hits

Sinna

 • 05.04.2018, 18:34

Sinna. Jeg blir sjeldent veldig sinna. Jeg kan være litt sinna, jeg kan være frustrert, men det er ikke ofte jeg blir så sinna at jeg bare må ødelegge noe, slå noe, eller skrike.

Men det har skjedd. 

Jeg husker jeg diskuterte kulturelle forskjeller med en annen fyr en gang, og han mente at folk som tok badstue nakne sammen, de gjorde noe galt, synda på en måte. Da ble jeg sinna. Oppbrakt. Jeg syntes han var trangsynt. Jeg sprang ut fra rommet hvor vi diskuterte, ut av bygget, så kasta jeg bøkene i bakken og skreik. Syntes han var en dush. 

Jeg har vært sinna på søstrene mine. De har jeg skreket til. 

Jeg har vært sinna på mennesker jeg ikke kjenner. 

Jeg har vært sinna på urettferdighet av alle typer og slag. 

Sinna.

Jeg har hørt på podcast av Ulrikke Falch (ung idealist) hvor hun prater om sinne, for hun er nemlig en veldig sinna person. Hun tar opp det at sinne er liksom litt tabu, det er ikke greit, mest sannsynlig fordi det er faktisk en følelse hvor man mister kontrollen. Men hun nevner også at sinne ikke behøver å være så fryktelig negativt, og vi behøver ikke å være så fryktelig redd for sinne, noen ganger er det sunt og det hjelper oss å stå opp for den vi er og hva vi mener. 

Jeg tror jeg godt kunne vært litt mer sint. Vært litt mer kamplysten. Selv om jeg egentlig er en ganske fredelig person av natur. Noen ganger er det bare deilig å kjenne at noe engasjerer, sårer, påvirker så mye at følelsene bare bobler over. 

Noen ganger er sinne en kraft man trenger. Ikke alltid, men noen ganger. 

Er du mye sint? For hva? 

Følg meg gjerne på INSTAGRAM HER! #sinna 

Jeg kryper inn i Guro’s verden

 • 22.01.2018, 12:37

Kryper inn i Guro’s verden.

Jeg blir her litt jeg.

Kommer tilbake snart.

Det er så ubehagelig der ute.

Der ansvar og andre øyne ser på meg.

Titter.

Jeg føler meg litt alene.

Med øynene som bare jeg kan se.

Stirrer.

Stirrer tilbake.

Jeg kryper inn i Guro’s verden.

Hvorfor har jeg det sånn i dag?

Det vet jeg ikke.

Jeg håper det går over snart.

At jeg våkner opp.

Våkne Guro. Det er morgen.

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER !

#blogg #formen #livet #dagen #

Dette vil jeg endre på

 • 02.01.2018, 13:09

En syk verden. Jeg graver etter det mest råe i et menneske. Under fasaden, normene og reglene. Hvor er det helt enkle mennesket? Vi er så opptatt av det ytre, det vakre, det skjønne, alt som får et menneske til å se bra ut, være overlegen ovenfor andre. 

Jeg ser meg i speilet, en for stor mage, hengepupper, strekkmerker, lite hode, stor nese. Men jeg har mine prinsipper, jeg ønsker at alt skal være naturlig, vil ikke fikse på noe. Det jeg ønsker meg er å være fornøyd med akkurat meg, den jeg er. Jeg ønsker å gjøre det jeg ikke synes er så vakkert med meg selv til noe som er vakkert, og jeg ønsker å gjøre dette for barna mine. 

Jeg synes jeg har de vakreste barna i hele verden, og jeg ønsker å oppdra dem til å bli trygge på seg selv. Håpet, eller drømmen er at de skal være fornøyd med akkurat den de er, for de er jo helt nydelige, bare ved å være seg. Men hvordan skal de bli trygge på seg selv om mammaen deres ikke klarer å være trygg og fornøyd med seg selv? 

Det er et problem, og jeg jobber med saken. Du er fin, Guro. Du er fin. Utseende er ikke alt, suksess, penger, være snill, grei, dette er ikke alt, å være et menneske, seg selv, da nærmer vi oss. 

Jeg blir bedre, friskere, får mer energi, men i takt med at jeg blir bedre så får jeg også mer energi til å tenke, sammenlikne, kritisere, være missfornøyd. Det er ikke bra. 

Det er vel dels dette samfunnets feil at vi hele tiden leter etter måter å bli bedre på, mer "verdifull", et jag etter lykke og suksess, men det er bare vi som kan endre på det. Eller du, jeg, som enkelt person. Gi beng. 

Men så må man ville det da, ville "endre" på seg. Ville være seg selv. Er du klar over hvor mange mennesker det er der ute i verden, i Norge, som ikke liker seg selv? Det er mange. Alt for mange. Og jeg er en av dem. Æsj! Det ønsker jeg å endre på. Haha! Oh the irony. Jeg ønsker å endre på at jeg vil endre på. 

Jeg ønsker å endre på at jeg vil endre på. 

Derfor legger jeg ut disse bildene av meg selv. Uten sminke, uten "fake a smile", bare meg, helt ekte. Og jeg utfordrer deg til å gjøre det samme. Legg igjen en link i kommentarfeltet om du gjør det så kan vi sammen gi litt beng. #gibeng

- Vi blogges

Følg meg på andre sosiale medier HER.

#meg #gibeng #endre #livet #tirsdag #hverdag #ekte #megselv #samfunn #deg #kroppspress

MÅ. SI. SANNHETEN. OM. MEG.

 • 28.12.2017, 20:23

Det tar noen ganger så utrolig lang tid å tenke.. eller.. det tar så mye krefter å tenke på bare en ting over lengre tid. Det er som  en motorvei oppe i hodet mitt, den ene tanken etter den andre summer forbi, den kommer, kjører forbi og vips så er den borte, men jeg kjeder meg ikke, for straks kommer det en annen tanke forbi. 

Jeg gjorde meg ferdig med boken "Forbilde" av Sophie Elise i dag. Den er bra, så utrolig bra, jeg anbefaler den og håper du vil lese den. Ikke fordi jeg ønsker at du skal bli påvirket til å bli som henne, men fordi du ved å lese boken hennes vil skjønne at mennesker skal man ikke dømme uansett hva de mener og hvordan de ser ut. Du må bli kjent med mennesker før du kan tillate deg selv å dømme dem. 

Jeg har gjort dette mange ganger selv. Hallo! Jeg er et menneske, det er klart jeg har dømt folk, og kanskje til og med dømmer folk, i mitt lille univers kan jeg noen ganger virke ganske bra, føle at andre er dårligere enn meg. I mitt lille univers, hvor tankene kjører forbi, kan jeg også føle meg helt crapetti dritt. 

Stolen, beina i kryss, lent bakover, med pc'en på fanget. Tastaturet. Inspirert! Jeg er så sinnssykt inspirert av boken jeg har lest. Kjenner jeg til og med skriver i litt samme sjanger, men pytt sann, det må være lov. 

En ny tanke kjører forbi. Jeg kjenner meg litt fortapt, jeg er helt pumpa, vi har jobbet med tilbygget i dag, og det har vært deilig å kunne hjelpe, men nå...poff... er energien borte, jeg har bare lyst til å blogge og det er nettopp det jeg gjør nå, blogger... Hvorfor liker jeg å blogge? Eller.. hvorfor tørr jeg å blogge? Vel, jeg har alltid ønsket å bli sett og hørt. Jeg har ikke noe jeg brenner for eller ønsker å fremheve, ingen sak, ingen sterk mening. Helt ærlig..

Jeg har lyst til å blogge om meg. Jeg ønsker at folk skal bli kjent med akkurat den Guro jeg kjenner. Jeg ønsker oppmerksomhet. Det er skummelt å skrive, skummelt å innrømme, men jeg har liksom denne lille tvangstanken hvor jeg må være ærlig. Jeg klarer ikke å holde en fasade eller maske over lengre tid, det ligger bare ikke latent til i denne kroppen. Sannheten. Være ærlig. MÅ. SI. SANNHETEN. OM. MEG. 

Ærlige Guro. Jeg juger sjeldent. 

Søstra mi småpludrer med datteren min, og Veslefar har blitt lagt for kvelden. Tom. Det er så mange av oss som bare kjenner på tomhet. Så rart, så utrolig rart, men samtidig, så forståelig. 

Så mange biler. Tuut! Tuut! Det blir kø. Jeg må lukke øynene, det blir for mange av dem. 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER.

#blogg

.
#familie #sannheten #meg #blogg #ærlig #alltidærlig #gibeng #livet #ferie #hverdag #torsdag

Life is good

 • 09.12.2017, 17:31

//Scroll down for English//

Energi. Det har jeg faktisk litt av for tiden, ikke mye, men litt. Det føles bra, godt, men jeg mister også litt kontakt med meg selv når jeg har det bra. Guro sin kjerne blir liksom ikke så tydelig. Jeg øver meg litt da, når jeg har det bra, på å være klar på hva jeg føler og mener. Jeg prøver å kartlegge hva som er Guro, og hva som ikke er Guro. Noen ganger er det litt vanskelig, det er så mange impulser og meninger fra andre hold, også leter jeg da, etter stemmen min. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal kjenne den igjen heller. Må øve. Mye. 

Ellers så har denne lørdagen vært veldig fin. Vi har vært en tur i kirka (ja, jeg er kristen og ja, jeg går i kirka på lørdag om du ønsker å vite hvorfor nevn det i en kommentar så skal jeg gjøre det :) ), spist grøt hos mormor og skal senere i kveld spise pizza. Life is good, most of the time. 

Oh well, hvordan har lørdagen din vært? 


Energy. I have actually had some of that lately. It feels good, but at the same time its not, I kind of lose touch with my self. I practice though, when things are good, I try to figure out where I stand, what are my opinions. I try to map out who i am, who Guro is, and who she is not. It is sometimes har you know, there are so many people with strong opinions and impulses, but I want to find my own voice. The problem is that I dont really know how to recognize that voice. I need to practice. A lot. 

Well, anyways, this has been a good day. We have been to church (yes, I am christian, and yes I go to church on Saturday, if you want to know why just leave a comment about it in this blog post), we have eaten porridge (Norwegian) at my grandmothers place and later we are going to have some pizza. You know, life is good. Most of the time.

Oh well, what have you been up to today? 

 

Follow on other sosial platforms HERE. 

#helg #weekend #pictures #life #guro #gibeng #blogg #blogger #norge #foto #life

.

 • 06.12.2017, 13:35

Ingen ord

Følg meg også på andre sosiale medier HER.


#blogg #hverdag #blogger #psykiskhelse #helse #psyk #kontrast #foto #bilder #onsdag

Litt. Usikker.

 • 05.12.2017, 22:00

Litt. Usikker.

Var forrige innlegg innafor? Eller var det ikke det? Samma det, hakke lyst til å tenke på det nå. Har viktigere ting å tenke på. Livet. Slikt.

Friends. Titter på Friends. Skal snart sove. Deler noen bilder.

Håper du har det bra. Hvordan har dagen din vært?

Følg meg på andre sosiale medier HER

#blogg #stille #liker #bilder #hverdag #tirsdag #norge #bloggbedre

Dette beviser bare en ting

 • 29.11.2017, 15:01

Jeg har akkurat postet et innlegg, hvor mange er det som kommer til å lese? Jeg deler på Facebook, blir folk lei? Blir det for mye? Ser folk innleggene mine? Er de interessante? Er det godt skrevet?

Hvor mange har vært innom siden min i dag? Over 100? Yes! Under 100? Æsj. 

Slike tanker... plager meg hele tiden og beviser bare at jeg har en lang vei å gå når det kommer til å gi beng, ikke bry seg om hva andre mener og tenker. 

#gibeng 

#tanker #meninger #blogg #blogger #hverdag #livet #foto #bilde #vinter #vakkert

Hvor er du Guro?

 • 25.11.2017, 11:29

Hvor er du Guro?

Nå har du blitt borte for meg igjen, borte i bekymringer, borte i skam og selvbebreidelse. Kom tilbake, jeg vil at du skal være her. Du behøver ikke å være redd for seertall og statistikk, din bekymring burde være at du blir borte i jaget etter det. 

Du er jaget. Jaget av alt. Jaget av andres tanker, meninger og blikk. 

Du ønsker å stå ut, ikke være en del av mengden, du ønsker å bli sett, du har følt deg usynlig så lenge. Så alt for lenge. En del av deg jager etter berømmelse, popularitet, at folk skal se opp til deg. 

Det er menneskelig. Det er lov å ønske slikt, det er greit. 

Hvor er du Guro?

Du har gjemt deg igjen, du er redd og setter opp en mur. En mur som er så usynlig at de fleste ikke ser den. Men selv om den er usynlig så er den sterk, du bryter deg gjennom den ved å være ærlig. Du løper mot muren og knuser den, også bygger du den opp igjen like fort, for det er skummelt å ikke ha en mur rundt seg. 

Hvorfor kan du ikke være deg selv Guro? 

Jeg kan ikke være meg selv fordi jeg enda ikke vet hvem Guro er. I noen små øyeblikk vet jeg hvem jeg er og det føles godt, befriende, men så kommer alle andre meninger og stemmer og overskygger min egen. Jeg blir sakte, men sikkert borte igjen, det er frustrerende for jeg kjemper i mot. 

"Hallo!! JEG VIL IKKE BLI BORTE", jeg griper tak i alt som kan gripes tak i. "Hvem er jeg?", griper tak, "HVEM er JEG?", griper tak "HVEM ER JEG?"

Stille. 

"Hvem er jeg?" 

 

#identitet #finnesegselv #blogg #blogger #bloggen #norge #guro #psykiskhelse

Er skyggen meg?

 • 27.04.2017, 21:56

Når jeg blir trist.. eller nedfor, føler jeg at jeg ikke er meg selv, eller kanskje at jeg er for mye meg selv. Og jeg liker ikke den jeg er, jeg vil ta på meg energien og gleden igjen, så jeg kan bli borte.

Borte høres ut som et fint sted.

#kunst #tanker #personlig #skygge

Min skygge

 • 26.04.2017, 12:26

Igjen en dag med sol og blå himmel, og i dag føler jeg meg ganske glad på innsiden også :)

 

 

Har de siste dagene vært på noe som kalles pastortreff, og selv om jeg ikke har fått med meg så fryktelig mange møter så har vi kost oss. Det er flere med små barn her så Veslefar har fått sosialisert seg litt med andre småttinger. Og så klart blir oppholdet enda bedre med god mat og godt fellesskap.

Fikk også gått en tur på morgenen og lekt litt med skygger og iso (med mobilen), ett sted må mann jo begynne :) Har heldigvis et reflekskamera hjemme som er litt mer brukenes enn iphone.

Håper de leserne jeg har får en flott dag videre så blogges vi om litt :)

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no