hits

Jeg bytter bloggplatform

 • 24.02.2018, 15:20

Hei dere! 

Jeg bytter plattform!!! 

Følg meg gjerne videre på min nye blogg HER!

- Vi blogges på Nouw! 

Plutselig

 • 22.02.2018, 14:45

Lillemor måtte plutselig en tur på sykehuset. Hun har det bra, men trenger litt hjelp med å puste og å få opp slim og snørr...

Ill be back!

To stemmer kalt Kontraster

 • 20.02.2018, 21:04

Ny klapp på skulderen.

To stemmer kalt Kontraster.

Ingenting i mellom.

Det jobber jeg med.

Derfor.

Klapp på skulderen.

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #blogger #psykiskhelse

Syke barn

 • 19.02.2018, 22:40

Å ha syke barn kan være både tidkrevende og slitsomt. Surkling, snørr og tårer for barna, bekymring, svette og mørke ringer under øynene for oss foreldre.

Dårlig søvn, feber og Paracet. Det skal ikke være lett å være liten og syk, men det er noen lyspunkter, kanskje spesielt for meg som mamma. For plutselig blir de små litt mer kosete, og det er virkelig godt for et mammahjerte..

- Vi blogges <3

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #blogger #mammalivet #livet

Når pastoren banner

 • 18.02.2018, 20:27

Jeg har hørt deg, du store taler. Jeg har hørt du har sagt:

Stol på Herren! Da vil vidunderlige ting skje.

Stol på Herren! Da blir du lykkelig.

Stol på Herren! Da har du ingenting å frykte.

Jeg har hørt deg, du store taler. Jeg har hørt du har sagt:

Søk Herren! Det er det riktige å gjøre.

Søk Herren! Da finner du meningen med livet.

Søk Herren! Da blir du mer lik ham.

Jeg har hørt deg, stemmen inne i meg. Jeg har hørt du har spurt:

Hvem er du? Skal Gud virkelig ta så mye plass?

Hvem er du? Et syndig menneske?

Hvem er du? Liten og ynkelig?

Jeg har hørt deg, stemmen inne i meg. Jeg har hørt du har sagt:

Jeg er redd for andres øyne.

Jeg er redd for andres munn.

Jeg er redd for andres tanker.

Jeg ønsker ikke å være redd for Gud. Eller folk i kirka. Eller deres tanker. Jeg tror faktisk at de fleste har det slik. Jeg ønsker ikke å leve med fasade, vise et bilde av meg som ikke er sant. Jeg ser på tv- serier, ja faktisk "Keeping up with the Kardashians", jeg drikker Cola, og jeg har lurt på hvordan det er å være full. Jeg har aldri vært full fordi jeg har vært redd.

Jeg spiser sjokolade og synes det er noe D R I T T å stå opp tidlig om morgenen for å trene (derfor gjør jeg ikke det lenger), jeg spiser kjøtt (etter å ha vært vegetarianer i seks- syv år), jeg banner når jeg er sint. Tenk deg det, pastor som banner, men det er sant.

Alle disse tingene virker vanlig for de fleste. Hva er greia liksom? Men dette har vært mine "synder" i flere år. Jeg burde ikke gjøre slikt, tenke slikt, mene slikt. Jeg burde ikke like sladder. Like serier. Like sjokolade. Like kjøtt. Like Cola.

Jeg tror de fleste har det som meg, er litt mindre perfekte enn de ser ut til. Problemet er at det er så mye fasade i kirka. Så mye påsminkethet, en rutine på hvordan man skal kle seg, oppføre seg, snakke. Vi folder hender og lukker øynene når vi ber. Vi er stille i kirkesalen for å respektere Gud, vi har barnefortellinger om hvor syndige vi mennesker er og hvor bra det er å si unnskyld. Vi hilser, nikker og smiler.

Også forter vi oss hjem. Hjem til frihet. Der vi kan være oss selv.

Jeg tror de fleste har det slik. Det er bare noen menneskers tanker og ideer som har høyere stemme enn andre, og så er resten stille. Lever etter gamle regler og normer, år etter år. Vi tror vel egentlig ikke på disse "normene" og uskrevne reglene lenger, men de er der allikevel.

Ohoi!

Jeg liker kirka jeg, spesielt når vi er åpne og ærlige. Spesielt når vi kan si hva vi vil uten å få skrå blikk. Spesielt når vi kan være enige om at vi er uenige, og vi er fortsatt venner.

Jeg liker kirka jeg, når vi visker vekk duggen fra ruta og ser landskapet klarer. Når vi har tatt morgenkaffen og føler oss litt mindre sløve. Når redsel er byttet bort med frihet.

Når man tenker seg om to ganger før man svarer. Men man kan fortsatt snakke helt fritt.

Jeg tror de fleste føler det som meg. Vi er glad i kirka, men noen holdninger og meninger hører egentlig ikke til der, vi behøver dem ikke lenger. De er blitt gamle og bør egentlig bli ropt ut av kirken.

"Bort med deg unødvendige stivhet og fasade! Jeg vil ikke ha deg her noe mer. Jeg vil være fri, bli kjent med de som ligger bak fasaden, og ikke være redd!"

"Vekk!". "Bort!".

Sånn. Da var det skrevet ned. Inspirert av en samtale jeg hadde i går.

Takk til alle dere som forteller meg at dere liker bloggen og det som blir skrevet her. Det betyr så mye, gir inspirasjon og et ønske om å fortsette med akkurat dette.

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #blogger #tanker #meninger

Klapp på skulderen.

 • 17.02.2018, 11:52

Hei dere! 

Da begynner jeg endelig å få litt energi igjen etter noen dager/ uker med ganske lavt initiativnivå og sirupfølelse i kroppen. Det er rart det der, at energien plutselig kommer tilbake, men jeg merker at når jeg orker å gjøre mer og være mer til stede så gir det også enda mer energi. DET ER SÅ DIGG! 

Jeg hater når kroppen og hodet ikke samarbeider, når en del ønsker å fyke rundt, rydde, ordne, bake og lage, mens den andre delen ikke har noen ønsker. Den vil bare være hvisket bort, ikke gjøre noen ting. 

Så jeg er takknemlig i dag. Jeg har laget muffins, vegan faktisk, og de smaker ikke så verst heller. Jeg orket også å vaske opp etter meg, holde orden. 

Klapp på skulderen.

Ellers sitter vi "bare" her i stua i dag. Nyter et sjeldent rolig øyeblikk, venter på at klokken skal bli ett så vi kan spise litt lasagne, og etter det er det på'n igjen. Den lille familien skal være med pappa'n på job og etterpå skal vi besøke en av tantene (og onkel). 

Men enn så lenge sitter vi bare her i stua med fyr i peisen, og nyter en salig ro. Deilig. 

Ønsker deg og dine en god lørdag! Så blogges vi :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#helg #lørdag #blogg #energi

Den nest beste tingen i verden

 • 16.02.2018, 14:36

Vet du hva den nest beste tingen i verden er? 

Det er å bli tante! (Å få sine egne er så klart best :)).

For noen uker siden ble jeg tante for første gang til en liten gutt. Det er søstra mi Ingvild, den siste jeg har å skrive om på bloggen, som har blitt mamma. 

Det var, eller er, så rart å holde et bitte lite nurk som ikke er sitt eget. Og plutselig ble Veslemor kjempe stor i forhold til den lille fjompen. 

Åhh! Tiden går så fort. Jeg vet jeg sier det ganske mye, men hallo, det er ikke lenge siden jeg gikk i femteklasse og tenkte at det var to år til syvende. Jeg tenkte også at jeg skulle huske på å ha tenkt på dette for tiden ville plutselig ha gått, og nå går jeg ikke i syvende. Nå er jeg 24 år, mamma til to, gift, opplevd en depresjon og skal veeldig snart flytte inn i "eget" hus. 

Aii! Hvordan så livet ditt ut da du var 10 år? Og hvordan ser det ut i dag?

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #familie #livet #tiden

Det jeg ser og det du ser

 • 15.02.2018, 22:29

Jeg ser slitt og tynt hår,

Du ser vakre bølger av gull.

Jeg ser munnsår og tynne lepper,

Du ser glede og latter.

Jeg ser valker og strekkmerker,

Du ser kos og trygghet.

Jeg ser mørke ringer under øynene,

Du ser, og føler deg beundret.

Jeg ser hengepupper,

Du ser trøst.

Jeg ser feil og mangler,

Du ser det mest perfekte i ditt liv.

Når jeg ser meg selv med dine øyne blir jeg plutselig litt finere.

Du smiler når du ser meg, bare smil, bare glede, når du ser mammaen din.

Takk!

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #hverdag #familie

7 bilder som beskriver min onsdag

 • 14.02.2018, 12:47

Hei dere! 

Det er litt dabbert med bloggingen for tiden, men det har sine grunner. Jeg har begynt å stresse mye igjen, har ganske mye tankekjør og lite initiativ. Jeg vet ikke hvor lenge dette kommer til å vare (obviously), men jeg ønsker å få til å blogge hver dag allikevel. Da føler man at noe blir gjort og en blir ikke bare sittende i sofaen mens man titter på Netflix. 

Anyways, tenkte rett og slett å dele litt bilder fra denne onsdagen med dere. Jeg har faktisk ryddet rommet sammen med gubben i dag (noe som virkelig trengtes), så noe har jeg da fått utrettet. Men, da turte jeg også å ta noen bilder her oppe på rommet vårt. So here we go! 

Mannen jobber omtrent hver dag med hjemmekontor oppe på rommet. Tror han synes det er litt kos med selskap av og til, men jeg klarer rett og slett ikke å være på rommet om det ikke er noenlunde ryddig. Godt vi har fått ordnet litt i dag da :) 

De eneste plantene jeg og mannen klarer å ta vare på er slike som bare trenger vann typ en gang i måneden. Haha! Det er faktisk sant. Heldigvis har denne planten, og aloeveraplanten vi har, overlevd i snart 2- 3 år. That's good girl! 

Man får ikke gjort alt, men noe. Har fått støvsuget, men ikke tørket støv, noe speilet bærer preg av :) 

Vår andre plante :D 

Veslemor har begynt å snu seg rundt, ja nå triller hun faktisk bortover gulvet. Det er så herlig å følge med på at barna vokser- de utvikler seg hele tiden og i perioder kan man merke forskjell fra den ene dagen til den andre. 

Da jeg var innlagt for snart to år siden kjøpten mannen en bamse til gutten vår. Gjett hva han heter? Ove. Er ikke helt fan av det navnet på en kanin, men Veslefar liker det så hva kan jeg gjøre. 

Hva synes du? Var det et greit innlegg? Er jo liksom litt koselig å dele litt hvordan hverdagen egentlig ser ut, uten alt for mye dill og dall.

Vi blogges! :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #hverdag #onsdag #foto #bilder 

Tomt kaos

 • 13.02.2018, 12:58

Tom. 

Har det helt greit, men er tom.

Lite initiativ. 

Har hatt to dager med litt pågang, men nå er det liksom borte igjen. 

Det ligger et lokk på følelsene, føler meg flat. 

Jeg har det greit, det er bare litt plagsomt. 

Blir en inne dag i dag, føler det er teit. Jeg burde jo være ute, eller lage noe, kanskje bake. Jeg burde trene litt etterhvert, drikke noe annet enn sjokkomelk. 

Jeg skriver dette for meg selv. Det er så mye surr oppe i hodet. 

Bla, bla, bla.. 

Det er jo det denne bloggen er til. Bare Guro, uten filter, nesten. Må ha på litt filter, noe annet ville blitt veldig interessant. 

Filter, filter.. 

I dag er jeg tom med kaos.

Slikt går faktisk ann..

Tomt kaos.

- Guro 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #blogger #livet #tom #hverdag #tirsdag #psykiskhelse

Når klisjeer er sanne

 • 12.02.2018, 11:32

God mandag dere, 

håper dere har hatt en flott helg og kost dere med familie og venner, eller kanskje du bare har vært helt for deg selv, i ro og stillhet, akkurat slik som jeg har det nå :) Mandag er liksom søndag for meg, gubben jobber, Veslefar er i barnehagen og Veslemor og jeg koser oss alene hjemme. Det er litt deilig det også, å bare sitte helt rolig i sofaen, helt, helt stille. 

Ellers så er det mye som surrer og går oppe i topplokket. Jeg har lyst til å endre litt på livsstilen min, føle meg litt freshere, men så ønsker jeg på samme tid å være fornøyd med meg selv, slik som jeg er. Hvordan gjør man det liksom? Blir fornøyd og selvsikker med den man er samtidig som at man prøver å "endre" på utseendet? Ja, av å bli i bedre form og å bli fit, så er det så klart utseendet og ikke helsegevinsten som motiverer meg. Det er utrolig hvor ofte jeg må ta denne runden med meg selv, du er bra nok Guro, "confidence is key!", så var det å finne denne nøkkelen da.

Irriterende, ikke sant? Ønsker å være fornøyd, men så klarer jeg det liksom ikke. Hva er greia egentlig? Hvorfor skal det hele tiden være et slikt jag inne i meg etter å bli penere, bedre flinkere, best... i alt mulig rart. Når jeg sammenlikner meg med andre, titter rundt på "idealene" i denne verden, føler jeg meg bare middelmådig, men hvorfor skal det være så.. trist for meg? Hvorfor har jeg denne trangen, dette ønske om å være spesiell? Stå ut fra mengden? 

Leit at jeg ikke har svarene på alt her i verden. 

Heldigvis har jeg noen som alltid lyser opp dagen min og det er barna. Jeg vet det høres ut som en klisjee, men det er sant. Det er mye man ikke forstår før man har fått barn, og en av de er hvor mye plass et barn plutselig bare tar av livet ditt. Jeg har slitt litt med dette under depresjonen, men nå merker jeg selv hvor avhengig jeg er av dem og hvor lykkelig de gjør meg, bare ved å være til. Når jeg tenker på dem og deres personligheter smiler jeg ofte for meg selv og blir fylt av en utrolig god følelse, de er jo bare så herlige. 

Jahhh.. Jeg tror det kan være lurt å skrive litt om Veslemor og Veslefar når jeg ikke føler meg helt på topp, det funket i dag hvertfall.. 

Hva tenker du på når du ønsker å snu negativ tankegang? Fortell meg gjerne, synes det er så koselig å høre fra dere ;) 

Ha en fin mandag videre folkens så blogges vi :) 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #blogger #familie #psykiskhelse

Er du religiøs?

 • 10.02.2018, 21:30

Vært i kirka i dag. Dødssliten, men var verdt det.

Er du religiøs?

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #religion

Er ikke fargene fine?

 • 09.02.2018, 12:31

Hei dere! 

Vet dere hva? Jeg har faktisk malt litt oppe i bryggerhuset i dag og rakk i samme slengen å ta litt bilder. Hva synes dere? Er ikke fargene bare utrolig fine? Det mørkeste rommet blir mitt og Jonas sitt og det lyseste romme blir Veslemor og Veslefar sitt. Om du vil se hvordan det så ut før kan du klikke deg inn HER!

Oh, well! Jeg gleder meg masse til å putte inn møbler, lage system og å rydde.. Haha! ja, jeg gleder meg faktisk til å rydde rommene. Tenker at jeg, etter at vi har bodd oppe i bryggerhuset en stund, skal ta dere med på en filmtour gjennom alle rommene. Har ikke tenkt til å love noe, men har veldig lyst til å få det til så time will show! :) 

Anyways, her kommer bildene :) 

Fargen ble litt mørkere og kaldere på bildene av soverommet til barna enn hva den er i virkeligheten, i vanlig dagslys er fargen lysere og mer blålilla :) 

Blir litt kaos av oppussing, men det må man jo nesten bare regne med. Vi skal forresten legge nytt gulv, derfor har vi ikke vært så nøye med å beskytte for malingsflekker. 

Ferdig med ett strøk her, men har fortsatt ett eller to til igjen. 

Må jo også ha bilde av utsikten. Ganske lik den fra kjøkkenet i hovedhuset, bare noen meter lenger over bakken :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#bilder #foto #oppussing #natur #hus #interiør 

Jeg er glad ...

 • 08.02.2018, 10:08

Hei dere! 

Jeg fikk så mange fine og konstruktive tilbakemeldinger i går på dette innlegget HER, det virker som om det er et tema mange kanskje går og tenker på, men som man unngår å snakke om av forskjellige grunner. Dette er hvertfall ikke siste gangen jeg tar det opp, og et nytt innlegg begynner nok å forme seg oppe i toppen snart igjen. 

Anyways, det er torsdag dere og det betyr en ny time hos psykologen. Jeg ser bare mer og mer hvor viktig det har vært for meg å prate om alt som foregår oppe i topplokket, etter 1 1/2 år begynner liksom ting å løsne. Nå er jeg mer i den "ekte" verden sammen med folka mine i stede for å bare være borte og oppe i hodet mitt. Jeg har ikke like stort behov for å rømme fra tanker og følelser, og det er faktisk helt fantastisk. Å kjenne på at man ønsker å leve, oppleve barna, oppleve fremtiden med mannen jeg elsker, glede seg til stunder med resten av familien, det er godt. 

Jeg har vært litt emosjonell de siste dagene. Det har skjedd så fryktelig mye på to år, alt er snudd opp ned, men det føles også så veldig riktig. Jeg er så glad for at jeg lever. 

Jeg er så glad for at jeg her to utrolig nydelige barn. Jeg er så glad for at jeg er gift med min beste venn. Jeg er så glad for at jeg finner Guro. Jeg er så glad for at jeg har stunder med ro i hjertet og hodet. 

Jeg er så glad for... 

Hva er du glad for i dag? 

- Vi blogges flotte dere <3 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #hverdag #torsdag #familie #glad

3 ting om sex

 • 07.02.2018, 10:57

Hei dere!

For noen uker siden leste jeg et innlegg om alle «løgnene» kirken forteller om sex. Jeg var enig i det meste, selv om jeg kanskje ikke ville kalt det bevisste løgner så kanskje heller en redsel for å bli «møkkete», eller «skitten», og dermed et noenlunde ekstremt fokus på hvor farlig sex kan være når det egentlig er ment for å være noe godt og fint.

Etter å ha reflektert litt over denne artikkelen har jeg bestemt meg for å skrive litt om dette temaet selv. Hvilke følelser satt jeg med i tenårene når det kom til sex? Hvordan ser jeg på det i dag? Og hvor mye "skyld" har kirken i hvordan jeg følte og tenkte angående sex? 

La oss begynne med det første spørsmålet.

Hvilke følelser satt jeg med i tenårene når det kom til sex? 

 1.  Forvirring. Sex før ekteskapet ble/ blir sett på som noe galt, noe som ikke er riktig, men så fort du har giftet deg er det plutselig helt greit. Da er det bare å hoppe i høyet, og ha det gøy og moro. Før ekteskapet er det synd, etter ekteskapet er det en velsignelse. Ehh! Ikke veldig lett å snu på en tankegang i løpet av en natt dere. 
 2. Redsel. Jeg gikk ofte rundt og var redd for at jeg gjorde noe galt, tenkte noe galt eller KOM til å gjøre noe galt. Jeg ble en gang fortalt at om du har brent gryta får du aldri vekk den brente smaken. Da jeg og gubben ble sammen var jeg så redd for å gå "for langt" at vi i to- tre år nesten ikke tok på hverandre. Jeg var redd for å synde, gjøre noe galt så jeg lente meg heller mot en annen ekstrem side. 
 3. Skam. Å ha lyst på sex, eller intimitet. Å være... ja... kåt, da burde man skamme seg. Å tenke på sex var omtrent det samme som å ha sex. Haha! Ingen fortalte meg hvor sterk den følelsen av lyst og begjær kan være, men det fant jeg fort ut av på egenhånd. Poenget er at jeg skammet meg noe så fryktelig over å ha disse følelsene og lystene, og kanskje spesielt fordi jeg er jente, vi har liksom ikke like sterke drifter enn gutter, noe som er bull.... 

Hvordan ser jeg på det i dag? Og hvor mye "skyld" har kirken i hvordan jeg følte og tenkte angående sex? 

I dag jobber jeg med å få et mer avslappet forhold til sex og seksualitet generelt. Jeg tror at sex kan være meningsfullt og fint før man har giftet seg, så lenge man er glad i hverandre. Jeg er selv fortsatt tilhenger av å holde seg til en partner så langt det lar seg gjøre, men om man ender opp med flere sexpartnere enn en så er det ikke jordens undergang. Dette er mest sannsynlig en selvfølge for de fleste, men så er det noen sjeler der ute som har følt på redsel, akkurat som meg, og dette har ikke vært en oppbyggende, men heller en destruktiv følelse. 

Jeg har også forstått at å tenke på sex, ja til og med det å være kåt ikke er farlig eller syndig. Det betyr vel egentlig at kroppen fungerer som den skal, det er noe fint og flott og det er lov til å kjenne på disse følelsene og til og med like dem. Ja, det mener jeg og står jeg for helt og holdent. Vi har alle, hvertfall nesten alle, en sexdrift i oss og den behøver man verken å være redd for eller skamme seg over. 

Så hvor mye "skyld" har kirken oppe i alt dette? Vet du, det tror jeg er veldig individuelt, men jeg plukket jo opp ting i fra sabbatsskolen (som det heter), ungdomsmøter, taler, skolen (faktisk) og foreldre. I kirken hørte jeg mye om dette å være ren og prøve å ikke synde. På skolen lærte vi om sex og slikt, men det var lite snakk om at jenter var kåte og kunne ha lyst til å onanere. Det ble snakket VELDIG lite om slike ting i kirken, og om det ble pratet om så ble vi fortalt at sex før ekteskapet ikke er bra og at å onanere er synd. (Nå kom jeg litt inn på dette med onani og å utforske sin egen kropp, men det glir liksom litt inn i denne sex greia da). 

Anyways, jeg tror at vi i kirken hadde hatt godt av å slakke litt ned på dette med sex. Det er viktig at vi prater om det, gir råd og veileder, men det er også viktig at vi ikke gjøre det til en større ting enn hva det er. Sex er naturlig, å føle nærhet og intimitet er bra. Å utforske seg selv (som jeg sikkert kommer til å ta litt mer opp en annen gang) må ikke være en negativ greie. Og har man hatt sex, eller til og med har sex utenfor ekteskapet så må det i ikke være jordens undergang. 

Ja. til slutt.. ja hva skal jeg skrive til slutt? Til slutt vil jeg bare si til alle unge som sliter med dette. Snakk med en du stoler på som du også vet reflekterer godt og kan se to sider av en sak. Det er lov til å tenke selv, og om du har hatt sex eller kommer til å ha sex før du gifter deg (om du noen gang gifter deg), så må du ikke gå rundt å føle på enorm skam og skyldfølelse. Jeg oppfordrer ikke til å ligge rundt, men jeg sier at det ikke er noe vits i å føle seg dårlig "bare" fordi man ble drevet med, det er faktisk en av de sterkeste lystene i kroppen, og den var ment til å være noe godt. 

I fare for å bli missforstått vil jeg prøve å formulere min mening i en (tre)  setning(er): Sex er bra, ikke skam deg. Begjær og lyst har alle, det er ikke noe galt i det. Jeg tror sex er ment for to personer, men det er ikke jordens undergang om man ender opp med flere sexpartnere. Bare... slapp av litt.

- Guro! 

På dette bildet er jeg gravid, det var ikke helt planlagt, men sånn går det når man har lyst ;) (Vet ikke helt hva som skjer med munnen og smilet her, men det går bra ;))

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #mening #samfunn #ytring #livet #sex #hjelp

DEL 2 // Mine søstre

 • 06.02.2018, 12:21

God tirsdag alle sammen! 

Jeg tenkte å oppfylle del to på et annet løfte jeg har gitt her på bloggen og det er å introdusere søstrene mine for dere. Dere har allerede blitt litt kjent med Marthe, hun kan du lese om HER, og du kan se noen flotte bilder av henne HER. Neste jeg tenkte å dele med dere er "trommevirvel"... Silje! :) 

Silje er ett år yngre enn meg, er straks ferdig utdannet lærer og er gift (sorry mate). Jahh.. Hvor skal jeg starte? Jeg har nok flest barndomsminner med meg og Silje siden vi er så tette Vi pleide å krangle omtrent hele tiden da vi var yngre, samtidig kunne vi leke utrolig bra sammen også, det gjorde vi alle egentlig. Vi er ganske forskjellig på flere måter, Silje er for eksempel ikke redd for en konfrontasjon, blir hun behandlet dårlig eller er uenig med noen (eller meg) sier hun i fra og er klar på meningene sine. Jeg har faktisk ofte sett opp til lillesøsteren min fordi hun ofte har vært... modigere enn meg på flere måter. Men det er de siste årene jeg virkelig har lært meg å sette pris på henne og alt det hun er. 

Da jeg ble syk og ble lagt inn på psykiatrien var Silje mye hjemme og hjalp til med Veslefar. Da jeg ble skrevet ut var hun mye der og lot meg få overnatte om jeg var (er) sliten. Når jeg er hos psykologen stiller hun ofte opp for å passe Veslemor. Om jeg trenger å prate så vet jeg at det bare er å ringe. 

Sil! Takk! Og jeg er glad i deg :)  

Har du noen søsken? Husk å fortelle dem at du er glad i dem, så blogges vi :) 

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #søster #familie #blogger #foto #bilde #vakker

Endelig holder jeg noe jeg lover

 • 05.02.2018, 15:00

Hallo! 

Jeg lovte dere flere bilder av "photoshooten" jeg hadde med en av søstrene mine, og her kommer resten. Haha! Endelig noe jeg har lovt og planlagt på denne bloggen som faktisk skjer :) 

Enjoy! 

 

Hva synes dere? :) 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER!

#bilder #foto #photoshoot #fotograf #modell #blogg #blogger

Klump i halsen

 • 05.02.2018, 11:04

Hei dere! 

Da er det mandag igjen og tid for min vanlige setning; tiden går så utrolig fort. Ja, snart er sønnen min faktisk 2 år gammel. Det er snart to år siden jeg ble innlagt, to år siden jeg begynte å gå til psykolog og to år siden livet ble snudd HELT opp- ned, men det er også snart to år siden jeg fødte Veslefar, hold han inntil brystet og var så stolt en mamma kan være.

En liten tåre her visst, klump i halsen. Wow! Han var så liten og nydelig, han er fortsatt liten og nydelig, men akkurat da fikk livet en helt ny mening, å ta vare på og passe på den lille skatten. Gi ham mat, passe på at han var varm, passe på at han sov godt og fikk nærhet og kos. Jeg skulle gjort mye for å få den tiden tilbake med han. Skulle ønske jeg hadde spurt om mer hjelp og forstått at det ikke hadde vært et nederlag, men det gjorde jeg ikke. Det jeg kan gjøre videre nå er å nyte hvert eneste øyeblikk jeg har med barna min, og være takknemlig for all den hjelpen jeg har fått og som jeg får til å være en så god mamma som mulig. 

Ja, det er mye man skulle ha gjort, men da er det viktig å forsone seg med at ting har blitt som de har blitt og så gå videre, selv om det noen ganger er lettere å forbli i fortiden. Anyways dere.. Som sagt, tiden går bare fortere og fortere, plutselig er man 25, så 40, så 60 og hvem vet hva som skjer etter det. 

Hvordan ser du på fremtiden? Positivt? Negativt? Fortell meg gjerne, så blogges vi :) 


Følg meg også på andre sosiale medier HER!

#blogg #blogger #følg #familie #livet #mamma

Sneak peek

 • 04.02.2018, 09:28

Hei dere! 

Stikker en rask tur innom her for å ønske dere alle flotte mennesker en god morgen :) I dag er det dugnad her på gården med snekring og maling. Ble faktisk ferdig med første malestrøk på soverommet til meg og mannen i går, så det skal jeg ta bilde av og vise dere senere. 

Men, jeg kom også innom for å gir dere en liten sneak peek på en "photoshoot" jeg hadde med en av søstrene mine i går. 

Er hun ikke vakker? :D Tenkte å dele flere bilder med dere senere, så stay tuned.

Da ønsker jeg dere alle en god søndag og en god morgen. - Vi blogges :) 


Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER!

#blogg #foto #blogger #helg #søndag #modell #flytting #bilder #fotograf

Det å lage seg frokost

 • 03.02.2018, 12:06

God morgen dere! 

Jeg har mye å tenke på for tiden, og det er mye som skal skje i nærmeste fremtid. Jeg skal ut i jobb snart igjen, og det blir jo veldig spennende, også skal vi straks flytte. I løpet av en til to måneder er vi nok flytta opp i bryggerhuset som vi kaller det. Foreldre mine er utrolig flinke og har jobba masse med tilbygget, nå har de også begynt å grunne to av rommene i huset vi skal flytte i. Ohhh.. Det blir så spennende! Gleder meg utrolig mye til å vise dere huset, farger og interiør :D 

Men! Enn så lenge får dere nøye dere med bilder av frokosten jeg spiste i dag. Det er ikke alltid frokosten blir like sunn, eller at jeg spiser frokost i det hele tatt. Ofte tripper jeg meg inn på kjøkkenet, svirrer litt rundt, lurer på hva jeg skal spise, og tripper ut igjen uten å ha laget meg noe mat i det hele tatt. Dette er noe jeg ønsker å få gjort noe med, en god start på dagen har mye å si for hvordan resten blir. Ja, også er jeg jo generelt veldig glad i mat, men det er liksom det å få ånden over seg til å faktisk fikse seg noe godt da.

Anyways, jeg ønsker dere alle en god lørdag :) Kose deg masse der du er, så blogges vi :) 

Følg meg også gjerne på andre sosiale medier HER.

#blogg #frokost #mat #helse #livet #bilder

 

Bare litt av hvert

 • 02.02.2018, 11:30

Hei dere! 

Håper dere har hatt en fin fredag så langt. Her sov Veslefar helt til klokka halv åtte, og det betyr jo noen timer med ekstra søvn for mor og far, det liker vi. Ellers skjer det ikke så fryktelig mye her i dag, det eneste jeg har på planen er å lage taco i kveld.. haha.. Ja.. Nei, det er virkelig rolig her. Men det gjør absolutt ingen ting, det er bare deilig å prøve å roe kroppen helt- jeg gjør egentlig det alt for sjeldent. Jeg har derfor satt på NRK Klassisk på radioen, sitter i sofastolen og drikker solo. Dere som har fulgt meg en stund nå vet jo at solo virkelig er en av mine guilty pleasures, synes det er så godt med den første kalde slurken av solo, ahh.. nam.. Er du ikke enig? Må nesten bare ta med et bilde av den deilige drikken ;) 

Jeg har forresten begynt å trene (igjen). Noen blir kanskje litt oppgitt over seg selv og andre når man hele tiden slutter og starter med ting som å spise sunt, trene, holde systemer og slikt, men jeg mener at det er bedre å starte tusen ganger med en ting enn å bare gi opp og aldri starte i det hele tatt. Haha! Nå la jeg merke til at jeg faktisk motsier meg selv litt i forhold til mitt forrige innlegg (som du kan lese HER!), men pytt- who cares, jeg er faktisk ikke et slikt menneske som vet akkurat hva hun mener og hva hun bør gjøre. Ofte er jeg usikker på meg selv, usikker på hva som er rett og riktig å gjøre. 

Men det var faktisk ikke det jeg skulle prate om, jeg begynte jo egentlig med å fortelle at jeg har begynt å trene igjen, og denne gangen med mye motivasjon og pågangskraft- ja, jeg jeg har et mål der fremme som jeg virkelig ønsker å nå. Kommer til å fortelle dere om dette, men det blir ikke før mye senere, sånn typ flere måneder :) 

Anyways, hvordan har du det om dagen? Har du mye motivasjon og slikt? Varierer det kanskje fra dag til dag? Er det forresten flere som sliter noe innmari med å stå opp for tiden? FY SØREN jeg sliter. Jeg går liksom ut og inn av søvnen, klarer ikke å åpne øynene, åhh.. det er sinnssykt frustrerende. Ja, nå gleder jeg meg faktisk veldig til vår, sol og varme. 

Jaja.. Vi blogges da dere :) Ha en fin dag videre! 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER! 

#blogg #foto #mamma #fredag #natur #sove #frustrerende #blogger 

Jeg ønsker å satse

 • 01.02.2018, 15:59

Jeg ønsker å være midtpunktet.Jeg ønsker å være best. Jeg ønsker å bli sett av alle. Jeg ønsker glam og ære. Jeg ønsker at andre skal se opp til meg. 

Jeg føler det er skikkelig tabu å tenke slikt, å ønske noe slikt. "Men det er ikke det som gjør deg lykkelig", "hvorfor ønsker man noe slikt? Er det ikke andre ting som er viktigere her i livet?" 

Jo, det er kanskje det, men det endrer ikke det faktum at jeg til tider ønsker å være i søkelyset, være god i noe og være kjent for det. Noe godt svar på hvorfor jeg ønsker slike ting har jeg ikke, men det kommer vel av at jeg ofte har følt meg litt på utsiden og som en grå mus i de fleste sammenhenger. Ingen kan beskylde meg for å ha tatt "mye plass" for det har jeg ikke. 

Samtidig så plager det meg at jeg ønsker å være spesiell og sett opp til. Det går liksom imot alle mine prinsipper og verdier om at man skal løfte opp andre, og ikke seg selv. Man finner sin verdi i å bry seg om andre, og ikke "verdslige" ting. Ja, også har vi den norske janteloven- du skal ikke tro at du er noe. 

Oh what a funny life! 

Jeg sliter også med denne tanken om at hvis jeg ikke klarer å bli "best" i hva enn jeg velger å gjøre av hobbyer, studier osv. så er det ikke verd å gjøre det. Jeg ønsker å bli en anerkjent fotograf, en flink blogger, ha et flott hjem, men hva er vitsen i å jobbe seg dit om jeg alltid kommer til å sammenlikne meg med andre, og aldri føler at det duger? Det er faktisk skikkelig dritt å tenke slik. Skikkelig dritt. 

Ønsker å bli noe, men er for redd til å satse fordi jeg ikke ønsker å misslykkes. 

Haha! Ja, da kommer jeg hvertfall langt. 


Oh well! Hva tenker du? Er det greit å ønske å bli noe stort, noen som folk ser opp til eller er det litt... hmmm.. rart? Legg gjerne igjen en kommentar om hva du tenker, elsker å lese svarene deres :) 

Da ønsker jeg dere en fin torsdag videre folkens så blogges vi! 

Følg meg også på andre sosiale medier HER!

#blogg #mening #blogger #livet #ønsker #drømmer 

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no