Hei dere!

Noe jeg elsker å gjøre er å ta bilder med iphonen og deretter redigere dem i appen VSCO. Jeg vet at bildene ikke blir av like god kvalitet når de blir delt her på bloggen, men jeg synes allikevel at de blir veldig vakre!

Nå tar jeg for tiden masse bilder av høsten, noe jeg også elsker, for fargene og kontrastene tillater så mye kreativitet og liv. Her er noen av bildene, ha en ellers god helg videre folkens! Og takk for alle likes og kommentarer, det er utrolig koselig 🙂

Føler meg liten i dag, strukket og vridd opp. I dag er jeg en sofasliter…igjen. Kanskje er det bedre i morgen, kanskje ikke.

#helg #foto #kunst #blogg

Hei, hei dere!

Her for noen uker siden var jeg og en av søstrene mine og handlet på en Fretexbutikk i Oslo, jeg ønsket å finne noen stilige (og billige) klær som jeg kunne dele på bloggen, og her har dere det første plagget.

En olajakke. Jeg liker noen ganger å kle meg i ting som har litt edge, personlighet, og ofte liker jeg å kle meg i noe som er litt “røft”. Jeg har ofte følt at andre ser på meg som en litt sånn god jente, snilt menneske som ikke gjør noe galt, og da tror jeg at å kle meg i noe som ikke skriker “good girl”, gir meg en følelse av å være litt tøffere enn hva andre skulle tro.. haha.. Jeg føler meg hvertfall tøff 😉 Denne jakka likte jeg veldig godt, da den er litt baggy, har krage (som også fremhever kinnbena) og gir et litt røffere uttrykk, dessuten så er den lett å lage et outfit med da den kan passe til det meste. Og jeg trenger ofte klær jeg bare kan slenge på meg i farta… mammalivet kalles vel de 🙂 Vel, hva synes du? Kommenter gjerne, da det er gøy å vite hva dere tenker? 

 

 

Klokka 0430. Veslefar har ikke lyst til å sove mer. Sukk.

Oi dere!

Nå har jeg prøvd å starte ett innlegg over tre ganger og har liksom ikke blitt fornøyd. Så da bare deler jeg litt om hva som skjer i dag; jeg skal på barseltreff på helsestasjonen, kjøpe noe greier til mannen, jeg tenkte å lage et outfitinnlegg på bloggen, også skal jeg plukke opp veslefar i barnehagen.

Jeg føler vel egentlig for å bare ligge i senga med lukkede gardiner, men det kan jeg rett og slett ikke i dag. Det har blitt litt lite søvn i natt, og det merkes, oh well.. denne dagen er jo snart over uansett.

Ønsker dere lesere en fin dag, og del gjerne hva du har på planen i kommentarfeltet, det hadde vært koselig å bli bedre kjent på den måten 🙂

Hei dere, 

en liten oppdatering på treningen. Jeg hadde veldig lite lyst til å trene i dag, men jeg fikk nå det til, og skal jeg være ærlig så var det godt å svette litt. Jeg løp på tredemølla som pappa har kjøpt faktisk, og hørte på musikk på høytalere, det gav liksom litt mer piff og motivasjon, og siden den står nede i garasjen kunne jeg gauvle av full hals med musikken uten å bekymre meg for at noen skulle snik lytte. 

(Ps. Jeg jogger ikke i tresko, de er bare veldig praktiske når jeg skal fra a til å 😉 Også er de digg å gå med.) 

Nå har jeg klart to økter og mangler bare en økt denne uka som jeg skal ta på fredag, jeg har også holdt meg unna pops og solo, men du som jeg har sukkersug, ai.. jeg craver noe veldig, men så langt har jeg klart å holde meg unna. Jeg vil også bare presisere at jeg ikke har tenkt til å slutte å drikke brus og spise godteri, men jeg trenger en liten avvenning fra mine to addictions; pops og solo, det begynner å bli litt dyrt, vet du at en popspose koster liksom over 40 kroner.. Ai… Og når jeg da kjøper det, og solo, sånn fire- fem ganger i uka så blir det litt mye penger. 

Jaja, ønsker dere en fin kveld folkens så prates vi! 

 

 

Ikke noe hei i dag, 

i dag er det litt tungt, etter gårsdagens litt oppoverbakke og spenning, er det litt nedoverbakke i dag. Uggen, tom, nedstemt, ikke fornøyd med meg selv, selv om jeg fikk mange gode responser på Facebooksiden min (@guroedvardsenblogg), noe jeg setter utrolig stor pris på. Mitt problem er vel at jeg med en gang begynner å kværne rundt i hodet mitt om hva folk ønsker å lese, hvordan få flere lesere osv, og da blir jeg fort sliten. Tankekjør kalles det vel, som sliter ut; hva synes andre om dette, om bloggen, og om meg? Dumme tanker.

Jeg vil jo egentlig bare være meg, og gjøre det jeg synes er fint og pent på en blogg.

Tillate Guro å gjøre akkurat det hun vil. 

Men samtidig vil jeg ikke være for opptatt av meg, og det er litt vanskelig når man skriver blogg, ikke missforstå, jeg har tenkt til å fortsette å skrive og dele, jeg bare… ja.. tenker litt på dette da vet du. 

Så i dag deler jeg noe jeg synes er både fint, makabert, flott og trist. En død sommerfugl- for det er litt sånn livet er, vakkert, men trist. 

I dag hvertfall. 

#blogg #livet #depresjon #helse #sommerfugl #onsdag

Hei igjen folkens, 

da har jeg laget meg en Facebookside (@guromedvardsen) for bloggen, og det er dritskummelt, og gøy! Jeg prøver å forme et konsept for denne bloggen, samtidig som at det ikke skal være for mye hodebry, men at den fortsatt skal virke profesjonell og nå ut til mennesker. Dette er liksom en del av en drøm, jeg har alltid hatt lyst til å blogge på et mer profesjonelt nivå, og nå har jeg bestemt meg for å bare hoppe i det, og det er utrolig spennende- jeg bare blåser i hva andre mener om blogging, eller hva jeg tror at andre mener om blogging 😛 

Puhh! Jeg er mye mer excited enn det ser ut på bilden, men woooww, så gøy. Tenk at man kan få et lite adrenalinkick av dette liksom, det er en grunn til at jeg IKKE er stor fan av karuseller og rollecostere og slikt, det føles ut som om jeg skal dø, men det hadde egentlig ingenting med dette å gjøre 🙂 

Well, da er det nok blogging og data på meg i dag, her trenger huset litt omsorg så vi blogges 🙂 

#blogg #tirsdag #livet #facebook #skummelt

Heisann alle lesere 🙂 

Dere ser kanskje at bloggen har fått et annet usteende? Jeg er hvertfall veldig fornøyd med looken, dette er det første designet jeg har kjøpt og jeg er egentlig litt stolt 🙂 Jeg kommer nok ikke til å ha dette så veldig lenge, men for nå så er det helt greit, ett problem er at den ikke tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser, noe som blir litt kronglete når man titter på bloggen via mobilen, da må man “justere” størrelsen selv. 

Ellers så skal jeg en tur til Lillestrøm i dag for å kjøpe inn noe greier til mannen, også har jeg vel egentlig tenkt til å bare slappe av i dag. Jeg hadde en ganske produktiv dag i går med trening, vasking av klær og fiksing av design på bloggen- problemet er at etter en produktiv dag så er jeg gjerne sliten dagen etterpå (derfor er depresjon noe dritt), så det har gjort at jeg planlegger, etter slike dager, å bare slappe helt av og ikke stresse. 

Jeg tok også å ryddet i klesskapet mitt her om dagen, fant ut av at halvparten av klærne tilhørte søstrene mine, 1/4 del var sommer- og vinterklær og dermed var resten mitt. Jeg oppdaget også at jeg mangler litt bukser, er kanskje ikke så rart at jeg har vandret rundt i slitte joggebukser i noen måneder nå så her trengs det to- tre nye bukser så vi har noe annet å gå med. Jeg kan godt vise innkjøpet når jeg har gjort det om dere er interessert? 

Oh well, I better get going! Vi snakkes da, også må jeg bare si at det er utrolig koselig å begynne å få noen faste lesere 🙂 

Hallo dere! 

I dag er det mandag og første dagen i tolvukers utfordringen jeg har satt for meg selv. Jeg lovte å dele programmet, som er et kondisjonsprogram, og her kommer det. Jeg kommer til å dele for en uke av gangen da jeg tror det blir litt vel mye med tolv uker på ett blogginnlegg. 

Uke 1, Økt 1: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x6 > 5 min gange. Totalt 22 min.

Uke 1, Økt 2: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min. 

Uke 1, Økt 3: 5 min gange > 1 min jogge/ 1 min gange x7 > 5 min gange. Totalt 24 min.

Jeg har valgt å trene mandag, onsdag og fredag, det er ganske “lett” i begynnelsen, men man føler fortsatt at man har trent etter økta. Merker at jeg er ganske gira på å klare dette, men det er i dag, utfordringen blir på de dagene hvor motivasjonen ikke er der i det hele tatt. 

Kanskje er du med å joiner utfordringen? Da hadde det vært veldig gøy om du kommenterte på disse treningsblogginnleggene 🙂 

Vi snakkes da! 

Ps: Jobber på spreng for å få ordnet bloggen nå, det er derfor den er gått tilbake på litt basic layout 🙂 

#blogg #trening #mandag #hverdag #foto #livet #kondisjon