hits

2 nye prosjekter

  • 09.01.2018, 18:00

Hei dere! 

Til jul lagde jeg noen hjemmelagede julegaver. Hadde veldig lyst til å dele dem på bloggen, men da hadde det ikke blitt noen overraskelse for de som fikk gavene. Uansett, en av de tingene jeg lagde var votter, og vet du, de lagde jeg på 10 minutter- det var rett og slett super enkelt (straks jeg "forsto"innstillingene på symaskinen). Jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg gjør det neste gang jeg lager slike votter, og det blir nok ikke om så veldig lenge da mamma vasket en av genserne til Veslefar og den tovet seg i vasken. Den kan ikke brukes som genser lenger, men jeg tror den kan bli gjort om til noen utrolig fine votter.

Bare se på fargene her!

En annen ting jeg lagde til jul, faktisk flere av, var "handlenett" eller "svømmenett". Igjen, etter å ha laget et par av de lagde jeg et nett på 20 minutter. Det gikk tregt i starten, mest fordi jeg måtte lære meg hvordan den (dumme) symaskinen fungerte, men da det endelig satt durte det i vei. 

Mannen lurte på om jeg ikke kunne lage et slikt nett til han også, da han gjerne vil bruke det når han skal på jobb og slikt. Tenkte at det ville være morsomt å dele fremgangsmåte og resultatet med dere her, så da har jeg noen bloggideer klare. Gleder meg litt faktisk, men må ta det en dag jeg ikke har så mye på planen. Ja..så vi får se når de innleggene kommer ;) 

Oh well.. Ønsker dere en god kveld videre, så blogges vi :) 

Følg meg også på andre sosiale medier HER! 

#blogg #sy #strikke #håndarbeid #diy #hverdag 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

09.01.2018 kl. 21:35
Så spennende!! Flink du er :D

Guro

10.01.2018 kl. 09:39
Victoria Larsen: Takk :) !!

Cecilie Therese Kristiansen

09.01.2018 kl. 22:01
Ei kreativ jente du. Så flink du er <3

Guro

10.01.2018 kl. 09:39
Cecilie Therese Kristiansen: Så koselig <3 :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Guro

Hei! Nå har du kommet deg inn på bloggen min og jeg håper du liker den. Jeg blogger om hverdagen min som mamma og om fødselsdepresjoen/ psykosen jeg prøver å bli frisk fra. Jeg elsker å ta bilder, og også legge sjela i det, bilder med sjel altså :) Håper du liker det du ser og leser, og kontakt meg gjerne om du har noen spørsmål via Facebooksiden min :) - Gur0

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no