hits

Suppetreigt

 • 12.04.2018, 09:51

Hei dere!

Internettet går suppetreigt her for tiden (arghh!), så da blir det nok en del blogging fra telefonen fremover. Heldigvis kommer det til å bli bedre- det tar bare litt tid :/

Deler to bilder redigert i appen VSCO med dere. Digger den appen! Elsker å ta bilder, leke med lys og redigeringsmåter- DET er avslapning for meg.

Hva gjør du for å slappe av? Koble av?

Fortell meg gjerne, så blogges vi :)

- Guro <3

Endelig holder jeg noe jeg lover

 • 05.02.2018, 15:00

Hallo! 

Jeg lovte dere flere bilder av "photoshooten" jeg hadde med en av søstrene mine, og her kommer resten. Haha! Endelig noe jeg har lovt og planlagt på denne bloggen som faktisk skjer :) 

Enjoy! 

 

Hva synes dere? :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#bilder #foto #photoshoot #fotograf #modell #blogg #blogger

Sneak peek

 • 04.02.2018, 09:28

Hei dere! 

Stikker en rask tur innom her for å ønske dere alle flotte mennesker en god morgen :) I dag er det dugnad her på gården med snekring og maling. Ble faktisk ferdig med første malestrøk på soverommet til meg og mannen i går, så det skal jeg ta bilde av og vise dere senere. 

Men, jeg kom også innom for å gir dere en liten sneak peek på en "photoshoot" jeg hadde med en av søstrene mine i går. 

Er hun ikke vakker? :D Tenkte å dele flere bilder med dere senere, så stay tuned.

Da ønsker jeg dere alle en god søndag og en god morgen. - Vi blogges :) 


Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #foto #blogger #helg #søndag #modell #flytting #bilder #fotograf

17.01.2018

 • 17.01.2018, 12:26

Det er en rar følelse det der. Tomhet, over et lokk av noe jeg ikke vet hva er.

Et lokk jeg ikke vet hvordan å få vekk. 

Er det viktig å finne ut av hva som gjemmer seg under der? 

Kanskje jeg bare skal la det ligge.

Vet du, det kan hende det ikke er så mye under lokket.

Kanskje det bare er mer tomhet. 

Jeg vet ikke. 

Det er mye jeg ikke vet. 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #foto #tanker #hverdag #onsdag #følelser

"Vinter"

 • 11.01.2018, 15:00

Jeg nevnte i et tidligere innlegg (som du kan lese HER) at jeg skulle legge ut noen vinterbilder på bloggen. Litt spontant ble jeg med mamma på en gåtur her om dagen, det var helt nydelig vær og da måtte jeg jo bare få med meg kameraet også. Tenker at tittelen på dette innlegget sier sitt, nemlig "Vinter". 

Enjoy :) 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #blogger #hverdagen #foto #bilder #tur #vinter 

Bittelitt forelsket

 • 04.01.2018, 14:14

Er du ikke helt fantastisk nydelig der du ligger? Jeg er nesten bittelitt forelsket i deg lille venn. Småpludrer, titter, tar tak i tærne dine, smiler, og for et nydelig smil. Gjett om mamma er glad for at hun er frisk,hvertfall frisk nok til å ta vare på deg og være der for deg. Hva så om rotet hoper seg opp! Hva så om vi ikke drar så mye ut! Hva så om middagen ikke alltid blir like vellykket! 

Jeg har heldigvis nok energi til å være sammen med deg. 

De små hendene dine, som er så interessert i mine. Du titter, smaker. "Hva er dette for noe?" 

Ja, er ikke du bare den vakreste lille jenta som finnes? Det søteste mamma vet om. 

Sukk. 


Hei dere! 

Håper dere har en fin torsdag så langt. Her har vi hatt en relativt rolig start på dagen, noe som jeg bare må nyte masse- tiden går fort fram til jeg skal begynne å jobbe igjen. Men, det var egentlig ikke dette jeg hadde tenkt til å skrive om, jeg har nemlig fått nytt objektiv til kameraet og jeg ELSKER det. Det tar skarpere bilder, penere bilder, er utrolig bra til portrett og se hvor fin fokusen er! Jeg er kanskje bittelitt forelsket i den nye linsa også :D 

Hva synes du? Tok noen bilder bare for å prøve, og bare DIGGER det. 

Fortell meg gjerne hva du synes, så blogges vi ;) 

- Hilsen trøtt, men lykkelig mamma! <3

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER!

#foto #bilder #fotografi #objektiv #linse #hverdag #torsdag #blogg #blogger #familie #baby

Sunshine

 • 10.12.2017, 19:46

Love all the opportunities I get to take lovely pictures of the Norwegian winter.

For more follow me on other sosial platforms HERE!!

#bilder #foto #fotograf #loveit #photo #blogg #blogger #helg #søndag

Here I am, this is me

 • 09.11.2017, 19:59

God kveld dere! 

Har hatt en dag med mye frem og tilbake, jeg dro rett til legen i Asker en halv time etter at jeg hadde stått opp, deretter skulle vi til psykologen og etter det var jeg egentlig ganske pannekake. Da vi kom hjem (jeg og Veslemor), etter å ha henta Veslefar i barnehagen, var jeg så sliten at jeg bare måtte få meg en liten pause, og for at jeg skulle unngå å gjøre noe "dumt", ba jeg mannen og mamma om å passe barna mens jeg gikk og tok noen bilder, helt for meg selv. 

Når jeg sier gjøre noe "dumt" så mener jeg å kjøpe en hund, eller et domene, eller en hest, bestille en tur til New York, spise masse pops og drikke masse solo, eller gjemme meg i et online prosjekt, som å starte en ny blogg på en annen bloggplatform. Haha! Alt dette har faktisk skjedd, opptil flere ganger :) Og det er en del av min psykdom, greia nå er at jeg prøver å .. gjøre noe positivt med det.  Så jeg har funnet ut av at det er bedre å få ut alle følelsene sine, og samtidig masse tomhet, gjennom bilder og fotografering, og jeg elsker det. Jeg synes det ER SÅ GØY, også lærer jeg nye ting for hver gang jeg har en ordentlig fotoøkt. 

So here we go! Fortell meg gjerne hva du synes :) 

#foto #blogg #hverdag #bilder #fotoblogg #person #meg #torsdag #livet #personlig

7 bilder av vakre Harstad!

 • 06.11.2017, 18:00

Her kommer 7 bilder av vakre Harstad. Det var både snø, vind og regn, og bittelitt sol mens vi var der, det ble faktisk ikke ordentlig lyst, noe som også preget fotograferingen og sluttresultatet. Bildene er liksom litt dunkle, but I like it.

 Anyways, her har du noen bilder av byen og naturen, haha, og skoene mine. Jeg har liksom en grei for å ta bilde av skoene mine, synes det blir så stilig liksom ;)

Oh well, hvilken er din favoritt? 

#bilde #blogg #foto #fotoblogg #harstad #byen #helg #morsomt #velg #blogger #livet #fotoblogg #fotograf

En stor nyhet!

 • 01.11.2017, 10:49

Har jeg fortalt at jeg elsker å ta bilder? Jeg liker å gjøre mindre vakre ting til noe vakkert, og nå som jeg har forstått hvordan lukker og blender fungerer er det ekstra morsomt å prøve seg frem i fotoverden. Men det er alltid nye ting å lære, som for eksempel hvilken "størrelse" bildene skal lagres på minnekortet. Jeg tok noen ganske fine bilder, om jeg får si det selv, (haha ;) ) men når jeg redigerte dem på PC så jeg at jeg burde hatt en mindre størrelse når det ble lagret til minnebrikken, oppløsningen ble rett og slett for bra til å bli fine på bloggen. Uansett, legger dem ut her allikevel. EDIT: (Oi, så at de ble ganske bra når jeg publiserte dette innlegget, så kanskje jeg gjorde noe riktig allikevel ;) ) 

Har forresten en stor nyhet jeg kommer til å dele med dere om litt, kanskje i morgen, nyheten kommer til å ha en (positiv) effekt på bloggingen, så jeg gleder meg til å fortelle dere om det :)

Anways, vi skal jo som jeg har nevnt tidligere til Harstad i morgen, så dagen i dag kommer til å gå med til pakking og planlegging, dette blir første gangen jeg tar dere med på tur, tenkte å kanskje snappe om det så legg meg gjerne til på Snap: gurothagreatÅhh.. forresten apropos Harstadturen ble jeg nå klar over at det er 1 November og det betyr at JEG KAN HØRE PÅ JULEMUSIKK :D Jeg og mannen har en avtale om at jeg ikke kan høre på julemusikk før nå, tidligere har jeg hatt en tendens til å begynne med dette i sånn September liksom. Vel, da ønsker jeg dere alle en god November og god onsdag. Hva er dine planer i dag forresten? 

 

#høst #autumn #bilder #livet #livsstilsblogger #mammablogger #blogg #blogger #foto #natur #naturbilder #høstbilder #planer #Harstad 

Deilig søndag og ukens planer: Harstad!

 • 29.10.2017, 10:50

Hei, hei, og god søndag alle sammen!

Håper helga har vært god for dere alle, vi har hatt besøk av litt forskjellig og også feiret bursdag for mormor. I dag ender vi vel opp med en søndagstur til Sverige, også er vi vel klare for en ny uke i morgen.

Vi skal faktisk til Harstad på torsdag for å feire mormoren til mannen, så da har vi litt å gjøre denne uka med pakking og forberedelser :) Da får jeg vel mulighet til å ta en del bilder også får vi håpe, selvom jeg ikke er helt sikker på hvor lyst det er der oppe nå.

Jaja, hva skal du gjøre i dag? Blir det en slapp eller effektiv søndag hos deg? :)

Legger også ved et par bilder, elsker effekten blackandwhite gir!

Give me light

 • 27.10.2017, 21:11

Give me light, and I will smile. Light makes beauty. Beauty makes love. And love makes me smile.

#blogg #bilder #foto #natur #naturfoto #fotograf #mørke #lys #fredag #helg #kjærlighet #beauty

Gravid. Cravings. Frisk

 • 07.05.2017, 11:57

Gravid. Cravings. 

Da jeg var gravid med veslefar hadde jeg cravings på julebrus og lakris, denne gangen er det vannmelon og sjokomelk. Og stopp, der kom ikke hjernen på noe mer å skrive. 

 

Aii.. Det er ganske mye som foregår oppe i dette hodet for tiden, eller det er vel alltid slik, men nå føles hodet helt tett. Tett av ting og allikevel tomt. Hult, som en godt moden og fersk vannmelon. Jeg var hos psykologen på fredag og etter det har kroppen liksom bare gått litt i sparemodus, jeg trenger hjelp og får det, men føler meg så fryktelig.. som en byrde for de rundt meg, samme hva de sier. "Neida Guro, vi synes det bare er koselig å hjelpe", og jeg synes det er koselig at de hjelper til, men jeg føler meg som en byrde for det, og det kommer jeg nok til å gjøre til jeg blir frisk igjen. 

Bla, bla, bla.. Frisk.. En tilstand, er det en måte å se livet på? Eller er det bare noe man føler seg? Eller? 

Siden denne bloggen har en tendens til å bli litt dyster så velger jeg å dele noen bilder som piffer den litt mer opp, og gir den litt mer liv. Gir pust av friskhet. Å være frisk er kanskje å føle seg litt mer fargerik, omringet av mer lys enn mørke?    

#frisk #vannmelon #lys #blogg #cravings #gravid #

02.05.2017

 • 02.05.2017, 14:17

Migrene er... rett og slett bare dritt. Jeg er så heldig at jeg får noen migrenekuler i ny og ne, det slår meg helt ut og gjør meg egentlig helt ubrukelig, også er det drit kjedelig. Du har ikke lyst til å ligge inne når sola skinner og det er masse som kan og bør gjøres ute. 

Men, nå har jeg klart å få med meg noen soldager ute selvom flere timer har blitt tilbrakt på soverommet med skallebank. Jeg fikk igjen lekt meg litt med kameraet her om dagen og vil dele tre av bildene med dere. 

Vil også bare si at jeg er utrolig fasinert av froskeøyne, de er bare så vakre. Tror faktisk jeg skal lage en egen post om det i nærmeste fremtid :) 

Til neste gang må dere alle nyte sol, varme og alt som er vakkert her i verden!  

#vakkert #sol #migrene #livet

 

Migreneblogg

 • 30.04.2017, 20:06

Blir en kort migreneblogg i dag. Deler noen bilder av skygger, lys og mat.

Å få kreativitet

 • 25.04.2017, 12:37

Her om dagen møtte jeg på en utdannet fotokunstner og etter en liten prat merket jeg at energi og kreativitet lusket seg inn i kroppen. Jeg fikk noen råd og tips om hvordan man bruker lukker, blender og iso for å leke med skygger og lys.

 

"Ja, dette vil jeg prøve" og flere ideer har dalt ned etter praten vi hadde.

 

So, heads up! Det kommer flere bilder på denne bloggen, og jeg forteller mer om ideene senere :) måtte bare få skrevet det ned så jeg ikke glemmer det i alt hverdagsstyret.

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no