hits

Bare bilmafia

 • 31.05.2017, 19:54

Biler. Det er bare mafia, ingenting skal være lett når det kommer til bil føler jeg.

Det er bare utgifter: EU- kontroll, bompenger, drivstoff, reparasjoner, årsavgifter, piggdekkgebyr, parkeringsavgift, forsikring, you name it. Jeg føler at det å eie bil har gjort meg mer voksen (mot min vilje vel og merke), glemmer du noe av det ovenfor merker du at penger kan fly veldig fort ut av kontoen. Og det har jeg vokst på; 3 bøter i løpet av vinteren dere, og regningene måtte jeg betale helt selv -.-

Du tror kanskje du har fått spart litt penger, men så må bilen på EU- kontroll, og noen timer senere innser du at sparepengene må gå til noe helt annet enn klær og ferie. Eller sparing til hus.

Men det er ikke bare dyrt, det er også det at du må finne riktige deler og dimensjoner og bla bla bla... når det viser seg at noe må fikses. Så da ringer du rundt, spør og graver og krysser fingrene for at du får tak i de riktige delene..

Og så en siste ting; sist jeg dro på EU- kontroll kjørte jeg feil to ganger før jeg fant riktig verksted. Føler meg så alt for blond når jeg sier jeg skal på EU- kontroll og personen i skranken bare.. "ehh, nei, da har du kommet feil"..

Hmmm.. men så trenger jeg bil da. Kommer ikke veldig langt med hest og kjærre eller en sykkel når en bor utpå bygda.. Så da må jeg bare finne meg i bilmafian, betale og surre, og være takknemlig for at jeg har råd til å ha bil, selv om det sjelden føles slik.

#familie

 • 30.05.2017, 22:59

Familie.

Gården.

Livet.

Livets skygge.

Fin dag, men såå gravid-sliten. Vondt i bekken, mage og pusten.

Gleder meg til Veslemor kommer.

#tirsdag #bilder #familie #søstre #gård #blogg #blogger #helse #vakkert

You've got my back darling

 • 29.05.2017, 23:08

Mannen min. You've got my back!

Derfor får du kos på ryggen hver kveld.

#word #mandag #lykke #familie #mannenmin #takknemlig #fighter #blogg #blogger

Ufrivillig avl på hybelkaniner

 • 28.05.2017, 20:21

Heisann dere!

Da er vi endelig hjemme igjen på gården, og det er utrolig digg! Vi har kost oss masse, men det er alltid godt å komme tilbake til hverdagsrutinene. I løpet av uka som har gått har wooferne vi har her plantet ut bønner og andre planter, jordbærplantene har fått blomster og hvitløken har utrolig nok begynt å spire.

Kjenner også at jeg har litt mer energi enn i forrige uke da jeg allerede har rukket å luke jordbærbeddet og støvsuge soverommene våres. Elsker følelsen av å ikke sove i støv :P Jeg vet ikke hvorfor, men støvet kommer så fryktelig fort tilbake, bare litt frustrerende liksom, også lå det fullt av ispinner rundt omkringpå soverommet; (lurer på hvor de kommer fra ;) )

Vel, støv og rot kommer det alltid til å være nok av, håper du har litt mer orden enn vi har her hjemme, ellers får du trøste deg med at vi også har ufrivillig avl på hybelkaniner :)

Legger ved noen bilder fra uka som gikk, også håper jeg dere alle får en strålende ny uke :)

Crazy girl

#summer #hjem #planter #crazy #familie #helg #søndag #helse #mental #energi

Deilig, deilig sommer

 • 27.05.2017, 20:21

Heisann dere!

I dag har vi vært ute og sola oss ved bassenget til svigers :) Jeg blir ikke lei av sommerfølelsen Tønsberg gir meg.

Hadde en litt tøff start på dagen da jeg hadde talen i dag og fikk skikkelig angst noen timer før - selv om jeg ikke var nervøs i det hele tatt, men det gikk jo bra og nå er det over. I morgen snur vi nesa hjemover etter en uke på "ferie". Gleder meg til å hilse på kattungene som har kommet i løpet av uka og å se hvor mye vannmelonene har vokst.

Jupp, blir nok mer oppdatering senere, så får dere alle ha en god kveld videre :)

#sommer #bade #sommerkroppen #helse #lørdag #helg #chill

Hva om jeg skriker?

 • 27.05.2017, 07:26

Toget. Utrolig varmt. Lørdag. Tale. Tiden går for fort. Innestengt.

Skrike. Hyle. Være gal?

Ta seg sammen.

#tale #sommer #tog #fengsel #jobb #lørdag #tønsberg #blogg #helg #livet # personlig #helse

Mine første timer med Veslemor

 • 25.05.2017, 21:17

Nå er det bare 68 dager til termin, og i den forbindelsen føler jeg at jeg ikke har tid til å la meg selv falle ned i mørke møkka igjen.

Det har vært noen tøffe uker og jeg er ikke sikker på om det er graviditeten eller noe annet som gjør meg sliten og deprimert. Magen føles så utrolig stor ut nå, blir mett bare av å se på mat, samtidig som at jeg er utrolig, UTROLIG, fysen.

Også er jeg redd for hva som kommer til å skje etter fødselen. Det er en sjanse for at jeg havner i en fødselsdepresjon igjen, og jeg har jo egentlig ikke kommet ut av den første.. Aii..

Men samtidig gleder jeg meg veldig til de første timene med Veslemor. Husker hvor koselig det første døgnet med sønnen min var og hvor spennende det var med den lille :)

Jupp, dagens lille tankerekke..

Ps. Jeg NYTER denne sommeren, det er bare så deilig å slappe av og nyte varmen, dufter og farger.

#sommer #gravid #fødsel #spent #torsdag #fri #livet

#sisters

 • 24.05.2017, 23:46

Er det noe jeg alltid har følt at jeg har vært heldig med så er det søstrene mine. Jeg har tre stykk; Silje, Ingvild og Marthe - er så glad i dem, deres personlighet og hver enkelts unike være måte. Rundt dem kan jeg være meg selv, og jeg vet at de er der for meg uansett hva, også får de meg til å le.. masse :)

Ai! Vi har så mye gøy. Deler bilder fra en flott dag med Silje og Ingvild nå før jeg legger meg :)

#hverdag #onsdag #oslo #sommer #søstre #outfit #photoshoot #love #vakkert #blogg #blog #blogger #foto #livet

En solskinns dag

 • 24.05.2017, 16:27

Heisann dere!

Håper alle nyter det deilige været vi har her på Østlandet! Her går det i shorts, t-skjorte og vannmelon. Jeg er fortsatt hos søstra mi, (som jeg nesten må få blogget litt om snart) og prøver å nyte roen.

Men selv om jeg er sykemeldt og har husmorsferie så skal jeg faktisk ha en tale (siden jeg jobber som pastor), på Lørdagen, så jobber litt med den.

Kanskje legger jeg den ut her når den er ferdig, vi får se ;)

Jupp, en rask tur innom for å si hallo og ønske dere alle en god dag :)

Når familien ikke er sammen

 • 23.05.2017, 22:01

Lillemor og jeg savner dere, lillefar og Pappan.. Husmorferie er deilig, men jeg merker hvor mye vår lille kjernefamilie betyr for meg.

Jeg vil ha en liten hund..

 • 23.05.2017, 10:58

Hva skal jeg dele??

Noen dager, som i dag, føles hodet så tomt, men hjertet så fullt av undergravde følelser. Det er vanskelig å komme i kontakt med seg selv, har det alltid vært sånn? Har jeg alltid gjemt følelsene mine i fengselet mitt??

Dette er en av grunnene til at mannen min og jeg kjøpte Nos. Et innestengt ønske som brøt seg fri fra fengselet, en følelse. Jeg har alltid ønsket meg hund, men også alltid latt "fornuften" og "perfekte" Guro få seire. Jeg har før ikke likt impulsive, lite gjennomtenkte meg, men kanskje det er meg og kanskje jeg burde like den jenta.

Ønsket virker kanskje litt banalt og barnslig, men når det eneste du virkelig vet at du vil ha er en hund. Og du vet det kommer fra deg selv, når alt annet føles så usikkert, og det føles så klart, da er det ikke annet å gjøre.

"Jeg synes dere skal skaffe dere en hund", sa psykologen, "selvom det kanskje ikke er lurt en gang".

Jeg har ikke angret. Det føles godt å være meg, av og til.

#hund #hverdag #dyr #tanker #foto #vsco #livet #Nos #søt #identitet #blogg #blogger #tirsdag #oslo #hioa

Gård, bondejenter... og.. photoshoot??

 • 22.05.2017, 18:32

Hører disse ordene egentlig sammen? Kanskje ikke helt standard, men det blir jo vakkert, bare på en annen måte :) Litt rustikk, litt mindre høytidelig. Litt mer bonde. (Tresko fra felleskjøpet ;) ) Litt annen bakgrunn, men det finnes faktisk fortsatt folk som hugger sin egen ved :), og det er vakkert- både mennesket og bakgrunnen. (Minstesøstra btw)Bilder hvor møkk under sandalene bare skjer..Bilder med en mindre perfekt gård, men som allikevel lever og puster. Gårdslivet er bare utrolig vakkert. Å være bonde, å leve på en gård er en livsstil. Så mye arbeid, alltid arbeid, aldri ferdig, men så får du så mye igjen: Ved å bo tett på naturen får du mer fred, ro og nyter både sol og regn for begge deler trengs. Du ser kornet gro, spirene komme frem, hønene kose seg i sola og grisen snøfte fornøyd rundt på tunet. Kattunger blir det kanskje, og humlen lager reir i en sprekk i husveggen, også dukker jordbærene opp.. Nam!!

Haha! Ble visst mer blogging om gårdslivet  og sommer enn om at gård, bondejenter og photoshoot er ord som passer sammen, ble litt dratt med av min egen idyll der gitt.. :) Men, da kan jeg jo like gjerne spørre..:

Hva er din erfaring med gårdslivet? Kommer du fra byen eller fra gård? :) Og er det ikke litt fint med en litt annerledes "photoshoot"? 

 

#livet #gård #bonde #photoshoot #bondejenter #jenter #bilder #foto #outfit #barn #mamma #søster #skjønnhet

 

 

Takk for at du leser

 • 22.05.2017, 10:44

Stikker innom en liten tur for å si takk for alle som leste i går, og for alle som kommer innom både titt og ofte :) Det er så morsomt å se at bloggen hvertfall er litt interessant! Det gleder et litt slitent mammahjerte :)

#mamma #blogg #mandag #lesere #hund #dyr #søt #sliten

DEL 2: Fødseldepresjon

 • 21.05.2017, 16:42

Jeg har tidligere skrevet DEL 1: Fødselsdepresjon  http://gme.blogg.no/1495045038_del_1_fdselsdepresjon.html og tenkte nå å dele DEL 2. 

Ca. 1 måned etter fødselen begynte jeg virkelig å merke de suicidale tankene komme, men jeg forsto ikke hvor alvorlig det var, jeg forsto ikke helt hva som skjedde selv. Alt var et slit, ammingen var vond, for lite søvn tok knekke på meg, jeg følte meg stygg og veldig lite attraktiv, også var jeg så glad i bebien min, men følte at det for det meste var et endeløst slit. Jeg var utrolig lei meg, men ønsket å ha det bra, vi klarte det jo så fint, dette med familie og bebi. 

Den som først tok tak i disse tankene var legen min, på 6 ukers kontroll etter fødselen fortalte jeg henne hvordan jeg virkelig hadde det, ingen andre bortsett fra mannen min visste hvor tøffe de første ukene hadde vært. Da jeg fortalte henne dette ble hun bekymret med en gang og satte meg i kontakt med Åråsen psykiatriske akutt team, og derfra seilte jeg vel egentlig med. Jeg orket ikke lenger å holde fasaden oppe, jeg begynte å bli gal, følte jeg. 

Og kanskje var jeg litt gal også, irrasjonelle tanker dukket stadig opp, noen av dem kommer jeg ikke til å dele her av hensyn til de rundt meg, men det var en slik uro og sorg som jeg bar ikke visste hvordan jeg skulle takle. Jeg ville ikke leve, jeg ville være borte, vekk, så sliten, jeg var bare en byrde og de rundt meg ville ha det mye bedre enn meg. Jeg taklet ikke min sønns gråt. Jeg begynte å bli desperat.

Jeg ble lagt inn på Åråsen Døgn, helt frivillig, men jeg følte meg så sinnsykt mislykket. "Jeg klarer ikke", og "Jeg hater meg selv", var tanker jeg tenkte. Jeg var på Åråsen i fire- fem dager tror jeg, (det som skjedde i fjor er litt i en blure), en av dagene gikk jeg og kikket på togtider for når flytoget ville komme forbi og skrev det ned. Dette fant en av sykepleierne ut av og dagen etter ble jeg transportet til akuttpsykiatrisk på Ahus, affektiv avdeling, frivillig innleggelse. Wow, nå er jeg på bånd tenkte jeg vel, men det skulle vise seg å bli enda verre. #mamma #blogg #mammalivet #depresjon #baby #sorg #minhistorie #historie #fødselsdepresjon #livet #søndag #helse

Et nytt design!

 • 20.05.2017, 15:52

Da har jeg fått et nytt, og (litt) mer avansert design på bloggen. Holder fortsatt på å lære meg hvordan disse tingene fungerer, men det er en morsom prosess, selv om jeg fortsatt ikke har peiling egentlig på hvordan css og htmlkoder brukes, og hva alle tegnene og de engelske uttrykkene egentlig betyr, men liker å tro at jeg kan noe da ;) Fikk veldig god hjelp fra denne siden: http://rrhdesign.no/bloggdesign/ . Målet er jo å klare å bygge et eget design en gang, men det er nok litt lenger ut i fremtiden.. Forresten, gi meg gjerne tilbakemelding på om designet "funker" på din pc eller mobil, da jeg ønsker at den skal være leselig for alle. 

Deler i samme slengen et bilde fra dagens photoshoot, flere bilder deler jeg nok i løpet av morgendagen :) Haha.. Når man er gravid bryr man seg egentlig veldig lite om hvordan man ser ut. Her har vi på oss haremsbokser (langt over magan) fra Indiska, genser (den nye jeg kjøpte for litt siden) fra Vero Moda og tresko fra Felleskjøpet av alle steder. Apropo tresko så er det utrolig praktisk å ha når man bor på gård, skal jeg ut å hente noe i bilen, lufte Nos eller bare være ute en liten tur så slipper jeg å måtte bøye meg ned for å bruke sko osv.. Hehe.. kanskje det bare er praktisk for oss gravide kanskje, magen blir jo bare større og større, nå går jeg rundt og føler meg konstant mett, vondt å sitte, vondt å gå, preggisladies forstår. Gleder meg til veslemor er ute, det skal bli godt å sove på magen igjen og spise uten å bli mett etter en bit. 

Oh well.. Lev livet folkens, så prates vi senere!
 

#preggis #gravid #mamma #design #outfit #livet #foto #blogg #photoshoot #gravid

Pose time

 • 20.05.2017, 11:00

Hei alle sammen!

Da er denne damen oppe og hangler etter en litt for lang dag i går. Bilen skulle på EU- kontroll klokka 0700 og mannen skulle ha eksamen.

Hadde heldigvis med meg en av søstrene mine, Marthe, så da dro vi like gjerne inn til Lillestrøm for å drepe litt tid. ( Brutal ordbruk der.)

Men.. det er jo ikke veldig mye å gjøre i byen klokka 0845. Så vi endte opp på en Cafe for deretter å vente på at klokka skulle bli 1000 så vi fikk kjøpt hundebånd til Nos (det eneste vi hadde glemt i alt morgenstresset;) )

Etter å ha surra rundt litt til satte vi oss for å spise igjen, denne gangen en nydelig pastarett!

Haha! Også prøvde vi oss på klisjé bloggbilder.. You know, the perfect life and smile shit..! :)

Dette er min yngste søster btw, så nå har dere fått "hilse" på to av mine tre søstre. Nr. 2 i søskenflokken møter dere nok på i løpet av uka da jeg skal ha en liten husmorsferie hos henne og mannen :)

Let's pose.

Nydelig, nydelig mat!!

Så vente vi snuta hjem etter litt shopping og mer trasking. Et stykk blid gutt og et stykk sliten hund venter på bussen.

Ps. Å eie bil er bare så sykt dyrt. Fikk helt sjokk, heldigvis for meg at jeg har en pappa som kan mekke bil ellerså hadde EU-godkjenning av bilen kosta shorta :/ :)

Vel, det var gårsdagen. I dag ligger jeg (og Nos) som slakt på sofaen og får servert pannekaker av minstesøstra og titter på Friends. Håper alle lesere har en like avslappet dag, så snakkes vi senere :)

Å pynte på sannheten

 • 19.05.2017, 19:45

Noen ganger juger jeg for meg selv. Pynter på sannheten.

Det er skummelt å lete etter meg selv og min identitet. Jeg er redd for å finne noe jeg ikke liker.

Derfor ... er det tungt å leve..

#blogg #foto #sanna #kunst #kreativ #mamma #identitet

FIVE FACTS

 • 19.05.2017, 17:19

Tenkte å være litt personlig og dele fem fakta om meg selv, som enda ikke har kommet fram her på bloggen. Jeg deler jo masse følelser og tanker, men ikke så mye konkret liksom, so here you go :)

* Jeg var 18 da jeg forlova meg og 19 da jeg gifta meg.

* Jeg har hatt en spontanabort.

* Jeg har studert i England, en opplevelse jeg er så glad for at jeg har hatt. Det anbefales!

* Jeg er eldst av fire søstre.

* Jeg tilhører en kristen trosretning som kalles Adventistkirken.

Ikke helt A-4, men hvem er det egentlig?? Hvem er normal? Og hvem er unormal? Jeg tror vi alle har noe unikt ved oss, noe som gjør oss til den vi er.

#blogg #fakta #kristen #livet #me #facts

Misshandler jeg dyret mitt?

 • 18.05.2017, 13:21

Jeg lar valpen sove nede i buret sitt, alene. Jeg tar katten i nakkeskinnet når den hopper opp på benken etter mat. Jeg gir hesten en rapp på nesa om den napper. Jeg vaksinerer ikke kattene mine.

Misshandler jeg dyrene mine?

Noen vil påstå at jeg gjør det, andre ikke. Da jeg fikk valpen i hus leste jeg meg opp på nette angående dette å vende hunden til bur, på absolutt alle sider jeg gikk inn på ble jeg en stor stygg ulv om jeg lot valpen vende seg til bur fra dag en. Bare 1 av 100 kommentarer jeg leste var ikke imot å vende hunden til bur på den "harde" måten.

Hvis jeg ikke lot henne ligge ved siden av meg var jeg et monster og burde ikke ha hund... ehhh! Hva skal jeg si? Jeg blir oppgitt. Når ble dyr mennesker?

Valpen min piper i kanskje 15 - 20 minutter før hun roer seg og vil sove. Ja, hun kjeder seg og føler seg kanskje alene og ensom, men hun er ikke redd. Hun er selskapssyk.

Jeg lufter henne godt før nattan, og er sammen med henne store deler av dagen. Hun er glad og fornøyd!

Jeg er imot menneskeligjøring av dyr. Imot at det skal være så fryktelig svart-hvitt, jeg tror det finnes flere måter å gjøre ting på, det viktigste er at dyret har det bra.

Jeg liker ikke at folk mishandler dyr, jeg får vondt i hjerte når jeg ser at dyr IKKE har det bra. Men dyr er ikke som oss, de er mer primitive og handler mye mer på instinkt.

Jeg bryr meg ikke om folk lar hunden sove i sengen sin eller om de lar vær å ta katta i nakkeskinnet, men la andre oppdra dyret sitt på en annen måte om de trenger eller ønsker det. Så lenge dyret har det bra, er jo det det viktigste.

Hva mener du?? Er du enig? Uenig? Hva er din erfaring?

#dyrevern #dyr #blogg #mening #debatt #mishandling #hund #dyrehold

DEL 1: Fødselsdepresjon

 • 17.05.2017, 20:17

Det er kveld igjen, klokka er litt over halv åtte. "Natta", sier du og pappa. Du titter litt på alle i rommet, smiler litt, vinker litt på din måte. Hånda går opp og igjen. Du sitter på armene til pappen din. "Skal jeg gi han en klem i dag? Ja..Nei.. Orker jeg? Han snur seg bare vekk uansett" tenker jeg.

Veslefar.. jeg er så utrolig glad i deg. Selv om jeg ikke orker så mye av deg, (veldig trist å skrive btw,) så suger jeg til meg smilene dine, latteren din, de små ordene som former seg, dine morsomme ideer og oppdagelser.

Jeg får med meg det meste, jeg er her, selv om andre steller deg, leker med deg og gir deg mat. Ofte gjør jeg det selv, men jeg vet at jeg ikke alltid er til stede, at jeg er litt fjern og borte, sukker og er sliten og tom i blikket.

Unnskyld, mamma er så lei seg. Jeg gleder meg til jeg er meg igjen og jeg kan være der for deg.. Enda mer, enda bedre.

De første ukene dine etter fødselen tilbrakte du bare ved brystet mitt. Du sov der, fikk mat og trøst. Jeg turte ikke å legge deg vekk, så liten og nydelig, også var en jeg en flink og god mor. Jeg klarte å ta vare på deg og jeg var stolt. Stolt over deg, meg og pappa. Vi var vår egen, helt egen familie, og vi klarte det.

Men jeg var sliten,..også.. gikk det nedover.

#blogg #mamma #kjærlighet #fødsel #livet #foto

Gratulerer med dagen Norge!!

 • 17.05.2017, 15:15

Gratulerer med dagen alle sammen, her koser vi oss alle sammen med vaffler, boller og snart potetstappe og pølse.. Håper dere alle nyter dagen! :)

#blogg #17mai #bunad #outfit #løkenbunad #fest

16.05.2017

 • 16.05.2017, 20:55

I morgen, 17 mai. Bursdag. Det har vært så grått vær de siste dagene, la oss håpe det hvertfall ikke regner i morgen. Men siden været er så grått tenkte jeg at det ikke ville gjøre noe å poste noen relaterte stemningsbilder. Leker meg fortsatt med lukker og blender, men prøver også å legge et budskap bak, eller.. formidle hvordan følelsene inne i meg .. ser ut.. eller føles.    

 

Forvirrende. Skummelt. 

#foto #kunst #selfie #meg #blogg #outfit #pregnant #gravid 

Ta vare på jorda

 • 16.05.2017, 09:23

Nå er vi mitt i Mai og det er på tide med en liten oppdatering på hvordan det går med grønnsakene og slikt her på gården. Vi er så heldige at vi driver økologisk og i den forbindelse har vi noen WWOOFere her på gården, WWOOF er en verdensomspennende organisasjon for mennesker som driver og som er interessert i økologisk og bærekraftig utvikling av jorda vår. Vi er "hosts" og lar andre som ønsker å lære få komme til gården, bo, spise og lære gratis mot at de hjelper oss med alt som trengs å gjøres på en gård. Så langt har vi hatt fire WWOOFere her og vi er egentlig kjempe fornøyd. Foreldrene mine jobber jo begge 100 %, og det hjelper veldig når noen kan jobbe og hjelpe til 6 timer hver dag i en periode. 

 

Så nå har vi fått opp alle drivhus, plantet ut tomatene, ordna opp og fordobla jorbærbenkene, fylt opp god jord i det største drivhuset, fått satt opp en bringebærhekk og har gjort det klart for å sette poteter og div. Masse har blitt gjort og mye blir gjort, og det er så deilig, gøy og spennende å få hjelp og å se hvor bra ting kan bli. I tillegg lærer vi mye om andre land og kulturer,  vi har hatt WWOOFere fra Hong Kong, Australia og Nederland, og jeg har lært mye mer om hvert land enn jeg noen gang har gjort på skolen eller andre steder. Vi blir også kjent med mennesker med så mange forskjellige livsstiler, interesser og meninger, noen har studert i Norge på utveksling og trengte et sted å være og ønsket å lære mer om norsk kultur, mens andre har tatt seg et år fri for å reise og lære, utforske livet mer. Egentlig ganske inspirerende. 

 

Når man ikke er for sliten, eller for travel med alt som skjer rundt en blir det letter å se .. mer av .. det alternativet.. okey det hørtes kanskje litt spookie ut, men det jeg mener er at å være et menneske er litt som en gave, å bli kjent med seg selv og andre tar lang tid, man blir aldri ferdig og verdsetter man gaven så pakker man den helt opp og bruker den for hva den er verdt.

Ja! Der tror jeg at jeg er enig med meg selv, i dag hvertfall... Vi får se om jeg er enig i morgen. Kanskje har du noen tanker om akkurat det å være et menneske??  

#livsstil #menneske #livet #blogg #mai #hage #grønnsaker #økologisk

 

Identitet

 • 15.05.2017, 14:09

Jeg ønsket meg en hund. Det er en del av min identitet.

Sliten.

#hund#blogg#identitet#sliten

Tomt

 • 13.05.2017, 21:02

Tomt. Overlevelses modus. Borte på besøk. Slitsomt, men fint.

Når veslefar sover alle andre steder enn rommet sitt og senga si så blir det korte netter og korte dagshviler. Det merker mamma og pappa godt, kan du si. Er så fryktelig trøtt, men koser meg også med å bare slappe av, (for nå har vesleklumpen sovna).

Han er så nydelig og god! Men krever så veldig mye også, man forstår det liksom ikke før man sitter i det selv.

Det er jo også mye som har skjedd i det siste med psykolog, akutt team, møter osv. videre. Nye foretak og forebygging, veslemor kommer jo veldig snart, om 2 og 1/2 mnd og da er det greit å bli så frisk og klar som milig :)

Hils på Nos!

 • 11.05.2017, 21:06

En del av legningsprosessen; veslo Søtnos - Nos..

#blogg #hund #søtnos #søt #dyr

Surprise!!

 • 11.05.2017, 12:45

I dag er dagen! I går visste jeg ikke at dette skulle bli dagen, men så ble det da slik. "Hva mener du?" Tenker du kanskje.. well, stay tuned. Jeg avslører det senere i dag, så lenge alt går etter planen :)

Deler noen bilder av det nyeste oppussede rommet i huset :) Hvis blogg.no fungerer, har noen ganger problemer med at bildene ikke vil vises.

#blogg #interiør #surprise #livet #spent

Sister's outfit

 • 09.05.2017, 22:40

Her om dagen var vi en tur i Sverige og shoppa. Ja, tenkte faktisk å dele en shoppingopplevelse med dere her på bloggen.

Noen ganger går jeg forbi et plagg og jeg kan nesten føle at der var det noe jeg burde ha. Og akkurat det skjedde da jeg ente opp med å kjøpe denne genseren fra Vero Moda til 200kr. Fin genser og ikke så verst pris heller.

 

Jeg har en hudfarge som IKKE kler knæsje farger, jordfarger ser mye bedre ut mot huden min.

Så når jeg finner et plagg som kler både huden min og fasongen min gleder det liksom hjertet mitt litt ekstra..

Men siden jeg er preggis fikk jeg en av søstrene mine til å pose for meg. (Jeg har forresten 3 søstre som dere nok kommer til å bli bedre kjent med etterhvert.) Er ikke genseren fin? Og søstra mi? (Så klart)

Besøk instagrammen hennes @visees

#visees #instagram #blogg #søster #shopping #outfit #klær #photoshoot

Vakker?

 • 08.05.2017, 09:46

Hva gjør livet vakkert?

Menneskene? Fargene? Tankene? Følelsene?

Hjemmelaget lemonade? En blanding av surt og søtt? Noe annet enn vann? Noe annerledes?

Familie? Venner?

 

Hva gjør livet ditt vakkert?

#vakker #blogg #livet #personlig # filosofisk #familie

Gravid. Cravings. Frisk

 • 07.05.2017, 11:57

Gravid. Cravings. 

Da jeg var gravid med veslefar hadde jeg cravings på julebrus og lakris, denne gangen er det vannmelon og sjokomelk. Og stopp, der kom ikke hjernen på noe mer å skrive. 

 

Aii.. Det er ganske mye som foregår oppe i dette hodet for tiden, eller det er vel alltid slik, men nå føles hodet helt tett. Tett av ting og allikevel tomt. Hult, som en godt moden og fersk vannmelon. Jeg var hos psykologen på fredag og etter det har kroppen liksom bare gått litt i sparemodus, jeg trenger hjelp og får det, men føler meg så fryktelig.. som en byrde for de rundt meg, samme hva de sier. "Neida Guro, vi synes det bare er koselig å hjelpe", og jeg synes det er koselig at de hjelper til, men jeg føler meg som en byrde for det, og det kommer jeg nok til å gjøre til jeg blir frisk igjen. 

Bla, bla, bla.. Frisk.. En tilstand, er det en måte å se livet på? Eller er det bare noe man føler seg? Eller? 

Siden denne bloggen har en tendens til å bli litt dyster så velger jeg å dele noen bilder som piffer den litt mer opp, og gir den litt mer liv. Gir pust av friskhet. Å være frisk er kanskje å føle seg litt mer fargerik, omringet av mer lys enn mørke?    

#frisk #vannmelon #lys #blogg #cravings #gravid #

Hvem er veslefar?

 • 04.05.2017, 21:31

Hvem er veslefar? Det er lillegutt det, stjærten, tarzan, lille mannen, klumpen... goingen.

 

Lille barnet mitt. Lille skyggen på denne bloggen.

<3

 

#mamma #sønn #blogg #hjerte #kjærlighet

Min egen fange

 • 03.05.2017, 10:22

Plutselig så har jeg blitt en av dem, en av de som ikke orker, ser ut som et uvær hver dag og som plutselig ikke har energi og ork til å gjøre noen ting. En av dem, som kan virke blid og fornøyd, men som når gjestene har gått for dagen, tenker med angst på neste gang.

 

Jeg forstår at andre ikke kan forstå fordi jeg ikke forstår det selv. Det er så mye mer som ligger bak all "latskapen", eller det apatiske blikket. Det er en indre smerte som lammer og ødelegger, men som det er viktigere å forstå enn å bare skyve vekk.

 

Jeg skulle ønske det bare var å ta seg sammen, vri tankene og tafattheten til noe positivt, men.. det går ikke.. og da, når jeg tenker på det, at det ikke går, da vil jeg bare gråte. Gråte for meg selv og for de rundt meg, gråte av selvmedlidenhet og sorg, for jeg bærer på en sorg og et tap. Jeg klarer ikke å være der for de rundt meg, mannen min, sønnen min, søstre og foreldre. Jeg klarer ikke å være til stede. "Hvorfor?", spør noen, da har jeg ikke noe svar, vil bare gråte, gjemme meg og bli borte.

Jeg havnet i fødselsdepresjon og deretter fødselspsykose i fjor sommer, noen måneder etter at sønnen min ble født. Det er ikke på grunn av sønnen min at jeg er deprimert, men fødselen var en utløsende faktor, og før eller siden ville jeg møtt veggen uansett.

 

År med nedtalende og straffende ord mot meg selv, selvfordømmelse og selvforakt har ført meg hit jeg er i dag. Og nå prøver jeg å finne et annet mønster og en vei "ut", ja for jeg er fanget. Fanget i meg selv.

 

Jeg er min egen fange, og fengselsvokter.

 

MEG, meg, meg..... meg.

#blogg #smerte #sorg #vakker #depresjon #fanget

02.05.2017

 • 02.05.2017, 14:17

Migrene er... rett og slett bare dritt. Jeg er så heldig at jeg får noen migrenekuler i ny og ne, det slår meg helt ut og gjør meg egentlig helt ubrukelig, også er det drit kjedelig. Du har ikke lyst til å ligge inne når sola skinner og det er masse som kan og bør gjøres ute. 

Men, nå har jeg klart å få med meg noen soldager ute selvom flere timer har blitt tilbrakt på soverommet med skallebank. Jeg fikk igjen lekt meg litt med kameraet her om dagen og vil dele tre av bildene med dere. 

Vil også bare si at jeg er utrolig fasinert av froskeøyne, de er bare så vakre. Tror faktisk jeg skal lage en egen post om det i nærmeste fremtid :) 

Til neste gang må dere alle nyte sol, varme og alt som er vakkert her i verden!  

#vakkert #sol #migrene #livet

 

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no