hits

Here I am, this is me

  • 09.11.2017, 19:59

God kveld dere! 

Har hatt en dag med mye frem og tilbake, jeg dro rett til legen i Asker en halv time etter at jeg hadde stått opp, deretter skulle vi til psykologen og etter det var jeg egentlig ganske pannekake. Da vi kom hjem (jeg og Veslemor), etter å ha henta Veslefar i barnehagen, var jeg så sliten at jeg bare måtte få meg en liten pause, og for at jeg skulle unngå å gjøre noe "dumt", ba jeg mannen og mamma om å passe barna mens jeg gikk og tok noen bilder, helt for meg selv. 

Når jeg sier gjøre noe "dumt" så mener jeg å kjøpe en hund, eller et domene, eller en hest, bestille en tur til New York, spise masse pops og drikke masse solo, eller gjemme meg i et online prosjekt, som å starte en ny blogg på en annen bloggplatform. Haha! Alt dette har faktisk skjedd, opptil flere ganger :) Og det er en del av min psykdom, greia nå er at jeg prøver å .. gjøre noe positivt med det.  Så jeg har funnet ut av at det er bedre å få ut alle følelsene sine, og samtidig masse tomhet, gjennom bilder og fotografering, og jeg elsker det. Jeg synes det ER SÅ GØY, også lærer jeg nye ting for hver gang jeg har en ordentlig fotoøkt. 

So here we go! Fortell meg gjerne hva du synes :) 

#foto #blogg #hverdag #bilder #fotoblogg #person #meg #torsdag #livet #personlig

7 bilder av vakre Harstad!

  • 06.11.2017, 18:00

Her kommer 7 bilder av vakre Harstad. Det var både snø, vind og regn, og bittelitt sol mens vi var der, det ble faktisk ikke ordentlig lyst, noe som også preget fotograferingen og sluttresultatet. Bildene er liksom litt dunkle, but I like it.

 Anyways, her har du noen bilder av byen og naturen, haha, og skoene mine. Jeg har liksom en grei for å ta bilde av skoene mine, synes det blir så stilig liksom ;)

Oh well, hvilken er din favoritt? 

#bilde #blogg #foto #fotoblogg #harstad #byen #helg #morsomt #velg #blogger #livet #fotoblogg #fotograf

En stor nyhet!

  • 01.11.2017, 10:49

Har jeg fortalt at jeg elsker å ta bilder? Jeg liker å gjøre mindre vakre ting til noe vakkert, og nå som jeg har forstått hvordan lukker og blender fungerer er det ekstra morsomt å prøve seg frem i fotoverden. Men det er alltid nye ting å lære, som for eksempel hvilken "størrelse" bildene skal lagres på minnekortet. Jeg tok noen ganske fine bilder, om jeg får si det selv, (haha ;) ) men når jeg redigerte dem på PC så jeg at jeg burde hatt en mindre størrelse når det ble lagret til minnebrikken, oppløsningen ble rett og slett for bra til å bli fine på bloggen. Uansett, legger dem ut her allikevel. EDIT: (Oi, så at de ble ganske bra når jeg publiserte dette innlegget, så kanskje jeg gjorde noe riktig allikevel ;) ) 

Har forresten en stor nyhet jeg kommer til å dele med dere om litt, kanskje i morgen, nyheten kommer til å ha en (positiv) effekt på bloggingen, så jeg gleder meg til å fortelle dere om det :)

Anways, vi skal jo som jeg har nevnt tidligere til Harstad i morgen, så dagen i dag kommer til å gå med til pakking og planlegging, dette blir første gangen jeg tar dere med på tur, tenkte å kanskje snappe om det så legg meg gjerne til på Snap: gurothagreatÅhh.. forresten apropos Harstadturen ble jeg nå klar over at det er 1 November og det betyr at JEG KAN HØRE PÅ JULEMUSIKK :D Jeg og mannen har en avtale om at jeg ikke kan høre på julemusikk før nå, tidligere har jeg hatt en tendens til å begynne med dette i sånn September liksom. Vel, da ønsker jeg dere alle en god November og god onsdag. Hva er dine planer i dag forresten? 

 

#høst #autumn #bilder #livet #livsstilsblogger #mammablogger #blogg #blogger #foto #natur #naturbilder #høstbilder #planer #Harstad 

Deilig søndag og ukens planer: Harstad!

  • 29.10.2017, 10:50

Hei, hei, og god søndag alle sammen!

Håper helga har vært god for dere alle, vi har hatt besøk av litt forskjellig og også feiret bursdag for mormor. I dag ender vi vel opp med en søndagstur til Sverige, også er vi vel klare for en ny uke i morgen.

Vi skal faktisk til Harstad på torsdag for å feire mormoren til mannen, så da har vi litt å gjøre denne uka med pakking og forberedelser :) Da får jeg vel mulighet til å ta en del bilder også får vi håpe, selvom jeg ikke er helt sikker på hvor lyst det er der oppe nå.

Jaja, hva skal du gjøre i dag? Blir det en slapp eller effektiv søndag hos deg? :)

Legger også ved et par bilder, elsker effekten blackandwhite gir!

Give me light

  • 27.10.2017, 21:11

Give me light, and I will smile. Light makes beauty. Beauty makes love. And love makes me smile.

#blogg #bilder #foto #natur #naturfoto #fotograf #mørke #lys #fredag #helg #kjærlighet #beauty

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no