hits

En liten lyd

  • 20.04.2018, 12:47

Hei dere!

Jeg er fortsatt her, men ikke her allikevel. Jeg har så fryktelig mange tanker og bekymringer for tiden, og midt oppe i alt dette prøver jeg å holdet følelsene og hodet fokusert på det som er godt og viktig her i livet isteden for å la meg fange av en negativ felle.

Its not easy.

Ja, også funker internettet ikke i det hele tatt -.- Det gjør ikke bloggingen noe lettere akkurat..

Men, jeg har en VELDIG GOD nyhet og det er rett og slett at vi har en flytte dato. Den 29 April er flyttedag- det vil si at vi om litt over en uke har liittt mer tumleplass :)

Gleder meg!

- Guro <3

7 bilder som beskriver min onsdag

  • 14.02.2018, 12:47

Hei dere! 

Det er litt dabbert med bloggingen for tiden, men det har sine grunner. Jeg har begynt å stresse mye igjen, har ganske mye tankekjør og lite initiativ. Jeg vet ikke hvor lenge dette kommer til å vare (obviously), men jeg ønsker å få til å blogge hver dag allikevel. Da føler man at noe blir gjort og en blir ikke bare sittende i sofaen mens man titter på Netflix. 

Anyways, tenkte rett og slett å dele litt bilder fra denne onsdagen med dere. Jeg har faktisk ryddet rommet sammen med gubben i dag (noe som virkelig trengtes), så noe har jeg da fått utrettet. Men, da turte jeg også å ta noen bilder her oppe på rommet vårt. So here we go! 

Mannen jobber omtrent hver dag med hjemmekontor oppe på rommet. Tror han synes det er litt kos med selskap av og til, men jeg klarer rett og slett ikke å være på rommet om det ikke er noenlunde ryddig. Godt vi har fått ordnet litt i dag da :) 

De eneste plantene jeg og mannen klarer å ta vare på er slike som bare trenger vann typ en gang i måneden. Haha! Det er faktisk sant. Heldigvis har denne planten, og aloeveraplanten vi har, overlevd i snart 2- 3 år. That's good girl! 

Man får ikke gjort alt, men noe. Har fått støvsuget, men ikke tørket støv, noe speilet bærer preg av :) 

Vår andre plante :D 

Veslemor har begynt å snu seg rundt, ja nå triller hun faktisk bortover gulvet. Det er så herlig å følge med på at barna vokser- de utvikler seg hele tiden og i perioder kan man merke forskjell fra den ene dagen til den andre. 

Da jeg var innlagt for snart to år siden kjøpten mannen en bamse til gutten vår. Gjett hva han heter? Ove. Er ikke helt fan av det navnet på en kanin, men Veslefar liker det så hva kan jeg gjøre. 

Hva synes du? Var det et greit innlegg? Er jo liksom litt koselig å dele litt hvordan hverdagen egentlig ser ut, uten alt for mye dill og dall.

Vi blogges! :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #hverdag #onsdag #foto #bilder 

Er ikke fargene fine?

  • 09.02.2018, 12:31

Hei dere! 

Vet dere hva? Jeg har faktisk malt litt oppe i bryggerhuset i dag og rakk i samme slengen å ta litt bilder. Hva synes dere? Er ikke fargene bare utrolig fine? Det mørkeste rommet blir mitt og Jonas sitt og det lyseste romme blir Veslemor og Veslefar sitt. Om du vil se hvordan det så ut før kan du klikke deg inn HER!

Oh, well! Jeg gleder meg masse til å putte inn møbler, lage system og å rydde.. Haha! ja, jeg gleder meg faktisk til å rydde rommene. Tenker at jeg, etter at vi har bodd oppe i bryggerhuset en stund, skal ta dere med på en filmtour gjennom alle rommene. Har ikke tenkt til å love noe, men har veldig lyst til å få det til så time will show! :) 

Anyways, her kommer bildene :) 

Fargen ble litt mørkere og kaldere på bildene av soverommet til barna enn hva den er i virkeligheten, i vanlig dagslys er fargen lysere og mer blålilla :) 

Blir litt kaos av oppussing, men det må man jo nesten bare regne med. Vi skal forresten legge nytt gulv, derfor har vi ikke vært så nøye med å beskytte for malingsflekker. 

Ferdig med ett strøk her, men har fortsatt ett eller to til igjen. 

Må jo også ha bilde av utsikten. Ganske lik den fra kjøkkenet i hovedhuset, bare noen meter lenger over bakken :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#bilder #foto #oppussing #natur #hus #interiør 

2 nye prosjekter

  • 09.01.2018, 18:00

Hei dere! 

Til jul lagde jeg noen hjemmelagede julegaver. Hadde veldig lyst til å dele dem på bloggen, men da hadde det ikke blitt noen overraskelse for de som fikk gavene. Uansett, en av de tingene jeg lagde var votter, og vet du, de lagde jeg på 10 minutter- det var rett og slett super enkelt (straks jeg "forsto"innstillingene på symaskinen). Jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg gjør det neste gang jeg lager slike votter, og det blir nok ikke om så veldig lenge da mamma vasket en av genserne til Veslefar og den tovet seg i vasken. Den kan ikke brukes som genser lenger, men jeg tror den kan bli gjort om til noen utrolig fine votter.

Bare se på fargene her!

En annen ting jeg lagde til jul, faktisk flere av, var "handlenett" eller "svømmenett". Igjen, etter å ha laget et par av de lagde jeg et nett på 20 minutter. Det gikk tregt i starten, mest fordi jeg måtte lære meg hvordan den (dumme) symaskinen fungerte, men da det endelig satt durte det i vei. 

Mannen lurte på om jeg ikke kunne lage et slikt nett til han også, da han gjerne vil bruke det når han skal på jobb og slikt. Tenkte at det ville være morsomt å dele fremgangsmåte og resultatet med dere her, så da har jeg noen bloggideer klare. Gleder meg litt faktisk, men må ta det en dag jeg ikke har så mye på planen. Ja..så vi får se når de innleggene kommer ;) 

Oh well.. Ønsker dere en god kveld videre, så blogges vi :) 

Følg meg også på andre sosiale medier HER! 

#blogg #sy #strikke #håndarbeid #diy #hverdag 

Surprise!!

  • 11.05.2017, 12:45

I dag er dagen! I går visste jeg ikke at dette skulle bli dagen, men så ble det da slik. "Hva mener du?" Tenker du kanskje.. well, stay tuned. Jeg avslører det senere i dag, så lenge alt går etter planen :)

Deler noen bilder av det nyeste oppussede rommet i huset :) Hvis blogg.no fungerer, har noen ganger problemer med at bildene ikke vil vises.

#blogg #interiør #surprise #livet #spent

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no