg ikke lei av deg, jeg har vært sint på deg, rasende, frustrert og oppgitt, men ikke lei. 

Du får meg til å le, smile og føle meg bra, du hjelper meg å slappe av, ta det med ro, og bare være i øyeblikket. Du er bra for meg, og jeg elsker deg.. Masse!! Jeg elsker at du er sta, at du går dine egne veier, at du har mange rare og morsomme ideer, og at du er deg selv. Du inspirerer meg. 

Takk <3 

#kjærlighet #foto #bilder #mannenmin #onsdag #kveld #hverdag #glede #blogg #blogger

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no