… ja, i forrige innlegget som jeg la ut for over to måneder siden skrev jeg at det hadde skjedd to nye ting siden sist, den ene var corona og den andre at jeg har startet på dyrepleien.

Men, i tillegg til det har jeg også fått diagnosen ADD, og nå i juni har jeg også søkt om kennelnavn. To helt forskjellige ting, så la oss ta den første “nyheten” først.

I fjorhøst ble jeg henvist av min gode lege til psykologspesialist for å gjennomgå en utredning for ADD, og resultatet ble deretter. Jeg har selv ikke tenkt så mye på at jeg kan ha hatt en diagnose (sånn bortsett fra depresjon), MEN etter at jeg gjennomgikk utredningen og fikk diagnosen har jeg følt på en enorm lettelse. Ja, du leste riktig, en lettelse. Det er så mange ting som jeg før ikke helt klarte å sette ord på om meg selv som nå har en forklaring; jeg er litt ekstra distre, drømmende, sliter med å gjennomføre ting, blir lett distrahert og begynner ofte på et nytt prosjekt eller en ny oppgave før det første har blitt gjort ferdig. Ting som tidligere har gjort at jeg har følt meg mislykket har nå en forklaring, og jeg forstår at jeg bruker kanskje litt lengre tid på å få ting gjennomført, og det er slik jeg er. Det kan jobbes med, det kan forbedres, men forklaringen på hvorfor jeg er som jeg er på visse områder, den har virkelig hjulpet meg til å få et nytt perspektiv på meg selv, mine tanker og hvordan jeg takler livet. Så ja, jeg er letta.

Over til neste nyhet: Oppdrettnavn, ja da har jeg endelig søkt og jeg håper virkelig at første ønsket går igjennom. Jeg har virkelig funnet min “passion” her i livet, nemlig hund, katt og avl, for ikke å snakke om rasen Dansk Svensk Gårdshund, jeg gleder meg noe enormt til et eventuelt navn blir godkjent, og til at Hera en dag i fremtiden skal få et kull i mitt eget oppdrettersnavn 😀 Woho!

Jeg sameier Hera med hennes oppdretter og hun skal mest sannsynlig ha et kull på Hera nå til høsten, så vi krysser fingre og tær og håper at det går igjennom.

Og helt til slutt; jeg er alenemamma i 3 uker nå. Mannen er på kurs, noe jeg støtter helt og fullt (i tilfelle noen skulle lure), og … eh ja. Det er vel ikke så mye mer å si om det 🙂

Vi snakkes!

–  Guro