hits

Jeg deler høsttakkefestens vegetarrett

  • 12.11.2017, 13:34

Hallo alle sammen! 

Da er søndagen her, og det er snart klart for fest i dette huset :) For tre år siden bestemte Jonas (og jeg) at en av våre familie tradisjoner skal være å feire Thanksgiving, og det passer egentlig fint, for vi har veldig mye å være takknemlig for. Vi har kommet oss igjennom et veldig tøft år, vi er nå over det verste, og det finnes jo ikke bedre måter å feire det på enn med kalkun, cottagecheesstek, gresskarpai og godt selskap. 

Tenkte forresten at jeg kunne dele denne vegetarfestretten med dere, cottagecheesstek. Den er faktisk veldig god og passer veldig godt til potet, brunsaus og grønnsaker, en flott rett for deg som er vegetarianer, men som ønsker et ordentlig festmåltid til litt større feiringer. Dessuten er den veldig lett å lage :) 

Slik gjør du:

Bland sammen alle disse ingrediensene i en blender:

1 l cornflakes 

300 g cottagechees

4 egg

1 spiseskje med buljongkrydderet Vegeta (fåes på helsekost, Meny og etniske butikker )

50 g smelta smør

200 g valnøtter (eller hasselnøtter)

50 g revet ost

1 løk

1, 5 dl vann

Når dette er blandet sammen putter du alt i en brødform, og steker det i ovnen på 200 grader i en halvtimes tid eller til den er gyllenbrun. Resultatet kan bli litt forskjellig fra gang til gang, men det smaker veldig godt omtrent uansett hvordan det går :) 

Kommer med mer bilder og oppdatering senere, håper på å få tatt en del bilder av Thanksgivingfesten som jeg også kan dele her :) 

Well, well.. Ønsker dere en god søndag videre. Er det forresten flere som feirer thanksgiving? 

#vegetar #rett #middag #mat #kosthold #festmat #søndag #thanksgiving #høsttakkefest 

Trening gjør meg vellykket, eller?

  • 07.10.2017, 17:05

Hallo folkens!

Det har vært noen tøffe dager for denne dama her, men nå tror jeg at formen er litt tilbake igjen... snart. Jeg takler ikke å få for lite søvn, da går jeg rett i zombikjelleren og blir der i noen dager. Det har blitt dårlig med trening denne uka også, men jeg prøver meg på en bedre og mer vellykket treningsuke til mandagen, ikke det at å trene gjør meg vellykket (selv om jeg på en måte tror det), jeg har bare lyst til å få litt bedre kondis og bli i bedre form.

Æsj, jeg motsier meg selv, og juger litt, så klart er det underliggende motivet med treningen at jeg ønsker å se mer smashing ut enn det jeg gjør nå, altså jeg kan jo prøve å lure meg selv og si at målet med treningen er å bli i bedre form, men helt ærlig? Jeg liker ikke kroppen min noe særlig, og det er bare så teit. Tenk at jeg også må ta dette opp på bloggen: "Jeg føler meg ikke bra, men målet er å være fornøyd med meg selv." Hallo!!! Hvor mange blogginnlegg må skrives og hvor mange mennesker må prøve å like seg selv som de er før vi finner ut av hvordan man klarer det?

Ai, ja, nei... Jeg prøver da, og det håper jeg du gjør også, om du sliter med dette. Kanskje har du noen tips til hvordan man kan akseptere seg selv og være mer fornøyd med sin egen kropp og personlighet? Tips tas gjerne i mot.

:) 

Ps. Se på dette, det er så mye... vakkert i livet.

#trening #blogg #hverdag #vellykket #livet 

Tredemølle og tresko

  • 27.09.2017, 21:00

Hei dere, 

en liten oppdatering på treningen. Jeg hadde veldig lite lyst til å trene i dag, men jeg fikk nå det til, og skal jeg være ærlig så var det godt å svette litt. Jeg løp på tredemølla som pappa har kjøpt faktisk, og hørte på musikk på høytalere, det gav liksom litt mer piff og motivasjon, og siden den står nede i garasjen kunne jeg gauvle av full hals med musikken uten å bekymre meg for at noen skulle snik lytte. 

(Ps. Jeg jogger ikke i tresko, de er bare veldig praktiske når jeg skal fra a til å ;) Også er de digg å gå med.) 

Nå har jeg klart to økter og mangler bare en økt denne uka som jeg skal ta på fredag, jeg har også holdt meg unna pops og solo, men du som jeg har sukkersug, ai.. jeg craver noe veldig, men så langt har jeg klart å holde meg unna. Jeg vil også bare presisere at jeg ikke har tenkt til å slutte å drikke brus og spise godteri, men jeg trenger en liten avvenning fra mine to addictions; pops og solo, det begynner å bli litt dyrt, vet du at en popspose koster liksom over 40 kroner.. Ai... Og når jeg da kjøper det, og solo, sånn fire- fem ganger i uka så blir det litt mye penger. 

Jaja, ønsker dere en fin kveld folkens så prates vi! 

 

 

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no