Enda en liten nyhet

Categories Blogg

//reklame//

Hei dere, og god kveld!

Håper dere har hatt en fin dag, her har vi slappet av litt, vært en tur i Lillestrøm og nå slapper vi av(igjen) foran TV’en.

Stikker egentlig bare innom for å fortelle dere at jeg har blitt med i en Snapchatgruppe som heter @mentalehjerter. Jeg ønsker å nå ut til flere om hvordan hverdagen med depresjon og mammarollen henger sammen. Kanskje kan jeg til og med hjelpe noen som kjenner seg igjen 🙂

Dette er den offentlige «statementen» for gruppa:

"MentaleHjerter er en gjeng med fantastiske jenter som ønsker å fremme og offentliggjøre flere aspekter ved psykisk helse. Vi er alle bloggere som sammen deler en hverdag på snapchat. Hovedfokuset vårt er psykisk helse – oppturer, nedturer, utfordringer, tips, våre verktøy, vår hverdag og emner som engasjerer oss. Målet vårt med denne kontoen er å nå ut til andre som sliter med psykisk helse. Vi ønsker å offentliggjøre, fremme og fjerne tabu rundt temaet psykisk helse.

Alle jentene i vårt team har ulik bakgrunn; drømmer, tanker, meninger og sine interesser. Sammen har vi et mål om å nå ut til andre i like situasjoner, skape et sterkere forhold til en hverdag som psykisk syk og bryte dette tabubelagte temaet. Å vise sine sanne følelser usensurert, er et av våre store mål – på gode som vonde dager.

Hvorfor ønsker vi gjøre dette?

Først og fremst ønsker vi offentliggjøre dette tabubelagte temaet. For det andre finnes det en stor andel barn og unge som sliter med psykisk helse. Depresjon, mobbing, ensomhet, følelser, interesser, hverdag, kropp osv. Vi ønsker bruke vår snapchat-konto til akkurat dette – vise den sanne jeg. Der vi er oss selv fullt og helt, er åpne om gode og vonde følelser og tanker, kommer med tips fra erfaringer, hjelper andre og ikke minst vise at du ikke er alene i denne verdenen. Åpenhet er viktig, derfor når vi frem personlig, men på en offentlig plattform. Snapchat var det vi følte passet oss best, enkelt og greit.

Hvordan fungerer det?

Hver jente i teamet vårt får én dag i uken hver, 24 timer. Der de kan dele videoer og bilder med tekst på vår mystory. Personer som ønsker å følge oss, kan legge til vår konto @mentalehjerter på snapchat og instagram. Instagram-kontoen vår tenker vi å bruke nå og da, der kan vi dele tips og erfaringer. Men det er snapchat som blir får hovedplattform, der vi ønsker å inspirere og motivere for vårt tema."

Følg oss gjerne! Dette blir gøy, ærlig og ekte 🙂

Natta, og vi snakkes 🙂

#mentalehjerter #blogg #blogger #snapchat #hverdag #moro #livet #torsdag

8 kommentarer

8 thoughts on “Enda en liten nyhet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *