hits

Guro, du burde...

 • 31.10.2017, 18:18

Heisann dere! 

Håper mandagen har behandlet dere fint og at dere ikke er helt ødelagt etter helgen. Her har vi bare vært utrolig trøtte, Veslemor bestemte seg for å våkne klokka 0700 i dag, noe som er helt greit hadde det ikke vært for at vi la oss alt for seint. Oh well, jeg har i hvertfall veldig lite energi og kapasitet i dag så mannen har tatt med seg Veslefar på jobb, vi får håpe det går bra og at de koser seg, så får Veslemor og jeg finne på noe her hjemme.

Ellers så har jeg vært hos psykologen i dag, vi snakket en del om at jeg har alt for høye krav til meg selv, og jeg vet det jo, men allikevel lar jeg kravene få styre livet mitt. På gode dager klarer jeg liksom å være fornøyd med meg selv, men på dårlige dag... jahh.. da er det bare dårlig, jeg blir så selvkritisk og nådeløs mot meg selv. Guro, du burde rydde, Guro du burde ta vaska, Guro du burde pynte deg, Guro du burde ha mer energi, Guro..... DU BURDE. 

Jeg vet jo at dette ikke er sunt, men tankene sniker seg på og plutselig kommer jeg meg ikke ut av tankefengselet. Jeg er stuck, og kommer meg ikke ut av den mørke, dystre følelsen. Jeg har alltid snakket slik til meg selv, følt mindreverd, vært selvkritisk, tenkt at det er meg det er noe galt med. 

Ai. What to do? What to do? 

Jeg har ikke noe godt svar, helt ærlig. Det er noe dritt hele greia. Det eneste som hjelper litt er god mat for min del (det kan jo ikke være bra), også sjokomelk da.

Anyways, kanskje du har noen gode råd? Hvordan kommer du deg "opp" igjen når du er langt nede? Gi meg en Guro du burde "noe DU finner på", så skal jeg prøve det og skrive om det her på bloggen :) Kjente humøret steg litt igjen nå, så det er jo bra da.

Vi snakkes :) 

#mammalivet #mamma #blogg #Guro #tirsdag #slit #trøtt #psykiskhelse #ideer #kommentergjerne #råd

Slik ser mammabolledeigmagen min ut

 • 30.10.2017, 10:36

God mandag alle sammen! 

Tenkte i dag å skrive om et tema som nesten er obligatorisk for mammmaer som blogger, nemlig bolledeigmagen. 

Hva er mitt forhold til bolledeigmagen? Jo først, jeg elsker den. Ikke min, men mamma sin. Da jeg var yngre var det å klemme mamma noe som bare var utrolig koselig, mamma var myk og god, varm og velkommen. Den var et bevis på at noe "ikke perfekt", kan være så mye bedre enn "perfekt". Det var trygghet å finne i en varm mammabolledeigmageklem (oi, langt ord der gitt). Trygghet, trøst og varme, var jeg lei meg og trengte noen å komme til så var mammabolledeigmagen det første stedet jeg ville gå til, haha, eller bare mamma da, men det var ekstra trykt fordi det var varmt, mykt og godt. 

Men hva er mitt forhold til min mammabolledeigmage? Nja, jeg elsker ikke den like mye, og det kan godt hende min mamma har det på akkurat samme måte som meg. Magen er slapp, den har strekkmerker og, ja, jeg synes rett og slett at den kunne vært flatere og mer markert (med muskler vel og merke, ikke bilringer). Etter min første graviditet hadde jeg veldig vanskelig for å akseptere kroppen min, alle strekkmerkene, og den slappe magen, synlige cellulitter på rumpa og etterhvert pupper som så ut som hamburgerbrød. Jeg syntes det var noe dritt.

Men hvordan forholder jeg meg til det nå? Vel, noe av det jeg jobbet med før denne andre fødselen var rett og slett det å være forberedt på at kroppen kanskje aldri blir den samme igjen, være komfortabel i min egen kropp, være komfortabel med at jeg ikke kommer meg inn i small igjen, komfortabel med at puppene ikke peker i samme retning lenger, være komfortabel med å være Guromedium og ikke Gurosmall. Har det funket? Nja... Til en viss grad, jeg er ikke helt i mål liksom, jeg hadde jugd hvis jeg hadde sagt at jeg er fornøyd med den jeg er i dag.

Allikevel, mammamagen er jo flott på sin egen måte, kanskje ikke estetisk, men emosjonelt og symbolsk så er den utrolig vakker og fin, en utrolig god bolledeig som smaker søtt og godt, og som gir en god følelse i magen. Ja, det er mitt forhold til bolledeigmagen. 

Hva er ditt forhold til den? Positiv eller negativ? Skriv gjerne en kommentar om det :) 

Ha en god mandag alle sammen! 

#blogg #mamma #mammalivet #mage #kropp #press #god #vakker #hverdag #kropspress #strekkmerker

Jeg vil gjerne følge deg!

 • 29.10.2017, 22:02

Jeg vil gjerne følge DEG, om det er Facebook, Instagram, Snapchat eller blogg. Legg igjen din info og følg meg gjerne tilbake, men det er ikke et must. Jeg ønsker å bli bedre kjent med leserne mine og tenker dette er en fin måte å gjøre det på :)

Insta: gmedvardsen

Snap: gurothagreat

Facebook: https://www.facebook.com/pg/guroedvardsenblogg/posts/

Vi blogges! :)

#følg #instagram #blogg #søndag #info #les #helg

Deilig søndag og ukens planer: Harstad!

 • 29.10.2017, 10:50

Hei, hei, og god søndag alle sammen!

Håper helga har vært god for dere alle, vi har hatt besøk av litt forskjellig og også feiret bursdag for mormor. I dag ender vi vel opp med en søndagstur til Sverige, også er vi vel klare for en ny uke i morgen.

Vi skal faktisk til Harstad på torsdag for å feire mormoren til mannen, så da har vi litt å gjøre denne uka med pakking og forberedelser :) Da får jeg vel mulighet til å ta en del bilder også får vi håpe, selvom jeg ikke er helt sikker på hvor lyst det er der oppe nå.

Jaja, hva skal du gjøre i dag? Blir det en slapp eller effektiv søndag hos deg? :)

Legger også ved et par bilder, elsker effekten blackandwhite gir!

5 ting jeg har lært etter at jeg ble mamma

 • 28.10.2017, 10:15

Tenkte det ville vært morsomt med noe litt annerledes på bloggen, so here we go! :) 5 ting jeg har lært etter at jeg ble mamma.

1. Tiden eksisterer ikke. Det er lørdag, og et sekund senere er det lørdag igjen. Hverdagen går så utrolig fort, det er lenge siden jeg har ventet på noe spennende og følt at tiden har stått stille.

2. Søvn er undervurdert. Åååhhh! Hvorfor sov jeg ikke mer før? Jeg hatet å legge meg da jeg var liten, nå.. nå er det nesten det eneste jeg kan tenke på om dagen. Sove, pute, dyne.. deilig <3

3. Hvordan jeg ser ut betyr virkelig ikke så fryktelig mye nå lenger så lenge jeg får gjort det minimumet av det som trengs i hverdagen. Jeg leverer Veslefar i barnehagen og handler mat med håret ut til alle kanter, eller klistret til hodet i en uryddig hestehale, slitte joggebukser og for små gensere så bolledeigmagen synes hver gang jeg strekker meg etter en matvare.

4. Jeg trenger bare børste håret en gang i uka. Seriøst! Jeg har nesten fått dreads opptil flere ganger før jeg har tenkt med meg selv at NÅ! Nå mååå jeg børste dette håret eller så knoter det seg sammen til en eneste stor, uløselig dott på bakhodet.

5. Bæsjen kan vente, for man får faktisk nesten ikke tid til å bæsje. Jepp, I am serious about this shit! Det er så mange ganger jeg har kjent at jeg egentlig trenger å gjøre mitt, men jeg har rett og slett ikke tid, så da kniper vi igjen til kanskje noen timer, eller en dag senere, da vi får tid til å sette oss på ramma. Og da sitter jeg hele 1 minutt ekstra bare for å ta en pust i bakken og lese Donald.

Hva har du lært etter at du ble mamma? :) Hvilke små ting har endret seg i livet ditt?

#mamma #blogg #fakta #lærdom #lørdag #livet

Give me light

 • 27.10.2017, 21:11

Give me light, and I will smile. Light makes beauty. Beauty makes love. And love makes me smile.

#blogg #bilder #foto #natur #naturfoto #fotograf #mørke #lys #fredag #helg #kjærlighet #beauty

Den gangen jeg spontanaborterte

 • 27.10.2017, 09:53

Jeg husker så godt første gangen jeg ble gravid. Jeg testet pinne på pinne og svaret var helt klart, vi var gravide!! Vi var veldig glade og koste oss med den perioden, men allikevel så følte jeg at noe var galt, jeg husker jeg en dag sto og titte på meg selv i speilet også bare slo det meg at; jeg var ikke gravid. Jeg ble skikkelig trist, men bestemte meg for å skyve tanken vekk. Noen dager senere var det blod i trusa, jeg var ca. 9 uker på vei. Vi tenkte at det er jo helt vanlig, men vi var så klart også veldig urolige, vi bestemte oss for å vente en dag før vi eventuelt bestilte time hos gynekolog.

På den tiden bodde vi i England, og siden blødningen ikke gav seg ordnet jeg en privattime for å få sjekket, vi trøstet oss selv med at mest sannsynlig var en ufarlig blødning. Vi var så nervøse, vi måtte ta tog, og når vi kom til stedet hadde vi alt for god tid, jeg måtte egentlig sykt på do, men skulle prøve å ha full blære til timen. Uff, det var faktisk helt grusomt, jeg holdt på å tisse på meg flere ganger mens vi gikk og venta.

Vår tur kom og da damen som jobbet der begynte å sjekke så så jeg selv på skjermen at der var det ingenting. «Its nothing there?» spurte jeg, eller nesten konstanterte, det er ingenting der. Egget hadde mest sannsynlig begynt å utvikle seg, men så hadde det stoppet opp, kroppen hadde ikke funnet ut av det før nå. På vei tilbake ringt mannen min familiene våre og fortalte at det dessverre ikke var noe barnebarn på gang allikevel. Det var så vondt, jeg bare gråt og brydde meg ikke om at det var mennesker rundt oss, der vi satt på perrongen og ventet på toget. Det er rart at man kan bli glad i noe som ikke en gang var der, et lite frø, når alt skjer som det skal begynner hjerte å banke når man bare er 6 uker på vei, bare at i dette tilfelle var det ikke noe hjerte der.

Heldigvis ble jeg og mannen gravide igjen bare noen måneder senere, og da jeg var omtrent ni uker på vei, da klarte jeg ikke å leve i uvitenhet, så vi bestilte ultralydtime igjen og denne gangen lå det en liten bønne inne der, med et hjerte som slo, helt utrolig vakker. Det var Veslefar det, ja tenk at man kan bli glad i noe så lite, samtidig så fantastisk flott. Wow!

Og det er en av grunnene til at jeg er imot abort, det er et lite liv der så utrolig tidlig. Jeg vet at det finnes tilfeller der man vil gjøre «unntak», men det å ta abort fordi man ikke er klar for det eller man ikke har lyst på det, det synes jeg er nesten litt ubegripelig. Det er jo liv der så ufattelig tidlig... oi.. Kjenner jeg nesten begynner å gråte litt. Bare tenk på det, det lille knøttet i magen får alt den trenger fra moren sin, den er trygg og har det godt og varmt, de er helt avhengig av oss, mammaen deres. Også ønsker noen som faktisk gir liv til dette å kvitte seg med det, jeg vet at i noen tilfeller så er det kanskje det beste, men jeg tror også at mange har?. Ja, hvis jeg skal være ærlig, har tatt et feil valg.

Jeg vet ikke om det «var noe der», den første gangen jeg ble gravid, men jeg tillot meg selv å sørge over det som kunne ha blitt noe, jeg følte alltid at hvis det hadde vokst fram et liv så hadde det blitt en jente. Kanskje finner jeg ut av det en dag, kanskje ikke, uansett så eier det som var der en liten bit av hjertet mitt, og slik skal det få lov til å være.

#spontanabort #helse #foto #blogg #fredag #hverdag #livet #leve #antirosa

Når jeg skal si unnskyld

 • 26.10.2017, 17:45

I dag var vi hos psykologen og fikk gråte litt, fikk ut litt følelser og jeg innså at jeg har veldig lett for å tro at følelser er blitt bearbeidet, men så ligger de der langt nede, gravd ned.

Det er vondt vet du, å kjenne på de triste følelsene og minnene. Siden det har gått så bra med Veslemor og vi har en utrolig flott kontakt, så ser jeg hva jeg mistet med Veslefar, og det gjør bare drit vondt i hjertet. Jeg er så glad i han, men da han var på Veslemor sin alder, da hadde jeg mer en nok med meg selv. Trist? Ja!

Men det eneste jeg kan gjøre er å bære han i hjertet mitt og være der for han nå. Og når han bli eldre prate om det og be om unnskyldning.

En dag.

I am fighting for you

 • 25.10.2017, 21:46

I dag har jeg vært langt ned, langt nede i det møkkete, ekle fengselet. Ingen kontroll, og jeg har lurt på hvordan jeg skal komme meg opp igjen, jeg har ikke funnet svaret på det. Det som er så sykt er hvor obsessed jeg blir med et eller annet, jeg bare må flykte fra tankene eller så tar tankene over meg, og jeg havner på en måte i en boble.

Så idag prøvde jeg å starte en helt egen hjemmeside, med domene og hosting og hele pakka, jeg bare måtte. Jeg brukte flere timer, og penger, på å få det til, ironisk nok så faila det skikkelig, men jeg har ikke gitt opp, bare i dag.

Uansett, kaoset i hodet har gitt seg litt nå, og da klarer jeg å være i denne verden. Da klarer jeg å titte på Veslemor, og jeg tørr å føle, ta inn over meg hvor vakker, søt og utrolig nydelig hun er. Men kanskje det fineste er at jeg kan se hvor betatt og glad hun er i meg, akkurat nå er hun helt avhengig av meg og hun titter opp på meg med vakre mørkeblå øyne, hun smiler og det rører noe inne i meg, Jeg får tårer i øynene, og kjenner at jeg er takknemlig, og jeg kjenner at jeg ikke vil svikte henne eller Veslefar.

Jeg gjør mitt. Jeg går til psykolog, jeg spør om hjelp selv om jeg ikke liker det, jeg hviler selv om jeg heller vil gjøre masse, jeg.. så mye jeg.

Jeg tror at det jeg prøver å si er at livet er verdt å leve fordi jeg har en liten gutt og en liten jente som trenger meg. Jeg VIL være med dem, jeg vil være mammaen deres, jeg vil trøste dem, kjefte på dem, klemme dem, hjelpe dem og se de vokse. De er det mest verdifulle i livet mitt, og selv om jeg føler meg helt dritt i bøtta, så trenger de meg...

Sooo.. Guro is fighting on.. for a new day!

Forsvinner

 • 25.10.2017, 09:53

Hva vil jeg?

Krølle meg sammen?

Gi opp?

Slutte å sloss?

Jeg blir sliten av å sloss.

Hvorfor er jeg i kamp?

Kaos.

En uforståelig konflikt for mange.

Men for meg er det veldig ekte, brutalt, vanskelig.

Det er viktig at jeg vinner. Jeg må vinne. Hvis ikke blir jeg borte.

Forsvinner.

#psykiskhelse #psykisklidelse #blogg #hverdag #livet #leve #dikt #tanke #refleksjon

Hvorfor er du deg og jeg meg?

 • 24.10.2017, 15:02

Sett utenfra er det meg, men ikke innenfra. - Beate Grimsrud

Har du noen gang tenkt over at det er utrolig rart at du er deg? Liksom, jeg ser «ut» av mine øyne og jeg vet også akkurat hva som foregår oppe i toppen min, samtidig så ser du «ut» av dine øyne og vet akkurat hva som foregår oppe i toppen din, MEN jeg har ingen anelse om hvordan DU ser verden, hvordan den påvirker deg. Og hvorfor er jeg da meg? Ja, jeg vet at det har noe med DNA og slikt å gjøre, men allikevel, hvorfor er du deg og jeg meg? Skjønner du hva jeg mener? Hvorfor har jeg denne identiteten? Dette livet. Hvorfor? har jeg en bevissthet, hvorfor VET jeg at jeg er meg? Wow.

Er det ikke utrolig? Jeg føler jeg kan bli litt gal når jeg tenker slik, vi går alle rundt og vet at vi er den vi er, samtidig så vet vi ikke hvordan det er å være noen andre. Vi vet bare hvordan det er å være en person, tenk at vi alle har på en måte ett univers oppe i hodet vårt. Jeg har mitt og du har ditt, det er stort og innvikla, og utrolig rart.

Hvorfor har jeg ikke en annen identitet? Hvorfor endte jeg ikke opp med å være en annen? Det er så spesifikt, alt som har formet meg til å bli meg og deg til å bli deg. Hvorfor, liksom? Ble mye hvorfor her, men dette er noe jeg har tenkt på så lenge jeg kan huske. Hvorfor? Liksom. Bare ta en titt på dette vakre fjeset.

Hun er på vei til å danne sin egen kjerne, sin egen identitet, også er hun så liten og nydelig, men en dag vet hun at hun er seg, hun er hun. Det har så vidt begynt for henne, men snart er hun på en måte fast i seg selv, og det er utrolig spennende å tenke på.

Jaja? Hvordan ser du på livet? Hva slags tanker har du om det å være?

#familie #blogg #leve #livet #baby #eksistensielt #tanker #filosofere #vakkert #hverdag #tirsdag 

Vifte med stumpen

 • 24.10.2017, 09:20

Hellu pips!

Håper dere alle har fått en god natts søvn og er klare for en ny dag :)

Lillemor og jeg har overnattet hos søstern da jeg skal få fjernet en føflekk i dag. Gruer meg litt, ikke til selve fjerningen, men er så heldig å ha denne føflekken i... rumpa. Er liksom ikke noen annen måte å si det på.. Hehe.. Det er der den er liksom.

Anyways, så da gruer jeg meg litt til å vifte med stumpen foran en vilt fremmed mann da vet du :/ Jahh..

Sånn bortsett fra dette lille inngrepet så tenkte jeg å prøve å få tatt en del bilder mens jeg er her og også å få blogget om noen av temaene dere ønsket å lese mer om :)

Vi snakkes da :)

#hverdag #blogg #tirsdag #leve #livet #selfie

Plassen er bare din, Nos

 • 23.10.2017, 15:23

I dag gjør det vondt i hjertet. Jeg har, som flere av dere sikkert har fått med dere, en hund som heter Nos. Vel, hadde. Nos kom til meg i mai, akkurat i den perioden var jeg veldig dårlig, livsgnisten var borte, men jeg ønsket meg en hund og jeg lyste opp når jeg tenkte på det og snakket om det. 

Jeg hadde sett annonsen om henne på Finn.no flere ganger, men det hadde liksom ikke vært aktuelt, vi skulle jo snart få Veslemor. Men jeg trengte noe som kunne hjelpe livsgnisten å komme tilbake, "men du har jo en sønn, og nå en datter, og en god mann" tenker du kanskje, ja det har jeg, og jeg elsker dem over alt på jord, allikevel er "sykdommen" slik. Den er teit og den er vond, dum og uforutsigbar. 

Nos ble kjøpt på impuls, hun ble kjøpt fordi jeg trengte det. Og hun var bare så skjønn, så nydelig, morsom og liten, med underbitt og ører som sto litt hit og dit. Hun valgte liksom meg, hun satte seg i fange mitt og tittet opp på meg med nydelige brune øyne, velg meg liksom. Å få Nos hjalp meg opp igjen, og jeg begynte å bli bedre, bli klar for ny fødsel og slikt, men de siste månedene har hun forsterket noen av sine ikke så heldige trekk. Hun er VELDIG overbeskyttende ovenfor datteren min, og hun blir...ble veldig nervøs og usikker, territorial og aggressiv når andre, både hunder og mennesker, kom på besøk. Det har vært flere gråsonehendelser hvor hun har knurret og glefset, og det har blitt med det, men de siste ukene har det skjedd oftere, og i går så skjedde det mot meg, før har hun beskyttet meg, men nå angrep hun. Hun var en veldig nervøs og usikker hund, og vi gjorde så godt vi kunne for at hun skulle føle seg trygg.

Uansett! Hadetbra, lille Nos. Takk for at du hjalp meg en liten stund, du var vakker, nydelig, og veldig modig. Jeg er lei meg for at vi ikke kunne hjelpe deg til å bli en trygg hund, men sånn er det bare. Det gjør vondt fra brystet og ned i magen, du var så fin og søt, kvikk og flott. Jeg kommer til å savne deg.

Vesle Noser- doser, dosærn, nosærn, lille peanøtthjerne. Lille hunden min, du var bare min. Og nå gjør det vondt i hjertet, en liten tom plass, den plassen er din Nos, bare din. 

Hadet. 

#hund #Nos #livet #trist #savn

Mine forbilder

 • 23.10.2017, 11:07

Dette er mine forbilder. Jeg kunne skrevet flere blogginnlegg om hvor stolt jeg er over å være søstera til disse tre menneskene, fortelle hvor glad jeg er i dem og hvor bra de får meg til å føle meg.

Jeg digger å være sammen med dem, de får meg til å le, masse, og de hjelper meg å slippe meg mer løs, synge og gaule, skravle og være engasjert. De er unike på hver sin spesielle måte, de gjør meg glad.

De har alle vært der og støtta meg og familien min i en veldig tung periode, og de er her fortsatt.

Takk.

#søstre #familie #blogg #livet

Kvalm

 • 22.10.2017, 20:37

I dag gjør utfordringer meg kvalm

Kanskje du kan hjelpe meg?

 • 21.10.2017, 12:27

Hallo dere! Jeg trenger virkelig hjelp til noe. 

Jeg sitter her og ønsker å skrive om noe jeg bryr meg om, har en mening om, men hodet er så fryktelig rotete, det stopper opp, tanken kommer ikke lenger enn til ideen, også sier det "tuuuttt, her kommer du ikke lenger!". 

Det er noe dritt -.- :/ :) 

Jeg har hatt planer om å skrive om forskjellige ting som spontanaborten jeg opplevde, føflekken jeg skal fjerne (som også befinner seg på et litt prekært sted), ammingen, min mening om abort, spiseforstyrrelser, religion og ytringsfrihet, presset vi alle opplever i dag, ungene min, ja det er så mye jeg har lyst til å prate om, men jeg klarer liksom ikke å velge. 

Men kanskje du kan hjelpe meg? Nevn en eller to ting du ønsker at jeg skal skrive om så gjør jeg det :) 

Ønsker dere ellers en god lørdag, så blogges vi :) 

#blogg #helg #høst #hjelp #tema #foto #livet #lev #lørdag

9 kjappe fakta

 • 20.10.2017, 22:16

Hei dere! 

Jeg har en stund nå planlagt en bloggpost hvor jeg enten svarer på et par spørsmål om meg selv eller forteller et par ting om meg selv som ikke alle vet om, so here we go, da tar vi 9 kjappe fakta om meg. 

1. Jeg HATER smatting, uff, tidlige morgener og mennesker som smatter. Jeg blir så irritert, jeg kjenner det koker inne i meg bare av å tenke på det. 

2. Jeg har en hemmelig greie jeg gjør, som ikke kommer til å være hemmelig lenger etter i dag, men jeg spiller faktisk et skikkelig nerdete strategispill kalt Lords Mobile, haha.. Søstrene mine synes det er utrolig rart, men jeg har faktisk kommet ganske langt i spillet, og klarer liksom ikke å slutte.. (Ups, hehe..)

3. Jeg spiser sjokolade som et ekorn, ja, jeg tar liksom en bit av gangen av en bit sjokolade. Der er jeg og gubben veldig forskjellig, han tar alt i en jafs og jeg bruker en halv time på en liten sjokoladebit. Jeg spiser også veldig sakte, jeg er omtrent alltid ferdig med maten til sist hos svigers, og da har de gjerne venta en stund også, hihi. 

4. Jeg elsker å improvisere-synge. Bare synge med søstrene mine, eksperimentere med melodier, rapping (haha), opera, synge av full hals, også å danse til så klart ;) Ikke det at jeg kan danse, men..

5. Jeg har gått på Rytmisk Gymnastik, google det på You Tube om du ikke vet hva det er, det er bare en helt utrolig rå sport, og jeg var ganske flink om jeg kan si det selv ;) Hvertfall litt god :) 

6. Jeg elsker faget norsk. Hjerte <3 

7. Jeg hadde en lang stund et bitemerke i rumpa som jeg fikk av en av søstrene mine (Silje.) 

8. Når jeg blir dårlig, eller har en dårlig tid psykisk, så får jeg en skikkelig trang til å kjøpe noe (ofte dyre ting som hest, hund, og hus og slikt), jeg blir helt manisk etter noe nytt eller en forandring. Og det kan være utrolig slitsomt, for ofte så går jeg for det.

9. Jeg har faktisk aldri drukket eller smakt alkohol, snusa eller røyka. 

Det var 9 kjappe om meg, kanskje du vil dele noe om deg? Jeg vil gjerne bli bedre kjent med leserne mine så del gjerne :) 

Faceless

 • 20.10.2017, 12:52

A girl has no name, only many faces. 

Hva synes du? 

#blogg #foto #bilder #blackandwhite #fblogger #livet #faceless #helg #fredag

Bare sliten

 • 19.10.2017, 21:38

Hei dere!

Har ikke rukket å blogge før nå da det har gått i ett i dag. Våknet klokka 0900 av mannen som sa at nå måtte vi dra om 15 minutter, torsdag er turdag i barnehagen, så da må alle være der til 0930. Og siden mannen og jeg hadde planlagt å gjøre et par ting sammen i dag så ble det en hektisk morgen.

Aii.. Vet du, jeg er sliten.

Hvordan har dagen din vært??

Dagens frokost.

Amme tid, gjør ikke annet på kvelden egentlig.

#amme #hverdag #mamma #blogg #livet

Inspirerende høstbilder

 • 18.10.2017, 20:00

Elsker høsten. Den er bare så utrolig nydelig :) 

#høst #bilder #foto #kamera #blogg #fotoblogg #hverdag #stemning

Gud tåler at jeg skriker, heldigvis

 • 18.10.2017, 10:25

Etter fødselen jeg hadde i fjord så havnet jeg, som de fleste nå vet, i en fødselsdepresjon, som igjen førte til en fødselspsykose. Jeg var innlagt, og familien min og jeg hadde et tøft år. Jeg er kristen, og mange mener at Gud burde være en trøst i en slik periode, men ikke for meg.

Har jeg i denne perioden vært lykkelig i min tro? Nei! I mitt forhold til Gud? Absolutt ikke! Har jeg hatt mye fokus på Gud og tro? Nei, tvert imot. Og dette har jeg følt har vært nesten litt galt, enda en strek i livet. Enda en dritt ting jeg ikke har fått til. Jeg har hatt mest lyst til å skrike til Gud, kjefte, fortelle at dette er ikke greit, jeg orker ikke flere krav og mål som skal nås, jeg orker ikke å være god, når jeg bare føler meg vissen og gammel. 

Jeg skriker. Jeg kjefter og skriker på Gud. Hvorfor havnet jeg i denne situasjonen? Hvorfor tillater du så mye vondt? Hvorfor, hvorfor, hvorfor?

 Før ville det ikke slått meg inn å snakke slik til Gud, jeg ville klaget til Gud, men ikke på Gud. DU har tatt freden fra meg, Du har ført meg bak lyset, Jeg trodde du skulle være der? Er det ikke det du har lovet?? I stede har du murt meg inne, du hører ikke når jeg roper, jeg føler meg alene og ensom. SELV når jeg skriker og roper om hjelp, så stenger du meg ute Gud!

Skrikene mine gir orden i kaoset.

Jeg skriker og skylder på Gud. Jeg skriker og gråter. 

Og Gud tåler det. Heldigvis.

FY søren, her var jeg sliten. 

#sliten #blogg #Gud #skriker #psykisklidelse #hverdag

 

 

Ta en titt!: Ukens VSCObilder

 • 17.10.2017, 20:05

Just because I want to.

Jeg bare elsker å redigere bildene jeg tar med iphonen, og jeg bruker ofte et program kalt VSCO. Jeg vet at kvaliteten ikke blir tipp topp, men vet du, det gjør ikke så mye.

Enjoy! :)

#vsco #bilder #foto #blogg #hverdag #enjoy #tirsdag

Når vi seirer

 • 17.10.2017, 10:03

I går så vant jeg. Jeg hadde hatt en litt tung dag, litt trøtt egentlig og på kvelden dro jeg ut for å kjøpe litt snacks til gubben og meg. Da jeg satte meg i bilen merket jeg at et eller annet bare kom over meg, angst eller depresjon, noe akutt hvertfall. Jeg følte meg dårlig innvendig, ja, det føltes ut som om jeg var på vei til å få et eller annet anfall. Jeg følte meg som en gal der jeg satt i bilen på vei til butikken, ristet på hodet, små diskuterte med meg selv.

Jeg ble sint. "Nei!" Tenkte jeg. Dette vil jeg ikke, dette har jeg ikke lyst til, jeg har ikke tenkt til å bare stupe ned i det mørke gjørmehullet og la det kvele meg, la det tørke ut livsgleden. 

Aii.. Da er det godt å ha en gubbe som kan lytte. Da jeg kom tilbake fra butikken gikk jeg opp på rommet, gråt litt, snakket om at jeg var redd, at jeg ikke ønsket å bli tappet for energi, fortalte at jeg var sint, frustrert, engstelig, lei meg. Jeg er så glad i den mannen, for alt ble liksom bedre etter at jeg fikk snakket. Vi seiret liksom.

Og i dag så er alt bedre. Og jeg håper det forblir sånn, at det blir den gang da, og hver gang når.

Når vi seirer.

#høst #seier #psykiskhelse #helse #psykisk #tirsdag #hverdag #foto #bilde #blogg

living It

 • 16.10.2017, 11:39

Hei dere! 

Håper helgen har vært deilig for alle her inne og at dere er klare for enda en ny uke. Etter at jeg fikk barn føler jeg at tiden bare, ja den bare passere forbi liksom, og jeg får nesten litt angst av det, jeg får liksom ikke stoppet opp og bare bli i tiden. Husker dere hvordan det var da vi var yngre? Jeg husker at en uke, en måned, et år bare gikk så utrolig sakte. Det tok så lang tid å komme seg fra en uke til en annen, og nå så bare svisj... Aii..Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne hoppe tilbake, nyte de gode øyeblikkene en gang til. Leve livet en gang til.. Hahah, jeg snakker akkurat som om livet snart er slutt, men det er det jo ikke, det er masse som skal skje før jeg, vi, ikke er her lenger. Mange gode ting, og vonde ting, tårer og smil, livet skal skje litt til, og det er jeg glad for. 

Etter at jeg ønsket å være borte, ta livet mitt i fjord sommer, så har det blitt så viktig for meg å leve livet, fokusere på at det er et liv som jeg har fått for å leve. Vi har alle fått det og vi skal alle leve det forskjellig, men det skal leves. Pust, ånde, liv, livsglede har blitt så utrolig viktig for meg, for jeg har kjent på hvordan det er å være død innvendig, eller fanget inne i seg selv, og det er en så stor kontrast mot det å ha liv og skaperglede inne i seg. 

Og dette er grunnen til at jeg blogger, jeg forteller om de gangene hvor det ikke er så mye liv, men også om de gangene kreativiteten og lysten på å leve kommer, gjennom bloggen får jeg utløp for mye av det kreative, bilder, tekst, komposisjon. Alt dette kommer fra noe inne i meg som bare har lyst til å leve, le og lage. Livsglede. 

Og jeg elsker det, jeg elsker de gangene Guro slippes fri. 

Jaja, jeg håper dere alle får en flott mandag, og fortell meg gjerne om hva du gjør som gir deg livsglede :) 

#blogg #leve #livet #kreativ #foto #bilder #bb #vakkert #livsglede

Dere gjør meg lykkelig

 • 15.10.2017, 23:04

Kjære familien min,

Nå ligger jeg her i senga, mannen, du har sovna, det har veslemor også. Hun ligger trygt mellom oss med armene slått ut, så fredelig og rolig. Det blåser ute, kald vind, og jeg er glad og takknemlig for denne dagen, for at dere sover trygt her inne, mens verden er urolig der ut. Trygghet.

Veslefar sover også, fredelig i senga si. Vi har kost oss i dag, titta på verden, pratet, smilt og ledd. Han har vært høyt og lavt, glad og lei seg, hele følelsesspekteret har vært med i dag.

Jeg er så glad i deg mannen min og den flotte familien vår <3 Dere gjør meg lykkelig!

#lykkelig #blogg #familie #glede #søndag

S+S = Sant

 • 15.10.2017, 18:26

Søndag+ Sognsvann = Sant.

Jeg forstår godt hvorfor folk liker Sognsvann, det er en akkurat passe tur, ingen bakker og gode stier å gå på. Bare deilig egentlig, også utrolig praktisk for småbarnsfamilier som trenger vogn for å komme seg ut i litt mer natur.

Har liksom ikke så mye mer å si enn: Søndag er deilig.

Den beste følelsen

 • 13.10.2017, 19:31

Jeg titter på deg mens du leker, du har ikke sett meg enda, men jeg vet at du snart løfter på hodet og vil titte inn i øynene mine. Det vil gå et lite sekund før du kjenner meg igjen og så vil du slippe det du har i hendene, smile stort, stabbe deg opp på bena og komme mot meg med hendene rakt ut.

Den følelsen.

Jeg er glad for å se deg også lille venn.

Tenk at det kan være så koselig å hente Veslefar i barnehagen :)

#barn #familie #barnehage #blogg #helg #veslefar

Feel good blogg for deg som har det rotete

 • 13.10.2017, 11:34

Haha! Om du har klikket deg inn på bloggen i håp om at noen kan vise en litt annen, en litt mindre perfekt side av hverdagen så har du kommet til riktig sted. Jeg bor jo som flere av dere vet hos foreldrene mine og de har alltid et prosjekt på gang, noen ganger handler det bare om å ommøblere, mens andre ganger, som nå, så bygges det et tilbygg, eller en generasjonbolig her, og da settes hele huset på hodet. Så enjoy folkens, kos dere med rotebilder, dette er livet og det skal synes at vi lever, ikke sant? 

Ps. Mamma, jeg vet at du leser, og kanskje blir litt gærn på at jeg deler disse bildene, men pust, det går helt fint ;) 

#rot #oppussing #blogg #hverdag #fredag #familie #feelgood

Yes, jeg skal betale mer for barnehagen!

 • 12.10.2017, 21:13

Småbarnsfamiliene er blant budsjetttaperne skriver NRK. Yes, det liker vi.. ikke. Dyrere barnehage, men ingen økning i foreldrefradrag eller barnetrygden og dyrere skatt til gøy og morro, altså ting som buss og kino, gjør at det blir dyrere å være en familie med små barn. Du har nok å tenke på som foreldre om du ikke skal bekymre deg enda mer for økonomien og hvordan å få den til å gå opp. Jeg og mannen har til sammen 150% stilling og med det så lever vi helt greit, men ikke så greit at regjeringen bare kan øke her og øke der.

Jeg har ikke tenkt til å lage så fryktelig ståhei rundt dette, men jeg synes liksom barnehagen var dyr nok fra før av jeg, men for all del jeg kommer til å betale. Bare ikke forvent at jeg skal juble over dette, jeg som alle andre liker å beholde så mye penger som mulig i min egen lomme ;) Også hadde det vært en fordel om kollektivtrafikken ikke ble så fryktelig mye dyrere, for jeg synes den er dyr nok fra før, jeg har til og med en egen sparekonto som er ment for kollektivtrafikk.

Oh well, vi har lov til å klage, har vi ikke? Hva tenker du om det nye statsbudsjettet? :) Fortell gjerne hva du mener :)

#barnehage #politisk #hverdag #blogg #familie

God Morgen!

 • 12.10.2017, 10:59

God Morgen!

Stikker innom for å si hei, og ønsker dere alle en god dag! :)

#blogg #godmorgen #hverdag #foto #bilde

Psykologbesøk og RAW- format

 • 11.10.2017, 13:05

Hei dere! 

I dag har jeg lest meg litt opp på hvordan å ta gode bilder, og også hvordan å redigere bilder i RAW- format, må jo si at jeg er ganske grønn på det området, men det er bare så utrolig morsomt å drive på med. Jeg ønsker jo å ha en god kvalitet på bloggen, både på det som skrives og bildene som blir tatt. Jeg har delt en del mobilbilder på bloggen og jeg ser at kvaliteten ikke er helt god, men til mitt forsvar så ser de mye bedre ut på mobilen. Haha, ja... 

Jeg har også lastet ned gratisprøve av photoshop, tror nok det blir litt for dyrt å kjøpe det nå i første omgang, men jeg får i hvertfall prøvd det litt ut da ;) 

Ellers så var jeg hos psykologen i går, og det var.. tøft.. jeg har så mye tristhet inne i meg som jeg bare dytter vekk, men når jeg forteller noen hvordan jeg har det og hvordan det er å være Guro, ja da føler jeg meg så fryktelig trist, ensom og fortvilet. Det er akkurat som om jeg ikke er meg, Guro er liksom fanget inne der, i fengselet et sted, og jeg vil gjerne slippe henne ut, men vet ikke hvordan. Det høres kanskje litt sprøtt ut, men det er nå slik det er da. 

Jaja, alle andre deprimerte og ikke deprimerte der ute, dere får ha en fin dag, så snakkes vi :) 

#foto #bilde #hverdag #depresjon #blogg #blogger 

En mors betraktninger

 • 10.10.2017, 14:40

Å titte inn i øynene dine veslemor er noe av det beste jeg vet. Du har nå begynt å smile, følger meg fra gulvet på alle bevegelser i rommet, småpludrer og har så vidt begynt å rulle deg til siden. 

Du er så vakker. Og så helt ulik meg, du har mørkt hår, masse hår, og dype blå øyne, men jeg liker det, at du er deg. Du er så nydelig <3 

#mamma #livet #foto #blogg #hverdag #baby #familie

Gud og sånt.

 • 09.10.2017, 20:07

Hallo, hallo dere! 

Jeg begynner bare rett på sak jeg, for det har seg slik at jeg har så mange tanker, ønsker og drømmer for tiden. Jeg ønsker å dele, bli sett, ta bilder og skrive. I dag har jeg tenkt og planlagt hvordan å skrive om et emne som er litt personlig, nemlig troen min. Det har vært litt vanskelig for jeg har liksom ikke visst hvordan å starte, men men, here we go! 

Jeg har vokst opp i en kristen familie, og jeg har selv valgt å tro på Gud og Bibelen fra ganske tidlig alder, men jeg gikk også veldig fort inn i en mild "fanatisk" tankegang da jeg begynte på ungdomskolen. Drikke var galt, banne var galt, snakke om sex var galt, mange av de tingene som former tenårene var galt, jeg ønsket, og her bruker jeg noen ord som er veldig vanlig blant kristne, å gjøre "Guds vilje". 

Tenk deg å leve et liv hvor du ønsker å gjøre andres vilje, hvor det er ditt største ønske, og tenk deg at du feiler gang på gang. Jeg har store deler av livet mitt ikke følt at jeg er bra nok, jeg har ofte skuffet meg selv, følt at jeg har skuffet foreldrene min og også følt at jeg har skuffet en gud. Jeg har hatt et kart i hodet hvor jeg har prøvd å unngå alle minene, farene, hodeskallene. Og det er her mange kanskje forlater sin tro, eller forlater seg selv, fordi de føler at de ikke kan leve opp til det en tror blir krevd av enn som kristen eller som menneske. Du må være ditt og du må være datt, du kan ikke gjøre sånn, men du må gjøre sånn. 

I mange kristne kretser så er det et mål å kunne "forkynne", snakke om Gud til andre, da er du liksom flink, og dette er noe du som kristen bør gjøre og bør like. Jeg har aldri likt det. Aldri. Jeg har syntes det har vært flaut og ubehagelig å bare ut av det blå snakke om Gud og Bibelen med andre mennesker, med en venn er helt greit, men å føle seg presset til å gjøre noe religiøst bare fordi det skal gjøre deg god, det synes jeg er helt forferdelig. 

Etter at jeg ble lagt inn på psykiatrien i fjord har jeg bedt veldig lite, jeg har gått lite i kirken, og tenkt veldig lite på Gud. Og jeg har oppdaget en ting, det er ikke Gud som har stilt alle disse rare "kravene" til meg, det er religion. Religion, og mennesker som har tolket min religion, har fortalt meg at jeg bør spise sunt, trene, gå pent kledd, be til Gud, smile, gi penger til veldedighet, snakke med noen om Gud, evangelisere, synge, synge pent, spille et instrument, bruke evnene mine til Guds ære (en annen veldig kristen frase btw), lese bibelen, kunne bibelvers utenat, vokse i troen, komme nærmere Jesus, bli venn med Jesus, følge Jesus. Bahhhhh! Hva betyr egentlig alle disse tingene? 

Det river i meg innvendig. Men dette er ikke Gud, det er mennesker. Bare se på den ikke- kristne verden; tren, spis sunt, vær grei, smink deg, gå i riktige klær, vær morsom, vær vellykket, få deg en utdannelse, ei noe dyrt, vær original, vær deg selv. Vi mennesker bare ELSKER å sette krav til oss selv. Vi higer alltid etter å være mer enn vi egentlig er.

Men det er akkurat slike krav som gjorde meg syk. Gud gjorde meg ikke syk, mennesker gjorde meg syk. Jeg gjorde meg syk, og jeg kjemper mot dette hver dag. Kartet mitt, som jeg har levd etter så lenge, det må jeg kaste bort, også må jeg leve slik Guro vil, for, siden jeg er kristen, så tror jeg jo på Gud, og det jeg tror aller mest på er at livet jeg har fått, som vi alle har fått, det er en gave. Og den gaven den er min, ikke Gud sin, ikke noen andre sin, bare min, og livet mitt det ønsker jeg å leve, leve slik jeg vil. 

Snart.

 • 08.10.2017, 09:14

Lille veslefar, du er blitt så stor. Jeg tittet litt på bilder av deg her om dagen, du var vel rundt 3 måneder, og så fort tiden har gått. Nå prater du snart, du kommuniserer så fint med ord som mamma, pappa, natta, mvann (vann), dikke (drikke), takk, og yndlingsordet nei. 

Du har begynt å gi kos når vi spør om det, du løper inn i armene våres når vi henter deg i barnehagen, du smiler når vi kommer inn på morgenen og du vet AKKURAT hva du vil. Og om du ikke får det som du vil, ja da får vi høre det.

Du er så god lille venn, og jeg tror at jeg skriver her om det for å lette litt på samvittigheten, for når jeg titter på bildene av deg fra da du var baby, ja da stikker det i hjertet mitt. Jeg skulle gjort omtrent hva som helst for å få den tiden tilbake med deg. Du vokser så fort, og jeg blir helt stressa, snart begynner du på skolen, snart tar du kanskje med kjærester hjem, snart får du lappen, snart gifter du deg kanskje, snart blir jeg bestemor...!!! Okey, kanskje ikke helt enda, men jeg synes du vokser så fort. Alt for fort. 

Du er over 1 og 1/2 år nå. Og jeg er veldig glad i deg. Vesle storebror. 

#blogg #storebror #hjerte #helg #foto

Trening gjør meg vellykket, eller?

 • 07.10.2017, 17:05

Hallo folkens!

Det har vært noen tøffe dager for denne dama her, men nå tror jeg at formen er litt tilbake igjen... snart. Jeg takler ikke å få for lite søvn, da går jeg rett i zombikjelleren og blir der i noen dager. Det har blitt dårlig med trening denne uka også, men jeg prøver meg på en bedre og mer vellykket treningsuke til mandagen, ikke det at å trene gjør meg vellykket (selv om jeg på en måte tror det), jeg har bare lyst til å få litt bedre kondis og bli i bedre form.

Æsj, jeg motsier meg selv, og juger litt, så klart er det underliggende motivet med treningen at jeg ønsker å se mer smashing ut enn det jeg gjør nå, altså jeg kan jo prøve å lure meg selv og si at målet med treningen er å bli i bedre form, men helt ærlig? Jeg liker ikke kroppen min noe særlig, og det er bare så teit. Tenk at jeg også må ta dette opp på bloggen: "Jeg føler meg ikke bra, men målet er å være fornøyd med meg selv." Hallo!!! Hvor mange blogginnlegg må skrives og hvor mange mennesker må prøve å like seg selv som de er før vi finner ut av hvordan man klarer det?

Ai, ja, nei... Jeg prøver da, og det håper jeg du gjør også, om du sliter med dette. Kanskje har du noen tips til hvordan man kan akseptere seg selv og være mer fornøyd med sin egen kropp og personlighet? Tips tas gjerne i mot.

:) 

Ps. Se på dette, det er så mye... vakkert i livet.

#trening #blogg #hverdag #vellykket #livet 

Når katt og hund leker

 • 07.10.2017, 11:30

Hei, hei dere!

Nå har jeg lagt ut to dystre innlegg på rad så da tenker jeg det er på tide med noe litt mer lystbetont :) Dere har kanskje fått med dere at mannen og jeg eier en katt som heter Jeanne D'arc, vi kaller henne bare Pus, og et hund som heter Søtnos, vi kaller henne Nos eller Doser'n. Uansett, disse to har blitt veldig glad i hverandre, ja, de har vel egentlig blitt lekekamerater, og her om dagen fikk jeg knipset noen bilder av leken deres. 

Noen vil kanskje mene at jeg driver med dyreplageri, men jeg kan forsikre dere om at pus er med på leken. På kvelden er det ofte hun som erter på seg hunden og de løper frem og tilbake inne i huset og lekeslåss. Er de ikke søte? Og om du lurer, ja, Nos har et ekstremt underbitt, men plages ikke noe av det ;) 

Vi snakkes!

 

 

 

#katt #hund #helg #dyr #foto #blogg

Hvorfor får du ikke sove, Guro?

 • 06.10.2017, 01:11

Hvorfor får du ikke sove, Guro? Hvorfor ligger du der våken? Hvorfor strammer du skuldrene dine? Hvorfor er ansiktet bekymret? Hvorfor føler du en indre uro? Hva handler den om? Hvorfor rister du på beinet? Blir uroen borte?

Hvorfor er du kvalm? Og hvorfor spør du hvorfor? Hvorfor er du så utilfreds? Hvorfor er det vondt i hjertet ditt? Hvorfor blir verden oppe i hodet ditt så stor og uovervinnelig? Hvorfor nå?

Hvorfor gråter du ikke? Hvorfor funker ikke sovepilla? Hvorfor ligger du der helt stille og bare føler? Hvorfor skriker og hoier det slik inne i deg? Hvorfor er natten så fryktelig ensom, fylt med stumme ekko? Hallo...?

Stille.

Hvorfor, Guro?

Jeg vil ikke svare. Jeg vet ikke.

Jeg vil at det skal bli morgen.

Jeg har bare lyst til å gråte, men er ikke frisk nok

 • 05.10.2017, 09:41

Jeg har lyst til å gråte.

Denne uka startet med migrene, fortsatte i går med omgangssjuken, og toppet seg i natt med at ungene våknet om hverandre etter at jeg endelig fikk sove klokka 0130.

Jeg har lyst til å gråte fordi det ikke er noe energi i kroppen i dag. Det er tungt, kjipt og vanskelig å bære seg selv.

Jeg har lyst til å gråte fordi jeg ikke klarer å være den mammaen jeg ønsker å være. Jeg er bare sliten, trøtt og bortreist i mitt eget tankevirvar.

Jeg har lyst til å gråte og si BLÆ. Blæ, dumme depresjon, blæ dumme kropp, blæ, blæ, blæ!!!

Sorry folkens, jeg er sinna her jeg ligger og synes synd på meg selv.

Jeg har bare lyst til å gråte... men jeg klarer ikke fordi jeg ikke er frisk nok i dag.

Flower blog

 • 04.10.2017, 22:02

Når verden er vakker :)

#blomster #blogg #hverdag

Ikke helt A4- Dette synes jeg er flaut!

 • 03.10.2017, 15:53

En liten filmsnutt (endelig) om en ting jeg skammer meg litt over og synes er litt flaut :) Fortell meg gjerne hva du synes!

Treningschallenge- uke 2

 • 03.10.2017, 10:30

Ny uke! Ny treningsplan! Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle fått trent i går, men vet du, jeg fikk det til :) Her er opplegget for uke 2, denne gangen er det det samme opplegget alle tre økter.

Økt 1, 2 og 3:

5 min gange > 1 min jogge / 1 min gange x 4 > 2 min jogge / 1 min gange x 2 > 1 min jogge / 1 min gange x 2 > 5 min gange.

Til sammen 28 min.

Jeg følte egentlig at økta gikk ganske bra, tross migrene dagen før og det at jeg var veldig sliten :) Jeg hadde også lastet ned en episode med Friends, noe som fikk tiden til å gå (jogger på tredemølle da så klart), så det hjalp jo litt på motivasjonen.

Uansett, ha en flott tirsdag alle sammen, så prates vi!

(Legger ved et bilde av den flotte pusen vår.) :)

Del din reise!

 • 02.10.2017, 09:56

Reisen.

Da jeg var yngre forsto jeg ikke at livet er en reise. Du leser om det, hører om det, blir fortalt, kanskje ser det til og med. Men jeg forsto det aldri.

Nå. Nå ser jeg det, jeg utvikler meg, ser mennesker rundt meg utvikler seg, jeg forstår mer om meg selv og hvordan alt henger sammen. Jeg blir veldig nysgjerrig på andre menneskers liv, hvordan ser reisen deres ut, hvorfor oppfører de seg som de gjør, hvordan har reisen formet dem?

Noen ganger føler jeg at livet starter her, nå. Tiden før, barndommen og ungdomsårene, var bare en forberedelse, det er nå jeg lever helt selv, eller er det slik?

Reisen. Klisje? Kanskje. Sant? Ja.

God mandag folkens. Ønsker du å dele din "reise"? Dele hvorfor du er den du er i dag, dele hvem og hva som har formet deg? Send mail til gmedvardsen@gmail.com eller melding på facebooksiden @Guro Edvardsen

(Det blir så klart holdt konfidensielt.)

#reise #blogg #livet #hverdag #mandag #del

En annen ting jeg hater

 • 01.10.2017, 15:55

Migrenetryne.

Dagen i dag startet med migrene klokka 0430 på morgenen, jeg drømte at jeg hadde vondt i hode, men etterhvert som jeg våknet forsto jeg fort at det ikke bare var i drømmeland skallebanken befant seg.

Ai! Har jeg fortalt dere at jeg hater migrene? Jeg pleier å få det etter stress og for lite søvn, noe det har vært en del av denne uka som har gått. Jeg har jo gjort bloggen "offentlig", og synes at det har vært veldig morsomt, men det har også okkupert tankene mine og gjort meg stressa. Så nå må jeg bare puste ut, ikke tenke så mye, og poste det jeg vil, når jeg vil :)

Uansett, resten av dagen, etter at migrenen slapp, har gått til sofasliting og potetplukking.

Hva har du gjort i dag? Og har jeg noen lesere som også sliter med migrene?

:)

Haha! En daff gjeng :) #søndag #blogg #helse #migrene #livet

Her bor det lykkelige barn!

 • 01.10.2017, 14:55

Veslefar har lekt og kost seg på morgenen, og det synes :)

Og over til noe helt annet; jeg har nesten gjort meg ferdig med en vlog, men sliter litt med å få den eksportet, så den kommer nok i løpet av uka :)

Anyways, ønsker dere alle en god søndag

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no