Biler. Det er bare mafia, ingenting skal være lett når det kommer til bil føler jeg.

Det er bare utgifter: EU- kontroll, bompenger, drivstoff, reparasjoner, årsavgifter, piggdekkgebyr, parkeringsavgift, forsikring, you name it. Jeg føler at det å eie bil har gjort meg mer voksen (mot min vilje vel og merke), glemmer du noe av det ovenfor merker du at penger kan fly veldig fort ut av kontoen. Og det har jeg vokst på; 3 bøter i løpet av vinteren dere, og regningene måtte jeg betale helt selv -.-

Du tror kanskje du har fått spart litt penger, men så må bilen på EU- kontroll, og noen timer senere innser du at sparepengene må gå til noe helt annet enn klær og ferie. Eller sparing til hus.

Men det er ikke bare dyrt, det er også det at du må finne riktige deler og dimensjoner og bla bla bla… når det viser seg at noe må fikses. Så da ringer du rundt, spør og graver og krysser fingrene for at du får tak i de riktige delene..

Og så en siste ting; sist jeg dro på EU- kontroll kjørte jeg feil to ganger før jeg fant riktig verksted. Føler meg så alt for blond når jeg sier jeg skal på EU- kontroll og personen i skranken bare.. "ehh, nei, da har du kommet feil"..

Hmmm.. men så trenger jeg bil da. Kommer ikke veldig langt med hest og kjærre eller en sykkel når en bor utpå bygda.. Så da må jeg bare finne meg i bilmafian, betale og surre, og være takknemlig for at jeg har råd til å ha bil, selv om det sjelden føles slik.

Familie.

Gården.

Livet.

Livets skygge.

Fin dag, men såå gravid-sliten. Vondt i bekken, mage og pusten.

Gleder meg til Veslemor kommer.

#tirsdag #bilder #familie #søstre #gård #blogg #blogger #helse #vakkert

Mannen min. You've got my back!

Derfor får du kos på ryggen hver kveld.

#word #mandag #lykke #familie #mannenmin #takknemlig #fighter #blogg #blogger

Heisann dere!

Da er vi endelig hjemme igjen på gården, og det er utrolig digg! Vi har kost oss masse, men det er alltid godt å komme tilbake til hverdagsrutinene. I løpet av uka som har gått har wooferne vi har her plantet ut bønner og andre planter, jordbærplantene har fått blomster og hvitløken har utrolig nok begynt å spire.

Kjenner også at jeg har litt mer energi enn i forrige uke da jeg allerede har rukket å luke jordbærbeddet og støvsuge soverommene våres. Elsker følelsen av å ikke sove i støv 😛 Jeg vet ikke hvorfor, men støvet kommer så fryktelig fort tilbake, bare litt frustrerende liksom, også lå det fullt av ispinner rundt omkringpå soverommet; (lurer på hvor de kommer fra 😉 )

Vel, støv og rot kommer det alltid til å være nok av, håper du har litt mer orden enn vi har her hjemme, ellers får du trøste deg med at vi også har ufrivillig avl på hybelkaniner 🙂

Legger ved noen bilder fra uka som gikk, også håper jeg dere alle får en strålende ny uke 🙂

Crazy girl

#summer #hjem #planter #crazy #familie #helg #søndag #helse #mental #energi

Heisann dere!

I dag har vi vært ute og sola oss ved bassenget til svigers 🙂 Jeg blir ikke lei av sommerfølelsen Tønsberg gir meg.

Hadde en litt tøff start på dagen da jeg hadde talen i dag og fikk skikkelig angst noen timer før – selv om jeg ikke var nervøs i det hele tatt, men det gikk jo bra og nå er det over. I morgen snur vi nesa hjemover etter en uke på "ferie". Gleder meg til å hilse på kattungene som har kommet i løpet av uka og å se hvor mye vannmelonene har vokst.

Jupp, blir nok mer oppdatering senere, så får dere alle ha en god kveld videre 🙂

#sommer #bade #sommerkroppen #helse #lørdag #helg #chill

Toget. Utrolig varmt. Lørdag. Tale. Tiden går for fort. Innestengt.

Skrike. Hyle. Være gal?

Ta seg sammen.

#tale #sommer #tog #fengsel #jobb #lørdag #tønsberg #blogg #helg #livet # personlig #helse

Nå er det bare 68 dager til termin, og i den forbindelsen føler jeg at jeg ikke har tid til å la meg selv falle ned i mørke møkka igjen.

Det har vært noen tøffe uker og jeg er ikke sikker på om det er graviditeten eller noe annet som gjør meg sliten og deprimert. Magen føles så utrolig stor ut nå, blir mett bare av å se på mat, samtidig som at jeg er utrolig, UTROLIG, fysen.

Også er jeg redd for hva som kommer til å skje etter fødselen. Det er en sjanse for at jeg havner i en fødselsdepresjon igjen, og jeg har jo egentlig ikke kommet ut av den første.. Aii..

Men samtidig gleder jeg meg veldig til de første timene med Veslemor. Husker hvor koselig det første døgnet med sønnen min var og hvor spennende det var med den lille 🙂

Jupp, dagens lille tankerekke..

Ps. Jeg NYTER denne sommeren, det er bare så deilig å slappe av og nyte varmen, dufter og farger.

#sommer #gravid #fødsel #spent #torsdag #fri #livet

Er det noe jeg alltid har følt at jeg har vært heldig med så er det søstrene mine. Jeg har tre stykk; Silje, Ingvild og Marthe – er så glad i dem, deres personlighet og hver enkelts unike være måte. Rundt dem kan jeg være meg selv, og jeg vet at de er der for meg uansett hva, også får de meg til å le.. masse 🙂

Ai! Vi har så mye gøy. Deler bilder fra en flott dag med Silje og Ingvild nå før jeg legger meg 🙂

#hverdag #onsdag #oslo #sommer #søstre #outfit #photoshoot #love #vakkert #blogg #blog #blogger #foto #livet

Heisann dere!

Håper alle nyter det deilige været vi har her på Østlandet! Her går det i shorts, t-skjorte og vannmelon. Jeg er fortsatt hos søstra mi, (som jeg nesten må få blogget litt om snart) og prøver å nyte roen.

Men selv om jeg er sykemeldt og har husmorsferie så skal jeg faktisk ha en tale (siden jeg jobber som pastor), på Lørdagen, så jobber litt med den.

Kanskje legger jeg den ut her når den er ferdig, vi får se 😉

Jupp, en rask tur innom for å si hallo og ønske dere alle en god dag 🙂

Lillemor og jeg savner dere, lillefar og Pappan.. Husmorferie er deilig, men jeg merker hvor mye vår lille kjernefamilie betyr for meg.