hits

Enda en liten nyhet

 • 30.11.2017, 21:50

//reklame//

Hei dere, og god kveld!

Håper dere har hatt en fin dag, her har vi slappet av litt, vært en tur i Lillestrøm og nå slapper vi av(igjen) foran TV’en.

Stikker egentlig bare innom for å fortelle dere at jeg har blitt med i en Snapchatgruppe som heter @mentalehjerter. Jeg ønsker å nå ut til flere om hvordan hverdagen med depresjon og mammarollen henger sammen. Kanskje kan jeg til og med hjelpe noen som kjenner seg igjen :)

Dette er den offentlige «statementen» for gruppa:

"MentaleHjerter er en gjeng med fantastiske jenter som ønsker å fremme og offentliggjøre flere aspekter ved psykisk helse. Vi er alle bloggere som sammen deler en hverdag på snapchat. Hovedfokuset vårt er psykisk helse - oppturer, nedturer, utfordringer, tips, våre verktøy, vår hverdag og emner som engasjerer oss. Målet vårt med denne kontoen er å nå ut til andre som sliter med psykisk helse. Vi ønsker å offentliggjøre, fremme og fjerne tabu rundt temaet psykisk helse.

Alle jentene i vårt team har ulik bakgrunn; drømmer, tanker, meninger og sine interesser. Sammen har vi et mål om å nå ut til andre i like situasjoner, skape et sterkere forhold til en hverdag som psykisk syk og bryte dette tabubelagte temaet. Å vise sine sanne følelser usensurert, er et av våre store mål - på gode som vonde dager.

Hvorfor ønsker vi gjøre dette?

Først og fremst ønsker vi offentliggjøre dette tabubelagte temaet. For det andre finnes det en stor andel barn og unge som sliter med psykisk helse. Depresjon, mobbing, ensomhet, følelser, interesser, hverdag, kropp osv. Vi ønsker bruke vår snapchat-konto til akkurat dette - vise den sanne jeg. Der vi er oss selv fullt og helt, er åpne om gode og vonde følelser og tanker, kommer med tips fra erfaringer, hjelper andre og ikke minst vise at du ikke er alene i denne verdenen. Åpenhet er viktig, derfor når vi frem personlig, men på en offentlig plattform. Snapchat var det vi følte passet oss best, enkelt og greit.

Hvordan fungerer det?

Hver jente i teamet vårt får én dag i uken hver, 24 timer. Der de kan dele videoer og bilder med tekst på vår mystory. Personer som ønsker å følge oss, kan legge til vår konto @mentalehjerter på snapchat og instagram. Instagram-kontoen vår tenker vi å bruke nå og da, der kan vi dele tips og erfaringer. Men det er snapchat som blir får hovedplattform, der vi ønsker å inspirere og motivere for vårt tema."

Følg oss gjerne! Dette blir gøy, ærlig og ekte :)

Natta, og vi snakkes :)

#mentalehjerter #blogg #blogger #snapchat #hverdag #moro #livet #torsdag

Jeg er uenig med deg

 • 30.11.2017, 11:33

Den lille bønna

Jeg husker da jeg var gravid med sønnen min, vi hadde gått igjennom en spontanabort og nå var jeg gravid igjen. De første åtte ukene tok jeg med knusende ro, jeg prøvde å distansere meg fra hele grei, det kunne jo hende vi spontanaborterte igjen. Men så, en mandags morgen i september, klarte jeg ikke å leve i uvitenhet lenger, jeg måtte bare vite om det var liv inne der eller ikke. Jeg sto opp av sengen, fant en privat klinikk på Oslo City og fikk time samme dagen. Vi var nok litt nervøse begge to, hva om vi ble like skuffet som sist? Hva om det ikke var noe der? 

Vi satt heldigvis ikke så lenge på venterommet, som jeg kan huske hvertfall ;) Og jeg var nesten ikke forlegen da jeg skjønte at vi måtte sjekke vi vagina (som det så pent heter) for å få se om det var liv. Spent. 

Og der, inne i magen min lå det en liten bønne, så utrolig liten, men også så fantastisk fin og vakker. Jeg var letta, eller VI var letta, den lille i magen var der, og den hadde det bra, alt så bra ut og alt var som det skulle være.

Grunnen til at jeg deler dette

Jeg leste akkurat et blogginnlegg av en toppblogger som mente at om hun hadde blitt gravid nå ville hun tatt abort fordi hun ikke ville vært den moren hun selv ønsker å være for barna sine. Hun skriver også at om hun forteller dette til folk opplever hun at flere nesten blir sinte og ser på henne som en morder. Jeg kan forstå at vi alle skal få lov til å ha våre egne meninger og tanker, men da bruker jeg min rett til å si at i dette tilfellet er jeg STERKT uenig i at abort er greit. Det finnes så mange forskjellige situasjoner hvor abort kanskje er greit, men dette er ikke en av dem. 

Jeg er helt enig i at det er hennes egen kropp, og hennes eget valg. MEN når hjertet til bønna begynner å banke når du bare er seks uker på vei, så har du ikke lenger bare ansvar for ditt eget liv, men også et til. Det er ikke lenger bare din kropp, du deler den med et levende vesen som trenger deg for å leve. Ja, vi bor i Norge, og ja, jeg er enig i at kvinner skal få bestemme selv om de vil ta vare på et barn eller ikke, men hvor høyt betyr retten til liv? Hvor mye eller lite er et påbegynt liv verd? 

Og hva vil det si å være en god mor? Eller å være godt nok utrustet som mor? Jeg vet ærlig talt ikke. Følte jeg meg klar til å bli mamma? Både ja og nei. Det hele koker vel ned til hvordan vi ser på livet. Når starter livet? Hvilken rett har man når hjertet har begynt å banke? Hvilken etikk går vi etter? Er det rett å "ta" et liv fordi du kan bli en mye bedre mamma i fremtiden? Eller er det hmm. "bedre" for et foster å ikke leve i det hele tatt fordi den kanskje vil få en mor som ikke lever opp til sitt potensiale? 

Min kropp, - bla, bla, bla -

Jeg vet ikke. Jeg tror kanskje at det som.. hmm.. irriterer meg, eller som plager meg, er argumentet - jeg bestemmer over min egen kropp. Altså, bla, bla, bla.. den begynner å bli gammel, kanskje vi kan tenke litt dypere og litt mer over det vi snakker om? Ikke bare - dette er min kropp- ? Det er så stort fokus på meg og mitt, hva jeg har rett til og hva jeg kan gjøre fordi jeg vil, altså jeg er der på mange måter selv. Men en del av det å bli mamma er å gi avkall på akkurat dette -min og mitt- det er en mulighet til å sette noe høyere enn seg selv. Å bli mamma handler ikke om å være god nok eller bra nok, det handler om ansvar, å ta ansvar, å få ansvar. 

Hele innlegget hennes virker for meg litt lite gjennomtenkt. Jeg er jo mamma selv, har opplevd en spontanabort, og har opplevd det å se en bitteliten bønne ha et hjerte som banker, jeg vet hvordan et lite liv ser ut. Jeg tror at det jeg ønsker å si er at vi skal få lov til å være uenige, og jeg synes det er greit at vi kan bli sinte når noen mener at det er greit å ta abort fordi man har potensiale til å bli en bedre mamma senere. Bloggeren skriver at dette ikke er en selvisk og egoistisk tanke, men er den virkelig ikke det? Den handler jo mer om selvet, enn barnet som eventuelt ville blitt født. 

Jeg merker at jeg må tenke mer på dette, det finnes så klart flere argumenter på begge sider, men jeg følte virkelig for å skrive min reaksjon til innlegget jeg leste. Jeg synes bare det virker så.. typisk.. for den tiden vi lever i, så mye fokus på.. hmm.. ens egen eksistens og jagen etter å være bedre, best- være den beste versjonen av seg selv.

Oh, well.. Nå tror jeg at jeg har skrevet nok om dette. 

Hva tenker du? Har du lest blogginnlegget? Er du enig eller uenig? 

 


Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER 

#uenig #mening #ytring #abort #livet #verdifullt #blogg #blogger #hverdag #torsdag #verdi #gibeng #mamma #familie 

En småtøff dag

 • 29.11.2017, 20:22

Hei, og god kveld kjære lesere! 

Jeg har, som dere kanskje har forstått på de to siste blogginnleggene, hatt en litt småtøff dag i dag. Jeg har liksom ikke hatt det helt forferdelig, men jeg har vært.. hmm.. dårlig, på en måte. Jeg merker som regel at jeg er "dårlig" når jeg får en trang til forandring, prøve noe nytt, være drastisk. Plutselig vil jeg begynne med å selge ett eller annet på nett, kanskje vil jeg flytte et sted eller jeg får en intens trang til å ville kjøpe meg noe. I dag har vært en slik dag, jeg har vært desperat etter forandring, etter noe spennende, noe å glede seg til, planlegge. Det er alltid slitsomt når jeg får det slik for jeg klarer ikke å tenke på noe annet, jeg blir helt fanget i tanken eller følelsen. 

Men i dag, i dag har jeg seiret atter en gang, for i dag tok jeg tanken til fange, og det føltes utrolig digg. Etter noen timer med angst og tanker om at jeg ikke er fornøyd med livet som det er så klarte jeg å se at livet faktisk er ganske bra nå. Jeg og mannen, vår lille familie er på vei et sted, vi kommer oss dit vi vil etterhvert. En dag bygger vi kanskje et eget hus, eller leier en egen leilighet, ja hvem vet, men akkurat nå er vi en familie, og som jeg elsker familien vår. Familien min <3 Vi er bra sammen. 

Så utrolig deilig det er. Uff.. får litt tårer her, men jeg blir så glad over at jeg gjør fremskritt, jeg blir så glad for at jeg ser at å kjempe funker. Jeg har mine mål som jeg har fortalt om her på bloggen, men de skal ikke få ødelegge livet jeg lever nå. Ting går fremover selv om det går sakte, også så sinnssykt sakte det går, noen ganger føles det ut som det er en snegle som drar meg mot målene mine, glede og lykke. 

Til slutt vil jeg bare takke alle som kommer innom og leser, om du legger igjen en kommentar eller ikke så setter jeg pris på alle som tar seg tiden, det betyr veldig mye for meg. Jeg merker at jeg prøver å skifte litt fokus, på mange måter så ønsker jeg med denne bloggen å kunne tjene penger på den og være en stemme som blir hørt. På en annen side så skriver jeg ned en helt unik reise her som er enda mer verdifull enn penger og "makt". Det er det jeg ønsker å ha fokus på, håper jeg og tror jeg, livet, sårbart og ekte. 

#Følg meg på andre sosiale medier HER.

#livet #sårbar #gibeng #hverdag #uke #onsdag #blogg #blogger #norsk #psykiskhelse

Dette beviser bare en ting

 • 29.11.2017, 15:01

Jeg har akkurat postet et innlegg, hvor mange er det som kommer til å lese? Jeg deler på Facebook, blir folk lei? Blir det for mye? Ser folk innleggene mine? Er de interessante? Er det godt skrevet?

Hvor mange har vært innom siden min i dag? Over 100? Yes! Under 100? Æsj. 

Slike tanker... plager meg hele tiden og beviser bare at jeg har en lang vei å gå når det kommer til å gi beng, ikke bry seg om hva andre mener og tenker. 

#gibeng 

#tanker #meninger #blogg #blogger #hverdag #livet #foto #bilde #vinter #vakkert

Særing

 • 29.11.2017, 09:50

I dag står tiden litt stille. Jeg har det bra, men føler allikevel på en slags mørk tomhet, eller.. er det en tomhet? Er det et mørke? 

Litt usikker. Kanskje jeg bare er trøtt? Jeg har jo våknet en del i natt, ganske mye egentlig. 

Stille oppe i hodet. Vet ikke om det er en bra ting, eller en dårlig ting. Det er liksom ikke så mye som foregår. 

Skulle ønske jeg var en katt, bare ligge å slappe av, komme og gå som jeg vil. Gjør alt på instinkt, det skulle jeg ønske i dag, være en katt, være pus.

Ingen annen herre enn seg selv. 

Jeg har bestemt meg for å gå rundt i pysjen i dag. Vandre rundt og bare kose meg, ikke tenke for mye, være en katt i dag.. hmm.. det hørtes kanskje litt sært ut, men... det går helt greit å være sær. Jeg tror jeg liker å være litt sær, da er ting litt mer lov. 

Så i dag er det pysj dag.. jahh. i dag er det tomt oppe i hodet.. 

Hvordan har du det i dag? Glad, likegyldig, trist, sånn passe? Fortell meg gjerne! 

Følg meg også på andre sosiale medier HER.

#hverdag #sliten #blogg #blogger #foto #bilder #katt #særing #onsdag #tom #uke #fin #livet 

Min fødselshistorie ++

 • 28.11.2017, 15:16

Verdens nydligste lille jente, nå er du over fire måneder gammel, du smiler og humrer, du tar tak i tærne dine og er veldig glad i å sutte på hendene dine. Du svarer når vi prater til deg, og prater når du ønsker å bli pratet til. Du smiler opp når du ser pappaen din, og du har nesten like mye hår som han også. 

Jeg husker jeg hadde modningsrier i litt over et døgn, og på lørdagen mamma og pappa skulle feire 25- års bryllupsdag, da tok riene skikkelig tak. Vi var inne på sykehuset i halv to tiden, jeg hadde DRIT vondt, jeg hadde vel 4- 5 cm åpning.  Jeg fikk epidural og omtrent en halv time etter at den virket inn begynte pressriene å komme. Jeg husker jeg tenkte at smerte, det.. det vet man ikke hva er før man er født, det svei og brant. Jeg pushet og pushet, haha, det minner meg på at vannet gikk med et plask, det skylte over jordmor kan du si.

Jeg husker så godt da du ble født, at du kom ut og hadde svart hår. Wow! Den hadde vi ikke forventa. Jeg husker jeg ble litt redd da du kom opp på brystet mitt for jeg var usikker på om du pustet og fikk luft, du var jo helt lilla (slik hadde jeg det forresten med storebroren din også.) Helsepersonellet ble også litt urolig, de tok deg for å hjelpe deg litt med å puste, det var ikke noe alvorlig, men det hadde nok gått litt fort i svingene, du var jo ute rundt halv fem samme dag. Du ble fraktet til nyfødtintensiven, der fikk du litt oppfølging og hjelp til å komme deg. Imens ble jeg sydd, jeg dusjet, og gjorde meg klar til å møte deg igjen. Åhh.. så liten og nydelig.

Du tok puppen med en gang, spiste godt, og det har du forsåvidt gjort siden. Du vokser og legger på deg akkurat som du skal, du er trygg. Jeg får masse skryt av psykologen og andre at du er en trygg baby, så bra tenker jeg, det gjør meg helt varm om hjertet. Jeg var veldig spent og redd for at jeg skulle havne i en ny mørk og dyp fødselsdepresjon, men vet du, det gjorde jeg ikke. Jeg gleder meg over deg, har god kontakt og liker å ta vare på deg. Du er så nydelig, verdens nydeligste lille jente. Å titte inn i øynene dine, smile, og få et smil tilbake må være en av de beste følelsene som finnes.

<3

#fødsel #mamma #familie #blogg #foto #hverdag #tirsdag #skjønnhet #baby 

5 ting jeg drømmer om å oppnå

 • 28.11.2017, 11:05

Drømmer. Jeg tar meg selv i å drømme masse, forestille meg hvordan fremtiden blir, hvordan vi skal bo og leve, hva vi som en liten familie skal finne på, hva jeg personlig drømmer om å oppnå, hvordan jeg skal få det til. Tankene kverne veldig mye rundt disse tingene, noen ganger lever jeg mer i fremtiden enn det jeg gjør nå, jeg blir så opptatt av alt jeg ønsker meg at jeg glemmer helt alt det vakre som finnes rundt meg akkurat nå. Jeg tenkte derfor å skrive ned 5 ting jeg drømmer om å oppnå, for det er jo ikke noe galt i å drømme. Så skal jeg skrive 5 ting jeg er takknemlig for, og som jeg har oppnådd i nåtid, rett og slett for å huske på å nyte dagen i dag, og se alt det flotte jeg har oppnådd og opplever her og nå. So here we go...

1. Jeg drømmer om å stille ut bildene mine.

2. Jeg drømmer om å eie en egen god familie hund. 

3. Jeg drømmer om å bygge mitt eget hus.

4 Jeg drømmer om å bli en toppblogger.

5. Jeg drømmer om å kunne ta vare på barna mine helt på egen hånd. 

Og så videre til det jeg er takknemlig for nå, og som jeg har oppnådd nå. 

1. Jeg har startet en blogg og skriver hver dag.

2. Jeg har fått meg en flott familie, vi har det veldig bra sammen og nyter det når vi er alle fire samlet og gjør ting sammen <3

3. Jeg er utdannet og har jobb.

4. Jeg er utrolig takknemlig for dager hvor jeg spiser frokost, drikker sjokolademelk, sitter foran peisen og blogger- DET synes jeg er utrolig digg.

5. Jeg digger at jeg har fått mer selvtillit etter at jeg ble mamma, det er så deilig å IKKE føle seg dritt hele tiden :) 

Jahh.. Har du noen drømmer? Og hva er du takknemlig for i dag? Legg gjerne igjen en kommentar, jeg synes det er veldig koselig å bli bedre kjent med dere som leser bloggen min :) 

Følg meg også på andre sosiale medier HER.

#drømmer #mål #livet #blogg #blogger #bilder #foto #hverdag #tirsdag

Lyden av en sovende familie

 • 28.11.2017, 00:05

Mine kjære, dere sover. Jeg hører pusten til Lillemor og mannen. Veslefar sover stille på rommet ved siden av. Dette er lyden av en sovende familie.

Oi! Der begynner Lillemor å hoste. Jeg holder inne luften i lungene og lytter, for noen ganger virker det som at hun stopper helt å puste. Etter noe som virker som en evighet hører jeg pusten hennes igjen og hjertet banker litt roligere.

Det blåser ute, ikke mye, men litt. Det har vært en fin dag, jeg tenker på alt vi har gjort sammen som familie. Tenker at det er flott, en god følelse.

Jeg ligger her i stillheten og velger å lytte til alt det vakre rundt meg. Roen fra de som betyr mest i livet mitt og lydene fra stedet jeg har vokst opp, trygghet. Lyden av trygghet kanskje?

Jeg har litt vondt i hodet, og er anspent. Jeg tok akkurat en dusj og kom på at fillern, jeg har glemt å ta innsovningsmedisinen min, da er det ikke rart at jeg ikke har fått roen i kroppen enda. Litt dumt at jeg er så avhengig av en pille for å få sove, men ... sånn er det bare. Jeg kan velge å la det dra meg ned i kjelleren, eller heller gripe muligheten til å skrive (enda) et blogg innlegg.

Vel, det er nattan og vidunderlig stille. DET er digg med å bo på landet, klokker kan tikke, kjøleskap dure og mannen snorke, allikevel er det stille.

Natta folkens- i morgen er en ny dag med psykologtime, kjøring frem og tilbake, middagslaging og alt som hører til en hverdag :) Snart skal jeg lytte til lyden av en våken familie.

God natt!

#familie #livet #barna #blogg #blogger #hverdag #natta

Min lille nyhet- psykmagasinet

 • 27.11.2017, 18:56

Hei, hei,

jeg nevnte tidligere i dag at jeg ville dele en liten nyhet med dere. Jeg har nemlig begynt å skrive for et nettmagasin kalt psykmagasinet.no. De har flere skribenter og jeg har nå blitt en av dem, dette synes jeg så klart at er veldig morsomt, og spennende. Det handler, som dere sikkert har forstått, om psykisk helse, med fokus på personlige erfaringer og meninger. Du kommer deg til nettsiden og kan lese mitt første innlegg HER. 

Fortell meg gjerne hva du synes :) 

- Guro

Følg meg også på andre sosiale medier HER. :) Legger til slutt ved noen bilder fra jeg gikk tur med Lillemor her om dagen :) 

#bilde #foto #fotoblogg #bildeblogg #livet #psykmagasinet #psyk #psykiskhelse #helse #mandag #hverdag #blogg #blogger #norge #norsk

 

Smoothie time!

 • 27.11.2017, 10:34

Juppsi, puppsi! 

Da er det mandag folkens, en ny dag, en ny uke, og vi er enda litt nærmere julen. Det er faktisk den 1. desember på fredag, og på lørdag er det tid for enda mer juletradisjon, da er det bakedag på Nordre Vestby. Dere er kanskje interessert i noen oppskrifter? 

Oh well, planen for dette blogginnleget var faktisk å dele frokosten min med dere. Det ble litt for mye kosemat i går, så i dag følte jeg for å lage litt smoothie (for en gangs skyld). Når det kommer til smoothie så liker jeg at den er litt "sur", at det ikke er grønnkål i den (grøss), og at det er en del bær i den. Jeg er liksom et bærmenneske, elsker omtrent alt av bær, blåbær, jordbær, rips, bringebær, solbær... Nam! Jeg liker heller ikke å følge oppskrifter, når det kommer til smoothie hvertfall, jeg tenker liksom at DET klarer jeg fint å lage ved hjelp av min egen fantasi. 

So here we go! 

En banan, en kiwi, en pære og tja.. kanskje to dl med bærblanding, jeg puttet også oppi litt knuste linfrø og en halv avokado, deretter bizzet jeg det rundt i smoothie maskinen og bing, smoothie is ready. 

Og da har jeg brukt såpass lang tid på dette innlegget at smoothien og brødskivene er spist opp. Jeg tenkte å begynne å jobbe på et nytt innlegg faktisk, om en liten nyhet jeg har glemt å fortelle om her inne. Gleder meg til å dele den med dere, selv om det ikke er noe "stort" liksom. 

Ønsker dere en god mandag! Hva spiste du til frokost i dag forresten? 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER :) 

#blogg #mat #frokost #mandag #blogger #matblogg #uke #hverdag

Han er singel

 • 26.11.2017, 20:50

Haha!

Det viste seg at det var mer enn pepperkakehuspynting vi skulle i dag, det var visst bursdagsfeiring også :)

Vel, det var jo så klart veldig koselig, da fikk vi pyntet pepperkake og også feiret barnas tante og onkel. Fikk forresten lov av onkel, broren til mannen min, å dele dette bildet (da slapp vi et bildeløst blogginnlegg). Han er forresten singel (så vidt jeg vet), ganske hyggelig og ganske kjekk, så.. bare si ifra hvis du er interessert.. haha.. hevn (det kan jeg fortelle om senere).

Uansett, håper dere har hatt en flott søndag folkens, det har denne familien :) Litt slitne, men i godt humør.

Ungene sover, og vi er nå snart hjemme, det minner meg på at jeg har en seng og dyne, og at jeg nå gleder meg til å sove. Haha.. oh well..

Natta da folkens! Så blogges vi i morgen :)

#singel #familie #søndag #blogg #blogger #bursdag #bror #helg #kos #koselig #pepperkake

Juletradisjoner

 • 26.11.2017, 10:18

Hei, hei!

Da er vi på vei til svigers for å pynte pepperkakehus. Det har liksom blitt en tradisjon dette, og det blir jo ekstra koselig i år siden Veslefar er stor nok til å bli med :)

Oh well, hva slags søndagsplaner har du?? :) Har du begynt med noen juletradisjoner enda?

#blogg #blogger #bloggen #jul #juletradisjon #familie #søndag #helg

Hvor er du Guro?

 • 25.11.2017, 11:29

Hvor er du Guro?

Nå har du blitt borte for meg igjen, borte i bekymringer, borte i skam og selvbebreidelse. Kom tilbake, jeg vil at du skal være her. Du behøver ikke å være redd for seertall og statistikk, din bekymring burde være at du blir borte i jaget etter det. 

Du er jaget. Jaget av alt. Jaget av andres tanker, meninger og blikk. 

Du ønsker å stå ut, ikke være en del av mengden, du ønsker å bli sett, du har følt deg usynlig så lenge. Så alt for lenge. En del av deg jager etter berømmelse, popularitet, at folk skal se opp til deg. 

Det er menneskelig. Det er lov å ønske slikt, det er greit. 

Hvor er du Guro?

Du har gjemt deg igjen, du er redd og setter opp en mur. En mur som er så usynlig at de fleste ikke ser den. Men selv om den er usynlig så er den sterk, du bryter deg gjennom den ved å være ærlig. Du løper mot muren og knuser den, også bygger du den opp igjen like fort, for det er skummelt å ikke ha en mur rundt seg. 

Hvorfor kan du ikke være deg selv Guro? 

Jeg kan ikke være meg selv fordi jeg enda ikke vet hvem Guro er. I noen små øyeblikk vet jeg hvem jeg er og det føles godt, befriende, men så kommer alle andre meninger og stemmer og overskygger min egen. Jeg blir sakte, men sikkert borte igjen, det er frustrerende for jeg kjemper i mot. 

"Hallo!! JEG VIL IKKE BLI BORTE", jeg griper tak i alt som kan gripes tak i. "Hvem er jeg?", griper tak, "HVEM er JEG?", griper tak "HVEM ER JEG?"

Stille. 

"Hvem er jeg?" 

 

#identitet #finnesegselv #blogg #blogger #bloggen #norge #guro #psykiskhelse

The gang

 • 24.11.2017, 18:00

Sil, Ingz og Marf. 

Thats ma sistars. 

We. Rock.

Har du søsken?  Vil gjerne bli bedre kjent med deg så fortell meg gjerne :) 

Følge meg også på andre sosiale medier om du vil HER.

#søstre #livet #venner #familie #blogg #hverdag #glede #gladidem #blogger #fredag #koselig

Your fake beauty

 • 24.11.2017, 11:44

Good morning pips! 

Etter en litt slitsom natt (ungene har våknet om hverandre i hele natt), så sto vi opp litt senere i dag og er nå klare for en ny dag med blogging, fotografering, spising, tv- stirring, barnehagehenting og "alt" en mor i mammaperm driver med. Jeg må ærlig innrømme og si at noen ganger blir det litt ensformig her ute i skauen, dagene er ganske like, og jeg ser livet mitt liksom passere forbi for hver dag som går. Uff, men så liker jeg det litt også, det er ikke noe stress og mas fra noen (nesten), jeg kan ta den tiden jeg trenger, tusle meg gjennom rutinene og bare kose meg med Veslemor og en veldig rolig hverdag...But, but.. Her har dere da meg akkurat etter at jeg har stått opp.

Haha! Det fikk meg til å tenke på noe som irriterer meg grønn. Det finnes den type mennesker, eller bloggere, som, når leserne deres spør, mener at de går mer uten sminke enn med, og at de bare bruker sminke når de skal et eller annet, eller ta bilder til bloggen. Kanskje legger de ut et bilde av seg selv og skriver "Her bruker jeg ikke sminke", lol.. Det kan godt hende du ikke bruker "sminke", men vær så snill, når bryna er fiksa, vippene er fiksa, leppene er fiksa og jeg vet ikke hva.. da har du liksom.. permanent sminke på. Det er jo ikke den naturlige deg vi ser, det er fortsatt en på sminket sannhet. 

Nå sier jeg ikke at jeg er i mot alle disse greiene man kan gjøre for å se penere ut.. eller jo, der løy jeg, jeg synes det er litt dumt at vi kan fikse så utrolig mye på utseendet, det litt trist egentlig. Men, det er helt greit for meg at du fikser på deg, bare ikke kom og si at det er deg uten sminke, det blir bare.. feil, liksom. Ja, det blir feil. Det sender så mange feil signaler om hvem du er og hvordan du har det med deg selv egentlig.

I går gjorde jeg noe for første gang (nesten), jeg redigerte ansiktet mitt med et program hvor du kan gjøre ting større, mindre, lengre og kortere. Først gjorde jeg det bare for gøy, men så tok jeg meg selv i å synes at, hmmm.. kanskje jeg hadde vært penere med litt større lepper, eller jahh... nesa mi veit jeg jo at er litt stor.. Nei, nei, nei, Guro, stopp med det nå! Jeg er pen akkurat som jeg er, det som jeg ikke synes er så pent, vel.. det gjør jeg til mitt, også er det en del av meg det også. Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor vi ønsker å være så fryktelig vakre på utsiden når de fleste mennesker heller er sammen med folk som er vakre på innsiden. 

Jaja, litt skjønnhetstanker fra denne dama nå på morgenen. Hva synes du? Vær gjerne uenig (eller enig?) Jeg hører gjerne din mening også :) 

Legger til slutt ut et bilde av den "sunne" frokosten min.. digger sjokomelk! 

Oh well, vi snakkes dere :) 

#skjønnhet #indre #ytre #blogg #blogger #sminke #utseende #ærlig

Følg meg på andre sosiale medier HER

Tanker om en lett påvirkelig tenåring

 • 23.11.2017, 18:00

Heisann dere :) 

For noen uker siden skrev jeg et innlegg som skapte ganske mye engasjement (du kan lese det HER), og i etterkant har jeg diskutert med flere om et tema som kom opp etter at jeg la ut innlegget, nemlig hvor lett påvirkelige vi mennesker er når vi befinner oss i tenårene. Når vi er i den alderen, 13- 18 år, blir vi veldig fort fascinert over ting vi hører eller ser, vi blir opptatt av forskjellige tankesett og ideer, en tanke, en måte å være på, et utseende og plutselig handler hele livet om akkurat det. Selv hadde jeg mye fokus på Gud og hans vilje, og også så klart det å bli likt av andre, være populær og slike ting som omtrent alle tenåringer tenker og bekymrer seg over. 

Jeg befant meg i et kristent miljø som på mange måter var veldig bra for meg, men som også skapte mye frykt og dårlig samvittighet. I kirken lærte jeg at Jesus snart ville komme igjen og at vi måtte være klare, de som ikke var klare ville ikke få komme til himmelen. Jeg måtte leve et gudfryktig liv, ikke banne, ikke tenke på sex, ikke være opptatt av utseende, ikke være ulydig, ikke..ikke..ikke. Ikke tenke på alt det som en tenåring kanskje faktisk bør tenke på, og finne ut av.

Det er ikke sikkert at de som var eller er lærere i kirka tenkte og tenker over at det som blir lært har en utrolig påvirkning, og da ikke bare i en positiv retning, men også i en negativ. Greia er den at som tenåring så er du veldig lett påvirkelig, mye er veldig svart- hvitt, og det er faktisk i den perioden av livet vi er mest egoistisk og tenker mest på oss selv. I en kristen persons øyne kan dette virke som "synd" nesten, tenk å være så selvopptatt, mens det egentlig er helt nødvendig og VIKTIG å gå igjennom en slik fase. Det er i tenårene vi finner oss selv, hvem er Guro liksom, det er i tenårene vi river oss vekk fra foreldrene for å finne egne veier å gå og egne meninger å følge og mene.

Jeg opplevde ikke den perioden, det kan godt hende jeg var egoistisk og veldig selvsentrert, det vet jeg vel at jeg var, men jeg sa veldig lite imot når det kom til foreldrene mine og også når det kom til kirka. Det som ble lært i kirka var lov, det var noe jeg ikke argumenterte mot for jeg trodde at alt jeg ble lært var rett og... nesten litt hellig. Ingen fortalte meg at jeg skulle tenke meg om to ganger, nei det som ble lært og talt var liksom helt riktig. Jeg tror ikke alle lærerne og pastorene i menigheten rundt omkring har ment å gjøre sine ord til lov, "slike er det!", "gjør det!". Men når du sittet på sabbatsskolen (som vi kaller det), eller på gudstjenesten og noe blir fortalt, så har man som tenåring tillit til de man alltid har hørt på, og når da INGEN kommer og sier- "vet du, det jeg snakker om her er min overbevisning, men jeg vil at du skal gå å finne dine egne tanker og meninger om det jeg akkurat sa," da er det ikke rart at en tenåring kan gå forvirret og skyldbetynget fra kirken. Du blir fortalt at du må leve et liv til Guds ære, begjær er synd, begjær etter kropp, penger, berømmelse og makt, det er synd å gjøre ditt, og det er synd å gjøre datt. Det gode budskapet blir en byrde, man MÅ BARE komme til Jesus, han vil ta vekk alt det "stygge", men kanskje det stygge ikke alltid er så stygt? Kanskje det stygge egentlig er bra? 

Nå er det ikke slik at alle menigheter, trossamfunn og andre steder man finner tilhørighet ønsker å "hjernevaske" ungdommer, men der vi som er eldre har funnet ut av, og er trygge i oss selv, der er tenåring kanskje forvirret, engstelig og usikker. Jeg husker jeg var det hvertfall, usikker på meg selv, min kropp, min tro, ikke hva jeg skulle tro, men hvordan jeg skulle tro. Vet, du, jeg tror faktisk ikke at jeg er over den fasen helt enda, jeg har bare lært meg å takle de... ambivalente følelsene litt bedre. Eller... jeg tror hvertfall det.. 

Dette gjelder nå ikke bare i kirka, mange tenåringer sliter med å finne seg selv, finne ut av hvem man er og hva som gir verdi. Tenårene er et liv i en berg- og - dal- bane, følelser går fra å være ekstremt glad og lykkelig til helt knust og forvirret. Noen klarer seg helt bra gjennom denne perioden, mens andre har det egentlig helt forferdelig, det er så mange meninger og tanker, så mange krav og så mye man skal finne ut av.

Jeg tror egentlig at det jeg prøver å si er rett og slett dette: Vær mild med tenåringene, fortell dem at det går helt fint at de finner sine egne veier, tanker og meninger, gjør dem trygge på at det viktigste er at de er ærlige med seg selv. Fortell dem at det er helt greit å være kildekritisk, man behøver ikke å tro på noen selv om de har en viss autoritet eller er veldig overbevisende, eller populære for den saks skyld. 

Jeg vet ikke helt hvordan å formulere dette på en god måte, men.. ikke still så fryktelig mye krav til dem, for de stiller allerede fryktelig mye krav til seg selv. Også kanskje vi skal huske på å fortelle at det faktisk er greit å mene noe annet, gå sine egne veier, utforske troen, livet, kroppen, tankene, alt det der.. for da kan man også finne seg selv, få en trygg kjerne og være trygg i valgene man gjør. Jeg skulle hvertfall ønske at jeg kunne ha det slik. 

Vi blogges <3 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER

#blogg #tro #religion #kirke #livet #samfunn #blogger #bilder #psykiskhelse 

Hit flytter vi!

 • 23.11.2017, 11:02

Hei, hei dere! 

Som flere har fått med seg så skal jeg og min lille familie snart flytte, du kan lese mer om det HER. Og i den forbindelsen så tenkte jeg å vise dere litt prosessen og også hvertfall utsiden av huset vi skal flytte inn i dette blogginnlegget. Jeg gleder meg masse til å vise dere hvordan det ser ut inne i huset og hvordan vi møblerer det og slikt, men først må tilbygget bli ferdig :) Det er faktisk mine gode og snille foreldre som bygger og ordner dette helt på egenhånd, jeg blir helt imponert, jeg er stolt av dere ;) 

Oh well, here we go! 

Her ser dere hele gården, hovedhuset, verkstedet (nærmest), låven, tilbygget som er på vei opp og det minste hvite huset, som vi kaller bryggerhuset. Min farmor skal flytte ned i tilbygget og the Edvardsen family skal flytte opp i bryggerhuset :) 
Her ser dere hele gården, hovedhuset, verkstedet (nærmest), låven, tilbygget som er på vei opp og det minste hvite huset, som vi kaller bryggerhuset. Min farmor skal flytte ned i tilbygget og the Edvardsen family skal flytte opp i bryggerhuset :) 

En litt nærmere titt på bryggerhuset. Det er faktisk et veldig koselig hus, jeg bodde der i fire år før vi flyttet ned i hovedhuset. I andre etasjen er det et stort rom med to innebygde senger som pappa snekret til meg og en av søstrene mine da vi bodde der, jahh, minner :) Blir morsomt å flytte opp dit igjen å skape noen egne.

Tilbygget er påbegynt, og hagen ser ikke ut, eller.. hagen finnes ikke lenger, men, men. Det går fremover, dette bildet ble tatt for noen dager siden så vi er faktisk kommet enda lenger på vei :) Eller vi.. pappa.. hehe :) 

Ja, det blir virkelig spennende å flytte. Det er jo en del av en "plan", vi har vært veldig avhengig av foreldrene mine mens jeg har vært syk, men vi ønsker så klart å "klare" oss selv etterhvert og da er det veldig trygt å kunne mellomlande i et hus like ved. Jeg må bare si at jeg har noen utrolig gode foreldre, de har passet på oss alle sammen i en veldig vanskelig tid og det er jeg evig takknemlig for :) 

Anyways, i dag skal jeg og Veslemor til psykologen igjen, jeg ser ikke helt frem til det, men det er mest fordi det er et dritt vær ute, det regner og blåser, bare skikkelig grått og trist. Jahh.. eller bahh. Hvordan er været hos deg?? 

Ønsker dere alle en god dag, så prates vi her på bloggen senere :) 

Og til slutt et bilde av det vakre stedet jeg bor på :D 

#flytte #blogg #livet #blogger #hus #gård #glede #vinter

Følg meg på andre sosiale medier HER.

2 av 5 mål gjennomført

 • 22.11.2017, 19:40

Hallo dere!

Vil bare si tusen takk for forståelse, hjelp og oppmuntrende ord som ble skrevet i kommentarfeltet i dette innlegget HER.

Også over til det jeg hadde tenkt til å skrive om; ser du noe som er annerledes? Hvis du bruker mobilen til å titte på bloggen min så merker du hvertfall at den justerer seg så den er "mobilvennlig", er det ikke flott? Jeg bare digger det! Ja, også er så klart resten av designet endret og jeg har fått meg ny header. Hva synes du forresten? 

Jeg laget jo en liste her for noen uker siden over ting jeg ønsker å gjøre/ få gjort nå i løpet av November på bloggen, og en av de tingene var å endre designet på bloggen slik at det var mer mobilvennlig, og nå har jeg fått det til. Et annet mål var å få 5 nye følgere på blogg.no, og vet du, jeg har faktisk fått 7 nye følgere siden sist, det synes jeg bare er utrolig gøy :D 

Vel, da har jeg bare tre mål igjen, et innlegg om flyttingen, et gjesteinnlegg og å nå 200 følgere på siden min på Facebook. Jeg har faktisk 198 følgere der så hvis du vil være med på å hjelpe meg med å nå målet mitt er det bare å følge meg HER.

Anyways, ønsker dere alle en god kveld, også legger jeg ved noen bilder jeg tok her om dagen for de som har lyst til å ta en titt på dem <3 

#blogg #blogger #foto #bilde #livet #mål #drømmer

Drit i det

 • 22.11.2017, 12:32

Det krøller seg i magen min, og jeg føler meg litt rådvill og teit, og grunnen er den at jeg ikke finner ut av hva jeg skal skrive. Jeg er så delt, jeg har så lyst til å skrive om så mye forskjellig, men så er jeg redd for at folk skal synes at jeg er.. wait for it.. TEIT! HAHA! Jeg er redd for at folk skal synes at jeg er teit, en wannabe blogger, en nobody. 

Jeg blir litt oppgitt, det er liksom gamle Guro all over again, bryr seg så mye om hva andre mener og tenker at hun glemmer helt hva hun egentlig tenker og mener selv. Wow.. Det gjør faktisk litt vondt, jeg innså akkurat nå at jeg er forvirret og at akkurat nå vet jeg ikke hva Guro vil. Hvordan finner jeg ut av hva jeg vil? Hvordan finner jeg ut av hva jeg vil skrive? Jeg har hatt flere ideer oppe i hodet, men vært så usikker på om jeg mener det jeg vil skrive, om det blir godt tatt i mot av andre. Nei! 

DRIT I DET GURO! Bank det inn i hodet ditt, DRIT I DET!! 

 

Andre sosiale medier HER 

#mammalivet #blogg #hverdag #psykisksyk #depresjon #drit #i #det #bilde #guro #onsdag

 

Jeg er redd

 • 21.11.2017, 12:06

Jeg er redd. Redd for å ikke være bra nok. Redd for å skuffe. Redd for å føle meg teit, for jeg hater å føle meg teit. Redd.

Redd for å bli dårlig igjen. Redd for å gjøre det jeg har lyst til. Redd for å feile. Redd for å poste neste innlegg. Redd

Redsel er så lammende. Redd for å føle for mye, redd for å føle for lite. Redd.

Red for å såre. Redd for å bli såret.

Redd for det ukjente. Redd for fremtiden. Redd for å bli skuffet. 

Bare masse redsel. 

Redd for andre sine tanker, meninger. Jeg tror det er det jeg er mest redd for. 

Redd. 

Men så titter jeg inn i disse øynene, og da er jeg ikke redd lenger. Klump i halsen. 

Da er jeg plutselig supermamma, hvertfall for henne. 

 

Følg meg på andre sosiale medier HER.

#blogg #hverdag #blogger #livet #tirsdag #redd #psykiskhelse #foto

Vakre mensen liksom

 • 20.11.2017, 12:25

Mensen.

Det har vært mye prat om mensen i det siste her på blogg.no, og jeg kan jo skjønne at det er greit å ha litt fokus på noe de aller fleste synes er litt ekkelt, men som egentlig burde bli sett på som helt naturlig og faktisk litt vakkert.

Vakre mensen liksom. Haha! Næhh! Jeg synes ikke det er noe digg å måtte skifte bind sånn annenhver time, eller få blod på seg når man tørker seg etter et do besøk, for ikke å snakke om, og nå kan de mest sarte sjeler la vær å lese neste setning, men seriøst, mensen og nummer to, (you know- bæsj), det ække digg. Også er jeg bestandig redd for at det skal blø igjennom, noen blør tre dråpen, andre blør en liter, jeg ligger kanskje på 8 på en skala fra 1 til 10.

Mensen har også en tendens til å komme når jeg minst venter det, oh, yes, den kom noen dager før mitt eget bryllup, varte hele honeymoon, også fikk jeg mensen igjen en måned senere da vi var på ferie i Frankrike. Jeg husker også første gangen jeg fikk mensen, jeg var 13 år, det var mitt på natten og vi skulle til Danmark neste morgen. Jeg våknet av at det kjentes litt bløtt ut, du vet der nedentil, okey hvis vi skal være helt grafiske og ærlige, skjeden, det er jo der alt det hellige kommer ut og inn så. Uansett, jeg går ned på do, ser at jeg har begynt å blø, jeg tar på et stort nattbind (tror ikke jeg skifta truse en gang, ups!) også går jeg å legger meg, jeg tok det med knusende ro, haha, bestevenninna mi var med på den ferien og jeg ble så irritert på henne at jeg klappa til henne faktisk. Vakre mensen, eller hva?

Også er det disse hormonene, da tenker jeg egentlig med en gang på pappa. Han har en kone og fire døtre og det er bare 6 år mellom meg og den yngste, need I say more? Det har gått noen kuler varmt i huset kan du si, for ikke å snakke om bindforbruket, haha, (ja jeg bruker bind, store nattbind faktisk), jeg synes tampong er bare helt, utrolig, seriøst ubehagelig.

Synes jeg mensen er vakkert? Egentlig ikke, noe av det beste med å gå gravid og amme er at du IKKE har mensen. Men heier jeg på mensen? Ja. Hadde det ikke vært for mensen og alt det styre der så hadde jeg ikke sittet her med to vakre barn, og da kan man jo nesten si at om ikke mensen er vakkert, så kommer det ofte noe vakkert ved at man har mensen, eller fravær av mensen, på en måte.Jaja, jeg ønsker dere alle en god uke, det er mandag og tid for mer blogging. Jeg har kanskje virket litt fraværende på bloggen i helga, men slik kommer det til å være, jeg har ofte mer å gjøre i helga enn i uka. Det er også veldig digg å ikke være online hele tiden, også føler jeg meg så motivert for å nå nye mål når mandagen kommer.

Anyways, denne uka har jeg tenkt til å lage et blogginnlegg om en av mine søstre, det blir altså del 1 av 3, for jeg har jo 2 søstre til. Jeg har også tenkt til å lage et innlegg om flyttingen som skjer om ikke snart. Skal vi se, er det noe mer jeg har tenkt å blogge om.. hmmm.. vi får se, jeg kommer så klart til å blogge om hvordan jeg har det, men det er slikt som bare skjer på en måte.

Oki, vi snakkes da folkens. Hva skal du denne uka? Og hva tenker du om mensen? Vakkert eller ikke?

#mensen #blogg #blogger #hverdag #vakkert #livet #kvinne #mamma #mandag #nyuke #uke #foto

UKENS INSTAGRAM

 • 19.11.2017, 18:59

Heisann dere!

Da er snart helgen over og en nye uke snart i gang. Og det er egentlig helt greit, jeg liker rutiner, at dagen er planlagt, og at jeg vet dagen kommer til å være rolig :)

Denne helgen har gått med til bursdagsfeiring, besøk av søstre og i dag var vi på Dogs4All, en stor hundemesse på Lillestrøm. Vi har hatt et par bomkjøp på hund de siste årene, derfor ønsker vi å ta et veloverveid valg neste gang, når det kommer til både rase OG oppdretter, og da er det jo fint å titte på litt raser og prate med hundekyndige folk :)

Hva har dere gjort i dag? Har det vært en rolig søndag for dere?

Legger forresten med ukens Instagram, som du ser så besto den av masse tid med barna og mannen, fotografering og bloggarbeid :)

#uke #søndag #helg #dogs4all #instagram #blogg #blogger #høst

Vesle gutten min

 • 19.11.2017, 00:17

Så vakker du er. Så fantastisk god, nydelig, sta, egen, morsom og utrolig vakker.

Vet du, at akkurat du er mammas lille skatt?

Lille Veslefar. Du vokser litt for fort synes jeg.

DU ER HERLIG!

#barn #guttenmin #familien#helg #lørdag #søndag #blogg #blogger

The Fasade

 • 17.11.2017, 14:55

Fasaden. Jeg har nesten ikke en fasade, alt er ute i det åpne. 

Alle vet. Alle som følger med vet, burde vite. 

Men det er alltid en fasade. Ingen klarer å vise det helt ekte og rå som finnes i et menneske. 

Det er lyst, vakkert, men bare av og til, ofte er det mørke tanker som kommer sniker, som har spillerom i fantasien. 

Jeg er redd for å ødelegge. Min egen fasade kan nesten ikke bli mer utvasket, men andre sin fasade... den kan ødelegges. 

Jeg må være forsiktig. 

Forsiktig Guro. Vær, gjør, lytt, se. 

Husker du fengselet? Guros torturkammer? Det finnes vet du. Torturert av egne tanker, sakte, men sikker nedbryting av en liten kjerne. 

Fasade. Er det egentlig noe som er en fasade? 

Finnes det egentlig? 

Vet du hva jeg har hatt lyst til å skrive om for tiden? 

At jeg hater dette må-være-sosial presset. Det er liksom et mål i seg selv å like å være med andre mennesker. 

Vel, noen ganger synes jeg det er gøy, morsomt og koselig å bli kjent med andre, men ofte vil jeg bare være med meg selv. 

Helt alene. INGEN MENNESKER. 

Veslefar gråter, han har ikke sovet noe i dag. Veslemor gnukker. 

En. Dag. Skal. Jeg. Ha. Husmorsferie. 

#husmorsferie #ferie #fredag #helg #hverdag #livet #veslefar #veslemor #fasade #blogg #blogger #gimegferie

Psykologtime, graviditet og linktree

 • 17.11.2017, 11:04

Hallo dere! 

Hadde en skikkelig tøff psykologtime i går, så dermed ble det ikke noe av barnehagefest på kvelden, men... Veslefar er jo så liten enda at han ikke forstår at han har gått "glipp" av noe. Vi koste oss heller hjemme med sjokoladekake og Peppa Gris, hva er greia med den grisen egentlig? Han har helt dilla. "Gis, gis,gis" sier han og har kjempelyst til å titte på denne rosa grisen, familien hennes og vennene. Jaja, han kunne jo likt mye verre saker.

Fant forresten ut av at jeg har glemt å ta Zoloften min (mot depresjon) i et par dager så det kan kanskje forklare hvorfor jeg har vært litt huggærn i hodet, og følt meg veldig nedenfor. Nå har jeg hvertfall begynt på dem igjen så får vi håpet at hodet, kropp og sjel kommer seg litt. Det har kanskje ikke kommet så tydelig frem på bloggen de siste dagene, men jeg har vært utrolig... hmm.. urolig oppe i hodet, følt meg nesten litt lost egentlig. Og det har gjort meg utrolig redd, jeg ønsker virkelig ikke å bli så dårlig som jeg var for et år siden, da levde jeg i mitt eget torturkammer, orket omtrent ingenting, lå masse på sofaen, og trengte hjelp til det meste. Åå.. Og når vi snakker om i fjor, det var faktisk på denne tiden for et år siden at jeg fant ut av at jeg var gravid igjen.. Haha. Det var litt av et sjokk kan du si.

(Deler noen bilder fra året som er gått.)

Jeg husker jeg hadde tatt graviditetstesten også var den fakitsk positiv. Jeg gikk ut i verkstedet for å vise det til Jonas, uff, han tittet på den, jeg sa den var positiv, og han bare.. "jahh, vi kommer oss igjennom dette også." Og det har vi jo gjort :) Og nå har vi to nydelig barn. Det var faktisk ikke en selvfølge at det skulle gå så bra, det er større sjanse for å få en ny fødselsdepresjon hvis du allerede har hatt en, men vi har fått, og får, så god oppfølging av helsevesenet at det kunne nesten ikke gått bedre enn det har gjort. Det hjelper så klart også at Veslefar sover hele natten og at Veslemor gjør akkurat det samme, utgangspunktet har vært litt annerledes enn ved første graviditet og fødsel. 

Anyways, leste du blogginnlegget mitt fra i går om Linktree? Ikke? da kan du lese det HERJeg fant nemlig ut av at det går an å bruke den linken, ikke bare på Instagram, men også for eksempel her. Så om du enda ikke følger meg på andre sosiale medier, men kunne godt tenke deg det, klikk deg inn HER.

Hva drev du med for et år siden? Legg gjerne igjen en kommentar, hadde vært spennende å lese hvordan livet ditt var på denne tiden i fjor :D

#blogg #norge #bilder #foto #gravid #test #blogger #hverdag #fredag #helg #helse #psykiskhelse #livet #tb

Dagens bloggtips

 • 16.11.2017, 11:01

Hei, hei dere! 

Tenkte faktisk jeg skulle tipse om noe som bare er helt genialt for oss som blogger. 

Har du hørt om linktree? Kanskje har du det, eller kanskje har du IKKE hørt om det, som meg. Vel, som alle vet så går det bare an å ha en link i biografien på Instagram, men vi ønsker gjerne at følgerne våres skal ha mulighet til å lett komme seg inn på både bloggen, facebooksider, snapchat, facebookgrupper, og kanskje andre sosiale medier. 

Vet du, da er det bare å opprette en bruker på Linktreeog vips så har du mulighet til å føre følgerne dine til flere av dine sosiale medier med en gang. Du bruker Instagramkontoen din til å logge deg inn, og på en veldig lett måte så kan du fikse flere linker og layout på bare fem minutter, deretter kopierer du url adressen inn på det eneste stedet du kan gjøre det på insta, og vips så har du laget deg et linktree.

 Jeg synes dette var helt genialt hvertfall, så gjenstår det å se om det lager en større følgerstrøm videre til bloggen  :) 

Har du prøvd Linktree? Eller hørt om det? Fortell meg gjerne hva du synes om det? 

Ellers så skal jeg til psykologen i dag, også har Veslefar sin første barnehagefest. Sistnevnte gleder jeg meg veldig mye til, psykologen gleder jeg meg egentlig litt til det også, men det er jo litt mer "jobb". 

Ønsker deg en gooood dag der du er, kanskje er det like juleaktig hos deg som det er her hos oss :) ? 

#blogg #tips #bloggtips #hverdag #torsdag #blogger

Svigermors drøm

 • 15.11.2017, 21:43

"Dette er svigermors drøm" sa de da de introduserte deg som ansatt via siviltjenesten. 16 år gammel var jeg, på ny internatskole, guttegal. "Hmm", tenkte jeg, "kunne jeg tenkt meg å gifte meg med han?" også tenkte jeg ikke noe mer på det. Flere crush på andre og et halvt år senere så fikk jeg et crush på deg. Wow! Og resten er historie. Vi ble sammen, vi ble forlovet, vi giftet oss, og vi har fått barn, og du så mye vi har opplevd i den perioden. 

Avstandsforhold i 1,5 år, først var du i USA, og deretter hjemme i Tønsberg mens jeg gjorde ferdig videregående. Fy søren jeg savna deg så my, også pratet vi på Skype på tirsdager, en gang i uka, vi var ofte sure på hverandre faktisk, vi hadde ikke peiling på hvordan vi skulle fikse det. Oh those days.. 

Vi har gått på skole sammen i England, Newbold. Vi ble faktisk ballets konge og dronning der, hvem skulle trodd det? Jeg husker jeg ble helt rørt, også måtte vi danse, noe vi IKKE kan, haha. (Hope my ex roomate is okey with me posting a picture with her in it ;) ) Er det rart jeg falt for denne mannen? Han er jo bare så innmari kjekk..wohoo! 

Vi giftet oss våren etter dette ballet, studerte 2 år til i England og flyttet endelig hjem til Norge. Forresten, jeg flyttet hjem til Norge, du ble igjen i England et halvt år til for å bli ferdig med masteren din. Jeg var også endelig gravid med gutten vår, vi skulle snart bli en helt egen familie. 

Også kom Veslefar, vi var veldig lykkelige, og rådville. Jeg ble syk, men det tenkte jeg ikke å prate så mye om akkurat her, vi kom oss igjennom det. Nå sitter vi her, eller du er på vei hjem fra jobb, og jeg sitter her i senga med skravlemor ved siden av meg. Vi er utrolig flinke til å lage barn.. haha.. de to vi har er helt perfekte. 

Du er en utrolig god, snill og ikke minst flink pappa. Hva skulle jeg gjort uten deg? Du er min klippe, min beste venn, min aller beste venn, min morroklump, den minst seriøse personen jeg vet om, ååhhh.. folk skulle bare visst. Du overrasker stadig, for du er en veldig lukket person og det har tatt meg år med snik og lokking for å få deg til å åpne deg opp for meg, av og til, men det skjer, og da føles det ut som om jeg vinner en medalje i "forføring". Jeg liker deg mannen min. Vi har vært sammen i snart 8 år, det er lenge.. Og allikevel er jeg ikke lei av deg, jeg har vært sint på deg, rasende, frustrert og oppgitt, men ikke lei. 

Du får meg til å le, smile og føle meg bra, du hjelper meg å slappe av, ta det med ro, og bare være i øyeblikket. Du er bra for meg, og jeg elsker deg.. Masse!! Jeg elsker at du er sta, at du går dine egne veier, at du har mange rare og morsomme ideer, og at du er deg selv. Du inspirerer meg. 

Takk <3 

#kjærlighet #foto #bilder #mannenmin #onsdag #kveld #hverdag #glede #blogg #blogger

3 kommentarer som betyr noe

 • 15.11.2017, 11:33

Hei, hei dere! 

I dag har jeg det så mye bedre enn i går, og det er veldig deilig :) Siden humøret er litt mer på plass tenkte jeg at det ville vært koselig å lage en blogg om nettopp det å være takknemlig, og da spesielt hvor takknemlig jeg er for at dere leser bloggen og kommenterer. Jeg har derfor valgt ut noen kommentarer som har vært utrolig koselige å få, og jeg forteller hvorfor de betyr, eller har betydd så mye for meg, so here we go. 

Christine: Du vet. Åpenhet rundt dette er så bra. Fødselspsykose er ganske sjeldent men mer normalt enn en skulle tro. Så en dokumentar om det for ikke lenge siden. Og jeg tenker at vi trenger åpenhet og informasjon om dette på lik linje med fødselsdepresjon. Lykke til videre. Og husk at din sønn ikke har bedre mor enn deg.

Christine kommenterte på DETTE blogginnlegget i mai i år, da var det ett år siden det hele begynte å gå nedover, og bloggen var veldig ny. Slike kommentarer som dette oppmuntrer meg til å fortsette å skrive om akkurat dette, fødselsdepresjon eller fødselspsykose. Det er flere som opplever det, og det er mange som ikke prater om det. Selv er jeg en veldig åpen person, jeg hadde ikke klart å holde det "hemmelig" uansett om jeg ville det eller ei. Jeg trodde aldri at jeg ville bli så dårlig som jeg ble, men her er jeg og det skjedde. Og det har hjulpet å få gode kommentarer og påminnelser på at barna mine ikke kan få en bedre mor enn meg <3 Takk Christine for en flott kommentar:)

Sterkimegselv: Hørtes ut som en hektisk, men bra dag. Håper jeg har rett i den antakelsen, hehe! Jeg er nettopp ferdig med skoledagen, og har ikke stort andre planene enn å få gjort litt husarbeid og lage klar middag til jeg får besøk til kvelden. Søvnen hentes nok igjen i natten som kommer! ;) Ha en fin dag!

Jeg elsker når dere forteller meg litt om dagen deres! Å bli litt bedre kjent med mennesket på den andre siden av skjermen er rett og slett litt kult og spennende, dessuten viser det også at dere har lest hele innlegget når dere kommenterer dagen min (som jeg har skrevet om), men også svarer på spørsmålet jeg har spurt i slutten av innlegget, det er faktisk veldig oppmuntrende. Også er det veldig koselig å bli ønsket en fin dag da :) 

Neste kommentar er fra DETTE innlegget. 

Renathe Lovise: Du er så vakker <3

Kan man annet enn å si takk? :) Ikke en lang kommentar, men allikevel så varmer den hjertet mitt. Det er jo ikke alle dager man føler seg noe særlig vakker, men kanskje kan en kommentar gjøre en forskjell? Det er utrolig koselig å få komplement, om det handler om utseende, ferdigheter eller karaktertrekk, jeg tror vi alle liker å få høre positive ting om oss selv :) 

Nå plukket jeg ut tre forskjellige kommentarer, men det er så mange flere, eller egentlig alle kommentarene jeg har fått så langt, som rører meg og som jeg synes er flotte å få. Det er utrolig koselig å bli bedre kjent med dere som leser, jeg liker å få tilbakemelding på hva dere synes er flott og om dere er enig eller uenig i meninger som blir presentert her på bloggen :) 

Anyways, jeg ønsker å bli enda bedre kjent med deg som leser, så kanskje du vil presentere deg selv? Hva heter du, hvor gammel er du og hvor kommer du fra? Vi kan jo begynne der :) Håper du svarer da det er veldig gøy å få vite mer :) 

Ha en ellers god dag, så blogges vi :) 

#blogg #hverdag #lesere #bloggen #onsdag #uken #vinter #snø #bilder #kommentarer #foto #goddag 

Slik er det å være mamma og deprimert. It sucks. 

 • 14.11.2017, 11:08

Ærlig. 

En tåre for ærlighet i dag. 

Helt ærlig? Jeg er så trøtt.

Vil bare være helt for meg selv, sitte med ansiktet oppe i PC'en, bare meg, dele masse bilder og tekst. Ingen unger. Det er en vond følelse, en mamma som ikke orker barna sine, slik har jeg det ofte, og jeg synes det er utrolig trist. Barna mine har ikke en mamma som er der 100%. 

Noen mødre tar seg sammen, "jeg har gjort alt jeg kan for å være der for barnet mitt, selv om jeg egentlig ikke har orket det", der er ikke jeg. Jeg er glad i dem, elsker dem veldig, men noen dager orker jeg ikke. Jeg orker ikke barna min, mannen min, eller meg selv. 

Ønsker å få masse ros fordi jeg tørr å fortelle dette, ja helt ærlig. Få mange kommentarer, bare jeg. Bare Guro. Desperat nesten.

Vær helt ærlig: høres dette egoistisk ut? Jeg synes egentlig det, men jeg tror de fleste av oss har det slik, skal vi være helt ærlige med oss selv. Vi skriker alle etter anerkjennelse, vi ønsker alle å bli sett opp til, være et forbilde. Jeg kan late som at jeg er et individ som gjør akkurat hva jeg vil, bare fordi jeg vil, men da juger jeg, og vi vet jo alle som lese denne bloggen at jeg ikke liker å juge, pynte på den bitre sannheten. Jeg klarer ikke, da får jeg dårlig samvittighet.

Ærlig.

Føler meg crap, dritt, liten, usikker, dårlig selvbilde, nervøs, tung, tom, dårlig mamma, dårlig menneske. Jeg tenker for det meste bare på meg selv, tror jeg da, også barna mine, når jeg orker. Det er bra at de har andre mennesker som kan gi dem kjærlighet og omsorg når jeg ikke kan, jeg er glad på deres vegne, selv om jeg ikke liker at det er slik.

Jeg sitter her og ammer, "når er hun ferdig?" undrer jeg, jeg vil bare fortsette med dette innlegget. Uff, jeg er jo glad i deg barnet mitt, mamma er bare ikke helt frisk. Du koser deg her du ligger i armene min, to tanker fyker gjennom hodet "jeg er så sliten, er du snart ferdig, kanskje sover du litt også etter pupp, jeg håper det", den andre "du er den vakreste jenta som finnes, du er så skjønn her du ligger i armene mine, trygg, god og mett." 

Stirrer ut, det snør i dag. Yes? Vet ikke, helt ærlig så tror jeg at snøen forsvinner igjen, det blir bare grått og trist. 

Det kommer ikke til å være snø på juleaften i år heller.

Sånn helt ærlig. 

Det gjør så vondt å ha slike dager som dette. Jeg kommer meg igjennom det, men det er et slit, det er vanskelig, utfordrende. 

Forvirrende. Jeg er bare så sinnssykt forvirra. Følelser og tanker kastes hit og dit, det føles rolig og greit, men så plutselig føles det helt forferdelig. Ting jeg gjør og tenker blir bare teit, og slik fortsetter dagen, til jeg endelig kan sove og forhåpentligvis være bedre neste morgen. 

Akkurat nå, klokka 1044 føler jeg meg tom, vi får se hva jeg føler klokka 1045. 

Slik er det å være mamma og deprimert. It sucks. 

#ærlig #blogg #hverdag #helse #psykiskhelse #psykisk #mamma #blogger #livet #kaos #redd #følelser #barn #familie

Jeg er misunnelig!

 • 13.11.2017, 15:22

God mandag alle sammen! 

Da er det en ny uke, igjen, og jeg har for første gang i denne bloggens historie planlagt opplegget for bloggen en hel uke fremover. Det er ikke bare innlegg som planlegges, men også hvordan å øke trafikken til bloggen via andre sosiale medier. Jeg ønsker så klart å få lesere og ikke bare trafikk, men da er det også viktig nå i begynnelsen å gjøre folk oppmerksomme på at akkurat denne bloggen eksisterer, og etterhvert vil du som leser få med deg hva jeg skriver om og du velger om du ønsker å følge med videre eller du lar vær. Det er jo viktig at du som leser føler at det er relevant, lærerikt eller spennende å følge med på bloggen min :) 

Og hva har jeg å tilby? Jo, jeg skriver rett og slett om min reise mot å bli en toppblogger (føles litt rart og kleint å skrive, men...), hvordan jeg kommer meg gjennom depresjonen i en hverdag med to barn og en mann, og hvordan jeg prøver å finne ut av hvem jeg er, hvem er Guro liksom. Ja, det er en blogg om det å tørre å være seg selv, man kan bli "noe", eller man er "noe", bare man er seg selv liksom. 

Det er litt viktig for meg dette her, og nå skal jeg si noe hvor det er viktig å skille person og sak, for jeg må nesten bare LE når jeg leser blogger hvor folk skriver; "bilder av meg helt uten sminke", også viser det seg at personen bare har wipe extensions, og bare ha fiksa bryna, og bare har fillers eller whatever folk putter i og rundt leppene. Her skal jeg vise dere et ansikt som det ikke er gjort NOE med. Haha! 

Det er jo ikke direkte stygt, men hudormer, litt ringer under øynene, såre lepper og veldig "ikke-gjort- noe- med" bryn er jo egentlig sannheten om hvordan de fleste egentlig ser ut. Litt bleik og trøtt i trynet, synes ikke det ser så ille ut egentlig, men hvis jeg skulle sammenliknet meg med visse andre som legger ut bilder av seg selv uten sminke, ja da.. da.. da lurer jeg egentlig på hva jeg skal kalle dette bilde her. 

Også gir jeg litt opp da, hvorfor må jeg se så fryktelig likbleik ut? Jeg har faktisk aldri følt meg noe særlig fotogen, jeg har som regel alltid prøvd å tulle vekk fotografering ved å lage grimaser, da er jeg hvertfall sikker på utfallet.. haha.. Og da blir de fleste bildene av meg slik som dette, grimaser og long faces liksom.

Hvordan ville jeg sett ut med større lepper lurer jeg på her. Haha.. Ja.. også håret da.. som mamma har man rett og slett ikke tid til å ordne det, jeg børster det kanskje 2 ganger i uka, men det er greit, jeg liker å være mamma med bustete hår. 

Oh well, this body. Det er jo ikke det som er viktigst her i verden, du kan se så pen og pynta ut for min del, men er du ikke grei, er du en ufyselig person, ja nei da vil jeg ikke ha noe med deg å gjøre. Nå sier jeg ikke at folk som fikser på utseende sitt er fæle mennesker, jeg sier bare at det ikke er en selvfølge at folk blir bedre likt bare fordi de ser pene ut. Jeg tenker at det er litt synd på de fleste som ordner på utseendet sitt, det betyr jo som regel at man er utrolig missfornøyd med kroppen sin, tenk å føle slik da, det må jo bare være helt grusomt. 

Det er litt viktig for meg at folk som kommer innom her forstår at jeg ikke brer alle over en kam, jeg er helt sikker på at jeg kunne vært god venn med en person som har fikset både det ene og det andre. Jeg sier bare at.. samfunnet er sjukt. Helt sjukt, for et press vi lever under i denne verden, vi må se slik ut og ditt og datt, hvorfor kan vi ikke fokusere mer på det indre? Det vakre indre? 

Har du noen gang opplevd at du har møtt en person, også har personen bare blitt vakrere og vakrere jo mer du har blitt kjent med personen? Det er ofte det indre som gjør oss virkelig vakre :) 

Haha! Ja, det var dagens visdomsord fra en gammel grinebiter, kanskje jeg bare er missunnelig? I dont know, men poenget var vel egentlig at jeg mye heller henger med folk som er vakre innvendig, enn med folk som bare er vakre på utsiden. 

Til slutt, til deg som både er vakker utenpå og innvendig, kudos til deg, jeg er misunnelig. 

Jupp! Husk å følge på 

Snap: gurothagreat 

Insta: gmedvardsen

Facebook: HER

#blogg #hverdag #skjønnhet #mandag #tanker #ærlig #kudos 

 

Pappa

 • 12.11.2017, 22:36

Kjære pappa!

Gratulerer med farsdagen. Det har skjedd masse i dag, og jeg har faktisk ikke rukket å gratulere deg, men da gjør jeg det nå.

Pappa, du er smart, utrolig snill, hardt arbeidende og handy. Du stikker ikke frem i mengden, men lar ofte andre få plass og lar andre synes, og det er litt dumt for du har noen talenter som.. ikke alle har.

Du synger, komponerer sanger, spiller gitar og orgel. Du bygger og mekker omtrent ALT selv, er det noe du IKKE kan fikse liksom? Akkurat nå bygger du et tilbygg på hovedhuset, før det fikset du noe på treskere, og biler kan du egentlig veldig mye om.

Du ender veldig ofte opp med å gjøre «møkka» jobbene her hjemme. Du er den som fikser tette rør og doer, du er den som ofte plukker opp og tørker kattebæsj (en av grunnene er at du ikke har lukt da, men :) ), du er den som ofte er oppe til langt på natt for å gjøre deg ferdig med gårdsarbeid, står ute i kulda og hogger ved, ja.. slike ting som er litt mindre morsomt å drive med. Og jeg vil bare si takk for at du gjør alt dette :)

Du er en fantastisk morfar, og har vært en veldig god støtte i den tiden vi har bodde hjemme og trengt hjelp. Du tenker veldig sjeldent på deg selv, alle andre kommer før deg, du er god pappa. Jeg har ofte tenkt at viss alle hadde hatt en pappa som meg, ja da ville flere folk hatt et mye bedre liv.

Pappa. Du er et av forbildene mine, med din ivere etter å fikse så mye som mulig selv, med din arbeidsmoral og din uselviskhet.

Også til slutt pappa. Takk for at du så langt har overlevd med alle oss damene i familien, 4 døtre og en kone kan ikke alltid vært lett å hanskes med, eller jeg vet det ikke alltid har vært lett, men så har du en helt egen fan gruppe da, for du er en shower; du får oss til å le med plutselige krumspring og erting av mamma :)

Jeg er veldig glad i deg rare pappaen min, takk for alt du gjør og er. Jeg setter utrolig stor pris på deg.

Mange klemmer, eldste datra (og sikkert fra de andre tre også) :) <3

#pappa #farsdag #blogg #søndag #hverdag

Jeg deler høsttakkefestens vegetarrett

 • 12.11.2017, 13:34

Hallo alle sammen! 

Da er søndagen her, og det er snart klart for fest i dette huset :) For tre år siden bestemte Jonas (og jeg) at en av våre familie tradisjoner skal være å feire Thanksgiving, og det passer egentlig fint, for vi har veldig mye å være takknemlig for. Vi har kommet oss igjennom et veldig tøft år, vi er nå over det verste, og det finnes jo ikke bedre måter å feire det på enn med kalkun, cottagecheesstek, gresskarpai og godt selskap. 

Tenkte forresten at jeg kunne dele denne vegetarfestretten med dere, cottagecheesstek. Den er faktisk veldig god og passer veldig godt til potet, brunsaus og grønnsaker, en flott rett for deg som er vegetarianer, men som ønsker et ordentlig festmåltid til litt større feiringer. Dessuten er den veldig lett å lage :) 

Slik gjør du:

Bland sammen alle disse ingrediensene i en blender:

1 l cornflakes 

300 g cottagechees

4 egg

1 spiseskje med buljongkrydderet Vegeta (fåes på helsekost, Meny og etniske butikker )

50 g smelta smør

200 g valnøtter (eller hasselnøtter)

50 g revet ost

1 løk

1, 5 dl vann

Når dette er blandet sammen putter du alt i en brødform, og steker det i ovnen på 200 grader i en halvtimes tid eller til den er gyllenbrun. Resultatet kan bli litt forskjellig fra gang til gang, men det smaker veldig godt omtrent uansett hvordan det går :) 

Kommer med mer bilder og oppdatering senere, håper på å få tatt en del bilder av Thanksgivingfesten som jeg også kan dele her :) 

Well, well.. Ønsker dere en god søndag videre. Er det forresten flere som feirer thanksgiving? 

#vegetar #rett #middag #mat #kosthold #festmat #søndag #thanksgiving #høsttakkefest 

"Ja", sa jeg, "mamma kommer."

 • 11.11.2017, 13:09

Hei dere! 

Er det ikke bare en helt utrolig deilig dag i dag? Hvertfall hvis du holder til på Østlandet :) Her har vi vært ute med Veslefar og Veslemor, kost oss i sola og tatt en del bilder. Den ene søstra er kommet på besøk, og hun har kjøpt seg ny BH, haha! Hun sa det akkurat nå, så da bare skrev jeg det, liksom. haha... ja.. 

Uansett, håper Lørdagen behandler dere bra. I dag blir det fullt kjør med besøk hos mormor (oldemor), tur til Mjøndalen på en fotballcup og bildefremkalling senere i dag.. Jah. Det blir en del kjøring med andre ord. 

Kjenner forresten at jeg har fått en del mer energi i dag, har hatt noen dager nå hvor jeg har prøvd å komme meg litt ovenpå igjen og nå nærmer jeg meg :) Jeg har gjort flere store fremskritt den siste tiden, jeg merker når jeg trenger å hvile, og nå trenger jeg bare en dag eller to, ikke en hel uke for å komme meg etter slitsomme dager.

 

Oh, well.. Veslefar elsker traktorer, og det er det klart at vi må ta en tur opp på låven og titte. "Taktor", sier han og peker på traktoren, "enger", og peker på hengeren, "ul", og peker på hjulene. Også skal han så klart hjelpe til med å koste og ordne, går frem og tilbake på den store låven, snakker, peker og titter. Nydelig :) Bare nydelig. 

Det er ikke alltid like lett å være mamma, en fraværende mamma, vite at jeg har vært lite til stede, borte fra barna mine, eller barnet mitt, jeg har jo vært mye mer til stede med Veslemor enn jeg har vært med Veslefar. Jeg har sviktet han på en måte, men det må jeg takle, for takler jeg det, blir det letter å takle for han også, kanskje, en gang, hvis han trenger å "takle" det. 

Noen ganger har det vært vanskelig å være mammaen hans, det har gjort vondt i hjertet liksom. Det har vært vanskelig å være der, vanskelig å ha energi, vanskelig å ikke la angsten ta overhånd, den store teite klumpen i magen. Men du hvor godt det er når jeg klarer det. Det er godt når han kommer til meg og sier "mamma", da blir jeg så rørt, og letta, tenk at han vet at jeg er mammaen hans. 

Ja, livet ass. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så dårlig, men jeg hadde heller aldri trodd at det skulle gå så bra heller. Nå er vi på vei til å flytte inn i egen bolig, Jonas og jeg har to herlige barn sammen, nydelige fra topp til tå, vi har jobb, og vi har det fint sammen. 

Det er fortsatt mye som skal ordnes, fikses og jobbes med oppe i hodet mitt, men jeg nærmere meg en lykkelig, eller lykkeligere hverdag for hver dag som går. Jeg gleder meg! :) Yes, og jippi!!! 

Åhh.. Her la jeg meg ned på magen og tok bilder av folket mens de gikk inn, på slutten her snudde Veslefar seg, tittet på meg der jeg lå og sa "mamma?", akkurat som om han lurte på om jeg skulle komme.

"Ja", sa jeg, "mamma kommer." 

#lørdag #hverdag #helg #blogg #bilder #veslefar #blogger #foto #bilder #familie #barna #barnamine 

5 bloggmål i November

 • 10.11.2017, 23:34

Hei dere!

Da er atter en uke over, og lørdagen starter om en liten time. Tenkte å nevne 5 ting jeg ønsker å oppnå med bloggen før November er ferdig, så kan jeg titte tilbake på det og forhåpentligvis bli oppmuntret.

So here we go!!

1. Få fem nye bloggfølgere.

2. Få nytt design som er mobilvennlig.

3. Lage et blogginnlegg om flyttingen.

4. Få 200 følgere på Facebooksiden min :) Hjelp gjerne til ved å følge Her.

5. Dele et gjesteinnlegg på bloggen.

Jahh! Deilig med mål egentlig, det holder en gåen :)

Ha en god helg alle sammen!

Vi blogges :)

#blogg #hverdag #blogger #livet #helg #mål #målet #5ting #drømmer

Min hverdag = 4 bilder og et stygt ord

 • 10.11.2017, 12:34

Har du noen gang følt deg både gjennomsiktig og tom på samme tid? Følt at verden bare raser sammen, og du klarer ikke å gjøre noe med det? Følt at du egentlig burde ha det bra, men så er det så mye kaos og så mye tanker du ikke klarer å sortere, du vet litt hva som er "galt", samtidig som at du ikke helt klarer å sette ord på det. 

Det er tungt. Slik har jeg det ganske ofte, noen ganger kjenner jeg det veldig sterkt, det river og sliter mens jeg prøver å holde meg selv samlet, andre ganger er det bare en mild undertone, en stygg liten hvisking. 

Hvorfor har jeg det slik? Hva er alt dette kaoset? 

Jo, det er en blanding av følelser, tanker, meninger og forskrudde ideer om hvordan ting, livet, burde være, hvordan jeg burde leve. Det er en konflikt og krig mellom meg og den jeg tror jeg er. En kamp om min identitet, hvem er Guro? Ja, hvem er jeg? 

Det er slik jeg tror det henger sammen hvertfall. Det er en indre konflikt som surrer og går i bakgrunnen. Det er som vaskemaskinen som durer og går, som radioen eller TV'en i bakgrunnen, som måkeskrik ved sjøen, som trafikk mitt i byen, intenst, samtidig levelig, du blir bare utrolig, sinnssykt sliten av det.

Men hva handler disse konfliktene om? Hva er det som skaper slik indre uro? 

Det er frokosten som skal lages, skal jeg velge ostesmørebrød, eller det sunnere alternativet smoothie? Skal jeg ta med Veslemor inn i barnehagen når Veslefar skal hentes, eller skal jeg ta den raskere og mye mindre stressende metoden og la henne vente de 5 minuttene i bilen? Skal jeg bruke vogna når jeg skal i butikken, eller skal jeg bare ta med Veslemor i setet sitt? Rekker jeg å dusje før jeg skal legge meg, eller skal jeg vente til i morgen? Skal jeg dele dette blogginnlegget, eller skal jeg skrive noe annet? Blir noen lei seg hvis jeg skriver om hva jeg synes om kroppspress, amming, abort eller andre sensitive saker? Klarer jeg meg gjennom en helg til med Veslefar, eller kommer jeg til å bli sliten? Får barna mine det de trenger? Får mannen min nok kjærlighet fra meg? Når skal jeg be om hjelp? Før jeg blir helt fylt med angst, eller skal jeg be om hjelp før? Tenke. Tenke. Tenke. 

Det durer og går oppe i topplokket, hele f***ings tiden. Er det greit å skrive det forresten, f***ings, jeg jobber jo tross alt som pastor. Ai... Jeg vet ikke. 

Uansett, det er alle disse konfliktene og "problemene" som pågår oppe i hodet mitt som gjør meg sliten, psyk og deprimert. Tenke. Tenke. Tenke. 

Slik er det for meg å være tom, full av kaos og konflikter. Slik har jeg det hver dag. Slik er den deprimerte jeg. 

Kjenner du deg igjen? Da føler jeg med deg, da kan vi være deprimerte sammen. 

#deprimert #sliten #tanker #kaos #fredag #helg #hverdag #blogg #blogger #livet 

Teit.

 • 09.11.2017, 22:12

I dag har jeg lagt ut et innlegg, og deretter sletta det, så la jeg ut et til, og bildeshouta det, angrer, og vil slette det innlegget også.

Æsj.. Jeg er «dårlig» i dag, så trøtt og sliten. Har vondt i hodet nå, blæ.. Venter på at mannen skal komme hjem. Føler meg crap fordi jeg ofte bruker iPhonebilder.

Drit i det Guro. Æsj. Klarer ikke i dag. Gråt i halsen. Teit, teit, TEIT!

Tror jeg er avhengig av å være ærlig, MÅ bare dele akkurat hvordan jeg har det. Klarer ikke å være overfladisk og falsk.

Teit.

Here I am, this is me

 • 09.11.2017, 19:59

God kveld dere! 

Har hatt en dag med mye frem og tilbake, jeg dro rett til legen i Asker en halv time etter at jeg hadde stått opp, deretter skulle vi til psykologen og etter det var jeg egentlig ganske pannekake. Da vi kom hjem (jeg og Veslemor), etter å ha henta Veslefar i barnehagen, var jeg så sliten at jeg bare måtte få meg en liten pause, og for at jeg skulle unngå å gjøre noe "dumt", ba jeg mannen og mamma om å passe barna mens jeg gikk og tok noen bilder, helt for meg selv. 

Når jeg sier gjøre noe "dumt" så mener jeg å kjøpe en hund, eller et domene, eller en hest, bestille en tur til New York, spise masse pops og drikke masse solo, eller gjemme meg i et online prosjekt, som å starte en ny blogg på en annen bloggplatform. Haha! Alt dette har faktisk skjedd, opptil flere ganger :) Og det er en del av min psykdom, greia nå er at jeg prøver å .. gjøre noe positivt med det.  Så jeg har funnet ut av at det er bedre å få ut alle følelsene sine, og samtidig masse tomhet, gjennom bilder og fotografering, og jeg elsker det. Jeg synes det ER SÅ GØY, også lærer jeg nye ting for hver gang jeg har en ordentlig fotoøkt. 

So here we go! Fortell meg gjerne hva du synes :) 

#foto #blogg #hverdag #bilder #fotoblogg #person #meg #torsdag #livet #personlig

Jeg er en kriger

 • 08.11.2017, 18:35

Jeg ønsker å være der for barna mine. Det er en ny og deilig følelse.

Jeg ønsker å være. Kjenne glede.

Jeg er sliten. En kriger. Jeg føler meg modig, sterk og fryktløs, «bring it on» tenker jeg. Jeg roper, kjemper og dreper.

Jeg føler meg liten. Uthvisket. «Hva skjer?» tenker jeg.

Jeg føler meg teit som tror jeg er en kriger.

Men det er jeg. Og det er du også.

Vi kjemper mot alt som trykker oss ned, fordommer, blikk og brautende stemmer.

Det. Er. Krig.

Følg meg på Facebook

Instagram @gmedvardsen

#refleksjon #hverdag #onsdag #blogg #blogger #foto #photo

Feeling good

 • 08.11.2017, 11:30

Hellluu pips! 

Det er en god morgen her i huset, og jeg håper den er god for deg også :) I dag merket jeg at det var på tide å sette på julemusikk, so thats what we are doing. Elsker jula, bare elsker den, frost, rim og deilig varme fra peisen, også lys da, masse lys :) Så her drømmer vi oss bort til jul, god mat og tid med familien mens vi hører på julemusikk. 

Takk forresten for så koselig og god respons på gårsdagens innlegg, det er så oppmuntrende å få så mange positive tilbakemeldinger, det gir ekstra energi og glede i mitt hjerte hvertfall, du kan lese innlegget HER .Oh well, en god start på dagen, men jeg er litt sliten merker jeg. Jeg var hos psykologen i går og jeg gjør ganske store fremskritt for tiden, kan sikkert skrive om det i et annen innlegg, men man blir utslitt av å grave, fundere og oppdage ting ved seg selv og sin atferd. Jeg merker at jeg blir bedre, men etter hvert "kamp" så må jeg liksom hvile heeelt ut, kjedelig, men sånn er det. 

Anyways, da er det bra at Vesla også er med på å hvile litt :D Er hun ikke bare helt fantastisk nydelig? :) 

#smelt #nydelig #julemusikk #livet #blogg #blogger #hverdag #babygirl #baby #familie #jente #nydelig

"Ikke min vilje, bare din"- piss preik

 • 07.11.2017, 20:24

Advarsel :) : Dette er ett innlegg rettet mot/ for kirkesamfunnet mitt, det kan være at du ikke helt forstår hva jeg prater om, og det er helt greit, et vanligere blogginnlegg kommer senere (i morgen mest sannsynlig). 

"Kjære Gud, ikke min vilje, men din vilje skje", skulle tro dette var Jesus sin bønn i Getsemane, men det er det ikke. Den bønnen ba jeg daglig i flere år, "ikke min vilje, bare din". Jeg gikk på bønnemøter "ikke min vilje, bare din", jeg fikk ros for min ærlige og oppriktige bønn, "ikke min vilje, bare din", jeg skrev det ned i dagbøkene mine, "ikke min vilje, bare din". Jeg var besatt av å gjøre Guds vilje, noen ville kalle meg Gudfryktig, andre kalte meg en Helligdott, jeg trodde selv jeg var Gudfryktig, men helt ærlig så dyrket jeg bare min forakt for meg selv og gjorde meg selv ekstremt selvsentrert. Hvem klarer vel å leve opp til Guds vilje? 

Hvem F'en vet hva Guds vilje er? Jeg ba til Gud, "er det din vilje at jeg skal gifte meg med Jonas?". Stille, ikke noe svar, jeg spurte en taler, en "predikant", etter å ha hørt han tale en gang- EN GANG- jeg gikk bort til han etter at han hadde "forkynt" om det å følge Gud og det å finne seg en partner. Hva tenkte han? Burde jeg fortsette i forholdet? Han sa NEI. Nei, vent til du blir eldre, nå må du la Gud forme deg. Jeg var knust, "ikke min vilje, bare din". 

I dag er jeg gift med Jonas. Guds vilje? Hakke peiling. Er Jonas bra for meg; Ja!  

I det kirkesamfunnet jeg tilhører er det mange helt vanlige mennesker, men mange av disse, inkludert meg, føler et press på å måtte gjøre Guds vilje, måtte gi alt til han, legge alt for hans føtter, gi vårt liv til han. Piss preik! Gjøre alt for at ANDRE skal komme til himmelen. Piss Preik! Glemme oss selv og la den Hellige Ånd lede oss, da kommer vi til å få det så bra, hvis vi stoler på Gud og gjør hans vilje (selge huset og gi det til de fattige, gå på bibelskole, snakke med naboen om Gud, gå i kirka og være aktiv, trene, gifte seg med riktig type, ha sex etter at du har gifta deg, stå imot begjær, begjær er en styggedom, begjær er ondt), da... da kommer vi til å få vår lønn i himmelen, bare gi alt.. alt til han. Gi sjela de, livet ditt og han vil ordne alt. Piss preik! 

Vet du, jeg har hele livet lært at livet er en gave, en gave som skal brukes "riktig". Oh, the irony, da er det ikke en gave lenger, det er et fengsel, ET STORT DRITT FENGSEL, som binder, som stenger for glede, som tynger med dårlig samvittighet, dag ut og dag inn, hele tiden en stemme i hodet "du har fått en gave, bruk den riktig, sørg for at DU bruker den riktig". 

Moses, Aron, Jakob, Jesaja, David. Vi snakker om dem, taler om dem, hvordan kan vi bli som dem? Trosheltene! Hah! Vi har glemt hele Israel jo. De levde HELT vanlige liv, flere hundretusen mennesker, vi er dem, vi er ikke Moses, eller Jesus for den saks skyld, vi er Israel, bare helt vanlige. 

"Ikke min vilje, bare din", jeg trodde jeg var spesiell, jeg ville bli noe spesielt hvis jeg ba den bønnen. Piss preik! Jeg ble selvsentrert, opptatt av andre like "gudfryktige", sammenliknet meg med dem som ba den samme bønnen, konkurrerte, følte meg dårlig. Følte meg dårlig om jeg spiste usunt, følte meg dårlig om jeg gikk i for korte skjørt, eller for stor utringning, USØMMELIG, ingen sier det i vår tid. Hah! Jeg gjorde det, HELE tiden, usømmelig, dårlig, dritt, syndig, teit, du er ingenting Guro, om du ikke ber "ikke min vilje, bare din", om du ikke ber den bønnen og søker sannhet og Guds vilje, da er du bare en lort, en liten prikk som snart hviskes ut med viskelær, borte. Du betyr ingenting. 

Sukk...

Jeg er glad i Gud, jeg elsker faktisk Gud, og jeg tror at livet er en gave, men vet du hva annet jeg tror? At det livet kan jeg leve slik som jeg vil, en ting er å leve et ondt liv, en annen ting er å leve et godt liv uten å hysterisk fokusere på Guds vilje, på hver minste lille detalj, "ikke min vilje, bare din". Jeg har sluttet å be den bønnen, sluttet å fokusere på det, jeg har valgt å fokusere på familien, for vet du, familien var det siste Gud skapte før alt var FULLBRAKT, helt ferdig. Jeg har valgt å leve og gjøre ting jeg har lyst til, uten å tenkke alt for mye på om jeg burde gjøre det eller ikke, jeg bare gjør det, så slipper jeg å tenke så mye på meg, og Guds vilje for meg. 

Jeg valgte å gi hele min identitet til "Gud", "ikke min vilje, bare din". Jeg mistet meg selv, jeg mistet livet. Gaven sløste jeg bort på selvforakt og fordømmelse av meg selv og de rundt meg, for hvem kan vel nå opp til Gud? Det er ikke meningen at vi skal bli lik Jesus, la Jesus være Jesus og du være deg. Jeg er desperat etter å føle at dette er riktig, jeg orker ikke krav, jeg har blitt gammel av det, en gammel sjel. 

Nå skal jeg hvile- takke for gaven, takke den gode Gud. Takk for livet, og at gaven, den kan jeg bruke til hva jeg vil. Jeg har ikke lyst til å være en Moses, jeg vil bare være en helt vanlig israelitt. 

"Min vilje, bare min". 

#kristen #gudsvilje #guds #vilje #foto #bilder #tro #hverdag #blogg #blogger #livet #gud

7 bilder av vakre Harstad!

 • 06.11.2017, 18:00

Her kommer 7 bilder av vakre Harstad. Det var både snø, vind og regn, og bittelitt sol mens vi var der, det ble faktisk ikke ordentlig lyst, noe som også preget fotograferingen og sluttresultatet. Bildene er liksom litt dunkle, but I like it.

 Anyways, her har du noen bilder av byen og naturen, haha, og skoene mine. Jeg har liksom en grei for å ta bilde av skoene mine, synes det blir så stilig liksom ;)

Oh well, hvilken er din favoritt? 

#bilde #blogg #foto #fotoblogg #harstad #byen #helg #morsomt #velg #blogger #livet #fotoblogg #fotograf

Yes! Vi klarte det :)

 • 06.11.2017, 11:14

Hei, hei dere! 

Da er vi endelig hjemme fra Harstad, vi koste oss veldig, men det er deilig å være tilbake. I dag er vi sånn passe slitne hele gjengen, Velsefar har fått øyekatarr og mannen er blitt litt ødelagt i halsen, men selv om vi er litt hanglete så sitter jeg her med en utrolig mestringsfølelse. Vi klarte turen opp og tilbake igjen som en familie, bare oss. Vi hadde god støtte fra Jonas sin familie når vi var oppe i Harstad, men vi klarte oss liksom selv også, og det føles utrolig godt, jeg trodde  også at jeg skulle føle meg helt dau i dag, men det gjør jeg ikke og det kjennes også ut som en liten seier i seg selv :D Får egentlig bare lyst til å si JIPPI, danse rundt som en gal, le og smile, jeg blir jo bare friskere.

Sliten gutt med øyekatarr

Stakkars Veslefar med påbegynt øyekatarr :/ Også så utrolig blid og nydelig :) 

Oh well, vi får se hvordan morgendagen blir, men i dag nyter jeg enda en liten seier.. Yessss!! Ellers så har Veslefar lagt seg for en lur og jeg og Velsemor sitter nede i stuen, jobber med bloggen og slapper av. Sola skinner ute, det er fyr i peisen, det er stille (ahh.. elsker stillhet), katta hviler på ullskinnet og klokka er 1045, dette er en deilig mandag. Skal nå jobbe videre på et innlegg med bilder fra Harstad, det kommer ut på bloggen senere i dag, gleder meg til å ta en nærmere titt på bildene, og også å vise dem til dere. 

Hvordan startet mandagen din? Har det gått bra så langt eller er du rusken og groggy??

#blogg #mammablogg #barn #familieogbarn #seier #lykke #mandag #hverdag #sliten #psykiskhelse #blogger #bilder #foto

3 ting som får meg til å smile!

 • 04.11.2017, 21:07

Jeg sitter her og tenker på hva jeg skal skrive, jeg ønsker å være personlig, men orker ikke å brette ut følelsene mine og tankene mine akkurat nå. Er dausliten liksom, også har jeg ikke PCen med meg så jeg blir nødt til å lage innlegg på iPhonen...

Vel, isteden vil jeg dele med dere 3 ting som får meg til å smile.

Nummer 1: Når barna mine er nydelige! Og det er de jo veldig ofte ;)

Nummer 2: Gode resultater på bloggen. Jeg DIGGER det, får adrenalinkick liksom.. Hoho, blir glad bare av å tenke på det :)

Nummer 3: Mannen min Jonas :* Noen ganger har vi det så koselig sammen, og morsomt :) Haha.. men ofte er det bare vi som synes at vi er morsomme. Han er min klippe liksom, og jeg er så glad i han. Tenkte forresten å lage et eget innlegg om han, så hvis du har noen spørsmål er det bare å spørre :)

Jupp! Hva får DEG til å smile??? :)

#barn #familie #mannen #smile #sliten #glad #nydelig #blogg #helg #lørdag

En ny feelgood blogg for deg som er rotete!

 • 04.11.2017, 11:48

Hei dere!

Husker dere feelgood blogginnlegget om rot som jeg delte for litt siden? Ikke? Da kan du finne det her: http://gme.blogg.no/1507887296_feel_good_blogg_for_deg_som_har_det_rotete.html

Jeg tenkte å lage et slikt innlegg igjen, siden (lets Face it) rot er en stor del av min families hverdag. So here we go again! Jeg kunne ha vist en påsminket sannhet, men jeg velger i stede å vise dere hvordan en småbarnsfamilie faktisk har det på tur (en uorganisert en hvertfall). Skulle jeg unngått rotet ville dere endt opp med bare dette bildet:

Haha! Resten ser slik ut: :)

Lille prosjektansvarlig (Veslefar)!har jo litt av skylden, men jeg og mannen er nok nesten værre, sånn blir det når man ikke finner bleiene, eller smokken, eller buksa, eller mobilladeren. I ren desperasjon tar man ut alt av baggen for så å finne det en lette etter.. eller man blir nødt til å lete gjennom haugen man nettop rotet ut av kofferten.

Jaja. Vi koser oss hvertfall, og i morgen så drar vi, så da gjør det ikke noe om ting flyter litt utover.

Oh well! Hva synes du om disse feelgood innleggene? Er det noe du vil se mer av? Kommenter gjerne, og del gjerne med andre som er rotete, vi trenger å vite at vi ikke er alene :)

Utsikten kan vi ikke klage på da, den er bare utrolig nydelig :) #utsikt #blogg #mamma #mammablogg #roteblogg #helg #harstad #veslefar #hotell #scandic #lørdag #feiring #bursdag

Nå deler jeg den store nyheten: Vi skal flytte!

 • 03.11.2017, 10:44

Jepp! Vi skal flytte! Hvis du er ny her inne så kan jeg kort fortelle at mannen min og jeg har bodd hos foreldrene mine i snart 1 1/2 år, dels for å spare opp til egen bolig og dels for å få hjelp med å komme oss etter at jeg havnet i fødselspsykose for ett år siden.

Og nå skal vi altså flytte, men vi skal ikke flytte så langt. Pappa er i ferd med å bygge en generasjonsbolig på hovedhuset, farmoren min flytter inn der, også flytter mannen og jeg opp i bryggerhuset, som vi kaller det. 5 meter unna hovedhuset. Åh, men jeg gleder meg, det skal bli deilig å leve som en «ordentlig, egen» familie :)

Vi har virkelig trengt hjelpen vi har fått fra mamma og pappa, og det er vi så takknemlige for, men målet er jo å klare seg selv, som en egen familie en dag og denne flyttingen er en del av den prosessen. Iiiik! Dette blir spennende, det skjer nok ikke før etter jul, men da har vi litt tid til å forberede oss.

Anyways, håper du og dine er klar for helg. Vi koser oss som slakt på hotellrommet og gleder oss egentlig bare til å sove igjen i kveld.. haha, neida..men seriøst jo. -.- i am sooo tired zzzZzZZZzz..

Tenkte også å spørre (for å bli litt kjent med dere); Hvor mange ganger har du flyttet?

Bilder fra hotellet med dagens outfit (haha), også nydelige dokka vår :)

Opp her skal vi flytte :) yeyy! #flytte #blogg #fredag #helg #blogger #nyheter #livet

Hva har du gjort i dag?

 • 02.11.2017, 19:44

Hei, hei dere!

Da blogger jeg fra Harstad. Lilleman sover, Veslemor er rolig, mannen har tatt et varmt bad og jeg har endelig fått drukket vann. Puhh. Det har egentlig gått veldig bra i dag, Veslefar har protestert litt (veldig) siste delen av turen, men nå er vi her og kan hvile litt ut.

I morgen drar vi mest sannsynlig på Grottebadet, jeg har aldri vært der før, så det blir jo spennende. Har faktisk bare vært i Harstad en gang i mitt liv, så jeg håper jo å få se og oppleve litt slik at jeg kan danne meg et reelt bilde av denne byen :)

Aii.. ellers vil jeg igjen takk for all den gode responsen på innlegget JEG ER GURO OG HER ER JEG!!!!. Det er så godt å bli hørt, også så koselig med bare positive tilbakemeldinger, det varmer et sjenert hjerte.

Da blogges vi vel i morgen. Hva har du gjort i dag forresten? Har det vært mye å gjøre?

Btw. Det er så utrolig vakkert å fly, sukk, Norge er vakkert <3

#blogg #blog #torsdag #reise #Harstad #Norge #natur #foto #vakkert

Følg meg på snapchat

 • 02.11.2017, 10:31

Stikker innom for å takke for all den positive responsen jeg fikk på det forrige innlegget i går :) Det setter jeg så utrolig pris på <3

Nå er vi på vei til Harstad, følg meg gjerne på snap: gurothagreat, for å følge med på turen vår :)

Vi snakkes :)

#snap #snapchat #torsdag #hverdag #reise #Harstad

JEG ER GURO OG HER ER JEG!!!!! 

 • 01.11.2017, 21:05

God kveld dere! 

Nå har jeg surra rundt og gjort meg ferdig med pakkingen, og nå er vi så og si klare til å ta av i morgen, vi skal, som nevnt tidligere til Harstad for å feire bursdag, noe som blir veldig koselig. Mannen min har egentlig alle røttene sine fra nord, så det blir koselig å ta med barna opp dit og begynne å skape noen minner som familie. Vi har jo blitt en familie på fire, og det føles liksom ut som at det er på tide at vi nå begynner å skape noe eget :) 

Anyways, vi snakkes da :) Uff, helt ærlig så føler jeg meg litt dårlig nå. Jeg tenker mye på bloggen og synes det er veldig gøy, men nå er jeg sliten og merker at tanker, negative tanker påvirker. Jeg tenker at jeg ønsker å få til noe stort noe med bloggen, jeg vil ikke gi meg, jeg vil fortsette å blogge, bli bedre, men så føler jeg at jeg ikke er spennende nok. Du har jo alle de "store" bloggerne, noen tenker på å bli modell, noen har ordnet noe ekstremt på kroppen, andre har vært med på realityshow, noen gjør det stort med skandaler, og andre igjen er morsomme, noen tar nydelige bilder av hverdagen sin, lyse bilder med vakre pastellfarger, mange blogger om mote. De fleste setter ting på spissen for å få frem et poeng, også tenker jeg da, hva er det jeg har å komme med? 

En grå mus, stille, sjenert, har ikke fiksa en dritt på kroppen, har ingen skandaler å dele, er ikke alltid like morsom, har aldri vært på realityshow. Hvem er Guro? Og hva har hun å tilby? 

Jeg var en grå mus på skolen, jeg ble erta til tider- "Guro, hvorfor har du ikke mobil?" (spørsmålet ble stilt i dusjen, mens jeg sto der omtrent naken i sjetteklasse), "Pannekaker, eller?" (om puppene mine i åttendeklasse), jeg rødmet bare noen så på meg, det var helt EKSTREMT faktisk. Vennene mine ble mobba, og jeg var stille, vi var stille. 

Stille. Jeg har vært mye stille, jeg gikk med håret opp i hestehale, røde joggebukser og en alt for stor grå hettegenser med malingsflekker på, hvem var jeg? Bare stille. Usikker, usynlig, jeg følte jeg ikke var verdt de andre sin tid. Jeg ønsket å være noe, si noe, vise at jeg hadde en stemme.

Men hva kan jeg? Jeg kan synge, ja jeg synger faktisk veldig bra, jeg er myk- jeg har faktisk gått på rytmisk gymnastik, jeg er morsom (eller jeg synes hvertfall det), jeg er veldig glad i dyr, jeg tiltrekker meg mennesker som ikke har det så bra, hvorfor? Fordi jeg trives med det som ikke er "perfekt". Jeg er stille, men jeg har en stemme, det roper inne i meg, og jeg har noe å fortelle. Jeg endte i en fødselspsykose, jeg var innlagt, jeg ønsket å ta mitt eget liv, jeg prøvde og jeg planla å ta mitt eget liv. 

Jeg har aldri turt å drømme, men nå gjør jeg det. Jeg ønsker å bli noe stort, jeg ønsker å klare noe og bevise ovenfor meg selv og alle som har sett igjennom den grå musa at hun, jeg, jeg kan. Jeg vil og jeg skal klare å nå målene min. 

Jeg sier ikke noe negativt om toppbloggerne, jeg bare sier at jeg har en drøm, et ønske om å være blant toppen. Det er en drøm, og det er skummelt å fortelle om den, men jeg vil ikke gi meg. Hva har jeg å gi? Ærlighet, hverdagen, en helt vanlig hverdag, jeg har kommet meg gjennom en dyp, dyp depresjon og det har vært beinhardt. Jeg har vært stille, og det ønsker jeg ikke å være lenger. Nå vil jeg skrike... skrike høyt. 

JEG ER GURO OG HER ER JEG!!!!! 

#blog #blogg #blogger #blogging #drømmer #stille #skriker #roper #toppblogger #gråmus #guro

En stor nyhet!

 • 01.11.2017, 10:49

Har jeg fortalt at jeg elsker å ta bilder? Jeg liker å gjøre mindre vakre ting til noe vakkert, og nå som jeg har forstått hvordan lukker og blender fungerer er det ekstra morsomt å prøve seg frem i fotoverden. Men det er alltid nye ting å lære, som for eksempel hvilken "størrelse" bildene skal lagres på minnekortet. Jeg tok noen ganske fine bilder, om jeg får si det selv, (haha ;) ) men når jeg redigerte dem på PC så jeg at jeg burde hatt en mindre størrelse når det ble lagret til minnebrikken, oppløsningen ble rett og slett for bra til å bli fine på bloggen. Uansett, legger dem ut her allikevel. EDIT: (Oi, så at de ble ganske bra når jeg publiserte dette innlegget, så kanskje jeg gjorde noe riktig allikevel ;) ) 

Har forresten en stor nyhet jeg kommer til å dele med dere om litt, kanskje i morgen, nyheten kommer til å ha en (positiv) effekt på bloggingen, så jeg gleder meg til å fortelle dere om det :)

Anways, vi skal jo som jeg har nevnt tidligere til Harstad i morgen, så dagen i dag kommer til å gå med til pakking og planlegging, dette blir første gangen jeg tar dere med på tur, tenkte å kanskje snappe om det så legg meg gjerne til på Snap: gurothagreatÅhh.. forresten apropos Harstadturen ble jeg nå klar over at det er 1 November og det betyr at JEG KAN HØRE PÅ JULEMUSIKK :D Jeg og mannen har en avtale om at jeg ikke kan høre på julemusikk før nå, tidligere har jeg hatt en tendens til å begynne med dette i sånn September liksom. Vel, da ønsker jeg dere alle en god November og god onsdag. Hva er dine planer i dag forresten? 

 

#høst #autumn #bilder #livet #livsstilsblogger #mammablogger #blogg #blogger #foto #natur #naturbilder #høstbilder #planer #Harstad 

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no