hits

Appen jeg bruker for å redigere høstbilder

 • 30.09.2017, 17:43

Hei dere!

Noe jeg elsker å gjøre er å ta bilder med iphonen og deretter redigere dem i appen VSCO. Jeg vet at bildene ikke blir av like god kvalitet når de blir delt her på bloggen, men jeg synes allikevel at de blir veldig vakre!

Nå tar jeg for tiden masse bilder av høsten, noe jeg også elsker, for fargene og kontrastene tillater så mye kreativitet og liv. Her er noen av bildene, ha en ellers god helg videre folkens! Og takk for alle likes og kommentarer, det er utrolig koselig :)

Talk to the hand...

 • 30.09.2017, 10:21

Føler meg liten i dag, strukket og vridd opp. I dag er jeg en sofasliter...igjen. Kanskje er det bedre i morgen, kanskje ikke.

#helg #foto #kunst #blogg

Good girl

 • 29.09.2017, 10:16

Hei, hei dere!

Her for noen uker siden var jeg og en av søstrene mine og handlet på en Fretexbutikk i Oslo, jeg ønsket å finne noen stilige (og billige) klær som jeg kunne dele på bloggen, og her har dere det første plagget.

En olajakke. Jeg liker noen ganger å kle meg i ting som har litt edge, personlighet, og ofte liker jeg å kle meg i noe som er litt "røft". Jeg har ofte følt at andre ser på meg som en litt sånn god jente, snilt menneske som ikke gjør noe galt, og da tror jeg at å kle meg i noe som ikke skriker "good girl", gir meg en følelse av å være litt tøffere enn hva andre skulle tro.. haha.. Jeg føler meg hvertfall tøff ;) Denne jakka likte jeg veldig godt, da den er litt baggy, har krage (som også fremhever kinnbena) og gir et litt røffere uttrykk, dessuten så er den lett å lage et outfit med da den kan passe til det meste. Og jeg trenger ofte klær jeg bare kan slenge på meg i farta... mammalivet kalles vel de :) Vel, hva synes du? Kommenter gjerne, da det er gøy å vite hva dere tenker? 

 

 

Veslefar. Sukk.

 • 29.09.2017, 05:10

Klokka 0430. Veslefar har ikke lyst til å sove mer. Sukk.

Oh well!

 • 28.09.2017, 09:15

Oi dere!

Nå har jeg prøvd å starte ett innlegg over tre ganger og har liksom ikke blitt fornøyd. Så da bare deler jeg litt om hva som skjer i dag; jeg skal på barseltreff på helsestasjonen, kjøpe noe greier til mannen, jeg tenkte å lage et outfitinnlegg på bloggen, også skal jeg plukke opp veslefar i barnehagen.

Jeg føler vel egentlig for å bare ligge i senga med lukkede gardiner, men det kan jeg rett og slett ikke i dag. Det har blitt litt lite søvn i natt, og det merkes, oh well.. denne dagen er jo snart over uansett.

Ønsker dere lesere en fin dag, og del gjerne hva du har på planen i kommentarfeltet, det hadde vært koselig å bli bedre kjent på den måten :)

Tredemølle og tresko

 • 27.09.2017, 21:00

Hei dere, 

en liten oppdatering på treningen. Jeg hadde veldig lite lyst til å trene i dag, men jeg fikk nå det til, og skal jeg være ærlig så var det godt å svette litt. Jeg løp på tredemølla som pappa har kjøpt faktisk, og hørte på musikk på høytalere, det gav liksom litt mer piff og motivasjon, og siden den står nede i garasjen kunne jeg gauvle av full hals med musikken uten å bekymre meg for at noen skulle snik lytte. 

(Ps. Jeg jogger ikke i tresko, de er bare veldig praktiske når jeg skal fra a til å ;) Også er de digg å gå med.) 

Nå har jeg klart to økter og mangler bare en økt denne uka som jeg skal ta på fredag, jeg har også holdt meg unna pops og solo, men du som jeg har sukkersug, ai.. jeg craver noe veldig, men så langt har jeg klart å holde meg unna. Jeg vil også bare presisere at jeg ikke har tenkt til å slutte å drikke brus og spise godteri, men jeg trenger en liten avvenning fra mine to addictions; pops og solo, det begynner å bli litt dyrt, vet du at en popspose koster liksom over 40 kroner.. Ai... Og når jeg da kjøper det, og solo, sånn fire- fem ganger i uka så blir det litt mye penger. 

Jaja, ønsker dere en fin kveld folkens så prates vi! 

 

 

En død sommerfugl

 • 27.09.2017, 11:34

Ikke noe hei i dag, 

i dag er det litt tungt, etter gårsdagens litt oppoverbakke og spenning, er det litt nedoverbakke i dag. Uggen, tom, nedstemt, ikke fornøyd med meg selv, selv om jeg fikk mange gode responser på Facebooksiden min (@guroedvardsenblogg), noe jeg setter utrolig stor pris på. Mitt problem er vel at jeg med en gang begynner å kværne rundt i hodet mitt om hva folk ønsker å lese, hvordan få flere lesere osv, og da blir jeg fort sliten. Tankekjør kalles det vel, som sliter ut; hva synes andre om dette, om bloggen, og om meg? Dumme tanker.

Jeg vil jo egentlig bare være meg, og gjøre det jeg synes er fint og pent på en blogg.

Tillate Guro å gjøre akkurat det hun vil. 

Men samtidig vil jeg ikke være for opptatt av meg, og det er litt vanskelig når man skriver blogg, ikke missforstå, jeg har tenkt til å fortsette å skrive og dele, jeg bare... ja.. tenker litt på dette da vet du. 

Så i dag deler jeg noe jeg synes er både fint, makabert, flott og trist. En død sommerfugl- for det er litt sånn livet er, vakkert, men trist. 

I dag hvertfall. 

#blogg #livet #depresjon #helse #sommerfugl #onsdag

S*** Britt- dette er skummelt

 • 26.09.2017, 14:22

Hei igjen folkens, 

da har jeg laget meg en Facebookside (@guromedvardsen) for bloggen, og det er dritskummelt, og gøy! Jeg prøver å forme et konsept for denne bloggen, samtidig som at det ikke skal være for mye hodebry, men at den fortsatt skal virke profesjonell og nå ut til mennesker. Dette er liksom en del av en drøm, jeg har alltid hatt lyst til å blogge på et mer profesjonelt nivå, og nå har jeg bestemt meg for å bare hoppe i det, og det er utrolig spennende- jeg bare blåser i hva andre mener om blogging, eller hva jeg tror at andre mener om blogging :P 

Puhh! Jeg er mye mer excited enn det ser ut på bilden, men woooww, så gøy. Tenk at man kan få et lite adrenalinkick av dette liksom, det er en grunn til at jeg IKKE er stor fan av karuseller og rollecostere og slikt, det føles ut som om jeg skal dø, men det hadde egentlig ingenting med dette å gjøre :) 

Well, da er det nok blogging og data på meg i dag, her trenger huset litt omsorg så vi blogges :) 

#blogg #tirsdag #livet #facebook #skummelt

Så stolt- nytt design!

 • 26.09.2017, 11:03

Heisann alle lesere :) 

Dere ser kanskje at bloggen har fått et annet usteende? Jeg er hvertfall veldig fornøyd med looken, dette er det første designet jeg har kjøpt og jeg er egentlig litt stolt :) Jeg kommer nok ikke til å ha dette så veldig lenge, men for nå så er det helt greit, ett problem er at den ikke tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser, noe som blir litt kronglete når man titter på bloggen via mobilen, da må man "justere" størrelsen selv. 

Ellers så skal jeg en tur til Lillestrøm i dag for å kjøpe inn noe greier til mannen, også har jeg vel egentlig tenkt til å bare slappe av i dag. Jeg hadde en ganske produktiv dag i går med trening, vasking av klær og fiksing av design på bloggen- problemet er at etter en produktiv dag så er jeg gjerne sliten dagen etterpå (derfor er depresjon noe dritt), så det har gjort at jeg planlegger, etter slike dager, å bare slappe helt av og ikke stresse. 

Jeg tok også å ryddet i klesskapet mitt her om dagen, fant ut av at halvparten av klærne tilhørte søstrene mine, 1/4 del var sommer- og vinterklær og dermed var resten mitt. Jeg oppdaget også at jeg mangler litt bukser, er kanskje ikke så rart at jeg har vandret rundt i slitte joggebukser i noen måneder nå så her trengs det to- tre nye bukser så vi har noe annet å gå med. Jeg kan godt vise innkjøpet når jeg har gjort det om dere er interessert? 

Oh well, I better get going! Vi snakkes da, også må jeg bare si at det er utrolig koselig å begynne å få noen faste lesere :) 

12 ukers treningsprogram

 • 25.09.2017, 14:08

Hallo dere! 

I dag er det mandag og første dagen i tolvukers utfordringen jeg har satt for meg selv. Jeg lovte å dele programmet, som er et kondisjonsprogram, og her kommer det. Jeg kommer til å dele for en uke av gangen da jeg tror det blir litt vel mye med tolv uker på ett blogginnlegg. 

Uke 1, Økt 1: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x6 > 5 min gange. Totalt 22 min.

Uke 1, Økt 2: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min. 

Uke 1, Økt 3: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min.

Jeg har valgt å trene mandag, onsdag og fredag, det er ganske "lett" i begynnelsen, men man føler fortsatt at man har trent etter økta. Merker at jeg er ganske gira på å klare dette, men det er i dag, utfordringen blir på de dagene hvor motivasjonen ikke er der i det hele tatt. 

Kanskje er du med å joiner utfordringen? Da hadde det vært veldig gøy om du kommenterte på disse treningsblogginnleggene :) 

Vi snakkes da! 

Ps: Jobber på spreng for å få ordnet bloggen nå, det er derfor den er gått tilbake på litt basic layout :) 

#blogg #trening #mandag #hverdag #foto #livet #kondisjon

Skogens ro

 • 24.09.2017, 17:29

Hei, hei folkens!

I dag har vi tatt en skikkelig søndag her på gården. Vi dro med oss ved og pølse for å grille og nå ligger vi (jeg) som slakt i stua, titter på mobilen, mens mannen vasker veslefar og søstra går rundt med veslemor.

Tok en masse bilder av høsten, ahh det er så nydelig og friskt. Luften er liksom så fornyende nå, letter litt på tåkene i hodet.

Nyt bildene så snakkes vi!

Ps. Treningsprogrammet kommer senere i kveld, i morgen starter 12 ukers utfordringen min :)

#høst #blogg #foto #bilde #trening #søndag

Jeg er vakker

 • 23.09.2017, 14:56

Heisann dere!

Det er helg og siste godteriinnspurt før mandagen kommer (les forrige innlegg for kontekst). Jeg glemte også å nevne at jeg ikke bare skal trene og holde meg unna godter i tolv uker, men jeg skal også si fine ting til meg selv hver dag, for er jeg ikke fornøyd med kroppen nå, blir jeg heller ikke det om tolv uker. Det er viktig for meg at jeg synes at jeg er vakker og fin nok som jeg er, og da er det greit å starte med å fortelle meg selv at jeg er vakker- hver dag. Haha... Jeg får passe på så det ikke går meg til hodet da ;)

Oh well, ha en god helg videre folkens så prater vi.

Ps. Jeg har fått noen kommentarer på at layouten på bloggen tuller litt av og til og at det kommer masse spørsmålstegn når jeg svarer på kommentarene deres- det skal jeg få jobbet med og ordna til uka :)

#blogg #trening #helse #helg #kvinne

Dårlige hårdager

 • 22.09.2017, 12:15

Gooooood morning guys!!!

Det ser kanskje ut som om jeg akkurat har stått opp, men det er faktisk en og en halv time siden jeg dro skrotten opp av senga. Vi er så heldige med at veslemor er et lite sovedyr (i motsetning til broren sin som elsker å stå opp veeldig tidlig), så da blir vi å ligge å dra oss til klokka 1030 noen morgener. 

Vel, jeg har de siste dagene tenkt litt på bloggen og hvordan jeg skal gjøre det fremover, jeg liker å blogge, men jeg trenger å ha noe konkret som holder meg litt i gang, dermed har jeg tenkt til å kombinere det med en annen ting som virkelig trenger hjelp og det er trening. Wohoo, blæææ. Jeg er ikke en av de treningsmenneskene som bare elsker å trene, jeg føler meg crap både før, under og etter trening, men dagen etterpå da føler jeg meg litt bra. Nå driver jo jeg og ammer så jeg har ikke tenkt til å begynne med skikkelig hard trening, men mannen gav meg et treningsprogram for å få opp kondisen og det programmet har jeg tenkt til å prøve å følge. Det går over tolv uker- tre økter i uka, og i begynnelsen varer hver økt bare 22 minutter. Hvis jeg skal være helt ærlig så begynte jeg på dette programmet for to uker siden, men jeg bæcka ut etter tre økter... ehhhehheh.. Uansett, jeg har som mål å gjennomføre programmet og også å holde meg unna pops, min store svakhet, eller nytelse, kalle det hva du vil, og brus de tolv ukene. 

Og HVIS jeg klarer dette skal jeg belønne meg selv med et vlog/blog kompaktkamera. Wohoo!! Jeg ønsker meg virkelig noe litt mindre enn det speilreflekskameraet jeg bærer på nå, det funker liksom, men blir litt for stort å dra med seg i hverdagen. Jupp, thats my plan. Kanskje du vil være med på dette? Jeg tenker å legge ut programmet i løpet av helgen også starter jeg på mandag.  

Oh, well! Vi snakkes da :) 

Bare ett ord: Kjærlighet

 • 21.09.2017, 19:03

Heisann! 

 

Her kommer bildene jeg lovte. Veslefar er bare helt nydelig, og han vokser for hver dag som går, utvikler seg både med språk og fakter. Ja, han er bare helt herlig :) 

#blogg #gutt #familie #foto #liten #søt #torsdag #livet #kjærlighet

 

Når hodet ikke er helt med

 • 21.09.2017, 12:31

I dag har jeg virkelig vært helt bortreist. Jeg hadde egentlig en del på tidsplanen i dag; helsesøster og psykologtime. Vel, jeg møter opp på helsestasjonen og finner ut av at jeg har time i morgen, altså, jeg trodde det var den 22. i dag, men det er det jo ikke. Så møter jeg opp hos psykologen klar for time klokka 1215, men da kommer jeg på, helt av meg selv, mens jeg venter, at den timen begynner jo ikke før klokka 1315.

Oh well, det er bra jeg har kjøpt med litt "mat" da.. Så får jeg sitte her. Vi snakkes!

Tung dag

 • 20.09.2017, 18:34

Hei, hei!

Tung dag i dag også, men har hatt noen koselige stunder med den lille familien min. Tenkte å legge ut et innlegg med bilder fra dagen litt senere i kveld eller i morgen.

Så prates vi ;)

Denne bobla og drømmene mine

 • 19.09.2017, 17:04

Hei dere!

Nå har jeg en slik periode igjen hvor jeg forsvinner inn i min egen boble, orker veldig lite, er lut i ryggen. Jeg hater det. Det er så lite som skal til før man går i kjelleren, ofte kan det være at jeg har vært med i en bursdag eller mannen og jeg har vært på en tur med barna, jeg har det veldig koselig, men dagene etterpå er tunge fordi jeg har brukt for mye energi. Tenk det, bli sliten av å ha det koselig. Og når jeg blir sliten, da går tankene lett til de mørke rommene, virkeligheten blir fjern og jeg klarer ikke å bry meg om andre enn meg selv. Jeg blir varm, sliten, og lei meg. Alle negative tanker hoper seg opp, og jeg ser sint ut, føler meg sint, men er ikke sint. Jeg er bare. Og det å være er frustrerende, det er kanskje derfor jeg drømmer så mye, drømmer om en stor blogg, drømmer om å ta over gården, drømmer om å studere til å bli veterinær eller psykolog, drømmer om å gjøre det bra i min nåværende jobb, drømmer om å ha det ryddig, drømmer om mer energi, drømmer om å være uslåelig, drømmer om å være tøff. Jeg er en drømmer, har alltid vært det, jeg kom meg gjennom barneskolen og ungdomskolen ved å lese, lese til langt på natt, drømme meg inn i andre sin verden. Drømmer, for jeg er ikke fornøyd nå, det er trist, veldig trist. 

Hvordan kommer man seg opp igjen? Hvordan blir jeg kvitt drømmene og heller lever i nuet, og er fornøyd med det? Jeg har barn, mann, familie, en utdanning, en god jobb. Hvorfor kan jeg ikke være fornøyd? Jeg sloss hele tiden, hver eneste dag kjemper jeg, små konflikter inni meg som truer med å ta over fornuften. det synes ikke alltid, men kampen er der. Depresjon- det er noe dritt, det kan liksom ikke forklares ordentlig, det er en usynlig sykdom, og jeg vil ikke ha den. Har aldri bedt om å få den. Hater den.

Jeg hater lite, men akkurat sykdommen... depresjonen, tungsinnet, det hater jeg. 

Jeg har lyst til å leve, være til stede. Leve. Livet. Elske. Hate. Kjenne. Føle. Gi. Ta. Ha. Eie. Være. Kjenne glede. Glede er en så ærlig og god følelse, den vil jeg ha. Bort med tristhet. Tristhet er tungt, mørket og vanskelig, fyller sjelen med desperasjon, den blinder øynene min. Men nå har jeg skrevet nok for denne gang om følelser, tomhet og tristhet, neste innlegg håper jeg er fylt med litt mer glede.

Vi får se. 

#kjærlighet #livet #depresjon #blogg #skrive #tirsdag #hat #glede #foto

Gå vekk skam

 • 18.09.2017, 18:34

Gå vekk følelse. Gå vekk skam. Gå vekk, jeg kommer til å bli her, og du får ikke lov til å ta over. Det var godt å få sakt, nå tar jeg over.

#skam #følelse #livet #blogg #mandag

Vår lille familie

 • 17.09.2017, 21:30

Hei, hei dere!

I dag tok denne lille familien turen ned til Moss for å plukke opp veslefar som har besøkt bestemor og bestefar i helga. Han koser seg nok veldig med å få masse oppmerksomhet og kos av besteforeldre, men det er veldig godt å ha han hjemme igjen. Det er utrolig hvor mye man kan savne disse barna med en gang de er borte.

Jupp, men da er vi klare for en ny uke her, mannen jobber, veslefar skal i barnehage og jeg og lillemor skal litt av hvert og ingenting. Er så deilig å være vår helt egne lille familie, er så glad i den <3

Oh well, vi snakkes da. Ønsker dere alle en god kveld!

#familie #blogg #søndag #helg

Postmannen

 • 16.09.2017, 22:55

God natt folkens.

Legger ved noen skjønne bilder av minstemor. Hun har så utrolig mye hår, både mannen og jeg ble veldig overrasket da hun kom, for vi er begge lyse i huden og håret, men hun er mørkere i huden enn oss, og har masse brunt hår. Broren hennes er jo også veldig lys, men jeg lover, postmannen har ingenting med dette å gjøre ;)

Nå skal det jo også sies at vi begge har familie og slektninger med mørkere gener enn meg og mannen, så det har nok bare fått gjennomslag der.

:) #lørdag #helg #kveld #blogg #foto #baby #familie

Dere vet den svettelukta?

 • 16.09.2017, 17:46

Svette. Hater det. Du har liksom de dagene du ikke lukter svette i det hele tatt, eller de dagene hvor det holder å ta på litt deo eller skjule lukten med parfyme, men så har du de dagene hvor, og kjære vene, hvis du løfter litt på armene så tror du at døden har overnatta der. I dag har jeg en slik dag, en ubehagelig svette som infiserer hele kroppen, håret blir fett, kroppen er klam, hodet blir helt ør, posene under øynene blir ekstra blå og tunge, nesa ekstra stor med ekstra store hudormer, ja også blir jeg enda blekere enn jeg er (om det er mulig da). Med andre ord; føler meg som dette: 

Haha.. Dere vet når folk liksom blir "overvektige" i serier? Som Andy i Modern Family eller Monica i Friends? You see where I am going with this? Haha.. Google det hvis ikke så skjønner du hva jeg mener :) Men, men, følelsen kan alltids bli fikset med en dusj, skifte litt klær, spise og drikke litt vann. Like this, ser kanskje ikke store forskjellen, men jeg kjenner meg flere hakk bedre. 

Så har du en dårlig dag? Da kan det være lurt å slenge skrottekroppen i dusjen, ta på litt maskara, finne noe komfortabel, men samtidig litt finere enn den mest slitte joggebuksa og spise litt mat. Ja, også trøste deg med at veldig få mennesker slipper unna med å være perfekt, det er liksom livet dette, realiteten og det hadde vel vært kjedelig om alt skulle være så fryktelig bra og perfekt hele tiden. 

Vi blogges da.. 

Søstre og indisk

 • 15.09.2017, 19:20

Heisann dere!

Akkurat nå sitter jeg hos søstra mi og venter på Indisk take-away, som faktisk kom nå.. Woho.. Vi skal ha jentekveld her, noe jeg har sett veldig frem til, og foreløpig har det vært veldig koselig :)

Vil ønske dere alle en god kveld, også kommer jeg til å legge ut en film på Insta (gme93) om denne helgen etterhvert.

Vi blogges!!

Haha.. Ja, også noen random bilder av en 5- minutters timeglass. Enjoy!

#random #blogg #helg #fredag #søster #kos

"Følg etter meg, mamma"

 • 14.09.2017, 17:21

Jeg lar bildene tale for seg.

Jeg bærer deg nær hjertet

 • 13.09.2017, 20:57

Da jeg fikk gutten min bar jeg han ofte med en bæresele fra BabyBjørn, den fungerte helt fint, men den ga ikke alltid god nok støtte og den tålte bare vekt opptil 10 kg. Da vi nå skulle få en til tenkte jeg at en god bæresele måtte være et must, så da kusina til mannen min startet opp en nettbutikk som solgte nettopp gode bæreseler og sjal titta jeg på alternativene der, og jeg fant det jeg var ute etter. En bæresele som gir godt støtte fra babyen er omtrent nyfødt til den er 2-3 år, lett å justere og god å bære med, den er robust, enkel og trygg, også kommer den i forskjellige farger og mønstre som jeg synes er helt nydelige. Vi har brukt den på veslemor og veslefar, mannen min kan bruke den og jeg kan bruke den, dessuten bærer man barnet på en god ergonomisk måte. Bæreselen som vi har kjøpt kan du finne på nettsiden https://sjalala.no/. Den heter Tula- Free- to - grow.

Jeg har hvertfall blitt veldig glad i den og synes den er helt perfekt for vårt bruk.

:)

Denne puppegreia

 • 13.09.2017, 19:34

Hallo dere!

Er ganske tom for ord i dag. Har prøvd å starte et innlegg flere ganger, men det er liksom så mye, allikevel så lite jeg ønsker å skrive om.

La oss ta denne puppegreia, altså, ehh.. jeg blir bare... jeg vet ikke hva jeg skal si. Pupper er pupper, jeg har ikke noe problem med det, men... who are you kidding Anna? Du har vel fått oppmerksomheten du ønsket, og jeg håper inderlig at du ikke er overrasket over at folk reagerer på innlegget, spesielt når du svarer kritikken med enda mer nakenhet.

Jahh.. Det var en av tingene som har okkupert tankene mine de siste dagene.

Så har jeg også hatt lyst til å skryte av at jeg har trent både idag og på mandag. Jeg følger et treningsprogram jeg tenkte å dele senere.. ja..

... også har jeg vært hos psykologen og pratet... jupp.. og til slutt så gleder jeg meg til en helg med søstrene mine.. haha.. veldig random innlegg, men det må jo til noen ganger det også.

Vi snakkes da :)

#blogg #anna #foto #onsdag #hverdag

God kveld slitne mødre

 • 12.09.2017, 20:56

Hei alle slitne mødre, her sitter vi foran TV'n og venter på at en av oss skal sovne.

Mannen jobber så da er det Modern Family maraton i heimen. Elsker den serien, den er så feel good og morsom.

Den serien og Friends er det som tittes på her om kveldene, og litt ekstra koselig har det blitt nå som det er mørkt og det blåser ute.

Tittet bare innom for ønske dere en god kveld og dele noen stemningsbilder :)

#tirsdag #blogg #mamma #hverdag #bilder #foto

Stemning

 • 11.09.2017, 14:32

Jeg elsker stemningsfulle bilder, eller bilder som har sjel, som sier noe, som er underlige. Og jeg elsker å dele det med andre også, hvis det er lov å si det slik, blåse litt i janteloven. 

Stemning.

#stemning #blogg #mandag #bilder #foto #kunst #fotograf #blackandwhite 

Vårt viktigste privilegie

 • 11.09.2017, 10:59

Hallo alle sammen!

La os prate om litt politikk....

Jeg har vært lite engasjert før, men det siste året har jeg begynt å følge med på hva som egentlig blir sakt, gjort og ment i den politiske verden. Kanskje det har noe med at USA valgte Trump som president, eller at bensin og dieselprisene steg etter nyttår. Jeg vet liksom ikke, politikk ga ikke så mye mening før, men jeg har vel blitt eldre da, og begynt å se at det er viktig å ha en mening om hvordan landet bør styres og dermed gi sin stemme.

Oh well, håper du som leser velger å gi din stemme, det er faktisk et av de viktigste privilegiene vi har som innbyggere her i Norge :)

Vi snakkes!

#valg #mandag #uke #politikk #stemme #blogg

G- Me's World

 • 10.09.2017, 00:18

Heisann dere!

Jeg la akkurat ut en liten video på YouTube HER. Jeg har begynt å redigere på Fretex- Prosjektet, men trenger en modell (noe jeg får om to uker, om ikke noen andre melder seg frivillig da ;) ), så i mellomtiden kommer jeg til å legge ut små snutter med bilder, hverdag og intervju.

Ellers har Vi vært i kirka idag, thats rigth- I am religious :) også har vi kost oss hjemme med pizza og "Skal vi danse". Hallo, jeg merker hvorfor jeg ikke ser på slike program egentlig, blir så spent og får så mye adrenalin :O men nå har jeg begynt å se så nå kommer jeg til å følge med hver lørdag.Haha!! Grunde er favoritten da, hvem er din favoritt?

Oh well, vi prates folkens! :)

#blogg #helg #lørdag #familie #vlog

Dagen derpå

 • 08.09.2017, 12:43

Hei alle sammen!

Tusen takk for alle hjerter som ble gitt i går etter at jeg la ut forrige innlegg. Jeg er sikker på at mange mødre og sikkert også fedre føler at de ikke strekker til selv om vi alle er veldig glad i barna våre.

Ønsker også å fortelle at etter å ha delt innlegget på Facebook så har lesertallet økt betraktelig og jeg er i dag på 111. plass på bloggtoppen hoho! :) Litt gøy det da..

Ellers skjer det ikke så mye i dag, veslefar er i barnehagen og veslemor sover på fanget, mens jeg er litt støkk her jeg sitter og blogger :)

Håper dere alle får en fin dag, og ikke minst helg. Så snakkes vi i neste blogginnlegg ;)

#blogg #foto #helg #familie #livet

En tøff dag

 • 06.09.2017, 22:53

Dagen i dag har vært tøff for mamma lille venn. Jeg ser deg vokse og lære noe nytt hver eneste dag, ofte gir det meg glede, men idag gjør det meg trist, for jeg er sliten idag og ikke til stede. Jeg ønsker å holde deg tett inntil meg, vugge deg, klemme deg, men du er så opptatt med å utforske verden og alt som er i den. Så i kveld gjorde jeg noe jeg ofte har tenkt på at jeg ville gjøre.

Jeg gikk inn på rommet ditt, plukket opp den lille kroppen din, la deg i armene mine og vugget deg frem og tilbake. Jeg hvisket til deg at jeg er glad i deg og elsker deg, jeg gråt litt, for du er så nydelig og jeg er så lei meg for at jeg ikke kan være den mammaen du trenger akkurat nå. Du sov igjennom det hele, så nydelig og avslappet.

Jeg elsker deg sønnen min, mammahjertet blør, men jeg er bare så fryktelig glad i deg. Og jeg vet at du trenger mammaen din, derfor vil jeg alltid være her og jeg kjemper hver dag for å bli friskere, for å være der for deg.

Look at me- only nails

 • 05.09.2017, 16:03

Only nails today. Only shallow today.

Empty.

God Morgen flotte mennesker !!

 • 04.09.2017, 10:55

God Morgen dere!

I dag er vi litt slitne her, litt irriterende, blir så fryktelig lammet. Lurer på om jeg skal ta en tur til Oslo, for å starte prosjekt Fretex :D Men vi får se.. Har jo ikke stått opp en gang..

Oh well, vi snakkes da..

Ps. Her er vårt nye familiemedlem :)

#familie #fretex #mandag #godmorgen #mote #ideer #blogg #vlogg

Fretexprosjekt

 • 03.09.2017, 21:10

Heisann folkens!

Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har starta en Vlogg på youtube, og de siste dagene har jeg prøvd tenke ut et konsept, et tema å ha på vloggen, og jeg tror jeg har funnet ut av det.

Det hele startet med tanken at det ville vært morsomt å sette sammen outfits basert på klær kjøpt fra bruktbutikker som Fretex, ta dere med på shoppingen, prøvingen og det ferdige resultatet.

Og derifra ha en "miljøvennlig" vinkling på resultatet. Noe annet jeg vil prøve er å intervjue mennesker om livene deres, gjøre de som ser på oppmerksom på de små og store tingene i verdene og livet som vi ikke snakker om. De mørke og gjemte sidene ved livet.

Jeg tror det blir spennende, og jeg håper at jeg klarer å "få" det til.

Håper dere alle ellers har hatt en fin dag. Her har vi vært på Sverigetur og kost oss som den lille familien vi er..

:)

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no